Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2022. Augusztus 15.

Kos

03.21 - 04.19
Ma olyasmibe szeretnéd vágni a fejszéd, ami teljesen ismeretlen számodra, így az is kétséges, hogy tudsz-e vajon belőle hasznot húzni. Mielőtt túl közel sodorna az ár a vízeséshez, ahonnan már nincs visszaút, mindenképp avass be valakit a környezetedből, vázold fel neki részletesen a terveidet, mert az is lehet, hogy még tökéletesítésre szorulnak. Pároddal új ötletetek támad, de a megvalósításában még szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Szingliként sosem látott szempár rabolja el a szíved.

Bika

04.20 - 05.20
Egyik barátod veszélyes kalandra készül, te pedig mindenáron meg szeretnéd akadályozni, mielőtt nagyot esne. Ő azonban igen hevesen reagál, amikor utat kívánsz mutatni neki. Ne legyen emiatt a továbbiakban lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél, ha nem hallgat rád, az az ő dolga. Munkádban régen remélt, jól megérdemelt siker várhat. Most végre előreléphetsz karrieredben, és akár egy jobb pozíciót is felajánlhatnak.

Ikrek

05.21 - 06.21
Ma egy projektért harcolsz a munkahelyeden. Nem akad azonban társad, aki lelkesítene, vagy azonos céllal menne előre. Mivel így sokkal fárasztóbb az utad, azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és másfelé indulsz. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál a dolognak, győződj meg róla, hogy ebből tényleg nem lehet-e többet kihozni. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, nagyon bánni fogod a későbbiek során. Adj időt magadnak! Kedveseddel romantikus, bensőséges nyári este vár ma.

Rák

06.22 - 07.22
Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba, és sehogyan sem tudsz előrelépni. Így azonban a hasznos munka helyett tanácstalanul egyhelyben toporogsz. Épp ezért ne vesztegesd tovább az időt, hanem ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod. Emellett igazán nyugalmas, kellemes napra számíthatsz. Ha még szingli vagy, most érdemes szétnézned egy online társkeresőn!

Oroszlán

07.23 - 08.22
Nem olyan rég csalódtál egy bizonyos személyben, aki közel állt hozzád, s emiatt kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Próbáld elengedni a rossz gondolatokat, mert így egy idő után azt fogod észrevenni, hogy kikoptak az emberek a környezetedből. Pároddal egy hamarosan esedékes program vagy utazás megszervezése ad izgalmas témát. Ha még egyedülálló vagy, barátnőd ajánlhat figyelmedbe valakit.

Szűz

08.23 - 09.22
Régóta új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környezetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani. Mivel tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene vállalnod, és nagy a bukás lehetősége is, érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz. Pároddal felmerül egy majdani kirándulás vagy utazás ötlete. Ez mindkettőtöket felvillanyozza. Szingli vagy? Olyasvalaki tetszik meg, aki nem az eseted. Lelke az, ami igazán megfog.

Mérleg

09.23 - 10.22
Új feladattal bíznak meg a munkahelyeden. Ebből nemcsak sokat tanulhatsz, de később akár új ismeretségeket is szerezhetsz általa. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz bele és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell hajlott háttal bujkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz más irányba!

Skorpió

10.23 - 11.21
Próbálj a folytonos félelem helyett másra koncentrálni, és kezdd el élvezni az életet, mert mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy belefásultál és elmegy melletted minden, amiből táplálkozhatsz. Vetkőzd le a görcsöket, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz! Ha párban élsz, szerelmed érdekes ötlettel rukkolhat elő, amit fontolj meg! Ha nincs kapcsolatod, egy régi jelölted ismét színre lép.

Nyilas

11.22 - 12.21
A mai napon semmiféle halaszthatatlanul fontos dolgod nincs, ami kötelezően elvégzendő lenne. Ez tehát a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kicsit a gondolataidba mélyedve rendezd az érzéseidet és tervezd meg a jövőbeni programjaidat. Igyekezz rendszerezni azokat a feladatokat, amelyek már biztosan a naptáradba vannak rögzítve. Ma a szokásosnál szétszórtabb lehetsz, ezért fokozottan figyelj a testi épségedre és az értéktárgyaidra! Pároddal dúl köztetek a szerelem, környezetetek irigykedve figyel titeket.

Bak

12.22 - 01.19
Noha mindent tökéletesen beprogramoztál a mai napra, váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a vissza nem térő lehetőségből, s érdemes-e azt megragadnod. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az alkalommal. Az esti órákban egy olyan feltételezés születhet meg benned, ami heves érzelmeket vált ki. Jobb, ha utánanézel, valóban lehet-e alapja.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Egy általad megkezdett dolog nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ez nagyon elkeserít, nem hiszel már a folytatásban sem. Nem érdemes azonban az első pillanatban berezelni és meghátrálni, mert nem biztos, hogy nem tudsz sikereket elérni. Ez az út most nehezebb, de ha hiszel magadban és van akaraterőd is, minden menni fog. Amennyiben párban élsz, szerelmeddel most kevesebb időtök lehet kettesben, mert több baráti, családi program adódhat. Ha nincs párod, egy kitartó jelentkező hívja fel magára a figyelmed.

Halak

02.19 - 03.20
A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napodat, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültség oldódott s át tudtad adni magad az élvezeteknek! Ha még egyedül vagy, régi hódolód ismét próbálkozhat.

Címlap

top