Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2020. Május 01.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Még az is lehet, hogy pénzügyeid nem az elvárásaidnak megfelelően alakulhatnak. De az is előfordulhat, hogy olyasmire adsz ki pénzt, ami nem éri meg az árát. Értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert akár meg is lophatnak. A fontosabb megbeszéléseket most kellene lebonyolítani, mert a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. A szerelmi viszonyokban úszhattok a boldogságban.
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Megeshet, hogy annak a feszültségnek, amely jellemezte az életedet, nyoma sem marad. Olyan szituációba kerülhetsz, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Pénzügyek terén furcsa helyzet állhat elő, mert lesz, ami hozza a pénzt, és lesz, ami viszi. A házasságokban, régi együttélésekben ha gyermek is van akkor a csemete miatt alakulhat ki átláthatatlan, vagy csalódást okozó helyzet.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Még az is lehet, hogy olyan dolog is megvalósulhat ebben a hónapban, amelyet már jó ideje tervezgethetsz. Vagy amelyet eddig titokban tartottál. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, agytekervényeid is az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt gondoltad. Valakinek a viselkedése csalódottá tehet.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
A házasságokban, régi együttélésekben akkor lehet nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz. De az is lehet, hogy az életnek ezen a területén olyan esemény történhet, amely akár sorsfordulónak is nevezhető. A kapcsolatok is fontosabb szerepet játszhatnak most az életedben. Valakinek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz. De hajlamosabbá válhatsz a szorongásra.
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző ebben a hónapban. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amelyek megvalósításának egy részére most, a másik részére a későbbiekben adhat lehetőséget a sors. Megeshet, hogy bármilyen helyzet jöjjön létre, abból te szerencsésen jöhetsz ki. Az egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert betegség ledönthet a lábadról.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Olyan esemény történhet, amely miatt más színben láthatod a világot, benne a saját helyedet. De az is megeshet, hogy olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a jövődre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad a rokonsága miatt kerülhet olyan állapotba, amikor a te vigaszodra, támogatásodra lenne szüksége. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre büszke lehetsz.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Előfordulhat, hogy esemény történhet, amely miatt nem látod kristálytisztán a saját jövődet. De az is megeshet, hogy olyan változás történhet az életedben, amelyre nem tudsz hatást gyakorolni. Amikor a dolgok nem rajtad múlnak. A munkában kaotikus helyzet állhat elő, kolléga viselkedése is megdöbbenthet. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra, beavatkozásra kerülhet sor.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
A házasságokban, régi együttélésekben béke és nyugalom honolhat. Életed párjának gondolatai főként a pénz körül foroghatnak, amelyből nincs annyi, mint amennyi kellene. Ha szülő vagy, akkor gyermeked füllenthet, illetve nagy szüksége van a biztatásodra. Megeshet, hogy egészségi probléma alakulhat ki, de jó az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolítására.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
A házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a társadhoz. Akinek megeshet, hogy olyan problémái adódhatnak, amellyel nem tud egyedül megbirkózni. Most még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkádat megfizetik. Ha nincs munkád, akkor a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt irigyeid száma megduplázódhat.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Még az is lehet, hogy kolléga duruzsolhat a feletteseteknek. De az is megeshet, hogy valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás. A szerelem ege vakítóan kék lehet. A meglévő kapcsolatokban a kedvesedre jó hatást gyakorolhat rokon vagy közeli ismerős, és ez befolyással lehet a kettőtök viszonyára is. Ha nincs állásod, ne aggódj, a sors nem hagy magadra.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Még az is lehet, hogy ebben a hónapban csalódást kell elszenvedned. A szerelmi kapcsolatokban a társad zűrös helyzetbe kerülhet. Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt az idegeid megfeszülhetnek. De hatást tudsz gyakorolni rá. Légy vele őszinte, és akkor azt teszi majd, amit te jónak látsz. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Még az is lehet, hogy felkerülheted a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Megeshet, hogy olyan dolgokat képzelsz, amelyeknek nincs valóságalapjuk, és ez miatt érhet csalódás. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. A munkában, megélhetésben új helyzet alakulhat ki, amelyhez azon kívül, hogy alkalmazkodsz, mást nem nagyon tehetsz.

Címlap

top