Tabuk nélkül a szexről: minden, amit eddig nem mertél megkérdezni, vagy nem is tudtál róla.
Minden hatással van arra, hogyan éljük meg a szexet, legyen szó akár egyéjszakás kalandról, párkapcsolatról vagy házasságról. A gyerekkorunk, a szüzesség elvesztése, az orgazmus eléréséhez való képesség, az önkielégítési szokások, a pornó világa, a megcsalások, a féltékenykedés, a merevedési zavar és a korábbi rossz tapasztalat is kihathatnak a szexuális életre. Többek közt ezekről szól a Sereg Tímea párkapcsolati mediátor és szexológus tanácsadó Bárcsak tudtam volna című podcastje.
16 epizód
Ha unod már a tökéletes Instamamikat, akkor ez a műsor neked szól!
Az Anyakivan podcast körbejárja a szülői lét megpróbáltatásait, igyekszik praktikus tanácsokkal szolgálni és azt bemutatni, hogy szülőként nem vagy egyedül, másnak is nehéz. „Mindnyájan küzdünk, és egyikünk se tudja tűpontosan, hogyan kellene jól csinálni” - Semjén Nóra az Anyakivan blog és a több mint 35 ezres Facebook közösség alapítója beszélget az anyaság szépségeiről és nehézségeiről, humorosan de őszintén.
8 epizód
Lélekemelő beszélgetések életutakról és a megélt tapasztalatok tanulságairól.
Sándor András kommunikációs szakember ismert és elismert emberekkel beszélget az ő valódi meséjükről, amiket az élet írt. Célja, hogy az életutak és megélt tapasztalatok tükrében egyfajta kapaszkodót adjon a hallgatónak / olvasónak a hétköznapokhoz.
14 epizód
Beszélgetés a közösségi oldalak mentális egészségre gyakorolt hatásairól.
Most, hogy az életünk még jobban áttevődik az online térbe, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy beszéljünk a közösségi oldalak mentális egészségre gyakorolt hatásairól. Villányi Gergő pszichológiai tanácsadó egyik szakterülete a digitális világ, Herczeg Szonja az nlc újságírója pedig szorongással és pánikbetegséggel küzd 15 éves kora óta.
22 epizód
A gyereknevelés örömei és nehézségei
Egy gyerekpszichológus-viselkedéselemző-tréner házaspár boncolgatja a gyereknevelés nehézségeit. Műsorvezetők: Déri Gabriella és Szvoboda Gábor
11 epizód
Krizsó Szilvia és Náray Tamás beszélgetése
Sikamlós témák, kávéházi csacsogás, laza elmélkedés Krizsó Szilvia és Náray Tamás új podcastjában.
8 epizód
Minden, amit tudni akartál az élelmiszerekről
Az adások mindazoknak szólnak, akik érdeklődnek az élelmiszerek világa iránt és szeretnének valóban tudatos fogyasztókká válni. A beszélgetésekkel arra tudunk majd rámutatni, hogy az élelmiszer-előállítás és ellátás ma már olyan mennyiségeket és bonyolult ellátási láncokat igényel, amelyek megértése sajnos alapvetően szükséges a valóban tudatos fogyasztási szokások kialakításához.
9 epizód