Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.06.18.
Nem kell mindig mindent azonnal elmondanod másoknak. Azzal, ha van néhány titkod, nagy előnyre tehetsz szert kedden. Ma ne ossz meg másokkal azonnal mindent, és az lenne a legjobb, ha a közösségi médiában egyáltalán nem posztolnál semmit sem. Egy kis médiacsend jót tesz majd.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Egész héten vigyáznod kell valamire. Hétfőn, telihold napján a pénzedre. Szerdán és csütörtökön a kommunikációra és a közlekedésre. Mivel olyan durva bolygószembenállások sora következik, ami minden korábbinál nagyobb óvatosságot követel tőled. Pénteken a Rákba lépő Nap a nyaralást, utazást teszi aktuálissá. Ha teheted, csomagolj, és indulj! Ha még nem teheted, akkor tervezd meg, szervezd meg! Vasárnap ismét a bevétel-kiadás egyensúlyának megtalálása és megtartása a kihívás számodra.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Ha pénzről van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Sőt, még az is lehet, a saját hibádból kerülhet sor olyan kiadásra, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Egészségi probléma kialakulására is lehetőség van, talán műtétre is sor kerülhet. Viszont élvezheted a kapcsolataidat, akik között vannak olyanok, akiknek a segítségével közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
A hétvége fő kérdése, hogy megtalálod-e a nyugalmadat. A heti események felzaklattak, szóval épp itt az ideje annak, hogy megnyugodj. Ennek az egyik legjobb módja pedig pont az, hogy kézen fogva lesétálsz egy vízpartra a szerelmeddel. Ha most kettesben lehettek, az önmagában nyugtatólag hat rád.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top