Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.10.17.
A csütörtök tökéletes nap a kommunikációhoz. Az előző napok vitás helyzeteit ma békében tisztázhatod. Persze csak akkor, ha fontosnak érzed. Az viszont biztos, hogy ma nyitott fülekre találsz, és te is könnyedén megérted a többieket. Ma végre valahogy mindenki sokkal rugalmasabb.

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Rögtön hét elején egy munkahelyi rivalizálásba keveredhetsz, ha nem vigyázol. Mindenáron maradj ki belőle! És ne gondold, hogy meg kell védened magad! Az egész egy „csapda”, tévhit. A hét közepén remek fényszögek remek esélyt mutatnak mindenféle kommunikációra: írhatsz, beszélhetsz, kérdezhetsz. És végre eredményre jutsz mindabban, amiben egy ideje nem tudtál. Hétvégén otthoni, családi programot helyezz előtérbe! Nem csak ünnepekkor jöhettek össze süteményezni, társasozni, beszélgetni, stb.

Havi horoszkóp

2019.10.01.
A rokonokkal való kapcsolatod állhat figyelmednek a fókuszában. De az is lehet, hogy sikeres ingatlanügyletet bonyolíthatsz. Nagyobb figyelmet kellene szentelni a kommunikációra, mert megeshet, hogy a félreértések, vagy az esetleges dühös mondatoknak olyan következményei lehetnek, amelyek miatt annyira idegessé válhatsz, hogy nehezebben jöhet álom a szemedre. A munkában nehézségek várhatók.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
Nem mindig az a célravezető, ha megbeszélitek az aktuális helyzetet. Most konfliktust okozhat, ha a kedvesedet nyaggatod. Kezdeményezz beszélgetést, de ne vidd túlzásba! Valószínűleg neki több időre van szüksége, hogy reagáljon. A köztes időt töltsétek vidám társasággal!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top