Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2023. Szeptember 30.

Kos

03.21 - 04.19
Könnyen előfordulhat, hogy váratlan kiadások nehezítik meg a mai napod. Aggodalomra nincs ok, hisz mindig van egy kis félretett pénzed az ilyen esetekre. Most elő is kell kapni ezeket a rejtett tartalékokat.

Bika

04.20 - 05.20
Nagyon izgalmas nap elé nézel, mert olyan híreket kapsz, amik jó kedvre derítenek majd. Ezek a hírek az egész hétvégédet végigkísérik, remek kedved lesz a következő napokban is. Mondhatni nyerő szériád lesz.

Ikrek

05.21 - 06.21
Egész héten keményen dolgoztál, hogy szabaddá tehesd a hétvégét. Sikerült is a terved, szóval használd ki a mai és a holnapi napot is. Remek hétvége elé nézel.

Rák

06.22 - 07.22
Igaz, hogy ma nem dolgozol, mégis a munka körül jár az eszed. Jegyezz le minden ötletet, ami az eszedbe jut és tedd félre hétfőig. Muszáj, hogy picit kikapcsolj, feltöltődj. A család is igényli a jelenléted, tervezzetek közös programot.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Valami nagyon nyomja a lelked. Jó lenne, ha kiöntenéd valakinek a szíved, méghozzá olyannak, akiben száz százalékig megbízol. Erre a hétvége tökéletesen alkalmas, hogy beszélj valakivel, és megnyugodj.

Szűz

08.23 - 09.22
Ma hajlamos vagy összeveszni bárkivel, aki az utadba kerül. De ennek semmi értelme. A hétvége inkább szóljon a pihenésről, mint a konfliktusokról. Fogadd meg ezt a tanácsot!

Mérleg

09.23 - 10.22
Ma kifejezetten jól érzed magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy elrontsák kedvedet. Ki kell állnod magadért. Ezúttal ne kerüld el a konfliktusokat, ne told magad előtt a gondokat.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ma jobb, ha egy kicsit visszafogod magad, mert hatalmas vitába keveredhetsz valakivel, de korántsem biztos, hogy te jössz ki belőle győztesen. Légy te az okosabb! Inkább ma maradj csendben.

Nyilas

11.22 - 12.21
Segítségre szorulsz, ami nem szégyen. Nagyon sok embernek segítettél, és most te szorulsz egy kis támogatásra. Megfogsz lepődni, hogy mennyien sietnek a segítségedre. Ki kell kapcsolnod, hogy tisztázhass magadban minden gondolatot.

Bak

12.22 - 01.19
Nagyon vártad a hétvégét, mert el vagy fáradva. Kemény heted volt, igazából hétvégén sem tudsz úgy pihenni, ahogy eltervezted, mert a ház körül mindig akadnak teendők. Ha nem a ház körül, akkor a család talál ki valamit…

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ma konfliktus mentes napod lesz. Mindenki tudja, mi a dolga, senkinek nem kell külön a szájába rágni. Végre egy nap, amikor tényleg hátradőlhetsz. Használd ki ezt a szombatot.

Halak

02.19 - 03.20
Már régóta meg akarsz venni magadnak valamit. A sok munka meghozza gyümölcsét, most már van elég pénzed, hogy megvehesd. Ez pedig nagy boldogsággal tölt el.

Címlap

top