Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2020. Február 01.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Összességében pompásnak nevezhető ez a hónap, amikor az anyagi ügyek, megélhetés terén történhetnek nagyobb változások. Ezek a változások jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra, illetve a biztonságérzetedre. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert minden esély meg lehet arra, hogy ezek napvilágra kerüljenek. Hatására pedig nagy cirkusz alakulhat ki. Különösen igaz ez, ha pénzről van szó. Párkapcsolatban feszültséget nyugalom követheti.
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Még az is lehet, hogy titkaid vannak, de az is megeshet, hogy valaki rád bízhatja a titkát, amelyet nem lesz könnyű megőrizni. Ezért az lenne a legjobb, ha csak olyan dologba mennél bele, amit nem kell titokban tartani. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden jöhet létre olyan szituáció, amelyet nehezebben tudsz kezelni. A kapcsolataidnak talán soha nem vetted még olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Még az is lehet, hogy te állhatsz a figyelem középpontjába, amit élvezhetsz.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
A sikeres kommunikáció és az eredményes kapcsolatteremtés hónapa következhet. De az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amelynek hatására hálát adhatsz a sorsnak, hogy mindez nem veled esett meg. Ha állást kívánsz változtatni, vagy netán munkanélküli vagy, akkor az életnek ezen a területén olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
A munkahelyeden valaki olyan stílusban kommunikálhat, amitől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy az életnek ezen a területén olyasmi történhet, amelyet nehezen tudsz kezelni. Különösen igaz ez egy olyan kollégára, aki azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyolviaszt. Kedvez az idő minden külfölddel, tanulmánnyal, joggal, törvénnyel, hatósággal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Még az is lehet, hogy a párkapcsolatod stabilabbá válhat.
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Megeshet, hogy olyan változásra van kilátás, amely miatt gyorsabb lehet a szívverésed. Ne izgulj, a dolgok jól alakulnak, az átalakulásnak a nyertese lehetsz. Előfordulhat, hogy olyan kommunikációt folytathatsz, amely a jövőddel kapcsolatos. Rendkívüli kreativitás lehet most rád a jellemző. Az ötleteidet írd le, mert nem tudod mindet most megvalósítani. Valakinek a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Fortuna támogatását élvezheted, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
A szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek sorsszerűek, amelyek elkerülhetetlenek. Ha nem akarsz véget vetni a jelenlegi kapcsolatodnak, akkor próbálj meg higgadt maradni. Vagy ne erőszakold rá az akaratodat a partneredre. Nagyobb vásárlást/eladást ne most bonyolíts, mert később anyagilag sokkal jobban járhatsz. Külfölddel kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amelyet most talán el sem mersz hinni.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
A házasságokban, régi együttélésekben a társad azért érezheti nehezebbnek az életet, mert észre sem veszed, de rákényszeríted az akaratodat. Ráadásul a társadnak a felettesével vagy a munkahelyével is adódhatnak problémái, ezért meg van a maga baja. Ha békét akarsz, légy vele türelmesebb. A munkádban olyan változások várhatók, amelyek miatt talán örömödben fülig érhet a szád. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokoni kapcsolat ápolásának.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Összességében a dolgok jól alakulnak. De a munkahelyeden arra lenne szükség, hogy a kollégákkal türelmesebben viselkedj. Illetve ne menj bele olyan vitába, amely elsősorban ízléssel vagy felfogással kapcsolatos. Mert ebben a helyzetben csak az energiádat pazarolhatod. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyek a közös jövővel kapcsolatosak. Ha szingli vagy, megtalálhatod azt, akivel be tudjátok fejezni egymás mondatait…
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Ha utazol, kisebb bonyodalom várható, de összességében jól fogod érezni magad. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert megeshet, hogy olyan dologba bonyolódhatsz, amely miatt a bankszámlád akár le is nullázódhat. A szerelmi viszonyokban a vita után édes lehet a kibékülés. Ha szülő vagy, akkor megeshet, hogy csemetéddel a pénz miatt jöhet létre kisebb-nagyobb feszültség. A munkában olyan változás várható, amely nem lesz ellenedre.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Összességében nem lesz okod panaszra, mert olyan dolog történhet, amely nem lesz ellenedre. Viszont nem érdemes baráttal vagy jó ismerőssel közös dologba kezdeni, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzhatod majd a rövidebbet. Nagyobb vásárlást, szerződés kötését most kellene bonyolítani. Szomszéddal, rokonnal is fontos témák megbeszélésére kerülhet sor. Ami el tud romlani, az most el is fog. A szerelmi életedben olyan változás történhet, amilyet szeretnél.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
A házasságokban, régi együttélésekben a társad állhat a figyelmed fókuszában. Megeshet, hogy emiatt kissé nehezebbnek érezheted az életed, de aztán rájöhetsz arra, hogy mégis minden úgy jó, ahogy van. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Érdemes ebben a témában ütni a vasat, mert ez most meleg. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel talán ki tudjátok találni a másik gondolatát. A titkaidra nagyon vigyázz.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Ha viszonylag új a kapcsolatod, akkor határtalanul boldognak érezheted magad. Még akkor is, ha valaki a környezetedben vészmadárként viselkedhet. A munkában furcsa helyzet jöhet létre. Lesz olyan helyzet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. És lesz olyan, amely miatt boldognak és szerencsésnek érezheted magad. Itt az ideje, hogy a feletteseddel komolyan beszélj.

Címlap

top