nlc.hu
Sztárok

A Korda házaspár a pályájukról

Balázs Klári: „Mindent beáldoztunk a pályáért”

Kordáék sok mindenről lemondtak a siker érdekében.

Hiába telt el több mint 40 év, a Korda házaspár ugyanazzal a lelkesedéssel lép a színpadra, és bár teljes szívükből imádják a zenét és a rajongókat, ahogy minden hivatás, ez is áldozatokkal jár. Balázs Klári a Tények Pluszban vallott arról, hogy mit áldoztak be a sikerért: “A privát életünket teljes mértékben. Voltak terveink, amikről a pálya miatt aztán lemondtunk, mert amikor előadás van, akkor máshogy kelsz fel, (…) akkor máshogy indul egy nap.”

Minden egyes fellépésre úgy készülnek, mintha az lenne az első. “Lehet, hogy ez úgy lentről nem látszik, de a színpadon nagyon kell figyelni mindenre” – jegyezte meg az énekesnő.

Mint arról korábban írtunk, májusi 11-én nagykoncertjük lesz Kordáéknak, a Papp László Sportarénabeli “Korda 85” koncert az énekes házaspár karrierjének a csúcspontja lesz. Az már most látszik, hogy telt ház várható. A fellépés különlegesnek ígérkezik: már jó ideje folynak a megbeszélések azzal kapcsolatban, hogy milyen koreográfiák lesznek, a kivetítőkön mit lát majd a közönség, illetve arról is, hogy melyik dalok csendüljenek fel. Korda György egyébként korábban azt is elárulta, hogy nem véletlenül nem nevezték életműkoncertnek ezt a – karrierjük szempontjából csúcspontnak számító – bulit: “Azt gondolom, hogy aki azt mondja, hogy életműkoncertet ad, az befejezett valamit, az lezárta, kész, vége. (…) Mi viszont Klárival úgy érezzük, hogy még a jövő évi koncertünk után is lesz mit mondanunk a közönségüknek. (…) Ezért mondom, hogy még nincs vége”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top