Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2021.12.01.
Attól még, hogy mások hibát követtek el, neked még nem kell vállalnod a felelősséget! Valaki magával akar rántani az általa főzött ragadós-nyúlós „katyvaszba”, ám mivel neked nincs semmilyen részed a dologban, gyorsan és világosan önts tiszta vizet a pohárba, és hozd mindenki tudtára, hogy ne akarjanak semmit a nyakadba varrni, amihez egyáltalán nincs semmi közöd.

Heti horoszkóp

2021.11.29.
Munkásan, de produktívan kezdődik a heted. Ne csak a saját feladataidra fókuszálj, hanem keresd az együttműködés lehetőségét. Együtt minden könnyebb. Válj igazi csapatjátékossá! Meglátod, mennyivel örömtelibb. Csütörtökön egy Hold – Uránusz szembenállás parázs vita veszélyét szimbolizálja. Igyekezz megelőzni a sértődést! December első hétvégéje felemásnak ígérkezik: szombaton még a heti történéseken kattogsz és pörögsz. Vasárnap végre le tudsz higgadni, és átadod magad a megérdemelt lazításnak.

Havi horoszkóp

2021.11.01.
A béke és a nyugalom rajtad múlik. Ugyan lesznek bicskanyitogató helyzetek, idegesítő emberek, de ezeket nagyon jól tudod kezelni, és uralkodni is képes vagy magadon, történjen bármi. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, remek formában lehetsz, könnyedén érhetsz el sikert. A kapcsolatoknak talán olyan nagy hasznát veheted, mint eddig még sohasem. A megérzéseid tökéletesen működnek, hallgass arra, amit az ösztönöd súg, és elégedett lehetsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
A gyerekek és/vagy gyerekes viselkedés okozhat plusz kiadást, ami felbosszanthat szombaton. Szerencsére vasárnapra megtalálod a megoldást, megnyugszol, és képes leszel nevetni az egészen. Csak szombaton ne vesszetek össze!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top