Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.04.21.
Akad valaki a munkahelyen, aki szinte sportot űz abból, hogy a mások által elvégzett, igen sok áldozattal járó munkának mindig ő arathassa le a gyümölcsét azt gondolva, hogy ilyenformán a siker nagyon könnyen az ölébe hullik. Ezt te is roppant zavarónak találod. Épp ezért, amennyiben elég erős vagy hozzá, megvan a lehetőséged arra, hogy lerántsd az illetőről a leplet, ám ez esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel a konfliktusban, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy megéri-e.

Heti horoszkóp

2021.04.19.
A Bikába lépő Merkúr és Nap a kiadásaidra tereli a figyelmedet. Sajnos lehet olyan költség, amit nem úszhatsz meg. Bosszankodás helyett legyél túl rajta! Olyan ez, mint a ragtapasz: gyorsan kell letépni. A hét során többször lesz olyan érzésed, hogy nem te irányítasz. Sőt mintha a sors szándékosan kiszúrna veled. Erről szó sincs. Csupán annyi történik a bolygók szerint, hogy sodródnod kell az árral. Ez a fajta passzivitás a „nem-cselekvés” jógájához hasonlatosan bölcsességet és higgadtságot követel meg…

Havi horoszkóp

2021.04.01.
A házasságokban, régi együttélésekben furcsa helyzet jöhet létre, talán azért, mert a társad olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek elbizonytalaníthatják. Vagy nehezebbnek érezheti az életet, és ez hatással lehet kettőtök viszonyára. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításához, rokonnal is összekülönbözhetsz, és talán olyan személlyel is megszakíthatod a kapcsolatodat, aki a következő időszakban nagyobb szerepet játszhatna az életedben.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.17.
Csoda történik veled ezen a hétvégén: visszatér a derűs, mosolygós éned. A bolygók szerint nem kell, hogy okod legyen az örömre. Tehát ne is keresd az okát! Vicceld meg a szerelmedet és nevessetek minél többet!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top