Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Tudatossággal, szervezettséggel ragyogó eredményeket érhetsz el szerdán. Viszont ma a csapatmunka hatékonyabb, mint ha magadban egyedül haladsz. Érdemes meghallgatni a többiek javaslatait és építő kritikáit is. Fogadd el, mások ötletei is legalább olyan jók, mint a tieid.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
A hétfői nehéz konstellációk szerint a kiadásaid okozhatnak fejtörést, ami valódi fejfájásba torkollhat. Ez az egész másnapra elmúlik, ha csinálsz belőle nagy ügyet. Keddtől elemedben leszel a Kos Holdnak köszönhetően. Ebben a kitűnő formában olyasmire is képes leszel, amire korábban nem. Csütörtökön hajnalban Merkúr belép az Oroszlánba, és segít, hogy kimond, amit gondolsz, érzel. Hétvégén véget ér a június. Használd ki a jó időt, és válassz szabad téri programot! Javasolja az Ikrek Hold.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál, akiben megbíztál, azzal most szembe fordulsz. Ő mostanra elfogadhatatlan lehet számodra, és talán érzékeny búcsút vehettek egymástól. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat, amelyet valószínűleg nem tudsz kezelni. Egészségedre mindennél jobban vigyázz. Lehet, az egyéjszakás kalandból több éjszakás bontakozik ki…

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Ezt a hétvégét a pároddal vagy a családdal kéne töltened. Alapból is vágysz a szeretetre, a meleg érzésekre, szóval, ha bármilyen egyéb programmal húznák keresztbe a számításodat, most sokkal jobban teszed, ha nemet mondasz, és a szerelmet választod...

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top