Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Olyan érzésed van ma, mintha egy sivatagban sétálnál étlen-szomjan és esélyed sincs arra, hogy valaha is kikerülj onnan. Kimerülten, frusztráltan mész, feladni azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz pontosan tudod, hogy soha nem lesz kiút, ha csak összeomlasz és egyhelyben vársz a jó szerencsére. Segítség csak út közben érkezhet, épp ezért igyekezz túllendülni a holtponton, vegyél egy nagy levegőt és menj tovább, mert még az is lehet, hogy a távolban, homályosan sejthető oázis mégsem délibáb!

Heti horoszkóp

2021.05.03.
A bolygók és az égi folyamatok munkahelyi konfliktus sorozatot mutatnak. Ezek olyan témák, amiben minden résztvevő teljesen meg van győződve arról, hogy neki van igaza. Figyeld meg, hogyan feszülnek egymásnak! És figyeld meg, hogy benned hogyan csapódik le mindez! Nem leszel elszenvedője az egésznek, ha tudatosítod, hogy mi zajlik. Amikor ingerültté válnál, igyál több folyadékot! A hétvégét kedvelni fogod. A Kos Hold visszaadja a lelkesedést és a derűlátást, főleg, ha vidám emberekkel találkozol.

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Még az is lehet, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. A dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Megeshet, hogy amiről korábban úgy tűnt, hogy lehetetlen, vagy lehangolttá váltál miatta, arról most az ellenkezője derül ki. Most érdemes állást vagy akár hivatást változtatni. Anyagi ügyeid is pompásan alakulhatnak, és a kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted. Ha párkapcsolatban élsz, társad nehéz helyzetbe kerülhet.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Muszáj kikapcsolnod az agyadat, és teljesen kikapcsolódnod május első hétvégéjén. Ha nem pihensz, le fogsz robbanni. Ne feledd, a hétvégék arra valók, hogy feltöltődj a következő strapás hétre!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top