Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
A Skorpió jegyét hagyományosan a Marshoz köti az asztrológia. Jelenleg ez az égitest az ismeretségeket, testvéreket, közvetlen környezetet rejtő életterületeden jár. Kapcsolódik a két sorsbolygóhoz, így biztos lehetsz benne, hogy az előbb említett viszonyok kerülnek reflektorfénybe. Könnyen lehet, hogy komoly döntéseket is kell hoznod, de ezekben szerencsére te irányítasz.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Június lassan búcsúzik. A szerdai újhold alkalmat ad arra, hogy az év második fele új dimenziót nyisson neked. Nehogy elszalaszd a remek lehetőséget! Gyújts világos zöld gyertyát vagy mécsest, és tűzz ki új célokat! Megtervezheted egészen év végéig, hogy mit szeretnél. Pénteken indul július és a második félév. Kicsit megszeppenhetsz attól, hogy ennyire rohan az idő. Semmi baj sincs addig, amíg minden napot élvezel, és minden este hálát adsz mindazért, amit elértél és/vagy kaptál. Kezdd el ezt gyakorolni!

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Annyira jól tudsz kommunikálni, annyira jól tudod képviselni a saját érdekeidet, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ezért most kellene bonyolítani az olyan beszélgetéseket, amelyek fontosak a számodra. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Csemetéd is olyan dolgokat mondhat, amely miatt a lelked csordultig lehet szeretettel. A házasságokban, régi együttélésekben a társad vállára nagyobb terhek nehezedhetnek, ezért szüksége van a támogatásodra.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
A csillagokat is lehoznád az égről, hogy nevetni lásd a szerelmedet. Szombaton erre nem sok esélyt mutatnak a bolygók. Inkább vasárnap menj „csillagot fogni”! Elviheted magaddal a szerelmedet. Nyomj a kezébe egy lepkehálót, és együtt vadásszatok!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top