Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.06.19.
Úgy érzed, ma semmi sem sikerül. Ma nagy lehet rajtad a nyomás, mégsem érdemes stresszelned, mert az egészséged láthatja kárát a feszültségnek. Lelked nyugalomra, békére vágyik, és ha nem adod meg magadnak a pihenést, rákényszerít a tested. Szóval, csak könnyedén és lazán, hogy elkerüld a betegségeket.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Hétfőn legyél nagyon éber, mert a délelőtti telihold veszélyt jelez a számodra az utakon. Ha óvatosan közlekedsz, kivédheted a legrosszabbat: a balesetet. Később a szerda-csütörtöki bolygószembenállások megviselhetik az idegeidet és az egészségedet. Nem szabadna stresszelned se munkahelyi, se otthoni ügyek miatt. Próbálj meg higgadt maradni! A hétvége közeledtével egyre jobban leszel. A Vízöntő Hold visszahozza az életkedvedet. Majd a Halakba átlépve az egészséged fontosságára világít rá.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Megeshet, olyan hír juthat a fülecskédbe, amelyet nem tudsz elfogadni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak olyan gondja támadhat, amelyben szüksége van a segítségedre. Megtörténhet, hogy a család létszámában következik be változás. Ingatlanügyletet most bonyolíts.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Nem kell minden lehetőséget megragadnod. Különöse igaz ez azokra a lehetőségekre, amelyek talán csábítónak tűnnek, de végül csak a párkapcsolatodat zilálnák szét. Nem szabad úgy felfognod az életedet, mint egy svédasztalos vacsorát. Attól, hogy valamit megízlelhetsz nem kell mindenképp megkóstolnod azt.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top