Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2019. Október 01.

Kos

03.21 - 04.19
A házasságokban, régi együttélésekben ebben a hónapban olyan feszültség alakulhat ki, amely miatt úgy érezheted, hogy elérkezhetsz a tűrőképességednek a határára. Az is megeshet, hogy a feletteseddel nem találod a közös hangot, és ha fasírtba kerülsz vele szemben, akkor biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet. A megérzéseid tökéletesen működhetnek, hagyatkozz most a az ösztöneidre. Banki, biztosítási ügyek intézésére jó a hónap.

Bika

04.20 - 05.20
Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nem vagy csak nehezebben tudsz kezelni. Kollégák között is van olyan, akinek a viselkedése miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás. Ha egy mód van rá, az utazást el kellene halasztani. Ha ezt nem lehet, akkor az összes létező biztosítást kösd meg. A párkapcsolatok azért működhetnek, mert mindent meg tudtok beszélni.

Ikrek

05.21 - 06.21
A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. Akkor kerülheted el a nehéz helyzetet, ha senkinek a tanácsát nem fogadod meg, mert amit most mondanak neked, azzal a kapcsolatod elindulhat a lejtőn. Ha betegséggel küszködsz, megeshet, hogy az életnek ezen a területén új fejezet veheti kezdetét. A munkában sikeressé válhatsz. Megtörténhet, hogy új kollégához kell igazodni, vagy újfajta munkát végezhetsz, amelyben nem csak anyagilag járhatsz jól, hanem kiteljesedhetsz.

Rák

06.22 - 07.22
A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy talán megfordulhat a fejecskédben: véget kellene vetni a kapcsolatodnak. Ám a társad ebben a hónapban nincs könnyű helyzetben, ezért neked kellene alkalmazkodni hozzá. Ha ez sikerül, akkor átvészelhetitek ezt a nehéz szituációt. A szerelemi kapcsolatok azonban jól működhetnek, mindent meg tudtok beszélni egymással. Ha szülő vagy, csemetéd miatt boldog pillanatokat élhetsz át.

Oroszlán

07.23 - 08.22
A rokonokkal való kapcsolatod állhat figyelmednek a fókuszában. De az is lehet, hogy sikeres ingatlanügyletet bonyolíthatsz. Nagyobb figyelmet kellene szentelni a kommunikációra, mert megeshet, hogy a félreértések, vagy az esetleges dühös mondatoknak olyan következményei lehetnek, amelyek miatt annyira idegessé válhatsz, hogy nehezebben jöhet álom a szemedre. A munkában nehézségek várhatók.

Szűz

08.23 - 09.22
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: amiről nem tudsz, az nem fáj. Így aztán jobb lenne, ha most nem kutatnál, nem keresnél, mert olyasmit találhatsz, aminek nem örülnél. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt talán többet aggodalmaskodhatsz. De a is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban alakulhat ki válságos helyzet. Megeshet, hogy búcsút inthettek egymásnak. A házasságokban viszont varázslatos pillanatokat élhettek át…

Mérleg

09.23 - 10.22
Még az is lehet, hogy rokonnal összerúghatod a port. De az is előfordulhat, hogy a párkapcsolatokban alakulhat ki nehezen kezelhető szituáció. Előfordulhat, hogy a társad olyan dologgal állhat elő, amellyel nem értesz egyet. Viszont anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, hogy a sült galamb a szádba repülhet. Akár a saját, akár szeretett személy egészségének megőrzésére ne sajnáld a pénzt. Előfordulhat, hogy egy ismeretségednek vége.

Skorpió

10.23 - 11.21
Még az is lehet, hogy ebben a hónapban te leszel a sztár. Megeshet, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell előadni mindazt, amit már egy ideje forgatsz a fejedben. A munkahelyeden elképesztőnek bátran nevezhető helyzet jöhet létre, amelynek során meglepetten tapasztalhatod, hogy az emberi irigység és gonoszság nem ismer határokat. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

Nyilas

11.22 - 12.21
A munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene. Megeshet, hogy olyan dolgokat kell majd végezned, amely teljesen új, nincs benne tapasztalatod. Pénzügyek terén nagyobb kiadásra kerülhet sor. De az is megeshet, hogy kölcsönügyletet bonyolíthatsz. Előfordulhat, hogy valakinek elege lehet belőled, és egyszerűen eltűnik az életedből. Ha szükséged van erre a személyre, akkor neked kell lépéseket tenni felé.

Bak

12.22 - 01.19
Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem értesz egyet. De az is lehet, hogy egyszerűen új utakra akarsz lépni. Nagyon fontos azonban, hogy a biztosat a bizonytalanért ne cseréld fel. A baráti kapcsolatok pompásan alakulhatnak, mindent meg tudtok beszélni, ami számodra fontos.

Vízöntő

01.20 - 02.18
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha nincs állásod, most olyan dologba vághatod a fejszédet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. Megeshet, hogy a feletteseddel nagyon jól tudsz kommunikálni, könnyedén elérheted nála azt, amit szeretnél. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, nehéz helyzet jöhet létre. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek.

Halak

02.19 - 03.20
Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Jogi probléma végére is pont kerülhet. A munkahelyeden átszervezésre kerülhet sor, amely miatt ne idegeskedj, a te munkádat nem érinti negatívan. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb lehetőség. Ezért fontos, hogy ne csak dolgozz, hanem lazíts és sportolj, mert a mozgás jó hatással lehet nem csak a testedre, hanem a lelkedre és a szellemedre is.

Címlap

top