Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2024.05.25.
Szombaton társaságra vágysz. Nagyon nehéz hetek vannak a hátad mögött, megérdemled a kikapcsolódást. Nem volt erre nagyon lehetőséged az elmúlt időszakban, érzed is magadon, hogy fáradt vagy.

Heti horoszkóp

2024.05.20.
Ha reálisan és józanul fel tudod mérni, hogy hogyan állsz a dolgaiddal, könnyebb lesz észrevenni a kínálkozó lehetőségeket. Ezek kiaknázásában fel tudod használni eddigi tudásodat és tapasztalataidat, nem kell nulláról indulnod. Őrizd meg könnyedségedet és a változások ellenére maradj nagyvonalú másokkal.

Havi horoszkóp

2024.05.01.
Kopogtathat ajtódon a múlt. Talán olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akiről régen hallottál. De az is megeshet, hogy olyan dologgal kell ismét foglalkoznod, amiről úgy gondoltad, a végére pontot tettél. Párkapcsolatodban a társad olyan helyzetben találhatja magát, amely miatt az idegei megfeszülhetnek. Lényeges, hogy ebben az őrült helyzetben megőrizd a nyugalmadat, mert a higgadtságodnak köszönhetően nem durvulhat el a helyzet. Ha szülő vagy, a gyermekednek nagy szüksége lehet a támogatásodra.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.18.
Megérzésed most sem hagy cserben, a hétvégét érintő döntéseidben mindenképp hallgasss rájuk. Akár még kockáztatni is lehet, nem kell biztosra menned, adj teret az előre nem látható tényezőknek is. Ha te máshogy reagálsz, párod is adhat a megszokottól eltérő reakciót.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Címlap

top