Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2023.11.28.
Ma a szokásosnál is sértődékenyebb hangulatban lehetsz, ám lehetséges, hogy most emberedre találsz valakiben, aki nem megy bele a játszmáidba. Szokatlan élmény lesz, amiből rengeteget tanulhatsz!

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Közeleg a karácsony, ami túlzott kiadásokra csábíthat, a telihold is elveheti kicsit az eszedet, szóval tégy lakatot a pénztárcádra és gondosan ügyelj rá, hogy mire adsz ki pénzt. Közben a bevételi oldalt se hagyd figyelmen kívül, hátha befut még egy kedvező év végi ajánlat. Nézz szembe árnyékaiddal, hogy a közelgő ünnepeket megtisztult lélekkel várhasd.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Még az is lehet, hogy a felettesed viselkedése miatt nehéznek érezheted az életed. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek miatt rendkívül nagy lehet a stressz. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, így talán ki tudsz jönni abból a pénzből, amely a rendelkezésedre áll. Ha titkos viszonyt folytatsz, vagy az élet más területén vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy ez kitudódjon, akkor figyelmesebbnek kellene lenned.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Mutasd meg szerelmedet kézzelfogható módon, ne csupán ígéretekkel. Most igazán tartózkodni kéne a szélsőségektől, maradj a realitások talaján és hallgasd meg kedvesedet is. Egyszerűen csak adjátok át magatokat a pihenésnek és az érzéki örömöknek.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Címlap

top