Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp

2024.07.15.
Újabb változásokra kell felkészülnöd. Most nem szabad ellenállnod, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki. Légy türelmes.

Heti horoszkóp

2024.07.08.
Szenvedélyes természeted a héten a szokásosnál könnyebben törhet utat magának. Ez viszont kettős hatású lehet: jó esetben elég erőt ad, hogy folyamatban lévő projektedet sikerre vidd. Ha viszont nem használod jól, akkor pusztítást is végezhetsz magad körül, akár munkádban, akár kapcsolataidban.

Havi horoszkóp

2024.07.01.
A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet jöhet létre, ám a veszekedésből édes lehet a kibékülés. Olyan változás következhet be az életedben, amely miatt több dolog már nem fog a régi kerékvágásban folytatódni. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez kiderüljön, akkor sokkal óvatosabbnak kellene lenned, mint eddig. Ha állást vagy akár szakmát kívánsz változtatni, kiváló erre ez a hónap, lépj a tettek mezejére. A kapcsolataid között lehet olyan személy, aki miatt te is előnyös helyzetet élvezhetsz. Régi egészségi probléma kiújulására van lehetőség.

Hétvégi horoszkóp

2024.07.13.
Bármennyire árasztod is fényedet és melegségedet szerettedre, lehet, hogy most más jellegű figyelemre is szükség lenne. Próbáld beleélni magad az ő helyzetébe egy felmerülő vitás kérdésben és érezz rá, hogy így mi lenne a legmegfelelőbb döntés.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Oroszlán csillagjegy jellemzői

Címlap

top