Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2023. Október 01.

Kos

03.21 - 04.19
Erőd teljében lehetsz ebben a hónapban, amikor olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyekhez korábban talán nem éreztél sem energiát, sem kedvet. Feletteseddel is olyan nagy lehet közöttetek az összhang, mint eddig talán még sohasem. A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák adódhatnak, és ebből jöhet létre idegtépő helyzet. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Váratlan kiadás borzolhatják az idegeidet.

Bika

04.20 - 05.20
Kollégával összerúghatod a port, vagy olyan feladatot kell ellátnod, amelyhez nem érzel kedvet. De az is lehet, hogy a munkahelyeden történhetnek olyan átalakulások, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. A házasságokban, régi együttélésekben a társad többet tehet azért, hogy a kapcsolatotok jól működjön. Ha szülők vagytok, akkor a gyermeketek miatt feszültség jöhet létre a viszonyotokban. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Szentelj több időt a hobbidra, mert ez feltöltheti energiaraktáraidat.

Ikrek

05.21 - 06.21
Még az is lehet, hogy olyan sikeressé válhatsz a munkádban, hogy emiatt örömödben fülig érhet a szád. Ha állásváltoztatásra nyílna lehetőséged, akkor ezt meg kell ragadni, mert ez a soha vissza nem térő kategóriába tartozik. Kopogtathat a múlt az ajtódon. Olyan valaki bukkanhat fel, aki egykor fontos szerepet játszhatott az életedben. Illetve olyan dologgal kellene foglalkoznod újra, amelyről azt hitted, hogy már megoldottad. A szerelemben kommunikáció probléma alakulhat ki, és ennek nyomán felmerülhet, hogy búcsút kellene inteni egymásnak.

Rák

06.22 - 07.22
A kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, amikor annyira jó a meggyőzőképességed, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ezért most kell előadni mindazt, amit fontosnak tartasz, amiben eredményt szeretnél elérni. Nem kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan esemény történhet, amely miatt te is úszhatsz a boldogságban. Még azok a párkapcsolatok is szenvedélyessé válhatnak, amelyekre eddig leginkább az állóvíz volt a jellemző.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Kommunikációs nehézségek merülhetnek föl, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Ha valamit nem tudsz vagy nem értesz, akkor nem szégyen kérdezni, mert így kerülheted el a nagyobb bajokat. Többször gondolhatsz régi időkre, az emlékek hatására melegség járhatja át a szívedet, lelkedet. A munkában sikeressé válhatsz. Ha állást kívánsz változtatni, most lépj a tettek mezejére, mert pompás lehetőséget csíphetsz meg. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert veszteség érhet, vagy meglophatnak.

Szűz

08.23 - 09.22
A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamossá válhat a makacsságra. Ám soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: okos enged… Te legyél az okos, aki enged, és béke, nyugalom lehet majd a viszonyotokra a jellemző. Pénzügyek terén nehéz helyzet jöhet létre, még az is megeshet, hogy újra kellene tervezned a családi költségvetést. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel jobban kijöhetsz. Talán azért is, mert sokkal nyitottabb vagy felé, mint eddig bármikor. Ha utazol, készülj föl kisebb-nagyobb bosszúságra, amelyet el kell szenvedned.

Mérleg

09.23 - 10.22
Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy a sors anyagilag olyan helyzetbe hozhat, amelynek hatására talán még tartalékot is képezhetsz. Lényeges, hogy senkinek ne adj kölcsön semmit sem, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fogod visszakapni. Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. A legapróbb problémával is fordulj orvoshoz, illetve most kellene szűrővizsgálaton részt venni, mert fény derülhet rejtett problémára, ami később akár gondot is okozhat.

Skorpió

10.23 - 11.21
Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt összeszorulhat a gyomrod, és talán a stressz miatt nehezedre eshet még hangot is kiadni. Ám a dolgok nem maradnak a régi kerékvágásban, a sors a segítségedre lehet abban, hogy olyan változás történjen, amilyet szeretnél. Rendkívüli energiával rendelkezhetsz, ez az oka annak, hogy olyan dolgokat is meg tudsz valósítani, amelyről korábban azt hitted, ez lehetetlen. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt tele lehet a szíved féltő aggodalom, szeretettel. Egy baráti kapcsolatnak sokat köszönhetsz.

Nyilas

11.22 - 12.21
Fortuna istenasszony támogatását élvezheted, különösen a pénzügyek terén lehetsz szerencsés. Anyagilag olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a környezetedben megnövekedhet az irigyeidnek a száma. A feletteseddel remekül kijöhetsz. Ha nincs állásod, akkor most olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Egy baráti kapcsolatnak vége szakadhat. Olyan valakinek állhatsz döbbenten az irigysége előtt, akiről ezt sohasem gondoltad volna, hogy így érezhet irántad.

Bak

12.22 - 01.19
Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, kötheted az ebet a karóhoz, miközben alkalmazkodnod kellene a változásokhoz. Ezzel pedig saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. Nem ajánlott most állást változtatni, mert olyan felettesed lehet, akivel képtelenség kijönni. Ugyanakkor ebben a hónapban valaki önként siethet a segítségedre, és általa talán közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz. Ha szerelemről van szó, akkor hallgass arra, amit megérzésed súg. Mert így tudni fogod, mit tegyél, és nem érhet csalódás.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben nagyon is a kedvedre való helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy olyan helyzetbe hozhat a sors, amelyre képtelenség nemet mondani. Ha egészségi problémád van, abból felépülhetsz. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, ebben idegtépő helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ha pénzügyekről van szó, ebben furcsa kettősség jöhet létre: van, amire sajnálhatod a pénzt, és van, amire elszórhatod. A megérzésedre hallgass, mert ez most nem csap be.

Halak

02.19 - 03.20
Még az is lehet, hogy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt az optimizmus aurája ölelhet körül: más színben láthatod a világot és benne a saját helyedet. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magad. Ha most fizetsz be, foglalsz le külföldi utat/szállást/belépőket, ezt a legjobbkor teheted, mert anyagilag jól járhatsz. Bírságveszélyes ez a hónap, ezért fontos, hogy betartsd a szabályokat. A házasságokban, régi együttélésekben próbáld meg viszonozni azt a szeretetet, amit a társadtól kapsz.

Címlap

top