Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik be, és ez az első pillanatban eléggé megrémít, mert fogalmad sincs, min kellene változtatnod ahhoz, hogy a dolgot visszatereld a megfelelő mederbe. Ne hagyd azonban, hogy a félelem legyen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad, koncentrálj, és meg tudod oldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatod van már ezekben a dolgokban, nem fog gondot okozni az, hogy úrrá légy minden nehézségen, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Jó irányba mennek a dolgaid. Akkor is, ha olykor elégedetlenkedsz. Tudatosítsd magadban, hogy az elégedetlenség motiváció is lehet! A mértéken, ill. a hőfokon sok múlik. Ez nem új felismerés a számodra. Remek napok jönnek: hétfőn (Hold-Vénusz), kedden (Nap-Hold) és csütörtökön (Vénusz-Jupiter) remek fényszögek remek eseményeket hoznak neked. Bizonyosságot kapsz arról, hogy érdemes kitartani. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha élményeket gyűjtesz. Spontán is adódhat valami kalandos program…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
A változás elkerülhetetlen. Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan átszervezés történik, amely érintheti a te megélhetésedet is. De az is lehet, hogy a felettesed idegei megfeszülnek, ezért most jól tennéd, ha nem adnád elő neki az elképzeléseidet, mert éppen az ellenkezőjét érheted el nála, mint amit szeretnél. Ha állást kívánsz változtatni, akkor erre a lehető legjobb ez az időszak. A környezetedben most több az olyan személy, akik kapcsán úgy érezheted, megnehezítik a mindennapjaidat. Ha párkapcsolatban élsz, közöttük lehet a társad is. Megeshet, hogy életed párja valamiben korlátozni kíván téged.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Egy kellemetlen bolygó szembenállás csalódást jelent: a születésnapoddal kapcsolatos elvárásaid csalódáshoz vezethetnek, ha bemerevedsz. Csak akkor élvezheted ezt a hétvégét, ha a kedvesednek megengeded, hogy meglepjen. Ez lesz az legjobb ajándék…

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top