Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2021. Április 01.

Kos

03.21 - 04.19
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint ha a sors becsuk egy ajtót, akkor ennek nyomában kinyit egy másikat. Talán búcsút kell intened olyan valaminek, amit nagyon szerettél. De a gondviselés nyomban olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amellyel pótolhatod mindazt, aminek búcsút kellett mondanod. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted, valakinek a kedvessége elvarázsolhat.

Bika

04.20 - 05.20
Megeshet, hogy kényszerhelyzetbe kerülhetsz, és azt kell tenned, amit mások mondanak. Nincs értelme ragaszkodni egy régi dologhoz, mert ezzel olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, akinél nagyon nem kellene. Pénzügyek terén felemás helyzet jöhet létre, mert saját hibád vagy tévedés miatt több lehet a kiadásod, ugyanakkor a bevételek esetében szerencsés lehetőség adódhat. Megdöbbentő eseményen próbáld túltenni magad.

Ikrek

05.21 - 06.21
Hajlamossá válhatsz az agresszív viselkedésre, amelyet talán észre sem veszel. Ám ezzel a magatartással olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nem kellene. Törődj többet az egészségeddel, mert megeshet, hogy betegség átmenetileg ágynak dönthet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt nehezebbnek érezheted az életed. Ha tanulsz, jó eredményt érhetsz el. Külfölddel kapcsolatos dologban szerencséd lehet.

Rák

06.22 - 07.22
Több a környezetedben a féltékeny, irigy, rosszindulatú ember, akiknek a viselkedése előtt megdöbbenve állhatsz. Az a fontos, hogy maradj ki a zűrösnek nevezhető helyzetekből, és ha lehet, senkiről ne mondj véleményt. Megeshet, hogy ami másnak pech, az neked szerencsét jelent. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos bármilyen ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, elképesztő szituációba kerülhetsz.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Olyan esemény történhet, amely a házasságokra, régi együttélésekre nagy hatást gyakorolhat. Úgy is mondhatjuk, hogy sorsforduló elé kerülhettek. Talán más színben láthatjátok a világot, és benne a saját helyeteket. Megeshet, hogy a politika valamilyen módon beleszólhat az életedbe. De az is előfordulhat, hogy kevés dolog mehet a régi rutin szerint. Akkor se félj a változástól, ha most esetleg úgy érzed, veszteség érhet.

Szűz

08.23 - 09.22
Még az is lehet, hogy felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Előfordulhat, hogy a környezetedben több az irigy és rosszindulatú személy, akik között van olyan, aki álarcot visel: rád mosolyog, és ha elfordulsz, kígyót-békát kiált rád. Váratlan esemény is bekövetkezhet, amihez ha képes leszel alkalmazkodni, akkor nem lesz okod panaszra. Belemehetsz olyan dologba is, amit titokban kellene tartani.

Mérleg

09.23 - 10.22
A házasságokban, régi együttélésekben furcsa helyzet jöhet létre, talán azért, mert a társad olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek elbizonytalaníthatják. Vagy nehezebbnek érezheti az életet, és ez hatással lehet kettőtök viszonyára. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításához, rokonnal is összekülönbözhetsz, és talán olyan személlyel is megszakíthatod a kapcsolatodat, aki a következő időszakban nagyobb szerepet játszhatna az életedben.

Skorpió

10.23 - 11.21
Még az is lehet, hogy egy kolléga olyan cselekedetre ragadtathatja magát, amely mélyen felháboríthat. De az is előfordulhat, hogy a felettesed kerülhet olyan szituációba, amely előtt te is döbbenten állhatsz. Megeshet, hogy többet gondolhatsz múltban történt eseményekre, és rájöhetsz arra, mit kellett volna másként tenni. Ha szülő vagy, akkor a csemetédnek pénzre lenne szüksége, illetve te segítheted ki őt a bizonytalan helyzetből.

Nyilas

11.22 - 12.21
A házasságokban, régi együttélésekben parázs vita alakulhat ki, talán azért, mert a társad most könnyebben kihozható a béketűrésből. De az is lehet, hogy több olyan személy van a környezetedben, akik agresszívek, és ez nincs jó hatással a kedélyállapotodra. Kisebb-nagyobb vásárlást szerencsésen bonyolíthatsz, valakinek a hálája zavarba hozhat. Fogadd el, amit adnak, mert ezt jó szívvel teszik. Pénzedre jobban vigyázz, mert kár érhet.

Bak

12.22 - 01.19
Olyan mázlista lehetsz, hogy még a lehetetlen helyzetből is nyertesként kerülhetsz ki. Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt lépéselőnybe kerülhetsz, és talán még olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyről lemondtál, vagy amelyre nem számítottál. Légy körültekintő, mert alattomos személy lehet a környezetedben, aki megpróbálhat ártani neked. Ha egy mód van rá, ne politizálj.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Megeshet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. Olyan dolog juthat a füledbe, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Ám a sors nem hagy magadra ebben a bonyolultnak joggal nevezhető szituációban. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted, van közöttük olyan, aki talán önként tolhatja a szekeredet. A szerelmi viszonyokban a kedvesedet valaki félrevezetheti, és ez hatással lehet kettőtök viszonyára.

Halak

02.19 - 03.20
Ébernek kell lenned, mert megeshet, hogy félreértés miatt hozhatod saját magadat nehéz helyzetbe. De az is lehet, hogy valaki másmilyennek mutatja magát, mint amilyen valójában. A családi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, és megeshet, hogy szeretett személy problémája miatt át kell szervezned a napjaidat. Pénzügyek terén könyvelésed bevétel és kiadás oldala egyformán mozoghat.

Címlap

top