Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2020. Január 01.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
A pénzügyi megbeszélésekre kiváló ez a hónap, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekedet. A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak a dolgaid, amikor könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél. Viszont a barátai kapcsolataid között lehet olyan, amely megszűnik. És ebben szerepet játszhat a pénz is. Illetve, hogy eleged lehet egy olyan személyből, akiről úgy gondolhatod, hogy csak szívja a véredet.
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Ugyan a nyugalom és a higgadtság jellemző rád, ám ebben a hónapban valaki miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert különben olyat mondhatsz, olyat tehetsz, amit megbánthatsz. Illetve amivel saját magad alatt vághatod a fát. Valakinek a segítsége miatt hálát érezhetsz. De az is lehet, hogy egy régi ismeretség új kerékvágásban folytatódhat.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Összességében több dolog alakulhat jól, és ez miatt időnként úgy érezheted, mintha Isten a tenyerén hordozna. Ám ez nem mondható el a párkapcsolatodról, mert a társad hajlamossá válhat a türelmetlenségre. Ezért neked kell engedni, ha feszült helyzet alakulna ki. Megeshet, hogy a munka végzése során olyan helyzet alakulhat ki, hogy el sem mered hinni, mindez veled esik meg. Titok a tudomásodra juthat, amit ne kürtölj világgá.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy kolléga miatt duplán kell fáradnod. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor össze kell szedni magad, mert kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, amit el kell végezned. A barátaid között van olyan, akivel tökéletesen megérthetitek egymást, és van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Megeshet, hogy több időt tölthetsz el orvosi várószobában.
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, a társad olyan dologba kívánja vágni a fejszéjét, amely egyelőre csak viszi a pénzt. A munkahelyeden új helyzet jöhet létre, Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologról beszélhet, amivel talán nem értesz egyet. De most nincs itt az ideje az ellenkezésnek. Tedd azt, amit mondanak. Ha szülő vagy, gyermekedre ne kényszerítsd az akaratodat.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Az is lehet, hogy kolléga olyasmivel állhat elő, amitől a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgokról beszélhettek, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondani.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Nagyon fontos a higgadt kommunikáció. Különösen igaz ez a munkahelyeden, ahol kolléga úgy érezheti, hogy nyomást kívánsz gyakorolni rá. Illetve ha nem fejezed ki magad világosan, és nem fogalmazol diplomatikusan, akkor olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nem kellene. Ha nem osztod meg a magánéletedet még a legjobb baráttal sem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. A meglévő kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha a pénz nem lesz a központi témátok. A sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez mostani, amikor olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek a jövőddel állhatnak kapcsolatban. A házasságokat a társad egzisztenciális helyzete teheti átmenetileg nehezebbé. Szomszéddal jól kijöhetsz.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
A hónap legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése. Muszáj lenne rendszeresen mozogni, mert így vezetheted le azt a hatalmas energiát, amellyel rendelkezel, és amely akár meg is betegíthet. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, ezért nagyon fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Utazás jól sikerülhet.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha képesek vagytok őszintén beszélni egymással. Most még a sors is a segítségetekre lehet abban, hogy a tabunak számító témák is terítékre kerüljenek, és a problémák megoldódjanak. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, ám a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet nem kellene világgá kürtölni. Banki, biztosítási ügyeket most érdemes bonyolítani.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Sajnos, ha pénzről van szó, akkor most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki, amely nem éri meg az árát. Különösen fontos, hogy sem baráttal, sem jó ismerőssel ne közösködj, mert biztos lehetsz benne, hogy be fognak csapni, vagy a dogok másként alakulhatnak, mint ahogyan most látszik. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
A munkahelyeden alakulhat ki idegfeszítő helyzet. De az is lehet, hogy valakinek a stílusát tarthatod elviselhetetlennek, és talán a változtatásnak a gondolata is megfordulhat a fejecskédben. Egyelőre várj még, mert a dolgok változni fognak, és ami történik, az nem lesz majd ellenedre. Nagyon fontos, hogy rokonnal ne lépj közös ügyletre. Olyan dolog is megtörténhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

Címlap

top