Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2023. December 05.

Kos

03.21 - 04.19
Fásult és motiválatlan lehetsz ma. Talán csak az év végi hajrá miatti fáradtság okozza mindezt, de az is lehet, hogy valami mélyebb dologról van szó. Próbáld kideríteni, hogy vajon melyik eset áll fenn!

Bika

04.20 - 05.20
Amúgy sem te vagy a legenergikusabb csillagjegy, de ma még a szokásosnál is kevesebb erőd és energiád van. Teljesen be vagy lassulva, ami téged nem zavar különösebben, a környezetedet viszont annál inkább, úgyhogy össze kellene szedned magad!

Ikrek

05.21 - 06.21
A mai napon nagyon önközpontúvá vallhatsz, ügyet sem vetsz másokra, csak azokkal a dolgokkal törődsz, amik számodra érdekesek és fontosak. Ez nem a legjobb hozzáállás, és könnyen meglehet még a böjtje!

Rák

06.22 - 07.22
Ma felerősödhetnek az aggodalmaid, ezt nagy eséllyel a sok felhalmozódó feladatod okozhatja és az, hogy tudod magadról, hogy bizony nem te vagy a legjobb szervező a világon. Ne stresszelj, haladj, lépésről lépésre!

Oroszlán

07.23 - 08.22
Könnyen megsértődhetsz ma, mert úgy érzed nem kapsz elég figyelmet. Az igazság azonban az, hogy neked a világ összes figyelme sem lenne elég. Így nagy eséllyel csak túlreagálod a helyzetet.

Szűz

08.23 - 09.22
Ma a világ császárának érzed magad, mert, szokásodhoz híven, mindent jól megszerveztél. Ezért sínen vannak a dolgaid. Kivitelesen most te is tudod, hogy nincs miért aggódnod, mert mindent megtettél, amit kellett.

Mérleg

09.23 - 10.22
Romantikára vágysz és nagy eséllyel meg is kapod. Remek programra, vagy meglepetésre számíthatsz. Nyilvánítsd ki az örömöd, kommunikálj róla, hogy mennyire boldoggá tesz téged ez a dolog!

Skorpió

10.23 - 11.21
Extra módon türelmetlen lehetsz ma, ami beárnyékolni látszik a napodat, ám hírtelen mégis történhet valami, ami kizökkenthet a kapkodós állapotodból és segíthet jóra fordítani a dolgokat.

Nyilas

11.22 - 12.21
Teljes karácsonyi lázban égsz, vagy ha nem szereted a karácsonyt, akkor valami olyan lázban, ami fontos neked, például utazási lázban. Ez a stratégiád arra, hogy megpróbáld elterelni a figyelmed a nehéz dolgokról, és be is válik.

Bak

12.22 - 01.19
Ma úgy érzed, fontos lefektetni a szabályokat. Határokat állítasz és ezeket egyértelműen ki is kommunikálod. Mindezt nagyon jól teszed, csak arra vigyázz, hogy ne legyél túl szigorú.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Teljesen szétesettnek érezheted ma magad azt sem tudod, hol áll a fejed, pedig sok fontos dolgod lenne. ne ijedj meg, próbálj egy kicsit megállni, majd pedig lépésről lépésre haladni, úgy menni fog!

Halak

02.19 - 03.20
Olyan mintha egy másik dimenzióban léteznél ma mint a körülötted lévők. Ha sietni kellene, lelassulsz, ha nyugi van, felpörögsz. Próbálj meg egy kicsit igazodni másokhoz, ez lenne az együttműködés kulcsa.

Címlap

top