Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
Uralkodó bolygód, a Vénusz miatt a magánéleted kerül fókuszba. Kissé nehéz kapcsolatba kerül a Nappal, így a Bika nyugalma időnként felborulhat. Szereted, ha minden a megszokott mederben folyik, és úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Izgalmasnak ígérkezik a mai nap, hallgass mindig a belső hangra, az segít. Párod és közted mesésen alakulhat minden. Szinte másra nem is, csak egymásra koncentráltok.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Keményen megdolgoztál azért a pénzért, amit a hét elején élvezni akarsz. Olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek szerint nem apad ki a pénzforrás. Ez örvendetes hír. A szerdai újhold új esélyt jelez utazásra, tanulásra, szellemi munkára. A Péter-Pál napi újhold különleges, mert a hagyomány szerint ezen a napon kezdődik az aratás. Neked is el kellene kezdened aratni. Ugye, tudod, hogy mit kellene learatnod? Hétvégén a családod nagyon szeretné, ha jutna rájuk időd. Szervezd így a dolgaidat!

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Általában elmondható rólad, hogy nem szereted a változásokat, ám most egymást érhetik azok az átalakulások az életedben, amelyek miatt hol szorongóvá válhatsz, hol tele van a lelked az új dolgok miatt érzett reménnyel. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, megtalálhatod ott a számításaidat, vagy jól érezheted magadat a bőrödben. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal jól kijöhettek. Számíthatsz a támogatására, és jobban el tudod fogadni az új helyzetet.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Szombaton a felemás hangulatodat nem tudja jól kezelni a párod. Szeretne a kedvedben járni, de az égi folyamatok szerint szokatlanul érzékenyen reagálsz, és hajlamos leszel megsértődni. Szerencsére vasárnapra ennek nyoma sem lesz…

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top