Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
Mindent magas színvonalon művelsz. Elsősorban a magadba vetett hit és bizalom vezet. Néhány érdekes, esetenként félreérthető vagy félrevezető érzelmi szituációba is belekerülhetsz ma. Kedvesed és te a közös barátokkal és egymás családjával is több időt tölthettek el, mint máskor. Ezáltal a kapcsolatotok is gazdagodik, szintet ugorhat. Nap végén egy másik nő jelenléte zavarhat, de a párodnál szerencsére semmi esélye.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Felfoghatatlan, hogy mindjárt vége az első félévnek. Ez nyomasztóan hathat rád. De ne engedd, hogy ez elterelje a figyelmedet az aktuális feladataidról! Június utolsó napjaiban fáradtság lehet úrrá rajtad. Jó lenne, ha kivennél pár nap szabadságot. Az még jobb lenne, ha el tudnál utazni. Neked is jár nyaralás. Pénteken kezdődik az év második fele, és július. Az Oroszlánban járó Hold és több előnyös fényszög lelkesítően hat rád. Neked a lelkesedés jelenti az „üzemanyagot”. Vagyis szükséged van rá…

Havi horoszkóp

2022.06.01.
A protekciónak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Nemcsak te élvezheted mások támogatását, hanem te is a szárnyaid alá vehetsz valakit, és önként a segítségére lehetsz. Még ebben a hónapban megtapasztalhatod a régi mondás igazát, ami szerint jó tett helyébe jót várhatsz. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt feszültséget érezhetsz. De az is lehet, hogy egy korábbi döntés miatt a falba verheted a fejedet. Ha utazol, pompásan érezheted magad

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Ha tehetitek, szombaton aludjatok délig! Vagy szundítsatok ebéd után. Ezzel átalhatjátok azt a feszült fél napot, ami megmérgezheti az egész hétvégéteket. Szombaton este és vasárnap már csupa kedvező konstelláció lesz égen. Vége a dacnak.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top