Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2020.08.15.
Kemény hét áll mögötted. Épp ezért szombaton pihenj, amennyit csak lehet. Ha engedi az időjárás, menj vízpartra, lubickolj, áztasd magad a termálvízben. Nagyon jót tesz most a víz a testednek, lelkednek egyaránt. Este pedig éld meg az érzéki örömöket a pároddal...

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Szinte lehetetlen tervezni mostanában: szinte minden képlékeny, hullámzó, változékony. A hét elején el kell fogadnod, hogy ez még marad. Szerencsére szerdán dupla szuper fényszög visszaadja a derűlátásodat. Mintha megcsillanna a remény sugara az alagút végén. Ám kapkodnod tilos. Ugyanis szombaton a Bikában járó Uránusz hátrálni kezd, ami azt jelenti, hogy még régi ügyeket, kapcsolatokat, feladatokat kell megoldanod, rendbe tenned. A hétvége arra való, hogy kikapcsolódj, töltődj. Szóval ne agyalj most!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyek miatt nem látod tisztán a saját jövődet. Amennyiben azok közé tartozol, akik tanulmányokat folytatnak, vagy a későbbiekben tanulnak majd, akkor olyan helyzet jöhet létre, amely miatt szorongóvá válhatsz. Családtaggal is összekülönbözhetsz. Ám mivel most nagyon jól tudsz kommunikálni, nincs olyan probléma, amelyet ne tudnál elsimítani.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.14.
Kikapcsolódás azt jelenti, hogy kikapcsolod a hétköznapok agyalását, és átadod magad a szórakozásnak. A hátrálni kezdő Uránusz a Bikában régi ötleteket, helyszíneket hozhat vissza. A kedveseddel közösen élvezhetitek a múlt ajándékait. Nosztalgiázzatok együtt!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top