Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2020. Május 27.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Többet ésszel, mint erővel - tartja a mondás. S ez a mondat lebegjen a szemed előtt egész nap. Ne akarj versenyezni és harcolni sem senkivel. Nem lesz könnyű, de szerdán minden helyzetben a békét, a megoldást keresd. Ezzel tehetsz magadnak a legnagyobb szívességet. Ugye nem vagy saját magad ellensége?
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Próbálj mindenkivel a megoldásra, az egyezségre törekedni szerdán. Ez főleg a családod körében fontos. Nagyon jól tennéd, ha rugalmasan, megértően közelítenél mindenkihez, s elengednél minden várakozást. Nyitottsággal, önzetlenséggel mindent elérhetsz anélkül, hogy egyetlen szót is szólnál...
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Bármilyen jók az érveid, fogadd el, hogy ma nem tudod az akaratodat érvényesíteni. Igazság szerint nem is kell. Hidd el, lesz még sokkal kedvezőbb alkalom, hogy elmondd, amiben igazán hiszel. Szerdán könnyen vitákba sodorhatod magad, ha nem vagy kellően éber. A legjobb, ha ma nem ragaszkodsz az elképzeléseidhez.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Bárki és bármit mond neked, ne sértődj meg rajta. Engedd el a füled mellett nagyvonalúan, mintha meg sem hallottad volna. Csak arra gondolj, a kritika, a megjegyzés nem rólad szól, hanem őt minősíti. Szóval, ne vegyél ma semmit sem a lelkedre. És a legfontosabb, hogy semmi esetre se sértődj meg...
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Hajlamos leszel szerdán az oroszlánkörmeidet kiengedni. Pedig nagyon nem kéne... Az a helyzet, hogy ma nem győzhetsz. Az ellenfél ugyanis sokkal erősebb nálad, s pillanatok alatt félresöpri az érveidet. Bármennyire sem szoktál megfutamodni, de hidd el, most a "futás" sokkal hatékonyabb megoldás. Csak így őrizheted meg a méltóságodat...
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Szerdán csukd magadra az ajtót, ha teheted, s csak a saját feladataidra figyelj. Észre sem vedd, ne halld meg a körülötted folyó vitákat. Bármilyen segítőkész is vagy, most az a legjobb, ha megengeded magadnak és a többieknek, hadd rendezzék a nézeteltéréseiket úgy, ahogy ők gondolják.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Bármilyen fontos megbeszélni valód van, semmi esetre se tologasd, hanem még ma intézd el. Szerdán mindent gördülékenyebben, gyorsabban oldasz meg, s a közös hangot is könnyebben találod meg a többiekkel. Holnaptól már más lesz a helyzet, ezért se engedd ki a kezedből a kezdeményezés lehetőségét.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Szívesen lennél békebíró szerdán, de mégse tedd. Figyeld inkább csak kívülről az eseményeket, nagyon tanulságos vitában lehet ugyanis részed. S bár sokkal előbb tudod a problémára a megoldást, mint a vitás felek, mégis hagyd, hadd jöjjenek rá maguktól. Legfeljebb csak óvatos utalást tehetsz, de semmiképp se avatkozz kettőjük ügyébe.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Legyél óvatos szerdán. Baleset veszélyét jelzik a bolygók. S valójában ehhez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról. A lakásban is megütheted vagy megégetheted magad. A közlekedésben ugyanakkor legyél minél türelmesebb és megfontoltabb, s akkor biztosan baj sem ér.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Szerdán nem lesz könnyű megtartani a nyugalmadat. Sokkal könnyebben elveszíted a türelmedet, mint általában, s bizony meglehetős vehemenciával tiporhatod el a másikat. Nincs rá szükség, hidd el. Bármennyire is bosszant a másik viselkedése, azzal egyikőtöknek sem teszel jót, ha vérig sérted valamilyen durva megjegyzéssel.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Szerdán legyél nagyon körültekintő és óvatos, mert szakításra kerülhet sor. El tudod kerülni a legrosszabbat, de ehhez nagyon megértőnek és türelmesnek kell lenned. Gondold végig, mennyire fontos számodra a másik ember, s ez alapján mérlegelj. Ha fontos a szívednek, meg tudod őt érteni...
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Nagyon bosszant szerdán valaki a környezetedben, mert túlzottan is sokat beszél a cselekvés helyett. Semmi estre se szállj vele vitába, mert az végeláthatatlannak bizonyul, meg egyébként sem lenne sok értelme. Inkább lépj a tettek mezejére, s mutasd meg, mennyivel többet haladsz, ha teszed a dolgodat, s nemcsak beszélsz egész nap.

Címlap

top