Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Túl hamar szavaztál bizalmat valakinek, aki csúnyán visszaélt vele, roppant nagy csalódást okozva neked ezzel. Csalódottságodat semmiképp nem kell az illető előtt titkolnod, világosan hozd a tudtára, mit gondolsz róla és az általa végzett "áldásos" tevékenységről, egyúttal arról is világosítsd fel, hogy a jövőben jó darabig nem kívánsz együttműködni vele! Kiszámítani ugyan soha nem tudod, mit hoz az élet, de ezekből a szituációkból tanulva egyre bölcsebb és tapasztaltabb leszel, ez adjon erőt a viharos időkben!

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Nagy változás készülődik: szombaton a Mars kilép a Bikából. Előtte még próbára tesz, és teszteli a céltudatosságodat. Kedden, csütörtökön és pénteken szuper fényszögek a józanság és a kitartás eredményét hozzák neked. Jó lenne, ha beszélnél a terveidről. A kimondott szó sokat segít, mert hallhatóvá válnak a gondolataid. Amennyiben értelmes emberrel beszélsz, az ő kérdései a helyes irányba terelhetnek téged. Hétvégén gyerekes dolgok alááshatják az elképzeléseidet. Kreatívnak kell lenned, hogy az utadon maradj.

Havi horoszkóp

2022.08.01.
Olyan helyzet jöhet létre, amelyre nincs, vagy csak nagyon kevés a ráhatásod. Egyszerűen el kell szenvedned a történéseket, és alkalmazkodni az új emberekhez, új szituációkhoz. Ha még nem vagy szerelmes, most olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel talán be tudjátok fejezni még egymás mondatait is. A meglévő szerelmi kapcsolatokban is nagy lehet közöttetek elsősorban a szellemi összhang. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha utazol, jól fogod érezni magadat. Rokon vagy ingatlanügylet miatt nehezebbnek érezheted az életet.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
A karriered és a jövőd alakulása fejtörést okoz ezen a hétvégén. Pedig nem ezzel kéne töltened az idődet. Emlékeztesd magad, hogy akkor leszel képes nagy teljesítményre, ha most feltöltődsz! Ezzel a szerelmed is egyetért…

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top