Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2024.05.29.
Ma olyan emberek társaságát keresed, akikről úgy érzed, hogy rendkívüliek és örülhetsz, hogy a társaságukban lehetsz. Arra vigyázz, hogy ne idealizálj túl senkit, mert azzal magadnak és másoknak is rosszat teszel.

Heti horoszkóp

2024.05.27.
Új és tágabb láthatár nyílhat meg előtted. Ez persze alapból pozitív, első látásra mégis félelmetesnek tűnhet. A bátorság most a fegyvered, mely segít jól venni a kihívást. Ha van merszed megtenni az első lépést, a többi már nem fog olyan rémisztőnek és megoldhatatlannak tűnni.

Havi horoszkóp

2024.05.01.
Ha pénzről van szó, roppant körültekintőnek kell lenned, mert megeshet, hogy becsaphatnak. Különösen igaz lehet ez például internetes vásárlás, bankolás esetén. A házasságokban, régi együttélésekben az anyagi ügyek kerülhetnek figyelmetek fókuszába, amelyek alakulása jó hatást gyakorolhat a kettőtök viszonyára. A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha a kapcsolat kiállja a mostani próbát, akkor megszilárdulhat. Esélye sem lehet harmadik személynek.

Hétvégi horoszkóp

2024.05.25.
Élvezd ki, hogy önbizalom-hullám önthet el. Maradj pozitív és add át magad a felhőtlen örömnek kedvesed karjaiban. Ha lehetőségetek adódik, akár kisebb kiruccanásra is vállalkozhattok. Ha ez most nem fér bele, akkor szánjatok időt a közös nyári programok szervezésére.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Mérleg csillagjegy jellemzői

Címlap

top