Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2023.12.05.
Könnyen megsértődhetsz ma, mert úgy érzed nem kapsz elég figyelmet. Az igazság azonban az, hogy neked a világ összes figyelme sem lenne elég. Így nagy eséllyel csak túlreagálod a helyzetet.

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Ha valami nagyon piszkál belülről, szánd rá magad és járj utána alaposan, vajon mi lehet a mélyben. Tisztázd a helyzetet és ne engedd, hogy elvonja a figyelmedet többi dolgodról. Lehet, hogy eljött az ideje egy tisztázó beszélgetésnek. Légy készen az átalakulásra.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Ha szülő vagy, akkor ebben a hónapban nem leszel irigylésre méltó helyzetben. Megeshet, hogy hiába akarsz jót a gyermekednek, ő nem fogadhat szót. Sőt, talán úgy gondolhatja, hogy rátelepszel. Viszont a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Rokonnal olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, aminek hatására nagyobb lehet az összhang közöttetek. Ha pénzről van szó, akkor most nem lesz okod panaszra. Talán elismerhetik a munkádat, és mindezt pénzben fejezhetik ki.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
A te időd jöhet el hétvégén, kedved szerint lehetsz a társaság középpontjában, sőt, nemcsak kedvesed, de mindenki figyelme rád irányulhat. Ne élj vissza ezzel, biztosítsd szerelmedet figyelmedről és hűségedről. Különösen értékes lesz az az idő a hétvégén, amit édeskettesben tölthettek.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Címlap

top