nlc.hu
Sztárok
Brasch Bencét majdnem kirúgták a színházból

Brasch Bencét majdnem kirúgták a színházból egy tetoválás miatt

A tehetséges magyar énekes és zenész egy igencsak megdöbbentő esetet árult el életéből. Karrierjében ugyanis majdnem lett egy törés egy aprócska tetoválás miatt.

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek hetedik vendége nem más, mint az egykori tinibálvány, Brasch Bence. A tehetséges magyar énekes és színész a délelőtt folyamán édesanyjánál járt, ahol a reggeli közben lefolytatott izgalmas beszélgetésük után egy fotóalbum előtt felelevenítették Bence fiatalkori emlékeit is. Mindezek után Bence edzeni is járt, amely közben megdöbbentő kulisszatitkokat árult el az Operettszínházas időkről. 

Brasch Bence (Fotó: Spah Dávid)

Brasch Bence (Fotó: Spah Dávid)

Majdnem kirúgták egy tetoválás miatt 

Bence a streamvideóban elárulta, hogy egy alkalommal majdnem elbocsátották a színháztól, amikor egy nagyobb tetoválást csináltatott a felkarjára. 

Amikor először kigyúrtam magam még 19-20 évesen, akkor csináltattam egy tetoválást és akkor mondták az Operettszínházba, hogy vagy leszedetem vagy kirúgnak. De én nem szedettem le és nem rúgtak ki. Úgy hogy csináljatok tetoválást, ha akartok!

– mondta. 

„Ebből az volt a tanulság, hogy nem szabad az embernek beadnia a derekát, meg külső hatásra valami olyasmit csinálni, amit nem akar… Én ki tudtam állni magamért, tehát ilyen szempontból jó volt.” – tette hozzá.

Kövesd te is az énekes egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Brasch Bence, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top