Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.08.17.
A tegnapi jó hangulatodat ma csak fokozza, hogy végre itt a négynapos hosszú hétvége. A szombat a te napod, tedd azt, amit a szíved diktál. Például fürdőzhetnél, wellnessezhetnél ma, de ha vízpart mellett sétálsz, önmagában ez is feltölti a lelkedet. Sőt, az is, ha otthon, az illatos és forró kádvízben lazítasz.

Heti horoszkóp

2019.08.12.
Ragadj meg minél több lehetőséget a hét elején, ha egyeztetned, tárgyalnod kell! Remek konstellációk hatékonnyá teszik a kommunikációt. A hét közepén fokozódó türelmetlenséget érzékelhetsz. Ennek csúcspontja a csütörtöki telihold lesz, amikor a legkisebb megjegyzéstől felrobbanhatsz a munkahelyeden és otthon egyaránt. Jobb lenne ezt kivédeni. Péntektől ki leszel cserélve: a Halakba lépő Hold „kisimítja” az idegeidet, és „megsimogatja” a lelkedet. Ettől mindent ismét derűsen, jó fényben fogsz látni…

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha anyagiakról, egzisztenciáról van szó, most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezért az ezzel kapcsolatos ötleteidet most kellene elővezetni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
Óriási lelkesedéssel veted bele magad a hosszú hétvégébe. De gyorsan alább hagy a lendület. Számíts a párodra! Ő folytatja az általad megkezdett lelkesedést. Ez a „ritmusváltás” jót tehet a kapcsolatotoknak. De csak akkor, ha nem sértődsz meg akkor, amikor ő átveszi a kezdeményező szerepet. Mint a szexben…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top