Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.06.16.
Egy könyv, előadás vagy egy műsor hatására intenzívebben kezd érdekelni egy téma, amellyel eddig nem túl sokat foglalkoztál. Talán hirtelen rájössz arra, hogy mi a fontos az életben, vagy csak szeretnéd megélni azokat az érzéseket, amelyek mindig is ott kavarogtak a fejedben. Mélyedj el, csatlakozz hasonló érdeklődésű emberek csoportjához! Meglátod, milyen izgalmas lesz!

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Egyetlen konfliktusba se hagyd magad bevonni! Ennek a hétnek ez a legfőbb kihívása, ill. tanítása. Hétfőtől csütörtökig minden napra jut nehéz fényszög, de egyik se érint téged közvetlenül. Szóval nem lesz semmi bajod, ha bölcsen kívül maradsz mások nézeteltéréséből. Tényleg bírd ki! Nem neked kell megoldanod, hiszen nem vagy te békebíró. Ezek után a hétvégéd fantasztikusnak ígérkezik. Szárnyalni fogsz. Felszabadultnak és szerencsésnek érzed magad. Vedd észre, hogy valójában ilyen vagy mindig!

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Fontos, hogy ne vidd haza a munkahelyi gondokat, és az otthoni problémákkal sem terhelnéd a munkatársaidat vagy a felettesedet. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, megeshet, hogy az útjaitok elválnak egymástól. A munkahelyeden nagyobb változások következhetnek be, amelyek miatt azért ne aggódj, mert a későbbiekben a dolgok kedved szerint alakulhatnak. A felettesedre nagy hatást gyakorolhatsz, főnököd akár a tenyeredből is ehet.

Hétvégi horoszkóp

2021.06.12.
Folyton a jövő foglalkoztat. Erőnek erejével kell visszarángatni magad a jelenbe. Ne félj! A családod gondoskodik arról, hogy ne kalandozz el. A szűkebb és a tágabb családod tagjai, sőt a kedvesed rokonai is látni akarnak titeket…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top