Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.02.24.
Szuperül indul a heted. Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel. S hogy ezeket meg is tudd majd valósítani, érdemes valamennyit felírni magadnak. Fölösleges lenne szétforgácsolni magad, de egyesével bármelyiket sikerre viheted. Nos, mit írsz a lista elejére? Már hétfőn belevághatsz a megvalósításba.

Heti horoszkóp

2020.02.24.
Kreativitásod csúcsra jár a hét legelején. Minden apróbb és nagyobb ötletet csípj el, és írj le! Nehogy elszálljon! Most ne törődj azzal, hogy hogyan megvalósítható! De egyelőre ne beszélj ezekről senkinek! Különösen ne a hét közepén, amikor a kommunikációt nehezítik nehéz fényszögek (Hold-Mars, Hold-Jupiter, Hold-Plútó, Hold-Szaturnusz, Vénusz-Plútó). Péntektől semmi más nem fog érdekelni, csak a szerelem, a randevú. Ezek megléte, vagy hiánya. Szerencsére szerencsés konstellációk lesznek az égen.

Havi horoszkóp

2020.02.01.
Összességében a dolgok jól alakulnak. De a munkahelyeden arra lenne szükség, hogy a kollégákkal türelmesebben viselkedj. Illetve ne menj bele olyan vitába, amely elsősorban ízléssel vagy felfogással kapcsolatos. Mert ebben a helyzetben csak az energiádat pazarolhatod. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyek a közös jövővel kapcsolatosak. Ha szingli vagy, megtalálhatod azt, akivel be tudjátok fejezni egymás mondatait…

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
Úgy várod a vasárnapot, mint a karácsonyt. Az újhold hihetetlen inspirálóan hat rád. A párodat folyton újításokkal nyaggatod. Nem biztos, hogy ő veled tud lelkesedni. Okosabban tennéd, ha nem erőltetnél rá semmi olyat, amihez nincs kedve. Mert csak fanyalogni fog.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top