Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Az elmúlt napok magányát követően érdemes lenne ismét emberek közé menned. Ha dolgozol azért, ha meg a szabadságodat töltöd, azért. Könnyen észreveheted ma ugyanis, milyen sokan kedvelnek téged, és milyen sok ember vesz körül, aki elismeri és értékeli a teljesítményedet. Kellenek a dicséretek a lelkednek. Zsebeld is be valamennyit.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Nem lesz könnyű hét elején lazítanod, mert folyton a jövő foglalkoztat. Nem baj, ha tervezgetsz. Most lesz rá időd. Szerdától vedd észre, hogy milyen sok ember drukkol neked, ill. mennyi szövetségesed van! A hét második felében a párod, vagy ha még nincs, akkor egy számodra fontos személy véleményét figyelembe kéne venned. Akkor is, ha elsőre nem tetszik! Hétvégén a szombati Hold-Jupiter szembenállás óvatosságra int pénzügyek terén. Nem szabad költekezned, nehogy mínuszba menj!

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha anyagiakról, egzisztenciáról van szó, most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezért az ezzel kapcsolatos ötleteidet most kellene elővezetni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
Óriási lelkesedéssel veted bele magad a hosszú hétvégébe. De gyorsan alább hagy a lendület. Számíts a párodra! Ő folytatja az általad megkezdett lelkesedést. Ez a „ritmusváltás” jót tehet a kapcsolatotoknak. De csak akkor, ha nem sértődsz meg akkor, amikor ő átveszi a kezdeményező szerepet. Mint a szexben…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top