Ezo

A Kos aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Kos aszcendensTesti jellemzői: Robusztus benyomást kelt, zömök, középtermetű. Lefelé keskenyedő, ék alakú a feje, hosszú a koponyája, domború és keskeny a homloka. A pupillája kicsi, ez kelti a szúrós tekintet látszatát. Arckifejezése többnyire parancsoló, kézfogása határozott, kemény. A fején vagy az arcán gyakori a forradás, folt. A nők is férfias alkatúak.

Amit az életben fontosnak tart: Óriási benne az ambíció, vinni akarja valamire, a versengés számára a legnagyobb hajtóerő. Rendkívül alkalmazkodó, humánus és szociálisan érzékeny. Ha észreveszi, hogy éppen erre van szükség, teljesen meg tud változni, és a segítés lesz számára a legfontosabb.

Ideális partnere: Egy másik (Nap-jegyű) Kos, akivel nagyon jól kijön. De ideális partnere még a Mérleg is. A Mérleg szeret tetszeni, hódítani, és elvárja, hogy partnere is több mint szemrevaló legyen. A Mérleg szereti a luxust, a szépet, és a neki nyújtott gyönyör nem marad viszonzatlan. Házasságban is hajlamos a flörtölésre, ez azonban megbocsátható, mert nem gondolja komolyan.

Öltözködési stílusa:
Még idősebb korában is kedvence a nadrág, a lezser top, vagy éppen a finom kasmírpulóver. Kedvenc színe az élénkpiros. A Kos aszcendensűek vásárolják a legtöbb farmeranyagból készült terméket, idősebb korukban is ápoltak és csinosak.

Betegségre való hajlama: Hatalmas energiakészlettel rendelkezik, amelyet rendszeres testmozgással feltölthet. A leggyengébb testtája a feje, amely többször fájhat, és az idegei sincsenek mindig a legjobb állapotban.

Szerencsehozó kabalája: A delfin, amelyről úgy tartják, hogy munka- és szerelemhozó.

Még több horoszkópért kattints ide!

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top