Ajándékozhatsz kultúrát karácsonyra (x)

nlc | 2020. November 16.
Az ünnepek közeledtével újra elérkezett a pillanat, hogy átgondoljuk, mivel lepjük meg szeretteinket, barátainkat karácsonyra. Ha nincs még ötleted, és a jelenlegi vírushelyzetben kedved sincs emberek közé menni és a tömegben megküzdeni az ajándékokért, a meglepetések beszerzését intézheted biztonságosan és kényelmesen is.

Adventi játékunkon megnyerheted a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékát, egy ajándékkártyát, amellyel a 2021-es évad előadásaira lehet jegyeket vásárolni!

Mostanában az internetes vásárlás számít az egyik legbiztonságosabb megoldásnak, hiszen így a vásárlás során a lehető legkevesebb emberrel kell kapcsolatba lépned.

Városmajori Szabadtéri Színpad

Egy kártya – több tucatnyi kulturális élmény

Idén nem csupán az egész esztendő, de az ünnepek is rendhagyó módon telnek majd. A súlyosbodó koronavírus-járvány miatt a színházak bizonytalan időre bezárták kapuikat, nézők nélkül tartják meg előadásaikat. A Városmajori Szabadtéri Színpad bízik abban, hogy jövő nyárra a körülmények már kedvezőbbek lesznek és a hihetetlen színesre tervezett repertoárjukat a biztonságban, szabadban élvezheti majd a közönség.

Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártya

A 10.000.- és 20.000.- forint értékű ajándékkártyával közel hetven különböző program közül válogatva vásárolhat majd jegyeket a 2021-es évad előadásaira annak tulajdonosa. Az ajándékkártya megvásárolható a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy utalvány formájában online. A kártya felhasználható 2021. augusztus 15-ig.

Városmajori Szabadtéri Színpad

Éljétek át együtt az élményt!

Kultúrát ajándékozni mindig öröm, és mivel a városmajori ajándékkártya akár több jegyre is beváltható, így együtt is felhasználhatjátok, megosztva, közösen átélve a szerzett élményeket, örömöket!

Online jegyvásárlás esetén az ajándékkártya felhasználása mezőbe gépeld be a kártyán található vonalkód sorszámát. Amennyiben a kártyán lévő összeg kisebb, mint a vásárolni kívánt jegyek értéke, úgy a fennmaradt összeget bankkártyával egyenlítheted ki, fordított esetben a megmarat összeget későbbi vásárlás során tudod felhasználni.

Városmajori Szabadtéri Színpad

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version