Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.10.28.
Elhatároztad, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje csak halogatsz. Eddig vártál a megfelelő pillanatra, ami most úgy néz ki, eljött. Mindent csinálj úgy, ahogyan eltervezted, hisz ez a fejedben régóta megvan már, csupán át kell ültetned a gyakorlatba a tervet.

Heti horoszkóp

2021.10.25.
Derűsen és aktívan mész bele október utolsó hetébe. Már hétfőtől a hosszú hétvégére készülsz. Pedig az még odébb van. Jól tennéd, ha mindig az aktuális feladatodra fókuszálnál. Így megelőzheted a bajt. Mert ha hibázol, magadnak csinálsz dupla munkát. Csütörtöktől kirobbanóan jó passzban leszel, ha nem kezdesz el idegeskedni az idő miatt. A bolygók szerint most az idő ellened dolgozik. De ez csak átmeneti. A hosszú hétvégén minden esélyed megvan arra, hogy utolérd magad. Persze nem a munkában…

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Ha párkapcsolatról van szó, az állatövben most te lehetsz a legszerencsésebb. Akivel most hoz össze a sors, azzal össze is kötheted az életedet. A meglévő viszonyok még szorosabbá válhatnak. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyázni. Ha gyógyszert szedsz, abban is változásra van kilátás. A munkában olyan átalakulás jöhet, amelyben megeshet, hogy kényszer hatására kell cselekedned, vagy olyan szituáció állhat elő, amelyben nem maradhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.22.
A bolygók szerint a párod a barátaival szeretne lógni. Kérdés, hogy te ezt hogyan viseled: rosszallod vagy támogatod? A béke kedvéért jobb, ha nem gördítesz akadályt az útjába. Ha szereted, akkor valószínűleg nem esik nehezedre.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top