Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2019. Június 19.

Kos

03.21 - 04.19
Nem könnyű a mai nap. Mégis, bármilyen nehéznek tűnik, próbálj meg úrrá lenni türelmetlenségeden. Talán valaki nem ért meg, talán nem úgy alakul a mai nap, ahogyan tervezted, mégis ma csak a diplomácia segít. Csak rontasz a helyzeten, ha dühbe gurulsz. Használd inkább a humorérzékedet, vicces beszólással könnyedén feloldod a feszültséget.

Bika

04.20 - 05.20
Fékezd meg a feltörő indulatokat. Ma nem mindegy, mit és hogyan mondasz. Ma a higgadt és megfelelő kommunikációval nagyon sokat nyerhetsz. Ellenkező esetben borul minden, legyen szó munkáról, párkapcsolatról, barátokról, bármiről. A szerda mottója: mély lélegzet...

Ikrek

05.21 - 06.21
A szerda könnyen léket üthet a pénztárcádon. Szóval ma légy nagyon körültekintő, és nézd meg, mire és mennyit költesz. Persze, nyári leárazások, meg minden, de légy óvatos, és gondold meg, valóban olyan jó-e, amit kinéztél magadnak. Hidd el, sokkal jobb lehetőségek jönnek még.

Rák

06.22 - 07.22
Fura helyzeteket hoz a mai nap. Úgy érzed, mintha mindenki téged piszkálna, téged pécéztek volna ki a többiek. Hidd el, nincs veled semmi probléma, ha csak az nem, hogy ma az átlagosnál is jobban a szívedre veszel mindent. Ne sértődj meg, próbálj inkább nevetni a helyzeteket. Hamarosan úgy is visszatér a jó kedved.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Légy ma megértő és belátó a többiekkel. Talán fogalmad sincs, mitől olyan feszült mindenki. Nem érted, mégis mi a probléma, hiszen nyár van, ragyogó napsütés, miért gerjesztik a feszültséget a többiek? Szerdán tedd, amiben a legjobb vagy: légy nagyvonalú és szeretetteljes...

Szűz

08.23 - 09.22
A türelem ma a legnagyobb erényed, már ha nem hagyod magadat felbosszantani. A gyerekesség, az ügyetlenség szerdán különösen bosszantó lehet. Szóval, mély levegő és nyugalom. Attól, hogy sok mindent valóban precízebben teszel másoknál, még te sem vagy tökéletes. Legyen ez a szerda legnagyobb felismerése.

Mérleg

09.23 - 10.22
Úgy érzed, ma semmi sem sikerül. Ma nagy lehet rajtad a nyomás, mégsem érdemes stresszelned, mert az egészséged láthatja kárát a feszültségnek. Lelked nyugalomra, békére vágyik, és ha nem adod meg magadnak a pihenést, rákényszerít a tested. Szóval, csak könnyedén és lazán, hogy elkerüld a betegségeket.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ma mindenre nagyon hevesen reagálsz, szinte puskaporos körülötted a hangulat. Ismerd fel, semmit sem érsz el a veszekedésekkel, vitákkal, sőt csak magadnak ártasz vele. A legjobb lenne, ha otthon maradnál ma, ha nem teheted meg, inkább kerüld el a többieket, így a vitákat is elkerülheted.

Nyilas

11.22 - 12.21
Vigyázz ma a pénztárcádra. Ha teheted, semmit ne vásárolj, de főként tartsd olyan helyen, ahol biztosan senki sem nyúlhat hozzá. A legjobb lenne, ha bezárnád a páncélszekrénybe, így biztosan semmilyen anyagi veszteség nem érhet szerdán téged. Legyél ma körültekintő és óvatos.

Bak

12.22 - 01.19
Ma különösen fontos a rád oly annyira jellemző higgadtság és józanság. Használd ezeket a remek tulajdonságokat, hogy elkerülhesd a vitákat, nézeteltéréseket. Ne lepődj meg, ha szerdán csupa ilyesmivel találod magadat szembe. Vedd úgy, ma toleranciából tesztelnek az égiek...

Vízöntő

01.20 - 02.18
Csak akkor segíts ma, ha kifejezetten megkérnek rá. Ellenkező esetben sokkal okosabban teszed, ha hátralépsz, és tisztes távolságból szemléled a szerdai eseményeket. Ma a passzivitással sokkal többre jutsz, mint a kéretlen tanácsokkal.

Halak

02.19 - 03.20
Hullámzik ma a hangulatod. Hol az egekben érzed magadat, hol meg egyáltalán nem találod a helyedet. Szerdán próbáld megtalálni a lelki egyensúlyodat, és ne engedd, hogy a többiek hangulata a tiédre is rányomja a bélyeget. A mai nap sokkal jobb, mint amilyen eleinte látszik.

Címlap

top