Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.11.27.
Nehéz dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyan tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki akarja a te javadat, vannak rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Töltődj fel hétfőtől szerdáig, mert csütörtöktől feszült napok jönnek! A hét elején hihetetlen szerencsésen alakul minden. Olyan, mintha sikerre lennél ítélve. Fenntartások nélkül fogadd el és élvezd! Csütörtökön és pénteken vértezd fel magad! És semmiképp se vedd fel a kesztyűt! Pláne ne a bokszkesztyűt! Semmi értelme korlátolt, ostoba, szemellenzős emberekkel vitába szállnod. Nem azért, mert veszítenél, hanem mert időpocsékolás őket meggyőzni. Hétvégén elkezdhetsz karácsonyi sütikkel kísérletezni.

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Meg kellene próbálni megteremteni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Még akkor is, ha ez nem egyszerű, hiszen az életnek ezen a két területén olyan helyzet alakulhat ki, amely nagyon nehezen kezelhető. Ráadásul, ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad vállára is nagyobb terhek nehezedhetnek, és ezért az együttélés során problémák jöhetnek létre. Kollégára azonban számíthatsz, olyan feladatokat is el tudsz végezni, amelyről azt gondoltad, ez meghaladhatja az erődet.

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
Fejfájást okozhat a pénz beosztása az év végi ünnepekkel kapcsolatosan. Ne akard egyedül megoldani az egészet! Vond be a párodat! Szívesen segít neked. De ne szombaton, mert akkor több a feszültség fenn az égen, és itt lenn is…

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top