Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Remekül érzed magadat szerdán akkor is, ha dolgozol, és akkor is, ha a szabadságodat töltöd éppen. Ma valahogy minden a helyére kerül a fejedben és a szívedben is. Pontosan tudod, mit akarsz, magabiztos és határozott vagy. Egyre tisztábban látod a céljaidat is. Érdemes is ma kicsit tervezgetni, a fejedben összerakni a legfontosabb részleteket.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Mindegy, hogy a töltődésnek milyen formáját választod. A lényeg, hogy a hét elején, a hosszú hétvége végén kapcsolódj ki! A tüzes bolygóháromszög szerint aktív programra szavazol. Szerdától egyre jobban fog dominálni a föld elemi energia: szerdán a Hold és a Vénusz, pénteken a Nap lép át föld jegybe. Ettől „megszáll” a nyugalom, ami a legjobb hatással lesz rád. A hétvégéd ellentmondásosnak ígérkezik: a Mars-Vénusz együttállás kreativitást, a Hold-Jupiter szembenállás pénzügyi kihívást hoz neked.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Ebben a hónapban az lenne a legjobb, ha nagyobb figyelmet fordítanál a rokonokra. Megeshet, hogy a családtagoknak még soha nem volt olyan nagy szüksége rád, mint most. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának is. Ha egészségi problémád van, akkor most nagy esély van arra, hogy a gyógyulás útjára lépj. Utazás során nehézség adódhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
Egyre jobban fogod élvezni a hétvégét. Könnyen lehet, hogy kell néhány nap, míg ráhangolódsz, ill. felfogod, hogy négy teljes nap áll rendelkezésetekre, amit együtt tölthettek. Biztosan mindkettőtöknek vannak tervei. Az összes belefér, ha okosan szervezitek a hosszú hétvégét.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top