Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2022.12.01.
Akad egy személy a környezetedben, aki hosszú ideje rád kényszeríti az akaratát. Mostanra azonban eleged lett ebből. A sarkadra kell állnod, és el kell mondanod bátran, mi nem tetszik neked. Légy azonban visszafogott, nem kell indulatosan reagálnod, elég, ha elegánsan tudatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed és önálló akaratod. Hidd el, az illető meg fogja érteni, hogy tulajdonképpen mi a probléma kettőtök viszonyában!

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Érdemes szabadságot adnod magadnak és másoknak is abban, hogy nyíltan kifejezhessék gondolataikat. Ahogy változik az ember, és egyre több tapasztalata gyűlik össze, módosulhat a véleménye is. Kompromisszumot lehet kötni súlyos áldozatok nélkül is, ez akkor fog sikerülni, ha mindegyik fél hajlik a megállapodásra és fontos neki a közös álláspont.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Minden figyelmed a családodra irányulhat. A szeretteiddel együtt töltött idő, a beszélgetések és a szeretet érzésének szóban való kifejezése miatt boldog időszakot élhetsz. Van olyan kapcsolatod, amelyben neked kellene felhívnod az illetőt, és boldog ünnepet kívánni. Persze csak akkor, ha nem akarod megszakítani vele az ismeretségedet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha az utazást nem lehet elhalasztani, akkor közlekedj óvatosabban, vigyél magaddal láz- és fájdalomcsillapítót.

Hétvégi horoszkóp

2022.11.26.
Bármikor megteheted, hogy változtatsz szokásaidon, másképp csinálod a dolgokat, mint eddig. Érdemes megfigyelned, hogy ekkor mi történik, persze azt is figyelembe véve, hogy hogyan hat mindez a párodra és kapcsolatotokra. Az újdonság felpezsdíthet benneteket. Hétvégén szánjatok rá időt, hogy megbeszélitek aktuális dolgaitokat, nyugodtan kivesézve az egész problémakört és annak hosszú távú következményeit.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top