Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Nagyon kedvező lehetőségeket kínál neked a hét utolsó napja. Dönts el te, mivel töltöd advent harmadik vasárnapját. Ma nem tudsz rosszul választani. Persze, érdemesebb lenne a vásárlás helyett inkább közös családi programmal tölteni az időt. A tömeghez ma sem lenne elég türelmed.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Amennyiben beszélned kell valakivel akár telefonon, akár személyesen, akkor időzítsd ezt hétfőre! Kitűnő fényszögek segítenek közös nevezőre jutni. A csütörtöki telihold veszteséget, vagy felesleges kiadást mutat. Legyél mértéktartó, és ne vegyél meg akármit! Ha másnapra halasztod a vásárlást, megúszhatsz egy szükségtelen költekezést. Pénteken és szombaton ajándékot kapsz az égtől: egy nagyszerű bolygóháromszög (Hold – Mars - Neptunusz) meghozza neked a várva várt ünnepi hangulatot…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak pénzzel kapcsolatban olyan elképzelései lehetnek, amelyek miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy életed párja belebonyolódhat egy olyan helyzetbe, amellyel te nem érthetsz egyet, és ez miatt a szituáció miatt többet idegeskedhetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt örömödben akár fülig érhet a szád. Nagyobb vásárlások bonyolítására kiváló ez az időszak.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Fantasztikus lesz a szombati napod. Annak ellenére, hogy ez hivatalosan munkanap. Fel leszel dobva, csordultig leszel szeretettel, szerelemmel. Ennek valódi nyertes a kedvesed. Kényeztesd őt, és minden létező módon add tudtára, hogy imádod! Mert ha te nem teszed, megteszi más…

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljesleíráshoz

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top