Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátum (x)

nlc | 2020. November 16.
Ragyogó tekintet rekordidő alatt.
Adventi játékunkon Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátumot nyerhetsz!

22 izom több mint 10 000 mozdulata naponta… ez a szemünk: hiperaktív, kifejező és csillogó. Könnyedén beragyogja az egész arcunkat, de a szemkörnyékünk nagyon érzékeny terület. 25 éves korban már megjelennek az idő és a fáradtság első jelei!

A szemkörnyék szakértőjeként a Clarins most bemutatja Total Eye Lift-et. Ez a kivételes szemkörnyékápoló bármely korban és minden nőnél célbaveszi az összes olyan tényezőt, amelyek elhalványítják a ragyogó tekintetet: a puffadtságot, a sötét karikákat, a finom vonalakat és ráncokat, sőt még a feszesség elvesztését is. A Clarins Laboratoriuma egyedi növényi összetevőket kombinál, és így ajánlja ezt az egyedülálló szemkontúr kezelést.

EGY HATÁSOS EMELŐ – KISIMÍTÓ DUÓ

Tudjuk, hogy az életben minden perc számít. A Clarins éppen ezért két csúcsteljesítményű összetevőjét, az organikus harungana kivonatot és az édes akác viaszt kombinálja az azonnali megemelő és kisimító hatásért. A tekintet napról napra nyíltabbá válik, a szemhéjak pedig megemelkednek.

EGY FORMULA AMELY A NÖVÉNYEK EREJÉT TARTALMAZZA

✓Albizia kivonat a szem alatti táskák és sötét karikák ellen.

✓Vadgesztenye eszcin, organikus guarana kivonat és növényi koffein a fáradtnak tűnő szemek ellen

✓Organikus shea vaj a bőrnyugtató hatásért        

94%-ban természetes eredetű összetevő

Egy könnyed, szupersima, balzsamszerű textúra a gél frissességével és a krém gazdagságával. Gyorsan beszívódik, sőt még a sminket is segít tartósabbá tenni. Egyszerre kényelmes, tápláló és könnyed.

Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátum

A Clarins Total Eye Lift hatékony, teljeskörű szemkörnyékápolót kifejezetten azé

rt fejlesztették ki, hogy fokozza az egész szemkörnyék szépségét halántéktól halántékig. Kisimító hatással rendelkező finom textúráját nagyon könnyű használni, ráadásul a sminket is tartósabbá teszi. Növényi kivonatok erejével segít azonnal megemelni a szemhéjat és kisimítani a kisebb vonalakat, ráncokat, szarkalábakat, ugyanakkor helyreállítja a szemkörüli bőr teltségét. Csökkenteni a fáradtság jeleit, a sötét karikákat, az árnyékos területeket és a duzzanatokat. A szemek és a tekintett frissebb, kipihentebb és ragyogóbb lesz, miközben ápolja a szempillákat is. Érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára is alkalmas.
 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version