Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.06.18.
Nem kell mindig egy helyben maradnod, és ezt most nyugodtan értsd képletesen. Megteheted, hogy változtatsz, ami van. Megteheted, hogy mindent máshogy csinálsz, mint ahogy szoktad. A kedd az a nap, amikor végre nem kell mindent ugyanúgy csinálnod, és nem kell megfelelned senkinek sem.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Nem kicsi a tétje annak, hogy ezen a héten mennyire tudsz éber maradni. Hétfőn, telihold napján a pénzed fogja bánni, ha nem leszel elég körültekintő. Majd szerdán és csütörtökön puskaporos hangulatban bármelyik pillanatban összetűzés robbanhat ki. Neked kifejezetten jó égi hír, hogy pénteken a Nap belép a Rákba, és elindul egy sokkal barátságosabb időszak. Ezt erősíti meg a szombati szuper fényszög (Rák Nap – Halak Hold), amitől szuperül fogod érezni magad. Ez a környezetednek is jó hír…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan változás alakul, amelyben az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál. Még akkor sem mondanád el a véleményedet, ha ezt direkt kérik, mert később épp emiatt kerülhetsz bajba. Utazás során bonyolult helyzetbe kerülhetsz, amelyet azonban tudsz kezelni. Ha szülő vagy, gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
A pénz lehet a feszültségpont közöttetek ezen a hétvégén, ezért most érdemes óvatosnak lenned minden pénzügyi témával. Ahelyett, hogy veszekednétek a pénzen érdemes lenne eldöntenetek, hogy ezen a héten ki a pénzügyminiszter kettőtök közül, és ki az, aki meghozhatja a pénzügyi döntéseket.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top