Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2020. Szeptember 01.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor felemás helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan változások történhetnek, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, és hozhat a sors új lehetőséget is, amely miatt viszont jól érezheted magad a bőrödben. Előfordulhat, hogy beteg személy miatt többet aggodalmaskodhatsz. A párkapcsolatodban a társaddal fontos dolgokat beszélhettek meg.
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Amennyiben a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Ha most bútoroztok össze, akkor ezt a lehető legjobbkor teszitek. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezgetheted majd a jövőt. Olyan esemény is történhet, amellyel szemben tehetetlen vagy. Azon kívül, hogy elviseled a dolgokat, mást nem nagyon tehetsz.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Még az is lehet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, vagy olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Nagyon fontos, hogy ne fojtsd el az érzéseidet, mert ha gyötörd magad, akkor abból akár betegség is kialakulhat. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermekedre hatást tudsz gyakorolni.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Nehezebbnek érezheted az életet, mint korábban. Hiszen olyan terhek nyomhatják a válladat, amelyek miatt talán éjszaka nem jön álom a szemedre. Váratlan kiadások is borzolhatják az idegeidet. Meg kell próbálni szorosabbra húzni a nadrágszíjat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha engedékeny leszel vele, nyugalom várható.
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Olyan nem várt helyzet jöhet létre, amely miatt át kell gondolnod talán az egész életedet. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt nehezebbnek érezheted az életedet. De az is lehet, ha munkáról, kollégákról van szó, akkor olyan változásokra van kilátás, amely miatt talán még a napi rutin is változhat. A megérzéseid talán sohasem voltak annyira jók, mint most.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Még az is lehet, ha pénzről van szó, akkor a környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy igazi mázlista vagy. Ha szülő vagy, csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor. Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek, és olyan cirkusz lehet belőle, hogy kő kövön nem maradhat. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
A házasságokban, régi együttélésekben olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amely miatt megkérdőjeleződhet a kapcsolatnak a jövője. Megeshet, hogy olyan személy is van a környezetedben, aki miatt nehezebbnek érezheted az életedet, és akinek a viselkedése befolyással lehet a hangulatodra. Aktuális a régi mondás, miszerint jó tett helyébe jót várhatsz. Akit támogatsz, annak a hálájára számíthatsz.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
A munka során alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt úgy érezheted, torkig vagy. Még az is lehet, hogy megszűnik egy feladat, de az is, hogy a távozás hímes mezejére léphetsz. Olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt varázslatos pillanatokat élhetsz át. Most érdemes szerződést kötni, nagyobb vásárlást bonyolítani.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Olyan változás következhet be, amellyel nem számoltál. Ez az oka annak, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz, mert eddig úgy gondolhattad, ez nem történhet meg veled. Figyelmednek fókuszában az anyagiak állhatnak: a bevételek mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a mostani időszak. Ha szülő vagy, csemetéddel most nehezebb.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, amely miatt búcsút is inthettek egymásnak. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor neked kellene alkalmazkodni a társadhoz, és engedékenyebbnek lenni. A feletteseddel olyan dologról beszélhetsz, amely elsősorban a számodra fontos. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a kettőtök kapcsolatára. Próbálj meg vele türelmesebbnek és megértőbbnek lenni, mert erre van most a legnagyobb szüksége. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha vannak titkaid, nagyon vigyázz rájuk, mert kiderülhetnek.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Még az is lehet, hogy kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Pénzügyek terén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan gondoltad. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mát nem nagyon tehetsz. Romantikus érzések is hatalmukba keríthetnek, amely miatt boldognak érezheted magad.

Címlap

top