Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2023.12.05.
Romantikára vágysz és nagy eséllyel meg is kapod. Remek programra, vagy meglepetésre számíthatsz. Nyilvánítsd ki az örömöd, kommunikálj róla, hogy mennyire boldoggá tesz téged ez a dolog!

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Ne halogasd, ha valakivel egyeztetni kéne. Itt az ideje felvenni a kapcsolatot rég látott rokonnal vagy ismerőssel, nem kell vele megvárni a karácsonyt. Ünnepek előtt különös gondossággal ügyelj a pénztárcádra, kétszer is gondold meg, mielőtt egyszer kinyitod…

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Több a hazug, kétszínű ember a környezetedben, mint korábban bármikor. Különösen igaz lehet ez, ha a munkáról van szó, amikor valaki megpróbálhat félrevezetni. Ugyanakkor vannak olyan személyek is, akikre minden körülmények között számíthatsz. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy talán még olyan összegre is szert tehetsz, amelyből akár tartalékot is képezhetsz. Rokonnal jól megérthetitek egymást, kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Valaki felbukkanhat a múltból.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
Most önfejűbb lehetsz, mint szoktál, ezért igyekezz önmérsékletet tanúsítani, különösen akkor, ha valamin összeszólalkoztok kedveseddel. Adj neki esélyt, hogy elmondhassa, mi jár a fejében és ne zsigerből vágj vissza. Vedd észre és értékeld apró figyelmességeit!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Címlap

top