Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.11.14.
Csütörtökön inkább a környezetedben lehetnek ingerültebb, idegesebb emberek. Neked ma is kifejezetten jó napod lehet. Szívesen állsz szóba mindenkivel. Persze, azokkal nem kéne, akiknek közel sincs olyan jó napjuk, mint neked. Ők ugyanis most könnyen elronthatják a tiédet. Ne vedd át a negatív rezgésüket.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
A hét legnagyobb kihívása számodra a keddi nap dupla bolygószembenállásnak (Hold-Merkúr, Nap-Hold) köszönhetően. Mindenkivel elnézőnek és toleránsnak kell lenned, ha nem akarsz senkit megbántani. Azt fogod tapasztalni, hogy mindenki érzékeny, sőt sértődékeny lesz. Ne aggódj, gyorsan elmúlik ez! Már másnap „kárpótol” az ég egy csodás fényszöggel. Ez csak az előfutára annak, ami hétvégén közelít: egy csodás bolygóháromszög (Rák Hold – Skorpió Merkúr – Halak Neptunusz), ami megsimogatja a lelkedet.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Baráti kapcsolat talán sohasem volt annyira fontos, mint ebben a hónapban. Olyan beszélgetéseket tudsz lefolytatni, amelyek elsősorban neked fontosak. Pénzügyek terén viszont a dolgok már nem úgy alakulnak, mint ahogyan szeretnéd. Még az is megeshet, hogy jogi probléma merülhet fel, amely miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Ha szerelemről van szó, felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege…

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Ne ostorozd magad a múlt miatt! Akkor se, ha hibáztál! Nem szabad megmérgezned a párkapcsolatodat azzal, hogy folyton önmagadat vádolod, mert ezzel pont azt kínozod, akit a legjobban szeretsz. Szóval ne tedd! A hétvége a kikapcsolódásról szól. Ne feledd!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top