
Gasztro
vitaminbombák őszre-télre

A Waldorf-saláta receptje csak ürügy arra, hogy a New York-i Waldorf-Astoria legendás főpincéréről meséljünk
Ugorjunk vissza 131 évet az időben, hajózzuk át az Atlanti-óceánt, és lépjünk be a kor csúcsmodern szállodájába, ami a maga 13 emeletével szédítő magasságú toronyháznak számított az 1800-as évek végén. A Waldorf-Astoria Hotel végtelenül elhivatott főpincéréről és a Waldorf-saláta megszületéséről mesélünk.legjobb egytálételek
még több gasztró

Alig isszuk, pedig javítja a memóriát és a koncentrációt, sőt csökkenti a stresszt

Csomagold ebbe és többé nem penészedik meg a sajtod a hűtőben!

A pékmester trükkjével 30 másodperc alatt kiolvaszthatod a kenyeret, és olyan lesz, mintha frissen sült volna

Döbbenten nézték a KFC-dolgozók, hogyan használják a diákok az újratölthető poharat

Kutatók szerint ezzel az egyszerű módszerrel távolíthatod el a leghatékonyabban a mikroműanyagokat a vízből

Ettől az egyszerű trükktől még finomabb lesz a kapszulás kávéd!

Nagyikonyha: így készül a házi, foszlós lekváros bukta

Tóth Vera megmutatta, mit eszik: ezekkel az ételekkel 20 kilót fogyott

Nem is gondolnád, miért vannak apró lyukak a mikród ajtaján!

A házilag készített retró hamburger negyedannyiba kerül, és sokkal finomabb is

A házi pizza olcsó és mindenki imádja, ez a készítésének titka

A hagyma dinsztelése közben nem lesz büdös a lakás, ha a séf trükkjét megfogadod

Ezzel rontjuk el leggyakrabban a nokedli tésztáját

Így áll hetykén és tökéletesen a krém a Valentin-napi muffinon!

Karfiolpizza: ropogós pizza diétázóknak is – mindössze 3 hozzávalóból!

Már csak szemenként vesszük a piacon, 4000 forint felett kedvenc gyümölcsünk kilója

Ezt add a tojás főzővízéhez, és szinte magától lejön a héja!

5 zseniális tipp az élelmiszerpazarlás ellen

Ezt az egy lépést ne felejtsd el, ha tökéletes sült krumplira vágysz!

Liszt nélkül, könnyedén: így lesz igazán krémes a krumplifőzelék

10 kipróbált fánk recept: szalagos, csöröge, lyukas fánkok nem csak farsangra!

Ez a két hozzávaló a kívül ropogós, belül szaftos fasírt titka

Ezért áztasd sós vízbe a csirkehúst sütés előtt!

Mocsi, a ragacsos japán édesség – készítsd el velünk, és rágjátok óvatosan!

3 súlyos hiba az air fryer használatakor

1 kanál ebből a titkos hozzávalóból, és krémesebb, finomabb lesz rántottád, mint valaha

Így készül a nagyi almás pitéje, az örök klasszikus

Jázmin rizs vs. basmati rizs – de melyik mire jó?

Tart még az újévi fogadalom? 10 alacsony szénhidrát-tartalmú, karcsúsító étel, ami feldobja a téli napokat
