Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Egy számodra elég rejtélyes ügyben derülnek ki meglepő részletek, mert olyasfajta dolgokról szerzel tudomást, amelyekről korábban fogalmad sem volt, és ez izgalommal tölt el, mert úgy sejted, számodra kedvező fordulat következhet be. Egyelőre azonban ezt ne verd nagy dobra, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a dolog, ahogyan most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Hónapok óta tűrsz, és nyelsz. Vársz arra, hogy jobb legyen. Augusztus vége meghozza a megérdemelt változást: szombaton a Mars átlép az Ikrekbe, és veled madarat lehet fogatni. Előfordulhat, hogy nem történik semmi konkrét dolog. Csupán megkönnyebbülést és fellélegzést érzel. Bátran tervezgess! Emlékezz rá, hogy mindig akkor sikerült valami, amikor nem törődtél az akadályokkal. És nem kifogásokat, hanem megoldásokat kerestél. Hétvégén az egészséged megőrzése élvezzen prioritást! Luxus lenne lebetegedni.

Havi horoszkóp

2022.08.01.
Kedvez az idő mindenféle ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy intézésének. Megeshet, hogy szomorú esemény következhet be, amelynek hatására változhat valamiről a véleményed. Sőt, még az élet értelmén is elgondolkodhatsz. A kapcsolataid között van olyan, aminek búcsút inthetsz. Megeshet, hogy akivel eddig jóban voltál, azzal kiáshatjátok a csatabárdot. A szerelmi kapcsolatokban elsősorban a társad viselkedése miatt jöhet létre nehéz helyzet. Míg a házasságokra, régi együttélésekre az elfogadás lehet a jellemző. Többet járhatsz egészségügyi intézménybe. Nemcsak magad, hanem szeretett személy miatt is.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Olyan jó lenne romantikázni. Az augusztusi éjszakák pont erre valók. De persze megint közbeszól valami: vagy a család, vagy a gyerekek, vagy valakinek a költözése. Gyorsan essetek túl a dolgon, és jöhet a romantikázás!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top