Nyerj Clarins terméket adventi játékunkban!

nlc | 2021. November 16.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Clarins termék

Semmi energiát nem érzel magadban? Egy csendes este és néhány epizód a kedvenc sorozatodból máris újra feltölt! Rossz kedved van? Túl sok a stressz? Nincs is jobb, mint egy spinning óra, amitől rögtön újra felpörögsz. Ha tudod, melyik élethelyzetben mi a módja számodra, hogy a lehető legjobban kezeld a napi kihívásokat, akkor vajon nem tudja ugyanezt a bőröd is?

A bőröd olyan, mint te magad, egészséges és kiegyensúlyozott tápanyagokra van szüksége, hogy csúcsformában legyen. Azaz számára is ugyanúgy fontos a feltöltődés, a méregtelenítés, a friss és természetes összetevők. A My Clarins az arcápolási termékek egy új generációja, ami a természet legjavával segíti az egészségesnek tűnő bőr elérését. Ezek a készítmények bejuttatják a bőrbe mindazt, ami „jó”, és eltávolítják mindazt, ami „rossz”.

A vegánbarát formulák egyszerűek és úgy készültek, hogy minden bőrtípus megtalálja a számára megfelelőt, sőt minden bőrtípuson jól működjenek. Hogy mit tartalmaznak?

Gyümölcsöket, virág-, növényi- és magkivonatokat, illetve az „egészséges bőr komplexet”, amely antioxidánsokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal dolgozik azon, hogy megszabadulj a légszennyezettség káros hatásaitól is.

A gyönyörű bőr napirendjéből nem hiányozhat egy olyan hidratáló termék, amitől a bőr egész nap egészségtől ragyog. Ez nem más, mint a MY CLARINS RE-BOOST frissítő hidratáló nappali arckrém, amely csodásan friss energizáló krém-gél textúrájával javítja a bőr hidratáltságát. Formulája 89%-ban természetes eredetű, és csupa jobbnál jobb összetevőt tartalmaz!

Ezt éjszakára tökéletesen egészíti ki egy relaxáló maszk, ami oltja a bőr szomját, segít a pihenésben és újratölti a bőr elemeit. A MY CLARINS RE-CHARGE relaxáló éjszakai krémmaszk könnyű és frissítő, akár egy meditációs gyakorlat a bőrnek. Pihentető hatású, ezáltal könnyebben újra formába lendül a bőr.

Alig ébredtél fel, de már elkéstél? Ne aggódj, mert a RE-FRESH Golyós szemkörnyékápoló gyümölcs és növényi kivonatok tökéletes egyensúlyával, hidratálja és frissíti a szemkontúr területét és láthatóan csökkenti a szem körüli fáradtság jeleit egy szemvillanás alatt. A fém roll-on applikátor fokozza a formula frissítő hatását.

Egy arcápolási rutin, ami jót tesz a bőrnek. Az eredmény a tökéletesen hidratált, üde, puha, egészségtől ragyogó bőr, belülről feltöltött, tiszta és hibátlan textúrával. …dióhéjban, szuper egészséges!

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version