Issey Miyake Drop D’Issey EDP Fraiche női parfüm

nlc | 2022. November 17.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Issey Miyake Drop D’Issey EDP Fraiche 30ml női parfüm

ISSEY MIYAKE DROP D’ISSEY EDP FRAICHE

EGY VIRÁGOS ÉS FRISSÍTŐ AQUATIKUS ORGONA ILLAT

A tavaszi záporok idején a természet megnyílik és felfedi igazi szépségét. Issey Miyake legújabb női illata a Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche friss virágos illatával elrepít minket egy utazásra a természet szívébe. Egy friss esőcsepp, amely tele van energiával és élettel, útja során életre kelti és felfrissíti a természeti elemeket. A Drop d’Issey Eau de Parfum után a drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche a virágillattal telt víz új történetét meséli el nekünk.

AZ ILLAT: EGY VIRÁGOS ÉS FRISSÍTŐ AQUATIKUS ORGONA ILLAT

A fejjegyben a parfümőr, Ane Ayo kreációja, az esővíz akkord adja meg az illat frissességét. A szívjegyben, ahol kibontakozik az orgona körülölelő virágos illata a friss lágy virágcsokor harmóniáját a damaszkuszi rózsa termeti meg. Az alapjegyben szantálfa, cédrusfa és pézsmás jegyek adják meg az illat mélységét és kerekségét.

DIZÁJN

A Drop D’Issey Eau de Parfum Fraîche üvege megőrizte az ikonikus kerek formát egy kis bemélyedéssel. A kék és zöld közötti színátmenet életre kelti egy tavaszi esőcsepp utazását, ahogy lehull az égből a gazdag zöld természetbe. Egy csepp alakú üveg, amely a dizájnjának köszönhetően lefektethető. Egy finom tapintású fehér kupak biztosítja a friss illat permetet.


 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Exit mobile version