Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2019. December 06.

Kos

03.21 - 04.19
Nem lesz okod panaszra pénteken. Igazán vicces hangulatban vagy, és a többiek is nagyon jól fogadják a poénjaidat. Igazi ünnepi hangulat vár a munkahelyeden és otthon is. Érdemes lenne a kollégákat, a családod meglepni valami aprósággal. Néhány kis Mikulás-csokival széles mosolyt csalhatsz az arcokra. Nem mellesleg te is kapsz ma ajándékot...

Bika

04.20 - 05.20
Kifejezetten jó napra számíthatsz pénteken. Valósággal ragyogsz, most különösen nyitott vagy a szép és ízléses holmikra. Ha van kedved és időd, ma érdemes lenne vásárolnod. Nemcsak nagyon jó érzékkel választhatod ki a karácsonyi ajándékokat, de árban sem jársz rosszul.

Ikrek

05.21 - 06.21
Buzog benned az energia pénteken. Ma úgy pörögsz, mintha lemeríthetetlen akkumulátor hajtana. Nagyon gyorsan és nagyon sok feladattal végezhetsz a hétvége előtt, amitől csak még jobb lesz a kedved. Este edzhetnél is egy kicsit, vagy bulizhatnál, mert egy helyben ülni most úgyis képtelen lennél.

Rák

06.22 - 07.22
Alapvetően béketűrő és türelmes ember vagy. Ma valahogy mégis nagyon nehezen tolerálod a többieket. Bosszantanak a kéréseikkel, hogy folyton kizökkentenek a feladatokból. Pedig ők valójában máskor is ugyanennyiszer "nyaggatnak" téged, csak akkor egészen másként fogadod a közeledésüket. Nem ők változtak meg, ez az, amit vegyél ma észre.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Pénteken nyoma sincs az elmúlt napok feszültségének. Végre visszanyered az optimizmusodat, és nemcsak azért érzed magad különösen jól, mert már péntek van, és előtted a hétvége. Egyszerűen csak elmúlt a nyomasztó feszültség belőled. Látod, mennyire fölösleges lett volna hajba kapni a többiekkel? Most nem győznél bocsánatot kérni...

Szűz

08.23 - 09.22
Sokkal jobb a hangulatod, mint a héten bármikor. Te időnként hajlamos vagy a kételkedésre, de pénteken olyan kristálytisztán látod a jövőt, mint talán korábban soha. Nos, igen, a bolygók szerint tényleg van okod a bizakodásra, mostantól ugyanis egyre jobban alakul az életed. Persze, nem baj, ha vannak máris konkrét terveid...

Mérleg

09.23 - 10.22
A párkapcsolat foglalkoztat pénteken. Ha van párod, leginkább ő. Könnyen lehet, vitával váltok el reggel egymástól, ami az egész napodra rányomja a bélyegét. Érdemes lenne minél előbb felhívnod őt, és elsimítani a feszültséget köztetek. Ha még keresed a párodat, a hiányát érezheted ma nagyon erősen. Nem sokáig tart már az egyedülléted...

Skorpió

10.23 - 11.21
Jól tennéd, ha pénteken beiktatnál mozgást is napodba. De nemcsak laza sétára kéne gondolnod, hanem olyasvalamire, ami jócskán megizzaszt. Ami igazi kihívás és jól kimelegszel tőle. Aztán jöhet egy forró zuhany, sőt ma még egy pohár forró csokit is megengedhetsz magadnak. Ugye, nem hangzik rosszul, mint esti program?

Nyilas

11.22 - 12.21
Visszatér a jó hangulatod pénteken. Ma már nem látod olyan kilátástalannak a jövődet, sőt egyre bizakodóbb vagy. Higgy magadban, nincs okod, hogy kételkedj a tehetségedben, a képességeidben. Igenis bármit meg tudsz valósítani, amibe energiát teszel. Ma nagyon energikus vagy. És vajon mire fordítod ezt az erőt?

Bak

12.22 - 01.19
Pénteken mindent és mindenkit szépnek látsz. Talán azért lehet ez, mert a péntek vénuszi nap, a Vénusz bolygó meg épp a jegyedben jár. Megengedhetnél magadnak ma valamilyen szépítő kezelést. Például mehetnél kozmetikushoz, aki igazán széppé varázsolja ma a bőrödet. Ugye, jöhet egy kis luxus kényeztetést?

Vízöntő

01.20 - 02.18
Nagyszerű a fellépésed pénteken. Ma nem lehet téged nem észrevenni, hiszen valósággal ragyogsz, és elbűvölően kommunikálsz. Bármit elérhetsz, amit csak akarsz, hiszen a többiek nagyon kíváncsiak a véleményedre, a javaslataidra. Mondd el nekik, hogy mit szeretnél, és meglátod, teljesítik a kérésedet.

Halak

02.19 - 03.20
Jól teszed, ha komolyan és megfontoltan bánsz a pénzzel. De azért a pénz, az mégiscsak pénz. Eszköz, amivel fizethetsz. Arra való, hogy vásárolj rajta. Ha túl szigorúan vagy szűkösen bánsz vele, nem lesz belőle több. Sőt, csak a pénz iránti félelmeidet erősíted. Gondolj a pénzre mindig pozitív érzésekkel, és mindig lesz annyi, amennyire szükséged van.

Címlap

top