Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán tudatosan figyeld, kik vagy mik jönnek veled szembe. Az éberség ma nagyon sokat ér, olyan titkokra derítesz fényt, amiről eddig talán nem is sejtetted, hogy léteznek. Szóval, kifejezetten szórakoztató nap lesz a mai, érdemes bevetned a "nyomozói" énedet.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Minden a kommunikáción áll, vagy bukik ezen a héten. Merkúr, a kommunikáció bolygója hét közepén vált jegyet. Azt tanácsolja, hogy fogalmazz mindig minden helyzetben pontosan! Amennyiben neked nem világos valami, kérdezz! Csütörtökön az Oroszlánba lépve a büszkeség dominanciáját hozza, ami nem biztos, hogy segíti a közös hang megtalálását. A hétvége akkor lesz jó, ha a szerelemnek szenteled. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs. De ne hidd, hogy sok időd van! Ne halogass túl sokáig!

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan változás alakul, amelyben az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál. Még akkor sem mondanád el a véleményedet, ha ezt direkt kérik, mert később épp emiatt kerülhetsz bajba. Utazás során bonyolult helyzetbe kerülhetsz, amelyet azonban tudsz kezelni. Ha szülő vagy, gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Mostanában zavaros volt a szerelmi életed, de végre ismét a nyugalom, a béke érzése önti el a szívedet. Már ezen a hétvégén érezheted a pozitív változásokat, akkor is ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat...

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top