Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2021.11.27.
Szombaton valaki erőteljesen próbára teszi a türelmedet, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak. Emiatt eléggé frusztrált vagy, de engedd, hogy az illető kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad. Különben te is elkezdesz vájkálni az ő életében, és könnyen olyasmi derülhet ki, amire nem lehet büszke. Ne aggódj, ez nem rosszindulat, csupán önvédelem, mert nem várhatod feltett kézzel, hogy ártson neked!

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Amilyen nagyszerűen indul a heted, olyan mélyrepülésbe mehetsz át. Ez azt jelenti, hogy a hét elején élvezd a sikert, de ne bízd el magad! Mostanában rád járt a rúd: voltak nehéz napjaid, és több csalódást kellett elviselned. Ha visszanézel, ez az év sok megpróbáltatást hozott. Ettől megerősödtél. És remélhetőleg a csütörtöki és pénteki konfliktusokat ügyesebben kezeled. A kulcs, hogy semmit ne vegyél személyesre! Hétvégén mondj igent, ha barátok hívnak! Segítségükkel elfelejthetsz minden rosszat.

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Akkor kerülheted el a magánéleti problémák kialakulását, ha nem akarod mindenáron, hogy neked legyen igazad, vagy a te elképzeléseid váljanak valóra. Ráadásul most a rokonokkal is nehezebben jöhetsz ki, akik között vannak olyanok, akik köthetik az ebet a karóhoz. Viszont nagyon jól tudsz kommunikálni, és hízelgéssel, elismerő szavakkal elérheted azt, amit szeretnél. A házasságokban, együttélésekben a társad hamarabb felkapja a vizet, ezért legyél vele elnézőbb!

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
A barátaitok nincsenek jó hatással rátok szombaton a bolygók szerint. Olyasmire akarnak rávenni, ami olyan plusz költséggel jár, ami most nem fér bele a büdzsébe. Legalábbis egyikőtök szerint. Ebből vita pattanhat ki. Feleslegesen…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top