nlc.hu
Tuti Tippek
Az adventi naptár használata

Az adventi naptár használata

Az adventi naptár funkcióit csak regisztrált és belépett olvasóink használhatják. Fontos! Az adventi naptár november 27. és december 26. között érhető el. Adventi akciónk december 27-én lezárul, ezzel együtt az naptárhoz kapcsolódó összes funkció törlődik.
A naptár lapjaira kattintva érheted el az adott napra vonatkozó részletes listát. Csak azok a napok kattinhatóak, amelyre vonatkozóan bejelöltél valamit. A naptár alján találod az adott nap részletes listáját.

Miben segít a naptár?

• Időzített képeslapot küldhetsz! 
• Kattints a felső menüsorban a képeslap feliratra, majd válassz ki egy képeslapot. A képeslap beírómező bal alján találod az időzítéshez szükséges dátumot. Állítsd be a megfelelő időpontra, ügyelve arra, hogy ne adj meg elmúlt dátumot, és a küldés ideje legalább két óra múlva legyen esedékes.
• A képeslapot eltároljuk arra a napra, amikorra a küldést kérted. Ezt a naptárban is ellenőrizheted, ilyenkor megjelenik egy kis óraikon az adott napon. A képeslap küldési idejét át is állíthatod, ha a naptárban arra a napra kattintasz, ahol az ikon megjelenik. 
• A képeslap alján értesítést is kérhetsz, ha a címzett elolvasta az üzeneted. Ehhez azonban feltétlenül szükséges, hogy valós e-mail címet adj meg feladóként, egyébként nem tudunk hová visszajelzést küldeni.
• Eltároljuk, hogy melyik napon kinek, milyen képeslapot küldtél!
Így bármikor visszakeresheted az időzítetten elküldött és azonnal küldött képeslapokat.
• Felírhatod az adventi teendőidet!
A naptár jobb alsó sarkában találod az Írd az adventi teendőidet a naptárba feliratot, alatta pedig a linket, amelyre kattintva beírhatod az adott napra elvégzendő teendődet, beállíthatod, hogy melyik napon jelenjen meg a naptárban, és emlékeztető e-mailt is kérhetsz magadnak, biztos, ami biztos alapon.
• Beállíthatod, hogy melyik napon jelenjen meg a naptárodban az általad kiválasztott cikk!
A cikkek alján találsz egy Beteszem a naptárba. Mikorra? feliratot, alatta két legördülő mezőt, amelyben a hónapot és napot adhatod meg. Miután beállítottad, hogy hányadikára kerüljön a cikk a naptárba, nyomd meg az Ok gombot. Az adventi naptárban máris láthatsz adott napon egy kis könyv ikont.
• A naptárban megtalálod, hogy melyik napon, milyen tárgynyereményt nyertél!
Ha belépsz az adventi oldalon, gyűjtöd a pontokat, és játszol sorsjegy akciónkon, valamint Fortuna is rád mosolyog, akkor rengeteg ajándékot nyerhetsz adventi sorsjegy akciónkon. A nyereményedre vonatkozó leírást itt megtalálod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top