Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2021.04.22.
Úgy érzed, kezd egy kissé egysíkúvá válni az életed, nem nagyon jelent már kihívást a munkád sem, emiatt kezded elveszíteni az inspirációd. Eljött tehát az idő, hogy tágra nyisd a szemed és új dolgokat keress, amelyekből ihletet meríthetsz ahhoz, hogy némi izgalommal és kalanddal ismét kiszínezd újra a szürke hétköznapokat. Ezek a faktorok jelen vannak a te életedben is, csak észre kell venned őket!

Heti horoszkóp

2021.04.19.
Fantasztikus emberekkel lesz dolgod ezen a héten. Sok impulzus ér, amit nem bánsz. Azonban lesz olyan, aki irritál vagy provokál. Ő is fontos. Ahogy az is, aki vonz. Tudod jól, hogy téged nem hagy hidegen senki: vagy utálod vagy imádod. Ahogy veled is hasonlóan vannak az emberek, mivel megosztó személyiség vagy. Inkább válts ki a másikból valamilyen érzelmet, semmint langyos közönnyel nézzen rád. A hétvégéd meglehetősen mozgalmasnak látszik. Pedig pihenned is kéne, ha nem akarsz lerobbanni.

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Még az is lehet, hogy egy kolléga olyan cselekedetre ragadtathatja magát, amely mélyen felháboríthat. De az is előfordulhat, hogy a felettesed kerülhet olyan szituációba, amely előtt te is döbbenten állhatsz. Megeshet, hogy többet gondolhatsz múltban történt eseményekre, és rájöhetsz arra, mit kellett volna másként tenni. Ha szülő vagy, akkor a csemetédnek pénzre lenne szüksége, illetve te segítheted ki őt a bizonytalan helyzetből.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.17.
Úgy tűnik, hogy szombaton a családod igényli a segítségedet. Nem úszhatod meg. Nagyon jó lenne, ha ebből nem lenne nézeteltérés köztetek a pároddal. A bolygók szerint vasárnap helyreáll a harmónia.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top