Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2021. Augusztus 01.

Kos

03.21 - 04.19
Független vagy és döntésképes. A vasárnapot használd ki maximálisan, jót tesz, ha sikerül egy rendszert kialakítanod, és nem hagyod, hogy kisebb jelentőségű dolgok eltérítsenek. Makacsságod elsősorban a hivatásodban és a családi kapcsolataidban nyilvánul meg. Most mindenki megtapasztalhatja, milyen az, amikor igazán akarsz valamit. Ha nem szeretnéd, hogy a vasárnapod rossz hangulatban teljen, akkor elengedhetetlen, hogy konokságodból engedj egy kicsit.

Bika

04.20 - 05.20
Anyagi ügyekben ma szerencse kísér. Sok dolgod van, de pénzzel is járnak a feladatok. Sajnos, ami jön, annak egy nagy része megy is. Rokonaid azt hiszik, hogy a te bankszámlád kifogyhatatlan. Feltehetően külföldi útra is készülsz, de erről egyelőre jobb, ha nem mesélsz mindenkinek. Lehetnek olyan irigyeid, akik szívesebben látnának itthon. Különösen igaz ez akkor, ha szakmai útra készülsz.

Ikrek

05.21 - 06.21
A mai nap több területen is változást hozhat. Elsősorban az ismerkedés területén érdemes kezdeni a fejlesztést. Itt az ideje, hogy végre becserkészd azt, akit régen kiszemeltél. Kommunikációban verhetetlen vagy, bár néha jóval korábban szólalsz meg, mint ahogy kellene. Ha valamilyen titok birtokában vagy, végképp tegyél lakatot a szádra. Ha a mai napon az ismerkedés vagy a buli nem úgy sikerül, ahogy vártad, ne legyél nagyon szomorú.

Rák

06.22 - 07.22
Egy otthoni vitás kérdés ma talán megoldódik végre. Arra azonban figyelj, hogy a személyes problémákat ne vidd a munkahelyedre, és ez fordítva is igaz. Vasárnap a kedvesedről kaphatsz érdekes, és eléggé vegyes információkat. Mielőtt kérdőre vonnád, gondolkodj, te milyennek ismered őt? Mit gondolsz róla? Lehet, hogy aki híreket terjeszt, az nem őszinte, ráadásul élvezi, ha neked szomorúságot okozhat.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Egy nyaralás során kalandok várhatnak, persze csak akkor, ha el tudsz utazni. A kalandok azonban nem csak pozitív izgalmakat tartogatnak. Érdemes fokozottan betartani a szabályokat. Ha itthon maradsz, a hivatásod területén remekelhetsz. Ismerkedés fronton nem állsz le, most éppen a kollégákat mustrálod. Vigyázz, mert ami nyári kalandnak indul, akár komoly következményekkel is járhat.

Szűz

08.23 - 09.22
Ha éppen a szabadságodat töltöd, könnyen szerelembe eshetsz. Akár szingli vagy, akár van párod, ezt a perzselő érzést nehéz lesz kikerülni. Általában is foglalkoztat a párkapcsolatod. Sokkal romantikusabb élményeid lehetnek, mint általában. Végre tudsz magadra koncentrálni. Kérdés, hogy ezt az érzést kivel akarod megosztani, vagy kitől várod, hogy megdobogtassa a szívedet.

Mérleg

09.23 - 10.22
Találd meg az örömödet mindenben, ami csak adódik. Mivel eléggé morgós vagy a nap elején, itt az idő, hogy társaság után nézz. Előnyben részesíted azokat a programokat, ahol kötetlenül lehet ismerkedni, és úgy lehet hazajutni, hogy megőrzöd a függetlenségedet. Könnyen lehet, hogy a főnököd még mára is rád sóz valami munkát, nem érdekli, hogy vasárnap van. Kitérni nem lehet, de sírni nem érdemes miatta.

Skorpió

10.23 - 11.21
Igazán élvezed a vasárnapot. Van ugyan egy ismerős, aki inkább visszahúz, mintsem előremozdítaná az életedet, de ez kevésbé zavar. Örülsz, hogy központi szereplő lehetsz a munkahelyeden, és egyelőre senki nem pályázik a helyedre. Párkapcsolatodat jelenleg a megbízhatóság és a kölcsönös bizalom jellemzi. Közösen határoztatok úgy, hogy minden plusz pénzt félretesztek egy nagyobb cél érdekében.

Nyilas

11.22 - 12.21
A munkát ugyan nem szerencsés keverni a magánélettel, most mégis valószínű, hogy éppen a hivatás hozza el a nagy őt. Akinek van párja, a kissé langyossá vált szerelmi életét teheti tüzesebbé. Minden tekintetben pozitív nap vár. Jól szórakozol, felelőtlenül azonban ne költekezz! Amint egy kis plusz pénz érkezik, próbáld félretenni, lekötni, vagy tartalékolj a nyaralásra, mert rád fér a pihenés.

Bak

12.22 - 01.19
Szeretnél egy kis színt vinni a párkapcsolatodba, de most mégsem sikerül. Megvan köztetek a kölcsönös bizalom, de ennek ellenére nem osztod meg vele minden titkodat. Úgy érzed, időnként elbeszéltek egymás mellett. Jó lenne, ha a kedvesedet is ugyanúgy tudnád irányítani, mint ahogyan a kollégák sorait rendezed. A munkahelyen könnyen elfogadják a nézeteidet. Párkapcsolatban ez nehezebb, de ne aggódj, mert nem esélytelen. Vasárnap lehetőség adódik átbeszélni a dolgaitokat.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Minden alkalmat megragadsz, hogy flörtölj. Szóban, írásban, mobilon, közösségi oldalakon, szóval ahol csak lehetőséged nyílik. Imádod, ahogy szinte ragadnak rád a pasik. Te pedig játszol velük. Vasárnap egy barátnőd, akit régen láttál, felbukkan, és talán hosszabb ideig ott marad a közeledben. Rájössz, hogy mennyire jó az, ha van valaki, akivel mindent megbeszélhetsz. Vele nyugodtan lehetsz őszinte, nem csap be.

Halak

02.19 - 03.20
Személyiséged még mindig fejlődik, nincs egyetlen nap sem, hogy ne tanulnál valamit. Ne gondolj iskolára, tanfolyamra. A hétköznapi események és ahogy azokra reagálsz, ez az igazi tanítómester. Ma talán megújulni látszik egy régebbi kapcsolatod, jól gondold meg, ha bele akarsz vágni. Ebben sokkal több a kiszínezett emlék, mint a vidám valóság. Vasárnap, ha randira hív, inkább találj valami kifogást.

Címlap

top