Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.06.27.
Elképzeléseid igazán hasznosak és nagyra törőek. Csütörtökön mégsem kéne a megvalósításhoz tűzön-vízen át ragaszkodnod. Csak abban az esetben tarts ki az álláspontod mellett, ha egyedül a te javaslatod építő jellegű. Máskülönben a többiekkel közösen hozott döntések a jó döntések ma.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Minden a kommunikáción áll, vagy bukik ezen a héten. Merkúr, a kommunikáció bolygója hét közepén vált jegyet. Azt tanácsolja, hogy fogalmazz mindig minden helyzetben pontosan! Amennyiben neked nem világos valami, kérdezz! Csütörtökön az Oroszlánba lépve a büszkeség dominanciáját hozza, ami nem biztos, hogy segíti a közös hang megtalálását. A hétvége akkor lesz jó, ha a szerelemnek szenteled. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs. De ne hidd, hogy sok időd van! Ne halogass túl sokáig!

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan változás alakul, amelyben az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál. Még akkor sem mondanád el a véleményedet, ha ezt direkt kérik, mert később épp emiatt kerülhetsz bajba. Utazás során bonyolult helyzetbe kerülhetsz, amelyet azonban tudsz kezelni. Ha szülő vagy, gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Mostanában zavaros volt a szerelmi életed, de végre ismét a nyugalom, a béke érzése önti el a szívedet. Már ezen a hétvégén érezheted a pozitív változásokat, akkor is ha párban élsz, és akkor is, ha még keresed a társadat...

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top