Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Kedden csak olyasmit mondj ki, amiben biztos vagy, és amiről pontosan tudod, hogy később sem kerülsz miatta kényelmetlen szituációba. Nem lesz könnyű hallgatnod, pedig ma a hallgatás aranyat ér. De ha mondanod kell valamit, legalább jusson eszedbe a figyelmeztetés. Magadért teszed!

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Az egész heted hangulata, közérzete, sikere azon múlik, hogy hétfőn hogyan reagálsz egy munkahelyi pletykára. Talán a legokosabb az lenne, ha sehogy nem reagálnál. Amennyiben nem bírod megállni, akkor is ügyelj minden szavadra! Csak olyasmit mondj, amit később is vállalsz! A hét közepén az egészségedre kell vigyáznod. A tartós hőség megviseli a szervezetedet. Tegyél meg mindent, hogy ne robbanj le! A hétvégi bolygóállások vizes programoknak kedvez. Mehetsz úszni, strandolni, csónakázni, vitorlázni.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Megeshet, hogy olyan konfliktus alakulhat ki elsősorban te miattad, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy olyasmit kényszeríthetnek rád, amivel nem értesz egyet, és amivel szemben teljesen tehetetlen lehetsz. Ám most olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a saját jövődet, és ez bizakodóvá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Ez lehet a legkalandosabb hétvége egész nyáron, ha nyitott vagy a kalandokra. Persze jó lenne, ha csatlakozna a szerelmed hozzád. Nem fogod élvezni, ha egyedül kell menned. Együtt minden sokkal élvezetesebb. Szóval előre meg kell egyeznetek, hogy hova menjetek, mit csináljatok.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top