Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2022.12.01.
Túl sokat vártál valamitől, ami nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, így most bosszankodva ugyan, de próbálsz a lehető legjobban kijönni ebből a helyzetből. Ahelyett azonban, hogy erre pazarolnád a drága idődet, igyekezz értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Vedd tudomásul, hogy neked sem sikerül minden. Szánj inkább egy kis időt a szeretteidre, kapcsolódj ki, és semmiképpen ne engedd, hogy a negatív érzelmek hatalmasodjanak el rajtad!

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Előtérbe kerülhet, hogy mielőbb elsimítsd és megoldd a felmerülő konfliktusokat. Sajnos, nem kerülheted meg a szükséges megbeszéléseket. Kommunikálj a tőled telhető legnagyobb szelídséggel és szerénységgel, ez segíteni fog megnyugtatni a kedélyeket. Lehetséges, hogy kihívás lesz együttműködnöd másokkal, de jót tenne, ha csapatban gondolkodnál és dolgoznál.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, nemcsak a munkahelyeden, hanem az otthonodban is. Fizikai munkából is kiveheted a részedet, és megeshet, hogy valakit ki kell szolgálnod, ami nem esik nehezedre, mert szereted őt, vagy amit végzel, azt szereted. A munkában, megélhetésben olyan váratlan fordulat jöhet, ami miatt minden okod meglehet az örömre. Talán olyan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amelyben nagyon körültekintőnek kell lenned, főként anyagilag. Mert lehet, hogy amire igent mondasz, az később csődbe mehet

Hétvégi horoszkóp

2022.11.26.
Még van annyi hátra az évből, hogy léphettek közös álmaitok felé egy nagyot. Buzdítsd párodat, legyetek nyitottak az új lehetőségek felé, még akkor is, ha ez nyilvánvaló változásokkal fog járni. Teremtsetek egyensúlyt kapcsolatotokban, egyenrangú félként mindkettőtöknek legyen szava a döntésben. Humorral a nehezebb helyzeteket is fel tudod oldani, csökkentve egy feszült helyzet kényelmetlenségét.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top