Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2023. December 01.

Kos

03.21 - 04.19
Még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert Fortunának, a szerencse istenasszonyának a támogatását élvezheted. A feletteseddel is könnyebben megérthetitek egymást. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor itt a ragyogó alkalom: lépj a tettek mezejére, mert pompás lehetőséget sodorhat utadba az élet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Jobban járnál, ha most nem kerekednél fel, mert idegen országban nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Bika

04.20 - 05.20
Megeshet, hogy olyan események történhetnek, amelynek hatására úgy érezheted: sorsfordulóhoz érkeztél. Olyan nagy átalakulások előtt állsz, amikor az életed több területén semmi nem megy már a régi kerékvágásban. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert esély van arra, hogy egy betegség átmenetileg kivonjon a forgalomból. A házasságokban, régi együttélésekben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan azt szeretnéd. Társad nyitott mindenre, amire vágyakozol. A nagyvilágban megdöbbentő esemény történhet.

Ikrek

05.21 - 06.21
Vannak a környezetedben olyanok, akik úgy hazudhatnak, mintha könyvből olvasnák. És annak olyanok, akikre a legnehezebb helyzetben is számíthatsz. Megeshet, hogy a felettesed bonyolult szituációba kerülhet. Sőt, arra is esély van, hogy új főnököd legyen. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy megfordulhat a fejedben még a különválás gondolata is.

Rák

06.22 - 07.22
A nagyvilágban olyan esemény következhet be, amely előtt döbbenten állhatsz. Ennek hatására borúsabb gondolatok fordulhatnak meg a fejedben. Ám ha valakivel megbeszéled mindazt, ami aggaszt, akkor máris könnyebb lehet a szíved, a lelked. A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, kollégával is összerúghatod a port. Viszont a szerelmi életedben olyan átalakulások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha egy mód van rá, külföldi utazást el kellene halasztani. Ha tanulsz, bonyolult szituáció jöhet létre.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ha szülő vagy, akkor ebben a hónapban nem leszel irigylésre méltó helyzetben. Megeshet, hogy hiába akarsz jót a gyermekednek, ő nem fogadhat szót. Sőt, talán úgy gondolhatja, hogy rátelepszel. Viszont a munkában, megélhetésben a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Rokonnal olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, aminek hatására nagyobb lehet az összhang közöttetek. Ha pénzről van szó, akkor most nem lesz okod panaszra. Talán elismerhetik a munkádat, és mindezt pénzben fejezhetik ki.

Szűz

08.23 - 09.22
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására a régi párkapcsolatokban is boldogító változások következhetnek be. Akivel most hozna össze a sors, azzal a személlyel bátran tervezgethetitek a közös jövőt. Ha most bútorozol össze a kedveseddel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Viszont a rokonaid között vannak olyan személyek, akikkel összerúghatjátok a port. Ha szülő vagy, gyermekeddel jól megérthetitek egymást. Csemetéd hallgatni fog rád, elérheted nála mindazt, amit szeretnél.

Mérleg

09.23 - 10.22
Több a hazug, kétszínű ember a környezetedben, mint korábban bármikor. Különösen igaz lehet ez, ha a munkáról van szó, amikor valaki megpróbálhat félrevezetni. Ugyanakkor vannak olyan személyek is, akikre minden körülmények között számíthatsz. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy talán még olyan összegre is szert tehetsz, amelyből akár tartalékot is képezhetsz. Rokonnal jól megérthetitek egymást, kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Valaki felbukkanhat a múltból.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ha pénzről van szó, akkor talán még a templom egere is jobban állhat nálad. Megeshet, hogy a munkahelyed kerülhet anyagilag nehéz helyzetbe, és vagy nem tudnak fizetni, vagy csökkenthetik a béredet. Ezért össze kell szedned magad, szorosabbra húzni a nadrágszíjat, és most csak a legszükségesebbre kiadni. Viszont a párkapcsolatokban olyan változás következhet be, amely remek hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. Ha szülő vagy, gyermeked miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Szomszéddal jól kijöhetsz.

Nyilas

11.22 - 12.21
Olyan esemény történhet, amellyel szemben teljesen tehetetlennek érezheted magad, amikor ennek hatására nem látod a jövődet sem. Mindezt lehet, hogy titokban tarthatod egy olyan személy előtt, akit egyébként szeretsz. Ha elmondanád neki, akkor azzal fájdalmat okozhatsz. Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy ajánlott még a legjobb barát előtt is titkolni, mert akarva-akaratlanul irigységet válthatsz ki benne. Feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Bak

12.22 - 01.19
Ha kommunikációról van szó, akkor ebben verhetetlen lehetsz. Ezért most kellene a fontosabb megbeszéléseket lebonyolítani, mert sohasem tudtad annyira jól képviselni a saját érdekedet, mint most. A környezetedben van olyan személy, aki nem mond igazat, és amikor ez kiderül, csalódottnak érezheted magad. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Ha szülő vagy, gyermeked elfogadja mindazt, amit te jónak tartasz.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene vigyázni, mert meglophatnak, becsaphatnak, vagy más, egyéb módon érhet kár. Ha van dugipénzed, akkor azt lehet, hogy most elő kell venni, mert szükség lehet rá. Barát vagy jó ismerős miatt csalódottnak érezheted magad. Különösen, ha pénzről van szó, ezért jobb, ha az anyagiak most tabu téma marad. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt jobban izgulhatsz. Csemetédnek nagy szüksége lenne a támogatásodra, és arra, hogy szavakba öntsd, mennyire szereted őt.

Halak

02.19 - 03.20
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan esemény következhet be, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Talán, ha jutalomra, év végi bónuszra számítottál, akkor vagy nem kapod meg, vagy nem annyit, mint amennyit beterveztél. Sőt, gondolatban már el is költötted. Baráti kapcsolat fontosabb szerepet játszhat az életedben, mert olyan dolgokat beszélhettek meg, amely főként neked lehet fontos. Külföldi utazás pompás lehet. Még akkor is, ha a nagyvilágban olyasmi történhet, amely megdöbbenést okozhat.

Címlap

top