Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2020. Január 18.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
A nyugalom, a kikapcsolódás mindennél fontosabb szombaton. Ma ne rohanj sehová, inkább dőlj hátra, s csak élvezd a csendet. Kitűnő ötlet és választás, ha uszodába, fürdőbe mész, és csak áztatod magad a kellemesen meleg és lágy vízben. Erre van most a lelkednek a legnagyobb szüksége.
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Szombaton inkább csak keresed a helyedet, nem találod a lelki békédet sem. Nyugtalannak érzed magadat egész nap. Próbálj minél többet lazítani, olvasni, meditálni, s persze legfőképp kikapcsolni a szüntelenül duruzsoló elmédet. Ma megteheted, hogy csak lustálkodsz.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Szombaton tudatosan kéne figyelned az étkezésedre. Lehetőség szerint minél több zöldséget, gyümölcsöt egyél. Kíméld a gyomrodat. A sok folyadék is nagyon fontos. A tiszta víz, a gyógynövény teák sokat segítenek az anyagcserében. Ideális a mai nap a méregtelenítéshez.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Amilyen nehéznek tűnt az egész hét, olyan nagyszerűen alakul a szombat. Végre igazán jó a hangulatod. Az intuíciód hihetetlenül jól működik ma, érdemes figyelned a belső hangokra. Sokat segíthetsz magadnak csupán ennyivel is. Ha már kaptad ezt a képességet, használd is.
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Családodnak nagy szüksége van rád. A szombatot mindenképpen velük kéne töltened. Tegyél félre minden más feladatot, elfoglaltságot, és szenteld a teljes figyelmedet a többiek. Az most kevés, ha testileg ugyan jelen vagy, de a gondolataid egészen másfelé járnak.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Mindenképpen szabadtéri programot kéne szervezned szombatra. Tölts minél több időt a szabad levegőn. Sétálhatsz erdőben, parkban, a természet látványa feltölti a lelkedet. Most nem kell messze sem utaznod, csak keress valamilyen nyugodt és meghitt helyet. A párodat, a barátokat is veheted magaddal.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
A pénz okozhat némi fejtörést számodra szombaton. Talán máris többet költöttél, mint amennyit megengedhettél volna magadnak, pedig még alig telt el január első fele. Érdemes alaposan átszámolni a pénzedet, és pontos költségvetési tervet készíteni a fizetésig hátralévő hetekre.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Nagyon érzékeny hangulatban leszel szombaton. Próbálj tudatosan figyelni a válaszreakcióidra. Senki sem akar bántani, támadni téged még akkor sem, ha neked így tűnik. Hidd el, csak te reagálod túl a dolgokat. Sértődés helyett inkább nyújtózz el egy kád forró vízben. Rögtön jobban fogod magadat érezni.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Rád fér a pihenés, hiszen kimerítő héten vagy túl. A legjobban tennéd, ha pároddal kettesben lazítanátok egész nap. Most egyébként is vágysz a meghitt, mély beszélgetésekre. Ideje lenne megnyitni a lelkedet. Párodat hihetetlenül megleped, ha elmondod, mit érzel iránta.
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Nincs sok kedved kimozdulni otthonról szombaton. Pedig, ha meghívást kaptál valakitől, ráadásul el is fogadtad, akkor nem kéne cserben hagyni az illetőt. Lehet, hogy eleinte semmi kedved a vendégeskedéshez, de ahogyan evés közben jön meg az étvágy, úgy lesz egyre jobb a te hangulatod is.
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Lelkes vagy szombaton. Számtalan programötlet cikázik a fejedben. Vegyél mély levegőt, és kapkodás helyett találd ki a pároddal közösen, hogy mivel töltenétek a napot a legszívesebben. Valamilyen vizes program veled is csodát tenne. Ha nincs kedved, ehhez még ki sem kell mozdulnod otthonról...
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Az előző napok nyomasztó hangulatát talán már el is felejtetted. Szombaton valósággal ragyogsz, úgy érzed, végre minden sínre került az életedben. A párod boldog, ha vele töltöd az időt. Egyébként is boldoggá teszed, amikor vidámnak láthat téged.

Címlap

top