Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Hosszú felkészülés után most végre lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes, hogy mi az, amin egészen idáig dolgoztál. Nagy büszkeséggel tölt el a tudat, hogy az általad felmutatott eredmény nagy elismerést vált ki a környezetedből. Igyekezz a dicséreteket begyűjteni, de próbálj szerény maradni, hiszen ha a siker megrészegít, az elveheti a józan ítélőképességedet!

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Minden nap jó valamire: hétfőn, kedden és csütörtökön a munkában léphetsz előre egy nagyot. Kedden, csütörtökön és pénteken egy barátod várja, hogy jusson időd rá. Társasozzatok, beszélgessetek, sétáljatok egy nagyot! Mindkettőtöknek jót fog tenni. Szombaton a Mars jegyet vált, és arra int, hogy nagyon figyelj rá, hogy mit veszel meg! Tedd el a számlát, hogy érvényesíteni tudd később a garanciát! Vasárnap semmiképp se keveredj vitába! Olyan zavaros a kép a bolygók szerint, hogy nem éri meg…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben válságos helyzet alakulhat ki. Elsősorban a társad miatt, akinek megvan a maga baja, ezért válhat türelmetlenné, ingerlékenyebbé. Ha nyugalmat szeretnél, nem akarod felrúgni a kapcsolatotokat, akkor neked kellene alkalmazkodni és a kommunikációt ebben az időszakban a minimálisra csökkenteni. Így kerülheted el a pároddal a nagyobb bajokat. Ha még van munkád, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert olyan változások következhetnek be rövidesen, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. És jobb, ha ez nem ér váratlanul.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
A bolygók szerint aggaszt a jövőd alakulása. Pedig muszáj kikapcsolnod az agyadat, ha nem akarsz lemaradni egy remek hétvégéről. Ha folyton gondolkodsz, tervezgetsz, számolgatsz, akkor nem jut kapacitásod a párodra, amit ő joggal fog nehezményezni…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top