Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2021.08.02.
Máskor az első szóra segítséget nyújtasz, vagy éppen nem is kell, hogy kérjenek, te máris tudod a megoldást, és nyújtod a baráti jobbodat. Hétfőn azonban éppen ez a téma lehet, ami kiborít. Nem akarsz örökké a jótevő jelmezében járni. Most bizony el is utasítod néhány barátnődet. Valójában a munkahelyeden tudsz a legjobban kibontakozni. Nyitott kapukat döngetsz az ötleteiddel, és esetleg valaki más munkáját is átveheted.

Heti horoszkóp

2021.08.02.
Tökéletes íve van ennek a hetednek. Kezdődik hétfőn egy ronda Nap-Szaturnusz szembenállással, ami antagonisztikus ellentétből eredő vitát szimbolizál. Úgy tűnik, hogy jelenleg a másik fél erősebb nálad. Szóval nem érdemes belemenned a csatába, mert elhúzódó állóháború alakul ki. Hidd el, nem éri meg! A hét során lesz időd elemezni a szituációt, és vasárnapra kipattanhat a fejedből egy új stratégia. Ugyanis a vasárnapi újhold reflektorként megvilágítja az utat a sikerhez. Bármiről legyen szó…

Havi horoszkóp

2021.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most kicsit nehezebben boldogulsz. Megeshet, hogy régi téma kerülhet ismét terítékre, vagy ő makacsul ragaszkodhat valamihez, amivel te nem értesz egyet. Olyan lehetőség adódhat, amely miatt könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgásba lendülhet, mint a kiadásé. Meg kellene hozni egy olyan döntést, amelyet talán már egy ideje halogatsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.31.
Mi lenne, ha most ünnepelnétek meg a születésnapodat? Jó ötlet lenne, ha nem hagynád magára a kedvesedet, hanem aktívan részt vennél a tervezésben. Mindegy, hogy a családdal, a barátokkal, vagy kettesben akartok ünnepelni.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljesleíráshoz

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top