Ezo

A Mérleg aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Mérleg aszcendensTesti jellemzői: A legharmonikusabb, legszebb embertípus, akár férfiról, akár nőről van szó. Homloka magas, kissé domború, szabályos, formás arc jellemzi, finoman ívelt az ajka, kerek az álla, szorosan simuló kis fülei vannak, a szemöldöke szépen ívelt. Telt arcpárnáit gyakran arcgödröcskék díszítik. Az orra finom vonású, enyhén görögös. Dereka karcsú, keze formás.

Amit az életben fontosnak tart: Az emberi kapcsolatok, azok ápolása, másoknak segíteni, a kultúrát támogatni, a tudást továbbadni. A munkakörülményeknek nem tulajdonít nagy fontosságot, annál inkább a kollégáknak. Ki nem állhatja az akadékoskodó embereket, a rabszolgahajcsár főnököt. Életében a legfontosabb a harmónia, és hogy tartozzon valahova. Ezért sajnos olyan kompromisszumokba is belemehet, amelyeket aztán később nagyon megbán.

Ideális partnere: A Kos Nap-jegy, aki mindent szenvedélyesen csinál, és ez természetesen a szerelemre is vonatkozik. A Mérleg aszcendensű partnert nem könnyű megtartani, mert nehezen tud
ellenállni az egyéjszakás kalandoknak. Az ágyban szívesen veszi át az irányítást, lelkes, és szeret új dolgokat kipróbálni. Ami lehangolja, az a várakozás, a hosszú előjáték és a lelkileg túlérzékeny partner.

Öltözködési stílusa: Akár férfiról, akár nőről van szó, imádja a divatot. Vonzerejét és megjelenését finoman kihangsúlyozzák a lágy szövetek. A nők imádják a csipkéket, az áttetsző anyagokat, a tüllöket,
melyekből sejtelmesen villan elő a bőr simasága.

Betegségre való hajlama: Érzékeny testtája a veséje, de ha nagy stressz érzi, akkor a fejfájás, valamint az arcán jelentkező lázrózsaszerű kipirosodás is jellemző. Hajlamos időnként „elhajolni” a zsíros vagy az édes ételek irányába, és időnként nem ismer mértéket.

Szerencsefűszer: Néhány ánizsszem egy kis zacskóban, amelyet ha magánál tart, elkerüli a balszerencse.

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top