Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.11.19.
Még nem tudni, szerelmet, vagy éppenséggel veszekedéseket hoz neked a Skorpióban járó Mars. Valójában tőled függ, hogyan éled meg ezeket a szenvedélyes energiákat. Inkább az előbbire kéne törekedned, és például már ma is meglephetnéd a párodat valamilyen érzéki ajándékkal...

Heti horoszkóp

2019.11.18.
Nem lehet előre tudni, hogy pontosan milyen hatással lesz rád és a párkapcsolatodra az, hogy a Mars kedden jegyet vált. Ez vagy szerelmet, vagy konfliktust hoz. Vagy vonzó, vagy idegesítő emberrel való találkozást „ígér”. Kedvező égi hír, hogy Merkúr, a kommunikáció bolygója szerdán befejezi 3 hete tartó hátrálását, és végre elindul előre. Ettől gördülékenyebben tudod kifejezni magad. Hétvégén vigyázz az egészségedre és a párkapcsolatodra egyaránt! Utóbbiban tartózkodnod kell a heves reakcióktól.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A házasságokban, régi együttéléseken előfordulhat, hogy központi témátok lesz a pénz. Amelyből neked most több lehet, mint amennyit terveztél. Viszont életed párjának anyagi gondjai támadhatnak, és ez miatt feszültség jöhet létre. De meg tudod őt nyugtatni, ezért a kapcsolatotokban még sem jön létre nehezen kezelhető helyzet. Egészségi probléma kialakulására nagyobb esély van. Ha már betegséggel küszködsz, akkor újabb vizsgálatra kerülhet sor.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.15.
Egész hétvégén be nem áll a szátok. Mindkettőtöknek rengeteg közölni valója van. Ez remek hír, mert csak így találhatjátok meg a közös nevezőt. Elengedhetetlen, hogy ne vágjatok egymás szavába. Legyen lehetősége mindkettőtöknek végig vezetni a gondolatát!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top