Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Vasárnap sem lehet okod panaszra, hiszen minden ott folytatódik, ahol szombaton abbamaradt. Egyre optimistábban tekintesz a jövőre, a lehetőségekre, magadra, és úgy általában az életedre. Nagyon jó érzés a társaságodban lenni, amikor ennyire pozitív vagy. Nem mellesleg a kisugárzásod is csodálatra méltó...

Heti horoszkóp

2020.08.03.
A hétfői telihold szinte garancia a nézeteltérésre. Most úgy tűnik, hogy nem te, hanem a másik fél fog sérülni, megsértődni. Jobb, ha mindenkivel türelmes, elnéző és megértő leszel. Így talán elkerülheted a vitát és/vagy a szakítást. Szerdán Merkúr belép az Oroszlánba, ami visszaadja a hangodat. Innentől gördülékenyebben ki tudod mondani azt, ami nyomaszt. A hétvégéd talán a nyár legjobb hétvégéjének ígérkezik. 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami visszahozza az optimizmusodat.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Megeshet, hogy olyan konfliktus alakulhat ki elsősorban te miattad, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy olyasmit kényszeríthetnek rád, amivel nem értesz egyet, és amivel szemben teljesen tehetetlen lehetsz. Ám most olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a saját jövődet, és ez bizakodóvá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Ez lehet a legkalandosabb hétvége egész nyáron, ha nyitott vagy a kalandokra. Persze jó lenne, ha csatlakozna a szerelmed hozzád. Nem fogod élvezni, ha egyedül kell menned. Együtt minden sokkal élvezetesebb. Szóval előre meg kell egyeznetek, hogy hova menjetek, mit csináljatok.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top