Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.08.23.
Pénteken olyan nyugodtnak és higgadtnak érzed magadat, mint talán nagyon régen. Valószínűleg a környezeted is alig ismer rád, mintha egy egész új oldaladat mutatnád nekik. Imádni fognak a belőled áradó nyugalomért és nagyvonalúságért. Zsebeld be az elismeréseket, úgy is ez kell most a leginkább a lelkednek.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Hétfőn és szerdán kitűnő fényszögek kitűnő hangulatot jeleznek. Jogosan bizakodsz: végre jönnek az eredmények. De ne hagyd abba a kitartó és céltudatos munkát, mert akkor megáll a kedvező folyamat! A hét második felében fokozatosan lelassulsz, ami arra jó, hogy ne rohanj, hanem legyen időd a tervezésre. Aktuálissá válik a jövőd megalapozása. A föld dominancia segít a józanságban. Hétvégén menj vidám társaságba! A sok nevetés a leghatásosabb gyógyszer mindenféle fáradtság és nyomasztó gondok ellen.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre nem számítottál, és amely miatt talán egyik pillanatról a másikra kétségbe eshetsz. Ne aggódj, nem eszik olyan forrón a kását! Ráadásul most a sors lehetőséget kínálhat a választára, kezedbe teheti a döntést.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.23.
Még tart a nyár. Ne rakjátok el a strandpapucsot, a fürdőruhát és a napszemüveget! Mehettek strandra, szabad vízhez, találkozhattok barátokkal, kirándulhattok. Mindenképpen mozduljatok ki, ne maradjatok a négy fal között! Télen ráértek erre.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top