Kultúrát a fa alá!

nlc | 2021. November 16.
Ismét elérkezett az év legjobban várt időszaka. Az ünnepre készülődést az együtt töltött idő teszi felejthetetlenné.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Városmajori Szabadtéri Színpad 10 000 Ft értékű ajándékkártya

Az elmúlt másfél év nehézségei után felértékelődtek a közösen átélt élmények.

Ajándékozz kultúrát és lepd meg szeretteidet a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyájával, mellyel most a korlátlan választási lehetőséget teheted a karácsonyfa alá.

Egy kártya, amivel csak nyerhetsz!

A 10 000 és 25 000 forint értékű ajándékkártyával májustól októberig több mint hetven különböző, változatos műfajú program közül válogatva vásárolhat majd jegyeket a 2022-es évad előadásaira annak tulajdonosa.

Az ajándékkártya megvásárolható november 16-tól személyesen a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy online a www.varosmajoriszinpad.hu weboldalon.

A megvásárolt ajándékkártyák mellé most meglepetések járnak!

Habár nincs értékesebb az együtt megélt élményeknél, az apró figyelmességek is örömmel tölthetik el szeretteidet: add át a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártyáját rögtön egy szép kártyatartóban, vagy hallgasd a 2022-es évadunkban játszani tervezett Lövölde tér című előadás dalait a vezeték nélküli fülhallgatóval!

(Az online megvásárolt ajándékkártya mellé járó termékeket csak és kizárólag személyesen lehet átvenni, nyitvatartási időben a jegyirodánkban.)

Éljétek át együtt az élményt!

Kultúrát ajándékozni mindig öröm, és mivel a városmajori ajándékkártya több jegyre beváltható, így együtt is felhasználható, megosztva, közösen átélve az élményeket!

A legdrágább ajándék varázsa is csak pillanatokig tart, de egy színházi előadás vagy egy koncert tartós élményt nyújt.

A Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-ben ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, így a centenáriumra meghosszabbított nyitvatartással, még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és természetesen meglepetésekkel is készülünk.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version