Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2019.06.18.
Most talán nagyon feszült vagy valami miatt. Talán idegeskedsz, hogy minden beleférjen ebbe a napba, ebbe a hétbe. Pedig egyáltalán nem kellene ezen aggódnod. Ami ma még stresszel, hamarosan a legnagyobb áldás lesz az életedben. Nem baj, ha nem tudod, hogyan megy végbe ez a varázslat.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Ne áruld el senkinek, de tudj róla, hogy téged nem érint se a hétfői telihold, se a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó)! Attól, hogy megúszod ezeket, még nem szabad a többieket lenézned. Számíts rá, hogy sok embert meg fognak viselni ezek a rázós konstellációk! Pénteken a Nap belép a Rákba. Ez a nyári napforduló ideje, amikor a leghosszabb a nappal itt, az északi féltekén. A hétvégéd szerelmes hangulatban indul, és szentimentálisan folytatódik.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál, akiben megbíztál, azzal most szembe fordulsz. Ő mostanra elfogadhatatlan lehet számodra, és talán érzékeny búcsút vehettek egymástól. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat, amelyet valószínűleg nem tudsz kezelni. Egészségedre mindennél jobban vigyázz. Lehet, az egyéjszakás kalandból több éjszakás bontakozik ki…

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Néha úgy érzed, hogy túl sok a nyomás rajtad, és szeretnéd, ha ezt a feszültséget a szerelmed segítene oldani. Nem várhatod el tőle, hogy egyszerre legyen a szerelmed és a pszichológusod is. Nem öntheted rá a feszültségedet, ehelyett inkább arra koncentrálj, hogy meglegyenek az örömteli közös programjaitok.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top