Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2023.10.04.
Ma a természet és a spiritualitás felé fordulsz. Lehet, hogy a gyakorlatban is ellátogatsz valamilyen pozitív energiájú helyre, de az is lehet, hogy egy könyv lesz a segítségedre a lelki utazásban.

Heti horoszkóp

2023.10.02.
Bátran kényeztesd párodat, csak a túl heves indulatokra kell ügyelned. A birtoklási vágyat és a neheztelést félre kéne tenni, mert csak ezek nélkül juthatsz a vágyott egyensúlyi állapotba. Ezt könnyebb lesz elérni, ha a héten kicsit vissza tudsz vonulni, egyedül maradsz és elmerülsz a nyugalomban.

Havi horoszkóp

2023.10.01.
Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt összeszorulhat a gyomrod, és talán a stressz miatt nehezedre eshet még hangot is kiadni. Ám a dolgok nem maradnak a régi kerékvágásban, a sors a segítségedre lehet abban, hogy olyan változás történjen, amilyet szeretnél. Rendkívüli energiával rendelkezhetsz, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is meg tudsz valósítani, amelyről korábban azt hitted, ez lehetetlen. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt tele lehet a szíved féltő aggodalom, szeretettel. Egy baráti kapcsolatnak sokat köszönhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.30.
A szenvedély elragadhat hétvégén, különösen szombaton van erre esély. Ha úgy érzed, hogy túlcsordulnak az érzéseid, akkor is igyekezz az arany középúton maradni – még ha a szerelmedről van is szó. Vasárnap inkább mélyítsd a már meglévő köteléketeket, kapcsolatod erejét ez megsokszorozhatja.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Címlap

top