Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
A világ felé határozottságot mutatsz. Általában az otthonoddal kapcsolatos kérdésekben vagy megingathatatlan. A szabadságod közeledtével új lendületet kap a tatarozási, dekorálási kedved. Rendet rakni, új lehetőségeket felfedezni emberi kapcsolataidban is lehet. Párodat ugyan meglepi a karakánságod, de maximálisan értékeli. A kollégákat többnyire kesztyűs kézzel kezeled.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Június utolsó napjai szentimentális hangulatban és enyhe önsajnálattal telnek. Ne ess abba a hibába, hogy ilyesmivel foglalkozol! Már sokszor bebizonyosodott, hogy mindez léket üthet, és lecsapolhatja az energia szintedet. Pénteken kezdődik július. Ez nem csak egy új hónap kezdete, hanem lelkesedést hoz neked. Lendületet és motivációt találsz. Ettől megint optimistán nézel a jövőbe. Július első hétvégje kitűnő lesz, ha barátokkal találkozol. Keresd meg őket, és kezdeményezz közös programot!

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Még az is lehet, hogy a pénzcsinálók táborába tartozol. Sőt, talán a szemétből is képes leszel aranyat varázsolni. Kollégával jól kijöhetsz, olyan munkát végezhetsz, amelyben nemcsak sikert érhetsz el, hanem elégedetté is válhatsz. A szerelmi kapcsolatok hullámzó képet mutatnak, mert megeshet, hogy vitára kerülhet sor, majd utána olyan helyzet jöhet létre, amelyet el tudsz fogadni. Egészségedre jobban ügyelj, mert betegség most hirtelen ágynak dönthet. Ha szülő vagy, gyermekedre kevésbé tudsz hatást gyakorolni.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Szombaton szíved szerint begubóznál, és ki se dugnád az orrodat. Kérd meg a kedvesedet, hogy ezt tartsa tiszteletben! Megéri várni rád, mert vasárnap totál ki leszel cserélve: visszatér a vidám, kedves éned, aki bújós és szexi…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top