Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.02.26.
Nagyon könnyen megsértődsz szerdán. Úgy érzed, mindenki téged támad, ami persze egyáltalán nem igaz, csak te vagy hajlamosabb mindent a szívedre venni. Hidd el, az természetes, hogy mindenki a saját szűrőjén keresztül érzékeli a világot, s éppen ezért az is természetes, ha megbeszéled mindazt, amit másként értesz.

Heti horoszkóp

2020.02.24.
Nagyon vigyázz az egészségedre a hét legelején! Ebben az enyhe időben könnyen megfázhatsz. Egy kis torokfájásból, orrfújásból komolyabb baj lehet. A Halak bolygók teázást javasolnak. Semmiképp se igyál hideg, szénsavas üdítőt! A hét közepén minden okod meglesz a sértődésre. 3 napon belül 5 kritikus fényszög kritikus megnyilvánulást jelez. Jobb, ha elengeded a füled mellett. Azért van 2 füled, mert egyiken be, másikon ki. Az a jó hír, hogy hétvégén csak harmonikus fényszögek lesznek az égen.

Havi horoszkóp

2020.02.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad azért érezheti nehezebbnek az életet, mert észre sem veszed, de rákényszeríted az akaratodat. Ráadásul a társadnak a felettesével vagy a munkahelyével is adódhatnak problémái, ezért meg van a maga baja. Ha békét akarsz, légy vele türelmesebb. A munkádban olyan változások várhatók, amelyek miatt talán örömödben fülig érhet a szád. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokoni kapcsolat ápolásának.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
Szombaton jobb formában leszel. Érdemes erre a napra időzíteni közös programot a kedveseddel. Vasárnap az újhold ellenére nem sok kedved lesz kimozdulni otthonról. Lehet, hogy az egészséged sem az igazi. Kérd meg a kedvesedet, hogy legyen veled elnéző és gyengéd!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top