Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.08.05.
Szerdán a Merkúr bolygó az Oroszlán jelébe lép, és különösen fontos híreket hoz neked a munkáddal, munkahelyeddel kapcsolatosan. S ez zene a füleidnek. Mégse éld bele magadat, mert ezek most még inkább csak tervek, mintsem konkrétumok. Várd ki a végét, amikor tényleg letisztul és körvonalazódik minden.

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Fáradékonnyá és ingerlékennyé tehet a hétfői telihold. Igyál citromfű teát! Az megnyugtat, és kisimítja az idegeidet. Szerdán az Oroszlánba lépő Merkúr híreket hoz neked a munkáddal kapcsolatosan. De vigyázz, mert ezek egy része pletyka, vagy még csak terv! Idő kell ahhoz, hogy letisztuljanak az információk. Szóval ne kapkodd el a reagálást! A hétvégéd akkor lesz igazán kellemes, ha olyan programot keresel, ami kalandos. Itt a nyár, számtalan lehetőség közül választhatsz. Kérj tanácsot, ha nem megy!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amivel nem értesz egyet. Megeshet, hiába tudod, mi lenne a jó, mi lenne az, amivel sikert érhetnél el, sajnos nem teheted. Megeshet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, ami miatt azért ne gyötörd magad, mert csak a saját egészséged kerül ezáltal veszélybe. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad ingatlan vagy rokonság miatt válhat idegessé.

Hétvégi horoszkóp

2020.07.31.
Egy vasárnapi fényszög szerint a párod ezen a hétvégén kibírhatatlan lehet. Folyton bosszankodik valami, vagy valaki miatt. Érthető, de ez nem segít. Jól tennéd, ha gyengéden megsimogatnád, megölelnéd, megcsókolnád. A te szerelmed a legjobb gyógyszer minden bosszúságára.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top