Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.12.05.
Családod foglalkoztat csütörtökön a leginkább. Talán máris azon töröd a fejed, milyen karácsonyi ajándékokkal lephetnéd meg őket. Mielőtt vennél bármit is, érdemes óvatosan körbekérdezősködnöd, hogy ők mire vágynak, minek örülnének a szívük szerint? Te nagyon ügyesen tudsz kérdezni, fel sem fog nekik tűnni, hogy épp a meglepetést firtatod.

Heti horoszkóp

2019.12.02.
Megváltozik a lakhatásod, a családod, vagy a családi állapotod 1 éven belül. Mindezt Jupiter mutatja, ami hétfőtől egy új fejezetet ígér. Ne ijedj meg ettől! Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés változásokat szimbolizál. A hét első felében romantikus hangulat uralkodik el rajtad. A hét második felében a párkapcsolat, vagy annak a hiánya kerül a fókuszodba. Hétvégén egy kis időt kéne szánnod arra, hogy összeírd a várható kiadásaidat. Akkor is, ha előre nem tervezhetsz meg mindent…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
Olyan váratlan helyzet jöhet létre, olyan elképesztő dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. Rendkívül balesetveszélyes ez az időszak, légy óvatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak a munkájában történhetnek olyan átalakulások, amely miatt elégedettséget érezhet, és ez jó hatással lehet a viszonyotokra. Rokonnal meg tudsz egyezni.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.29.
Muszáj az otthonodat rendbe szedned ünnepek előtt. De nem kell mind a két napot beáldoznod. Szombaton takaríthatsz, de vasárnap kapcsolódj ki! Ebben partner lesz a párod. De az egész hétvégés suvickolásban tuti, hogy nem. Ennek tudatában szervezd a teendőidet, és elégedett leszel!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top