Készítsd fel kutyád immunrendszerét a télre!

nlc | 2021. November 16.
Akár lakásban, akár az udvarunkon él négylábú barátunk, érdemes időben gondolni a közeledő télre, és felkészülni rá.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Dr Csont BARF állati jó box

Dr Csont B.A.R.F. segítségedre lesz

A legjobb módszer a megelőzés – ne hagyjuk, hogy megtörténjen a baj! A hirtelen hőmérséklet-változások nem csak az emberi szervezetet viseli meg, de a kutyák immunrendszerére is hatással vannak. Ha szeretnéd, hogy a hűvösebb hónapokban is energikus és egészséges maradjon a kutyád, érdemes már most gondolnod az immunerősítésre.

Üzletünket azért nyitottuk, hogy elérhetővé tegyük mindazokat a termékeket, amelyek elősegítik kedvenceink hosszú és boldog életét. Fő profilunk a nyers hússal való etetés (B.A.R.F.) és a hozzá elengedhetetlen táplálékkiegészítők. Minőségi újrahasznosított játékok és felszerelések, kézzel készített nyakörvek, pórázok, 100%-ban természetes rágcsálnivalók tartósítószer nélkül.

Az adventi nyereményjátékra a csomagokat úgy állítottuk össze, hogy igazán felturbózzuk kutyusod immunrendszerét az őszi-téli vírusos, baktériumos időszakra!

Csomag az esős napokra. Miket is rejt ez a box?

Lickimat Wobble – A LickiMat ideális stressz ellen, amelyet az egyedüllét, a kozmetika vagy a viharok okoznak. A nyalogatás endorfint szabadít fel. A kutyusok a nyalogatás által nyugtatják magukat, amikor stresszesek. Kenj a LickiMatre joghurtot, mogyoróvajat, konzervet, zöldséget, húst vagy gyümölcspürét, és add oda a kutyusodnak, majd élvezd, hogy hosszú időn keresztül leköti a figyelmét.

Lickimat Wobble

Lickimat Sprinkles – Ezt a terméket LickiMat nyalogató szőnyegekhez fejlesztették ki.
Csak vizezd be a LickiMat-ed és szórd rá ezt a szuper kis finomságot. Kutyusod élvezettel fogja lenyalogatni.

Lickimat Sprinkles

Churpi Sajtcsont – Ennél a rágcsálnivalónál nem tudunk egészségesebbet és tartósabbat. A Churpi sajtcsont himalájai jak és zebu tejéből készül, egy kis lime és só hozzáadásával. Ez az extra tartós nasi telis-tele van vitaminokkal. Kiváló kalcium, kálium, cink, biotin, folsav és magnézium-forrás.

Churpi Sajtcsont

Új-zélandi zöldkagyló por – Ez a termék azért került ebbe a csomagba, hogy ne felejtsük el: télen még fontosabb a hideg sétákhoz az ízületvédelem.
Segíti kedvencedet a mozgásszervi panaszok megelőzésében és megbetegedések kezelésében, például porckopás, ízületi gyulladás, sántítás, sport sérülés, szalag szakadás esetén.

Új-zélandi zöldkagyló por

Készülj fel a télre! – csomagunk tartalma

Quebeck Imunity por – Több mint 17 immunitást serkentő alapanyagból álló vitaminbomba kedvencünknek. Adagolása egyszerű, használható táppal etetett kutyáknál, valamint B.A.R.F. és prey. étrend esetén is szuper kiegészítő.

Quebeck Imunity por

Vadlazacolaj – Ez a hidegen préselt lazacolaj omega-3 és 6 zsírsavakban gazdag. Hozzájárul kedvenced egészséges bőréhez, szőrzetéhez, bundája fényességéhez, erősíti az immunrendszert, mérsékli az allergiás tüneteket.

Vadlazacolaj

Winter-pet – Rendkívül hatékony regeneráló hatású készítmény, fokozza az aerob anyagcserét, ezáltal növeli az állóképességet és erőnlétet.

Winter-pet

Q-flex komplex összetételű ízületvédő tabletta – ellátja a porcépítési-, a kenőanyag termelési-, valamint az ízületvédelmi funkciókat.

Q-flex komplex összetételű ízületvédő tabletta

 

Elérhetőség: https://doktorcsontbarf.hu/

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Exit mobile version