Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.10.22.
Kedden valósággal ragyogsz. Ne lepődj meg, ha ma többen is megdicsérnek téged. Lehet, hogy a ruhádat, vagy a frizurádat dicsérik meg, de az is lehet, hogy többen is kávézni hívnának téged. Minden meghívásnak nem tudsz eleget tenni, de ma megteheted, hogy kedvedre válogatsz...

Heti horoszkóp

2019.10.21.
Hétfőn, szombaton és vasárnap is profi okod lenne a sértődésre. Kérdés, hogy ettől jobban fogod-e érezni magadat. Mindig volt, van, és lesz olyan ember és olyan szituáció, ami kellemetlen, sőt provokatív. Emiatt nem érdemes elrontanod az egész hetedet. Szerdán a munkaszüneti nap ünneplésre és lustálkodásra alkalmas. Este a Nap kilép a Mérlegből. Ezzel vége a szülinapozásnak. Nem baj: lesz más esély bulizni. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha kimozdulsz, és kiszellőzteted a fejedet és a tüdődet.

Havi horoszkóp

2019.10.01.
Még az is lehet, hogy rokonnal összerúghatod a port. De az is előfordulhat, hogy a párkapcsolatokban alakulhat ki nehezen kezelhető szituáció. Előfordulhat, hogy a társad olyan dologgal állhat elő, amellyel nem értesz egyet. Viszont anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, hogy a sült galamb a szádba repülhet. Akár a saját, akár szeretett személy egészségének megőrzésére ne sajnáld a pénzt. Előfordulhat, hogy egy ismeretségednek vége.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.18.
Ne fojtsd magadba a kérdéseidet! Muszáj kimondanod, hogy ne feszítsen tovább. A párod nem fogja leharapni a fejedet. A kapcsolatotok elég meghitt ahhoz, hogy ne kelljen titkolóznod. A születésnapod közelében az őszinteség ajándék neki és neked is.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top