Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
Ma nem úgy alakul a helyzet, ahogyan eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Neked is megengedett időnként a tévedés lehetősége, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald, nem kell ezután lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell menned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Mesés dolog történik veled szerdán: Jupiter, Fortuna major, a Nagy szerencse bolygója visszalép a Vízöntőbe, és olyan szerencsét hoz vissza, ami anno elúszni látszott. Azt hitted, hogy neked nem lehet akkora szerencséd, hogy megkapj olyasmit, amire régóta vágysz. És lám, most megadatik. Előfordulhat, hogy nem rögtön, hanem év végéig valamikor. A hét második felében lelassulsz, és semmi kedved sietni. Igazad van: ami a tied, akivel dolgod van, az megvár. Így nyugodtan mész bele július utolsó hétvégéjébe…

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Kapcsolat alakulása miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz másként, mint eddig, akivel már egy ideje kapcsolatban állhatsz. Előfordulhat, ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak lehet elege a kialakult helyzetből, és talán búcsút is inthettek egymásnak. A feletteseddel tökéletes lehet a kommunikáció, ha most kívánsz állást változtatni, lépj a tettek mezejére, mert jó lehetőség adódhat.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
Túl sokat gondolkodsz. A hétvégén ki kéne kapcsolnod az agyadat, és szabadságra kéne küldened az aggodalmat. Máskülönben le fogsz robbanni, ami a nyár közepén a legrosszabb opció. Válassz más programot!

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top