Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Hidd el, a világ nem csak fekete és fehér. Számtalan árnyalat létezik, ahogyan nemcsak neked lehet igazad, hanem a többiek érvei is megállják a helyüket. Szerdán vedd észre, mennyire színes és sokféle a világ. Ma könnyen rádöbbensz, mennyi mindenhez ragaszkodtál eddig teljesen fölöslegesen.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Hétfőn 3 fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) is arra int, hogy vigyázz a pénzedre! Ha egyik kollégád, vagy barátod kölcsön kérne, neked kell eldöntened, hogy tudsz-e adni. Hét közepén tanácsos lenne csak rutin feladatokat bevállalnod. Csütörtök délutántól a Bika Hold szerint végre magadra találsz. Helyre áll a harmónia benned és körülötted is. Június utolsó hétvégéje békésen indul. Pihenj sokat, de ne egyél sokat! Gyorsan felszedhetsz jó pár kilót. Vasárnap menj mozogni, sportolni!

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Ha pénzről van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Sőt, még az is lehet, a saját hibádból kerülhet sor olyan kiadásra, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Egészségi probléma kialakulására is lehetőség van, talán műtétre is sor kerülhet. Viszont élvezheted a kapcsolataidat, akik között vannak olyanok, akiknek a segítségével közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Sokkal több figyelemre, szeretetre van szükséged ezen a hétvégén. Már pedig ezt a figyelmet és szeretetet sokkal könnyebben és egyszerűbben megkaphatnád, ha egyszerűen csak kimondanád. Mondd el a párodnak, mire vágysz most igazán, hidd el, örömmel teljesíti a kérésedet.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top