Az adventi naptár használata

nlc | 2006. November 27.

Az adventi naptár funkcióit csak regisztrált és belépett olvasóink használhatják. Fontos! Az adventi naptár november 27. és december 26. között érhető el. Adventi akciónk december 27-én lezárul, ezzel együtt az naptárhoz kapcsolódó összes funkció törlődik.
A naptár lapjaira kattintva érheted el az adott napra vonatkozó részletes listát. Csak azok a napok kattinhatóak, amelyre vonatkozóan bejelöltél valamit. A naptár alján találod az adott nap részletes listáját.

Miben segít a naptár?

• Időzített képeslapot küldhetsz! 
• Kattints a felső menüsorban a képeslap feliratra, majd válassz ki egy képeslapot. A képeslap beírómező bal alján találod az időzítéshez szükséges dátumot. Állítsd be a megfelelő időpontra, ügyelve arra, hogy ne adj meg elmúlt dátumot, és a küldés ideje legalább két óra múlva legyen esedékes.
• A képeslapot eltároljuk arra a napra, amikorra a küldést kérted. Ezt a naptárban is ellenőrizheted, ilyenkor megjelenik egy kis óraikon az adott napon. A képeslap küldési idejét át is állíthatod, ha a naptárban arra a napra kattintasz, ahol az ikon megjelenik. 
• A képeslap alján értesítést is kérhetsz, ha a címzett elolvasta az üzeneted. Ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy valós e-mail címet adj meg feladóként, egyébként nem tudunk hová visszajelzést küldeni.
• Eltároljuk, hogy melyik napon kinek, milyen képeslapot küldtél!
Így bármikor visszakeresheted az időzítetten elküldött és azonnal küldött képeslapokat.
• Felírhatod az adventi teendőidet!
A naptár jobb alsó sarkában találod az Írd az adventi teendőidet a naptárba feliratot, alatta pedig a linket, amelyre kattintva beírhatod az adott napra elvégzendő teendődet, beállíthatod, hogy melyik napon jelenjen meg a naptárban, és emlékeztető e-mailt is kérhetsz magadnak, biztos, ami biztos alapon.
• Beállíthatod, hogy melyik napon jelenjen meg a naptárodban az általad kiválasztott cikk!
A cikkek alján találsz egy Beteszem a naptárba. Mikorra? feliratot, alatta két legördülő mezőt, amelyben a hónapot és napot adhatod meg. Miután beállítottad, hogy hányadikára kerüljön a cikk a naptárba, nyomd meg az Ok gombot. Az adventi naptárban máris láthatsz adott napon egy kis könyv ikont.
• A naptárban megtalálod, hogy melyik napon, milyen tárgynyereményt nyertél!
Ha belépsz az adventi oldalon, gyűjtöd a pontokat, és játszol sorsjegy akciónkon, valamint Fortuna is rád mosolyog, akkor rengeteg ajándékot nyerhetsz adventi sorsjegy akciónkon. A nyereményedre vonatkozó leírást itt megtalálod!

Exit mobile version