Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.11.27.
Akad valaki a rokonságod körében, akivel kapcsolatban elég negatív érzéseid vannak, noha semmit nem ártott neked, mégis úgy érzed, ösztönösen kell távol tartanod magad tőle, nehogy ártani tudjon neked. Ne higgy az első megérzésnek és a rosszindulatú pletykáknak, ismerd meg őt egy kicsit jobban, mielőtt még véleményt alkotnál róla, hisz így, ismeretlenül mégsem ítélhetsz el senkit. Amennyiben kicsivel nyitottabb vagy és közelebb kerülsz hozzá, rá fogsz jönni, hogy a személyében nem csak rokoni kapcsolatra, de igazi barátra is szert tehetsz.

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Akár tetszik, akár nem, ezen a héten kimaradsz az események sűrűjéből. A bolygó hatások most nem érintenek közvetlenül téged. Természetesen ez nem jelent teljes tétlenséget. Inkább azt, hogy olykor az események után kell futnod. Vagyis nem te irányítasz, kezdeményezel, hanem reagálsz. Ne bánd! Bölcsebb, ha ezt ajándéknak veszed. Lesznek a közeledben olyanok, akiket „hullámvasútra” tesz az élet. Hozzájuk képest neked jó dolgod van. Hétvégén muszáj pihenned, töltődnöd, ha nem akarsz lerobbanni…

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Figyelmed fókuszában a pénz állhat, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. Ezért nagyon meg kellene fontolni, hogy mire adsz ki, mert így elkerülheted a veszteséget, vagy azt, hogy hibás, selejtes árut vásárolj. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának, és a rokonokkal is azért jöhetsz jól ki, mert önzetlen vagy velük szemben, és a szeretetedet viszonozhatják. A munkahelyeden is jól érezheted magad, valaminek az elvégzése boldoggá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
Ezen a hétvégén minden szónak, apró megjegyzésnek súlya van. Mindketten legyetek óvatosak, és ne dobálózzatok meggondolatlanul kritikus kommentekkel! Ez szombaton végzetes lehet. Míg vasárnap már nincs akkora veszély.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top