Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2023.10.04.
Ma olyan helyzetekbe kerülhetsz, amikor neked kell kezdeményezned. Ez nem fog nehezedre esni, mert nem áll távol tőled. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket és lépj a tettek mezejére!

Heti horoszkóp

2023.10.02.
Ne hanyagold el az edzést vagy kedvenc testmozgásodat, mert ez nagyban hozzájárul kiegyensúlyozottságod megőrzéséhez. Lehet, hogy mostanában túl erősen koncentráltál a munkádra és az elérhető sikerre. Ennek pedig meglesz az eredménye hosszabb távon, ha most fáradtabb is vagy.

Havi horoszkóp

2023.10.01.
Kommunikációs nehézségek merülhetnek föl, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Ha valamit nem tudsz vagy nem értesz, akkor nem szégyen kérdezni, mert így kerülheted el a nagyobb bajokat. Többször gondolhatsz régi időkre, az emlékek hatására melegség járhatja át a szívedet, lelkedet. A munkában sikeressé válhatsz. Ha állást kívánsz változtatni, most lépj a tettek mezejére, mert pompás lehetőséget csíphetsz meg. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert veszteség érhet, vagy meglophatnak.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.30.
A szombat hozhat némi vadságot és összetűzést, de vasárnapra jó eséllyel elcsitulnak az indulatok és békésebb vizekre evezhettek. Bírjátok ki addig, ne vigyétek kenyértörésre a dolgot, bármilyen ellentét feszül is köztetek. Nem könnyű kompromisszumra jutni, de a közös cél segíteni fog.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Címlap

top