Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.10.15.
Kedden valójában tesztelnek téged a bolygók. Most abban "vizsgázol", vajon el tudod-e kerülni, illetve okosan tudod-e kezelni a provokációt? Ha elbuknál, még nehezebb vizsgát hoz eléd az élet, ha megoldod, és emelt fővel mosolyogva távozol, egész héten semmi okod nem lesz a panaszra. Hajrá!

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Egy keddi Hold-Vénusz szembenállást leszámítva nem lesz nehéz dolgod ezen a héten. Ez egy kihívás és teszt, hogy képes vagy-e kitérni a provokáció elől. Attól lesz nehéz ez, mert a másik fél mézes-mázos stílusával megtéveszt másokat. Csak téged nem. Így egyedül maradhatsz. Jobb, ha nem feszeget az ügyed most. Később lesz bizonyíték a kezedben. Hétvégén lubickolni fogsz szó szerint és átvitt értelemben is. Ennek szellemében menj uszodába, fürdőbe! Élvezd a víz gyógyító és frissítő erejét!

Havi horoszkóp

2019.10.01.
Még az is lehet, hogy ebben a hónapban te leszel a sztár. Megeshet, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell előadni mindazt, amit már egy ideje forgatsz a fejedben. A munkahelyeden elképesztőnek bátran nevezhető helyzet jöhet létre, amelynek során meglepetten tapasztalhatod, hogy az emberi irigység és gonoszság nem ismer határokat. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
Fáradtság uralkodhat el mindkettőtökön. Biztos sok dolgot terveztetek erre a hétvégére. De úgy tűnik a pihenés élvez prioritást. Jobb kicsit lazítani, mint egész héten betegeskedni. Mindent mondjatok le, amit csak lehet, és maradjatok otthon kettesben!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top