Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Csütörtökön a napi feladatok mellett mindenképpen tegyél valamit, amivel valóban töltöd a lelkedet. Ha arra vágysz, vegyél valami szép holmit magadnak. Persze, még jobb ötlet, ha mozgással gyűjtesz energiát és adrenalint magadnak. Nagyon jól fog még jönni ez a pluszenergia a héten.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Ezt a hetet szabályosan ketté lehet vágni. A hét első felében lassú, kedvező folyamatokat szimbolizálnak a bolygók. Szerdán Szaturnusz végre befejezi a hátrálást, és elindul előre, ami rád is jó hatással van. Abbahagyhatod a régi ügyek analizálását, és elkezdheted a jövőt tervezgetni. Vértezd fel magad előre, mert a hétvége konfliktusokat tartogat egy kellemetlen bolygókereszt szerint: Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz. A közlekedésben is óvatosnak kell lenned.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Ha vannak titkaid, akkor azokra most nagyon vigyázz, mert minden esély meg lesz arra, hogy ezek napvilágra kerüljenek és óriási botrányt okozzanak. Ha nagyobb utazásra készülsz, akkor ez jól sikerülhet, az életnek ezen a területén elégedettséget érezhetsz. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert egyik pillanatról a másikra egy betegség ledönthet a lábadról. Szomszéd vagy testvér az agyadra mehet.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Amennyiben a párod azt kéri, hogy válassz közte és a családja között, garantált a szóváltás. Menj elébe ennek azzal, hogy előre szólsz, mikor akarod meglátogatni a szeretteidet! Adj esélyt a párodnak arra, hogy eldönthesse, veled tart-e, vagy sem!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top