Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2019. Október 17.

Kos

03.21 - 04.19
Csütörtökön minden a kedved szerint alakul. Nyoma sincs az elmúlt napok fáradtságának, ma újra vidám és energikus vagy. Amikor pedig pozitív a hangulatod és a gondolkodásod is, csupa pozitív esemény történik veled. Ma tényleg csak rajtad múlik, milyen csodába csöppensz.

Bika

04.20 - 05.20
Csütörtökön érdemes lenne jó alaposan kiszellőztetni a fejedet. Szó szerint és átvitt értelemben is. Például sétálhatnál egy nagyot, és elengedhetnéd a fejedből a zavaró gondolatokat. Ma rugalmasnak kéne lenned, bármi is történik, menj utána, ne ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez.

Ikrek

05.21 - 06.21
Csütörtökön elemedben leszel. Ismét nagyon energikusnak érzed magad, és jobbnál jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Ma mindenért nagyon lelkesedsz. Párodat is hihetetlenül boldoggá teszed a jó kedveddel. Próbáld megtartani magadban ezt a pozitív hangulatot holnapra is.

Rák

06.22 - 07.22
Sokkal aktívabb vagy csütörtökön, mint az elmúlt napokban. És újra szebbnek, vidámabbnak is látod az életedet. Végre el kéne hinned, hogy előtted is megnyílnak az ajtók, de ehhez le kell nyomnod a kilincset. Ma érdemes lenne belépni az egyik lehetőség ajtaján...

Oroszlán

07.23 - 08.22
A csütörtök tökéletes nap a kommunikációhoz. Az előző napok vitás helyzeteit ma békében tisztázhatod. Persze csak akkor, ha fontosnak érzed. Az viszont biztos, hogy ma nyitott fülekre találsz, és te is könnyedén megérted a többieket. Ma végre valahogy mindenki sokkal rugalmasabb.

Szűz

08.23 - 09.22
A legjobb, ha csak a munkádra figyelsz. Ma mindennel gyorsan és könnyen haladsz, ezért sokkal előbb is végzel. Érdemes lenne a felszabadult időt a szabadban tölteni. A napfény, a kellemes őszi levegő jót tesz most neked. Sokkal optimistábbnak látod most magadat és a lehetőségeket is.

Mérleg

09.23 - 10.22
Csütörtökön a kommunikációé a főszerep. Ma biztosan nagyon sok emberrel kell beszélned, de szívesen is teszed. Sőt, néha annyira belelendülsz a párbeszédbe, hogy fel sem tűnik, mennyi idő telt el közben. Viszont az is biztos, ma nagyon hasznos információkat gyűjthetsz be.

Skorpió

10.23 - 11.21
Csütörtökön nagyon könnyen átlátsz valakin. Másokat ez az illető ugyan könnyen megtéveszt, de téged egyáltalán nem. Pontosan érzed, hogy miben sántikál. A többiek ugyanakkor nem hinnének ma neked, ezért jobb, ha csak kívülről szemléled az eseményeket. Néhány nap múlva a sejtésed úgy is beigazolódik.

Nyilas

11.22 - 12.21
Vidám és cserfes nap lehet a csütörtök. Ma valósággal sziporkázol, a munkatársak is nagyon jól érzik magukat melletted. Persze a vidámság mellett a munkára is érdemes koncentrálnod. Ma ugyanis sokkal könnyebben és gyorsabban halad minden. Meló után még beülhettek valahova beszélgetni.

Bak

12.22 - 01.19
Nagyon szép őszi időre számíthatsz csütörtökön is. Viszont amilyen szép, legalább olyan becsapós a hőmérséklet. Legyél óvatos és átgondolt az öltözködésedet illetően. Az sem jó, ha túl melegen öltözöl, de az sem, ha kevés ruhát veszel fel. Mindkettőnek megfázás lehet a vége.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Csütörtökön nagyszerű a fellépésed. Ma egyszerűen verhetetlen a kommunikációd. Nemcsak nagyon összeszedett és logikus a gondolkodásod, de sziporkázóan szellemesen is adod elő. Bárkivel is beszélgetsz, biztosan bearanyozod a napját. Nem véletlen, hogy ma sokan észrevesznek téged...

Halak

02.19 - 03.20
Nem gondolkodtál még rajta, hogy tanulnál esetleg valami újat? Természetesen nem kell évekre visszaülnöd az iskolapadba, online-tanfolyam is szóba jöhet, vagy bármilyen egyéb, néhány hónapos, amihez igazán kedved lenne. Igaz a legtöbb tanfolyam szeptemberben kezdődik, de ma biztosan belebotlasz valami izgalmasba... Előkészületnek sem lenne rossz.

Címlap

top