Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2024.07.15.
A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. A szorongás és a dühöd sajnos a nap végéig elkísér.

Heti horoszkóp

2024.07.15.
Lehet, hogy nem te vagy a gyorsaság világbajnoka, de ha szépen, komótosan haladsz, van arra lehetőséged, hogy elmélyülj a dolgokban, igazán beleásd magad. Csak arra ügyelj, nehogy a héten benne maradj valami üregben és úgy beszippantson egy téma, hogy másra már nem is jut figyelmed.

Havi horoszkóp

2024.07.01.
Termékeny ez a hónap, amikor jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Talán olyan dolog juthat eszedbe, amelynek a megvalósításával fantasztikus sikert érhetsz el. A felettesedet is érdemes most bombázni az elképzeléseiddel, amelyek közül lehet olyan, amelyre igent mondhat. Nagy esély van arra, hogy a politika valamilyen módon beleszólhat az életedbe. Rokonnal azonban összeveszhetsz, és ingatlannal kapcsolatos ügylet sem úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

Hétvégi horoszkóp

2024.07.13.
Lehetséges, hogy mostanában kellemetlen igazságokkal is szembe kellett, szembe kell nézned, de állhatatosságod ezen a hullámvölgyön is továbblendít majd. Hűséged megkérdőjelezhetetlen, ezért párod bizalmát maximálisan élvezheted. Csak több lazaság és engedékenység kéne részedről.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Bika csillagjegy jellemzői

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Bika csillagjegy jellemzői

Címlap

top