Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Mindenki hibázik, ahogy veled is előfordulhat néha. A csütörtököd úgy alakulhat, hogy egy véletlen botlás következtében rád húzzák a vizes lepedőt és arra sem kapsz esélyt, hogy kimagyarázd magad. Folyton a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, amelyet a környezeted szerint neked csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted ezt az állapotot, állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz, vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Jobb, ha tudod, hogy hétfőn 4, szombaton 1 próbára tevő fényszög lesz az égen, ami rád nézve nem valami jó. Egyértelmű, hogy most rugalmasságból és nyitottságból vizsgázol. Utóbbi nélkül nem fog menni az előbbi. Vagyis nyitottá kell válnod új megoldásokra, ha belátod, hogy rugalmasság nélkül nem boldogulhatsz. A bolygók jutalmat tartogatnak számodra: csütörtökön egy Vénusz-Plútó szuper fényszög előnyhöz juttat téged. Hétvégén aktivitásra buzdít a Kos Hold. A mozgás generátorként fog hatni rád…

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz, amely kihúzhat a slamasztikából. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni a terveidet, amelyeket könnyebben megvalósíthatsz. A szerelmi kapcsolatokban kedvesed dolgai pompásan alakulhatnak, amely jó hatással lehet kettőtök viszonyára. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy óvatosabb.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Triplán lesz okotok az ünneplésre: május 1. a fiatalság és a szerelem ünnepe, vasárnap Anyák napja, és itt a születésnapod is. Szóval egész hétvégén lehet bulizni, tortát sütni, finomságokkal kényeztetni egymást.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljesleíráshoz

Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top