Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2023.09.23.
Ma összezördülhetsz valakivel, de ha lehet, ne ma akarjátok megbeszélni a félreértéseket. Aludjatok rá egyet, sokkal tisztábban fogjátok látni a helyzetet, ha nem haraggal kezdetek neki a beszélgetésnek. Fogadd meg ezt a tanácsot!

Heti horoszkóp

2023.09.18.
Ha módszeresen és tudatosan tekinted át a hetedet, vitorládba foghatod azt a tiszta életerőt, mely nem engedi, hogy egyensúlyodat vesztve imbolyogj. Meríts híres kitartásodból, ragadd meg az evezőket és ne téveszd szemed elől a célt. A vágyott kikötőt elérve pihenés vár rád.

Havi horoszkóp

2023.09.01.
Az is lehet, hogy a múlt kopogtathat az ajtódon: olyan dologgal kell ismét foglalkozni, amelyről eddig azt hitted, hogy lezártad, megoldottad. De az is lehet, hogy valaki felbukkanhat a múltból, és ez a találkozás lelkileg fel is kavarhat téged. Ha szülő vagy, gyermeked körül foroghat minden gondolatod. Ámor nyila is a szíved közepébe fúródhat. Kolléga viszont az idegeidre mehet, vagy olyan feladatot kell elvégezned, amelyhez kevesebb kedvet és energiát érezhetsz. Rokonnak kérés nélkül légy a segítségére.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.23.
Bármi ellentét merül fel köztetek, idézzétek fel közös múltatok boldog perceit, és azt, hogy mennyi gondot megoldottatok már együtt. Most is sikerülni fog! Ne siettessetek el semmit, a hétvégébe minden beleférhet, haladhattok lépésről lépésre.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Bika csillagjegy jellemzői

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bika csillagjegy jellemzői

Címlap

top