Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2019. December 01.

Kos

03.21 - 04.19
A munkában, megélhetésben alakulhatnak nagyon is szerencsésen a dolgok. Még az is lehet, hogy olyan dologba vághatod a fejszédet, amelyben olyan sikeres lehetsz, hogy irigyeid száma annyi lehet majd, mint égen a csillag. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ezért ha az utazás elkerülhetetlen, akkor jóval több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit terveztél. Egy titok feldobottá tehet.

Bika

04.20 - 05.20
A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet azért, hogy a kapcsolatotok jól működjön. De az is lehet, hogy te kaphatsz olyan tanácsot, amelyet megfogadva a magánéletedben nagyobb, pozitív változások következhetnek be. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Egészségedre és a pénzedre jobban ügyelj!

Ikrek

05.21 - 06.21
A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban miatta alakulhatnak ki kommunikációs problémák. De az is lehet, hogy te szeretnéd, a dolgok úgy történjenek, ahogyan elképzelted, és ebből alakulhat ki feszültség. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. A munkában viszont pompás eredményt érhetsz el. Az is lehet, hogy kollégával tökéletes lehet közöttetek az összhang.

Rák

06.22 - 07.22
A szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt többet fáradhatsz, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted a csemetédet, akinek ez a befektetett energia a jövőjét szolgálhatja. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt megeshet, hogy szorongóvá válhatsz. Illetve egy hiba elkövetése miatt tarthatod a hátad.

Oroszlán

07.23 - 08.22
A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. A feszültséget az okozhatja, hogy a kedveseddel valamiben nem értetek egyet. De az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt feszültebbé válhatsz, és olyan hangot üthetsz meg a pároddal, amit nem kellene. A munkában, megélhetésben viszont sikeressé válhatsz. Ha most kívánsz állást változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

Szűz

08.23 - 09.22
A párkapcsolatban történhetnek olyan változások, amelyek miatt úszhatsz a boldogságban. Összejöhetsz egy olyan partnerrel, akiről úgy gondolhatod, ő a lelki társad. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatokban történhet olyasmi, amely jó hatással lehet még a biztonságérzetedre is. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Megeshet, hogy rokon szenvedhet a viselkedésed miatt. Vagy múltbeli esemény körül foroghatnak a gondolataid.

Mérleg

09.23 - 10.22
Olyan váratlan helyzet jöhet létre, olyan elképesztő dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. Rendkívül balesetveszélyes ez az időszak, légy óvatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak a munkájában történhetnek olyan átalakulások, amely miatt elégedettséget érezhet, és ez jó hatással lehet a viszonyotokra. Rokonnal meg tudsz egyezni.

Skorpió

10.23 - 11.21
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak pénzzel kapcsolatban olyan elképzelései lehetnek, amelyek miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy életed párja belebonyolódhat egy olyan helyzetbe, amellyel te nem érthetsz egyet, és ez miatt a szituáció miatt többet idegeskedhetsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt örömödben akár fülig érhet a szád. Nagyobb vásárlások bonyolítására kiváló ez az időszak.

Nyilas

11.22 - 12.21
Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem érthetsz egyet. Megeshet, úgy érezheted, rád kívánja kényszeríteni az akaratát, és ez frusztrálhat. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a jókedvre. Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, és amelyet ügyesen be tudsz fektetni. Egy titok a tudomásodra juthat, amelyet jó lenne, ha nem vernél nagydobra.

Bak

12.22 - 01.19
Furcsa helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyasmi történhet, amely miatt az egyik percben örömöt érezhetsz, a másik pillanatban pedig tele vagy aggodalommal. Ha nagyobb utazást tervezel, akkor köss biztosítást és jól felszerelt gyógyszeres ládikóval indulj útra. A kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint ebben a hónapban. A protekció hatására közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Vízöntő

01.20 - 02.18
A munkában, megélhetésben történhetnek úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt úgy érezheted: Isten a tenyerén hordoz. Anyagilag roppant sikeres lehetsz ebben a hónapban. Érdemes lenne a megérzéseidre is hallgatni, mert ha így teszel, elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Ha lehet, az életnek ezen a területén most ne tegyél semmit.

Halak

02.19 - 03.20
Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért világosan és egyértelműen kellene fogalmaznod. A munkahelyeden is olyan esemény történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A baráti kapcsolatok is fontosabbá válhatnak. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak a rokonsága miatt idegesítő helyzet jöhet létre. Akár kenyértörésre is sor kerülhet.

Címlap

top