Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.08.20.
Kedden is nagyon bizakodó lehetsz. Olyan ez a nap, mintha csak neked találták volna ki. Valódi ragyogás, valódi ünnepi pompa és hangulat. Ma valóban királynak/királynőnek érezheted magadat. Érdemes végigjárni az összes augusztus 20-i programot a kirakodó vásároktól kezdve az esti tűzijátékig. Nagyszerűen fogod érezni magadat.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Hétfőn és szerdán kitűnő fényszögek kitűnő hangulatot jeleznek. Jogosan bizakodsz: végre jönnek az eredmények. De ne hagyd abba a kitartó és céltudatos munkát, mert akkor megáll a kedvező folyamat! A hét második felében fokozatosan lelassulsz, ami arra jó, hogy ne rohanj, hanem legyen időd a tervezésre. Aktuálissá válik a jövőd megalapozása. A föld dominancia segít a józanságban. Hétvégén menj vidám társaságba! A sok nevetés a leghatásosabb gyógyszer mindenféle fáradtság és nyomasztó gondok ellen.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre nem számítottál, és amely miatt talán egyik pillanatról a másikra kétségbe eshetsz. Ne aggódj, nem eszik olyan forrón a kását! Ráadásul most a sors lehetőséget kínálhat a választára, kezedbe teheti a döntést.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
Csodásnak ígérkezik a hosszú hétvégétek. Az égi folyamatok csodás napokat hoznak. Különösen a hétfő látszik csodásnak. A szerelem és a szenvedély topon lesz. Bármit terveztek, azt teljes elánnal teszitek. De vigyázzatok, mert ez veszélyes is lehet! Legyetek óvatosak a közlekedésben és a sportokban egyaránt!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top