Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2023. Október 04.

Kos

03.21 - 04.19
Olyan lehet a mai napod, mintha valamilyen labdajátékban vennél részt, csak a labda alatt most a felelősséget értjük, vagy te szeretnéd átpasszolni valaki másnak, vagy más szeretné rád testálni. Konszenzusra kell jutnotok, hogy megoldódjon a helyzet.

Bika

04.20 - 05.20
Szupernek látsz ma mindent. Magadat, a világot, a dolgok alakulását. Az jó, ha pozitívan állsz a dolgokhoz, de ne hagyd, hogy a rózsaszín köd homályossá tegye a látásod és esetleg fontos dolgokat fedjen el!

Ikrek

05.21 - 06.21
Új felvonást kezdhetsz ma az életedben, ami összefügg a korábbiakkal, mégis egy különálló rész. Mindez bármelyik életterületen bekövetkezhet, csak vedd észre a lehetőséget, és élj vele, ha szeretnél.

Rák

06.22 - 07.22
Ma sokkal magabiztosabb lehetsz a szokásosnál, ez egy jó dolog, használd ki. Sőt próbáld meg a ma tanult önbizalmat a mindennapokba is átültetni. Jól fog jönni! Nagyon ügyes vagy, csak hinned kell magadban!

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ma olyan helyzetekbe kerülhetsz, amikor neked kell kezdeményezned. Ez nem fog nehezedre esni, mert nem áll távol tőled. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket és lépj a tettek mezejére!

Szűz

08.23 - 09.22
Valami nagy fordulat vagy döntési helyzet várhat rád ma. Ne aggódj miatta, a változás nagyon is időszerű, te pedig készen állsz rá, csak azért tűnik nehéznek, mert a már ismert dolgokban jobban bízol.

Mérleg

09.23 - 10.22
Ma olyan szálakat göngyölhetsz fel váratlanul és akár véletlenül, amik sok mindenre magyarázatot adhatnak. Segíthetnek a megértésben, a fejlődésben, esetenként pedig a tovább lepésben. A titkok sajátja, hogy nem maradnak örökre titkok.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ma a természet és a spiritualitás felé fordulsz. Lehet, hogy a gyakorlatban is ellátogatsz valamilyen pozitív energiájú helyre, de az is lehet, hogy egy könyv lesz a segítségedre a lelki utazásban.

Nyilas

11.22 - 12.21
Ma különösen felélénkülhet benned a vágy, hogy elhagyd az otthonod, és talán még az országot is. Utazni vágysz, úgy érzed eljött az ideje egy nagy kalandnak, ha nem teheted ezt most meg, fordítsd az energiát a következő utazásod szervezésére.

Bak

12.22 - 01.19
Ma mindent nagyon pontosan és szabályosan akarsz csinálni. Ez egyébként is jellemző rád, és alapjában véve ez egy jótulajdonság, de ma túlzásba viszed. Így nem csak a környezetedet őrjíted meg vele, de valójában magadat is hátráltatod.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ma határsertésekkel találkozhatsz. Lehet szó a magánéletedről, ahol az énhatáraidat kell megvédened, nem túl durván, de határozottan. Vagy az is lehet, hogy valamifajta jogi ügybe keveredsz.

Halak

02.19 - 03.20
Egy feladatot kellene megoldanod ma, amihez nem fűlik a fogad, ezért megpróbálod másokra testálni. Nem fog sikerülni, mert ez a te dolgod, és hidd el, a javadra válik, ha megcsinálod. Nem olyan nehéz, mint hiszed!

Címlap

top