Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2020.09.27.
A Merkúr bolygó vasárnap a jeledbe lép, s mostantól a kommunikációdat támogatja. Egész héten vissza kellett fognod magad, s nem is mindig mondhattad ki, amit gondoltál. Persze, továbbra is maradj ugyanolyan megfontolt, mint korábban, de most pontosan tudni fogod, hogy mit és hogyan mondj el másoknak.

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Ez egy misztikus hétnek ígérkezik. Szinte minden nap elárul neked valaki olyasmit, ami még nem publikus. Feszíthetnek a titkok, de mindenáron magadban kell tartanod, ha nem akarsz később bajba keveredni. A diszkrécióban jó vagy, ha odafigyelsz. Egyénileg nagyon eltérő lehet, hogy milyen területen és kivel kell diszkrétnek lenned. Szerencsére nem kell örökre megnémulnod. Vasárnap Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Skorpióba, és végre kinyithatod a szádat. Persze most is helyes mértékben!

Havi horoszkóp

2020.09.01.
A munka során alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt úgy érezheted, torkig vagy. Még az is lehet, hogy megszűnik egy feladat, de az is, hogy a távozás hímes mezejére léphetsz. Olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Most érdemes szerződést kötni, nagyobb vásárlást bonyolítani.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.25.
Szombaton még csendes leszel. De vasárnap Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Skorpióba, és megered a nyelved. A kedvesed imádja, ha mesélsz, és megosztod mindazt, ami foglalkoztat. Ilyenkor nem érzi kirekesztve magát. Tudtál erről?

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top