Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2019. Augusztus 01.

Kos

03.21 - 04.19
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számítottál, és amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A párkapcsolatokban a dolgok akkor alakulhatnak úgy, ahogy szeretnéd, ha képes leszel alkalmazkodni a kedvesedhez. A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek miatt talán most félsz, és ami később a kedved szerint alakul.

Bika

04.20 - 05.20
Ebben a hónapban az lenne a legjobb, ha nagyobb figyelmet fordítanál a rokonokra. Megeshet, hogy a családtagoknak még soha nem volt olyan nagy szüksége rád, mint most. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának is. Ha egészségi problémád van, akkor most nagy esély van arra, hogy a gyógyulás útjára lépj. Utazás során nehézség adódhat.

Ikrek

05.21 - 06.21
Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most pozitív irányú változások következhetnek be. Ha most kívánod összekötni a kedveseddel az életedet, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, ellenkező esetben nehezen kezelhető helyzetbe kerülhetsz. Régi egészségi probléma kiújulására van nagyobb esély.

Rák

06.22 - 07.22
Megeshet, hogy ebben a hónapban minden a pénz körül forog. Olyan bevételre is lehetőség nyílhat, amelyet talán eddig el sem tudtál képzelni. Nagyon fontos, hogy senkivel ne kezdj közös üzletbe, mert csak akkor érhetsz el anyagi sikert, ha egyedül tevékenykedsz. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társadnak egészségi problémája alakulhat ki, amely miatt plusz terhek nehezedhetnek a te válladra.

Oroszlán

07.23 - 08.22
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre nem számítottál, és amely miatt talán egyik pillanatról a másikra kétségbe eshetsz. Ne aggódj, nem eszik olyan forrón a kását! Ráadásul most a sors lehetőséget kínálhat a választára, kezedbe teheti a döntést.

Szűz

08.23 - 09.22
A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy búcsút inthettek egymásnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet szoronghatsz. Megeshet, hogy több dolog miatt aggodalmaskodhatsz. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha a nyárnak ezt az időszakát munkával töltöd, akkor nem lesz okod panaszra, mert éghet a kezed alatt a munka. Utazás során váratlan, őrült helyzet jöhet létre.

Mérleg

09.23 - 10.22
Egyik pillanatról a másikra jöhet létre egy olyan helyzet, amely miatt talán kétségbe eshetsz. De az is lehet, hogy olyan szituáció alakulhat ki, amelyről most még nem látszik, hogy a későbbiek során milyen nagy előnyt jelenthet. Megeshet, hogy egészségi probléma hirtelen alakulhat ki. Kedvez az idő kölcsönügylet bonyolításának. Amihez most a nevedet adod, abban a későbbiekben roppant sikeres lehetsz.

Skorpió

10.23 - 11.21
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha anyagiakról, egzisztenciáról van szó, most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Ezért az ezzel kapcsolatos ötleteidet most kellene elővezetni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni.

Nyilas

11.22 - 12.21
Olyan esemény történhet, amely miatt másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet. De az is megeshet, hogy ha akár te, akár közeli ismerős tanulmányokat folytat, akkor az életnek ez a területe válhat fontosabbá. Pénzügyeid alakulása miatt nehezebbé válhat az élet, ezért fontos, hogy most csak arra adj ki, amire nagyon muszáj. Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor ez most változhat.

Bak

12.22 - 01.19
Ha egészségi problémád van, augusztusban a gyógyulás útjára léphetsz. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy körültekintőbb. Előfordulhat, hogy ami másnak pech, szomorúság, az neked előny és siker. Ne érezz lelkiismeret furdalást, hiszen te semmit rosszat nem tettél. A sors hozott ilyen ragyogó helyzetbe.

Vízöntő

01.20 - 02.18
A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja olyan helyzetbe kerülhet, amely nincs jó hatással a közös életetekre. Nagyon fontos, hogy most odafigyelj arra, kinek, mit és hogyan mondhatsz, mert olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, aki sokat árthat neked. A közvetlen környezetedben van olyan személy, akinek a támogatására számíthatsz, vele sikert érhetsz el.

Halak

02.19 - 03.20
A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak önmagad alatt vághatod a fát. Váratlan találkozás felvillanyozhat, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Baráti kapcsolat fontosabb szerepet játszhat most az életedben.

Címlap

top