Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2019. Június 01.

Kos

03.21 - 04.19
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha nem muszáj, ne indulj nagyobb vagy hosszabb útra. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és óriási botrány lehet belőle. A családod fontosabb szerepet játszhat most az életedben, te lehetsz, aki olyan rokonnak segíthetsz, aki fontos neked, akit igazán szeretsz. A szerelemben szakításra kerülhet sor.

Bika

04.20 - 05.20
Ha pénzről van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Sőt, még az is lehet, a saját hibádból kerülhet sor olyan kiadásra, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Egészségi probléma kialakulására is lehetőség van, talán műtétre is sor kerülhet. Viszont élvezheted a kapcsolataidat, akik között vannak olyanok, akiknek a segítségével közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Ikrek

05.21 - 06.21
Kaotikus helyzet alakulhat ki az életedben, ezért nem szabad most nagyobb változásokat meghozni. Különösen igaz ez a megélhetésre, mert a munkahelyeden zűrös lehet a szituáció. Ha nyugton maradsz, ebből a lehető legjobban kerülhetsz majd ki. Pénzügyek terén kedvező hírek juthatnak a fülecskédbe. A szerelem egén villámok cikázhatnak, de az is lehetséges, hogy régi probléma kerül ismét terítékre.

Rák

06.22 - 07.22
Még az is lehet, önmagad alatt vághatod a fát. Megeshet, hogy olyan dologra mondasz igent, és olyanra nemet, amely miatt anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz. Lehet, ez most még nem látszik, de később mégis megtapasztalhatod. Megeshet, hogy egy kapcsolat a munka miatt szakad meg. Kedvez az idő utazásnak, külföldön eltöltött idő fantasztikus lesz.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Még az is lehet, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál, akiben megbíztál, azzal most szembe fordulsz. Ő mostanra elfogadhatatlan lehet számodra, és talán érzékeny búcsút vehettek egymástól. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat, amelyet valószínűleg nem tudsz kezelni. Egészségedre mindennél jobban vigyázz. Lehet, az egyéjszakás kalandból több éjszakás bontakozik ki…

Szűz

08.23 - 09.22
Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele vagy féltéssel, aggodalommal. Ha mostanában szerelmi kapcsolatod alakulgat, légy őszinte, és bátran mondd el, amit érzel. Ezzel nem megijeszted a kedvesedet, inkább őt is vallomásra ösztönzöd. A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, az állásváltoztatáson törheted a fejecskédet. Valakinek a helyzete előtt döbbenten állhatsz.

Mérleg

09.23 - 10.22
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Megeshet, olyan hír juthat a fülecskédbe, amelyet nem tudsz elfogadni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak olyan gondja támadhat, amelyben szüksége van a segítségedre. Megtörténhet, hogy a család létszámában következik be változás. Ingatlanügyletet most bonyolíts.

Skorpió

10.23 - 11.21
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan változás alakul, amelyben az lenne a legjobb, ha meg sem szólalnál. Még akkor sem mondanád el a véleményedet, ha ezt direkt kérik, mert később épp emiatt kerülhetsz bajba. Utazás során bonyolult helyzetbe kerülhetsz, amelyet azonban tudsz kezelni. Ha szülő vagy, gyermekeddel tölts több időt, és ha kell, légy a segítségére.

Nyilas

11.22 - 12.21
A házasságokban, régi együttélésekben eljuthatsz arra a pontra, amikor már nem tudod tovább tolerálni a társad viselkedését. Egyszerűen torkig leszel vele, a problémájával, amit nem tud megoldani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegeskedhetsz. Viszont anyagilag nagyon jól járhatsz. Olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Utazás is pompásan alakulhat.

Bak

12.22 - 01.19
Akár tetszik, akár nem tetszik, azt kell tenned, amit a felettesed mond. Nagyon ügyelj rá, hogy most ne kövess el hibát, mert ebből nagy baj származhat. Ha ez már megtörtént, előfordulhat, hogy ez az anyagi helyzetedre nem gyakorol jó hatást. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor működhetnek a dolgok, ha nem makacskodsz, hanem hallgatsz a társadra.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Még az is lehet, a családi életedben te alakíthatod a dolgokat. Minden úgy történhet, ahogy szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. A szerelem egén is viharfelhők gyülekezhetnek, akár szakításra is sor kerülhet. Anyagi ügyekben a kiadások mellett jelentősebb bevételre, de értékes ajándékra is szert tehetsz. Barát csalódás okozhat.

Halak

02.19 - 03.20
Még az is lehet, olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyeknek semmiféle valóság alapjuk nincs. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol olyan változások történnek, amelyek érintenek téged is. Lényeges, hogy kollégával ne beszéld meg a főnököddel kapcsolatos elképzeléseidet, mert az illető visszaélhet a bizalmaddal. A szerelem miatt örömödben fülig érhet a szád.

Címlap

top