A vízhiányos bőr jellemzői és megfelelő ápolása (x)

nlc | 2020. November 16.
A dehidratált bőr nem egy bőrtípus, sokkal inkább egy állapota a bőrnek.
Adventi játékunkon megnyerheted a Bioderma Hydrobio vízhiányos bőrre ajánlott csomagját!

Fontos, hogy a dehidratált bőrt ne keverjük össze a száraz bőrrel, melyet bizonyos tápanyagok (lipidek, esszenciális zsírsavak) hiánya okoz. A vízhiány minden bőrtípus (száraz, zsíros, kombinált) esetén előfordulhat. A dehidratáció a bőr kiszáradásával, ragyogásának csökkenésével és kellemetlen, feszülő érzéssel jár.

A nem megfelelően hidratált arcbőr gyengítheti a bőr barrier funkcióját.

Vízhiányos bőr

A vízhiányt okozhatja az életmód, a külső környezeti tényezők, de a nem megfelelő bőrápoló készítmények használata is.

A megfelelő mennyiségű víz bevitele sokat segíthet a bőr állapotán, de kizárólag vízivással nem lehet megakadályozni a vízveszteséget, külső segítségre is szükség van a hidratált bőr eléréséhez és annak fenntartásához.

Fontos, hogy a vízhiányos bőrt bőrgyógyászatilag biztonságos termékekkel ápoljuk, amelyek megfelelően hidratálják és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

BIODERMA Hydrabio termékcsalád

A BIODERMA Hydrabio termékcsaládja az Aquagenium® szabadalomnak köszönhetően hosszan tartó hidratáltságot biztosít a bőrnek és megoldást nyújt a dehidratáltság okozta kellemetlen tünetekre.

Megszünteti a kellemetlen bőrfeszülést, visszaadja az érzékeny, fakó, élettelen bőr egészséges ragyogását.

BIODERMA Hydrobio csomag vízhiányos bőrre

Hogyan ápold vízhiányos bőröd?

A rutin első lépése a megfelelő arctisztítással kezdődik.

A Bioderma Hydrabio H2O arc-és sminklemosó lemosást nem igénylő micellás vize egyedülálló toleranciát garantál, optimális sminkeltávolító hatása pedig rendkívüli kényelmet biztosít. A benne található egyedülálló Aquagenium® szabadalom, a bőrben vízcsatornaként funkcionáló aquaporinok stimulálásán keresztül, segíti a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejteket a kiegyensúlyozott nedvességtartalom kialakítására és megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben.

Mindennapi ápoláshoz pedig használd a Bioderma hialuronsav tartalmú Hydrabio Szérumát, amely 24 órán át tartó hidratáló hatást biztosít, és segít megőrizni bőröd önhidratáló képességét.

Esténként a még nagyobb hatékonyság érdekében vigyél fel a Bioderma Hydrabio Maszkjából, amely tartós komfortérzetet nyújt feszülő bőrödnek és visszaállítja bőröd rugalmasságát és ragyogását.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version