Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.10.15.
Főleg délelőtt legyél észnél, mert könnyen heves vitába keveredhetsz. És nem te jössz ki belőle jól. Sem a pároddal, és persze sem a főnököddel, a kollégákkal nem kéne ma összeveszni. Már csak azért sem, mert ez is múló állapot, és holnapra nyoma sem lesz. Persze csak akkor, ha nem hagysz nyomot...

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Ha kibírod a kedd délelőttöt vita nélkül, akkor már este kitűnő fényszögek örvendeztetnek meg. Ez másnap is folytatódik. Szóval ki kell térned a provokáció elől, és minden jóra fordul. Pénteken a pénzedre és az értékeidre kéne ügyelned. A figyelmetlenség sokba fog kerülni. Legyél éber, és tedd meg a kellő óvintézkedéseket, de semmiképp se félj! Hétvégén érdemes lenne valami vizes programot csinálnod. A Rák Hold szerint fürdőbe, szaunába, jakuzziba kéne menned. Ott töltődhetsz fel a legjobban.

Havi horoszkóp

2019.10.01.
Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nem vagy csak nehezebben tudsz kezelni. Kollégák között is van olyan, akinek a viselkedése miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás. Ha egy mód van rá, az utazást el kellene halasztani. Ha ezt nem lehet, akkor az összes létező biztosítást kösd meg. A párkapcsolatok azért működhetnek, mert mindent meg tudtok beszélni.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
A hétvégén a teliholdtól fáradékony, egy Vénusz-Uránusz szembenállástól nyugtalan leszel. Egyik sem tesz jót a párkapcsolatodnak. Kényeztetésre vágysz, amit akkor kaphatsz meg a párodtól, ha előbb te kényezteted őt. Legyél kreatív ebben!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top