Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.10.22.
Csütörtökön mindenki rohan, kapkod, figyelmetlenül, türelmetlenül közlekedik. Vigyázz magadra, s te legyél a lehető legnagyvonalúbb, és óvatosabb. Bármivel közlekedsz, a higgadtságodra szükséged lesz. Jól tennéd, ha indulás előtt megnéznéd az optimális útvonalat. Megviseli az idegeidet, ha dugóban kell araszolgatnod.

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Az égi folyamatok azt javasolják, hogy most mindent megfontoltan és komótosan csinálj. Nem kell kapkodnod. Akkor se, ha 5 helyett csak 4 napod van a munkád befejezésére. A föld dominancia egész hétre nyugalmat és magabiztosságot hoz neked. És azt a meggyőződést, hogy mindennel időben elkészülsz. Pénteken a Nap belép a Skorpióba, ami a család és a magánélet fontosságára világít rá. Ezek adják a biztos alapot. A hosszú hétvégén a szerelemé legyen a főszerep! Csináljatok valami szokatlan, közös programot!

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Még az is lehet, hogy megtörténik mindaz, amire korábban gondoltál, amit korábban tervbe vettél. Talán a tisztánlátásnak köszönhetően képes leszel meghozni egy olyan döntést, amely előtt a környezetedben többeknek nagy meglepetést szerezhetsz ezzel. Ha kommunikációról van szó, akkor számolj el tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el a nehéz helyzetet.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.16.
Könnyen lehet, hogy egyikőtök kettesben szeretne maradni, a másik viszont a családot szeretné meglátogatni. Az a kérdés, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a kecske is és a káposzta is jól lakjon? Tudod, hogy nem pont így szól a mondás, de így viccesebb, és a megoldás megtalálására ösztönöz.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top