Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.10.24.
Olyan tisztán láthatsz a pénzügyekkel kapcsolatosan szombaton, mint már nagyon régen. Hasonló lehet ez az érzés a megvilágosodáshoz. És most tényleg nagyon fontos felismeréseket tehetsz. Rájössz, hogy sokkal több olyan dolog van az életedben, ami semmibe sem kerül ugyan, de mégis felbecsülhetetlen az értéke...

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Az égi folyamatok azt javasolják, hogy most mindent megfontoltan és komótosan csinálj. Nem kell kapkodnod. Akkor se, ha 5 helyett csak 4 napod van a munkád befejezésére. A föld dominancia egész hétre nyugalmat és magabiztosságot hoz neked. És azt a meggyőződést, hogy mindennel időben elkészülsz. Pénteken a Nap belép a Skorpióba, ami a család és a magánélet fontosságára világít rá. Ezek adják a biztos alapot. A hosszú hétvégén a szerelemé legyen a főszerep! Csináljatok valami szokatlan, közös programot!

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Még az is lehet, hogy megtörténik mindaz, amire korábban gondoltál, amit korábban tervbe vettél. Talán a tisztánlátásnak köszönhetően képes leszel meghozni egy olyan döntést, amely előtt a környezetedben többeknek nagy meglepetést szerezhetsz ezzel. Ha kommunikációról van szó, akkor számolj el tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el a nehéz helyzetet.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Nagyon vártátok mindketten ezt a hosszú hétvégét. Pont emiatt óriási elvárásokkal mentek bele. Mielőtt ebből felesleges feszültségek és/vagy nézeteltérések adódnának, beszéljétek meg, hogy ki, mit szeretne! Cél, hogy mindkettőtök vágyai teljesüljenek. Erre törekedjetek, és jó lesz!

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top