Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2020. Február 21.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
A Mars a te uralkodó bolygód. A Bak jelében járva pedig a karrieredet, a munkádat támogatja. Pénteken olyan különleges lehetőséget jeleznek a bolygók, amit egyszerűen vétek lenne kihagynod. A jövődre is kihat a mostani döntésed. Megalapozhatod, amit igazán szeretnél...
Bika

Bika

04.20 - 05.20
A szuper lehetőség számodra is adott pénteken. Kérdés, hajlandó vagy-e élni vele? Össze kell szedned persze hozzá minden bátorságodat, pedig ezen a döntésen most egyáltalán nem kéne túl hosszasan hezitálnod. Belül is érzed, most csak jó dolgok történhetnek veled. Szóval, mire vársz?
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Biztosan akad olyasmi az életedben, ami idejét múlt, és valójában már rég túl kéne lenned rajta. Bármi is legyen ez, pénteken szembesíthet vele az élet. Figyelj fel rá, mindenképpen vedd észre, és tedd meg a szükséges lépéseket. Magadért, a boldogságodért teszed. Ne hagyd ki!
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Párkapcsolati téren érhet téged különleges és váratlan fordulat. Ha még keresed a társadat, itt a lehetőség, hogy egymásra találjatok. Persze, ehhez meg kell adnod az esélyt az ismerkedésre. Pénteken mozdulj ki otthonról, járj nyitott szívvel és szemmel. S figyeld, ki köszön ma rád...
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Fontos felismeréseket tehetsz pénteken. Rájössz, mennyire fontos az egészséged, a vitalitásod, a nyugalmad. S hogy mennyire jó érzés néha picit visszavonulni a külvilág elől, és a csendet, a békét választani. Próbálj picit lazítani, befelé is figyelni. Most felismerheted mindazt, amit eddig nem értettél.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Kétségtelenül a péntek egyik legnagyobb nyertese te vagy. Figyeld az ötleteidet, mert nagyon hasznos gondolatok járnak most a fejedben. A kreativitásod, az életörömöd is felébred, szóval érdemes lenne valamit alkotnod. Mihez érzel kedvet? Szánj időt erre a hobbira, engedd meg magadnak az én-időt. Jót teszel vele a lelkednek.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Családi ügyekkel kapcsolatosan nagyon jó hírt kaphatsz pénteken. Úgy tűnik, végre pont kerülhet egy hosszú ideje húzódó ügy végére. S azokkal a rokonokkal is megtalálhatod a közös hangot, akikkel eddig kevésbé értettél szót. Ez a váratlan fordulat végre a lelkedet is helyre teszi.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Különleges találkozásokban lehet ma részed. Olyan emberekkel sodorhat össze a sors, akik az első kézfogás pillanatában is nagyon szimpatikusak neked. Te tudod a legjobban, hogy semmi sem történik véletlenül. Ezek a kapcsolatok még nagyon értékesek és fontosak lesznek az életedben.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Nagyszerű ajánlatot kaphatsz pénteken. Mondhatni, ez a visszautasíthatatlan lehetőség. Mindenképpen érdemes élned vele, hiszen megérdemled, megdolgoztál érte. Olyan érzésed lehet ma, mintha megütötted volna a főnyereményt. Nos, van is benne valami...
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Neked sem lehet okod panaszra pénteken. Ismét igazán elégedett lehetsz magaddal, a teljesítményeddel. Megérdemled az elismerést, a dicsőséget. Persze, ne szálljon a fejedbe! Attól, hogy most jól mennek a dolgaid, továbbra is maradj két lábbal a földön. A válladat persze még megveregetheted.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Nyugalmasnak tűnik a péntek. Valójában nem is nagyon érted, mitől annyira lelkesek most a többiek. Nos, hamarosan te is megtudod. Épp akkor kapod a lehetőséget, amikor a legkevésbé várod. S mivel tudod és érzed, hogy van valami a levegőben, előre felkészítheted a lelkedet a változásra.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Pénteken újra megtapasztalhatod, milyen sokan kedvelnek téged. Még olyan ember is melléd áll valamilyen ügyben, akiről ezt korábban nem is feltételezted. Mostantól ezért is tedd félre az előítéleteket. Nem mellesleg a születésnapodon is most nagyon sokan felköszöntenek...

Címlap

top