Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán nagyon könnyen észreveszed mások hibáit. Soha ne felejtsd el, te sem vagy hibátlan, meg egyébként is, hibázni emberi dolog. Szóval, legyél elnéző és nagyvonalú, és ne ragadj el minden apróságon. A hibákat ki lehet javítani, add meg a lehetőséget a többieknek.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Fogadd meg a tanácsot, és hétfőn ne folyj bele olyan vitákba, amikbe nem muszáj! Feleslegesen izgatnád fel magadat. Keddtől valaki egyszerre vonz, és bosszant. Ha vele foglalkozol, akkor semmi másra nem jut kapacitásod. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy megéri-e? A hét közepén nem szabad meggondolatlanul vásárolnod. Váratlan kiadásod adódhat, amit nem fogsz tudni kifizetni, ha költekezni kezdesz. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod az Ikrek Holdnak és a fényszög hiánynak köszönhetően…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. Megeshet, olyan hír juthat a fülecskédbe, amelyet nem tudsz elfogadni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak olyan gondja támadhat, amelyben szüksége van a segítségedre. Megtörténhet, hogy a család létszámában következik be változás. Ingatlanügyletet most bonyolíts.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Figyelj rá ezen a hétvégén, hogy ne ismételd magadat. Próbáld meg észrevenni, hogy minden feszült helyzetben ugyanúgy reagálsz. Ugyanazt mondod, ugyanazt teszed. És mit érsz el vele? Nem sokat. Fontos vagy a párodnak, és ez a legfontosabb.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top