Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Exeddel kapcsolatban kaphatsz ma aggasztó híreket, amelyek nem hagynak nyugodni, de mivel a legutóbbi alkalommal elég viharosan váltatok el, nem tudod, hogyan reagálna megkeresésedre. Mivel azonban egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog és egyfolytában ezen kattog az agyad, érdemes a kételyeid és félelmeid legyőzni és megkeresni őt, hisz soha nem tudhatod, vajon szüksége van-e bármiféle segítségre, avagy boldogul egyedül is. Mindenesetre biztosan értékelni fogja az érdeklődésed, és ha segítséget nem is igényel, legalább megtudhatod, hogyan alakul a sorsa. Így a te lelked is megnyugvásra találhat.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Döbbenetes, hogy az emberek mennyire ingerlékenyek lesznek ezen a héten. Mindenáron maradj ki mindenféle konfliktusból! A hétfő és a szombat látszik a legkritikusabbnak. Szerdán és csütörtökön a helyzet magaslatán leszel. De ne bízd el magad! Inkább maradj csendben, és figyeld meg, hogy miért pattannak ki időről időre a viták! Amennyiben meg tudod fejteni az okát, könnyebb lesz kívül maradnod. Jól tennéd, ha hétvégén lekötnéd a szabad kapacitásaidat bármilyen munkával. Így nem lesz időd agyalni.

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Még az is lehet, hogy olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. De megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely előtt értetlenül állhatsz. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyben jó eredményt érhetsz el. Megeshet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyet jó lenne, ha a siker érdekében titokban tartanál. Adódhat egy váratlan lehetőség, amelyre igent kellene mondani.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Minden esélyetek megvan arra, hogy ez a hétvége mesésen harmonikus legyen. Az égi folyamatok szerint az összhang közöttetek ideális lesz. Ennek örömére szombaton ünnepeljétek meg a szerelmeteket!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top