Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Azt hitted, előbb végzel azokkal a munkafolyamatokkal, amelyeken régóta dolgozol már, ennek megfelelően elég fáradt vagy, nincs nagyon türelmed ahhoz, hogy tovább küzdj. Most kell azonban megráznod magad, felállnod és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy nem egy lépéssel a célvonal előtt roskadsz-e össze vagy messzebb vagy még tőle. Ha csak kicsivel a cél előtt fordítasz hátat, lelkiismeret-furdalás fog gyötörni, hogy mi lett volna, ha továbbmész!

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Azzal kezdődik a heted, hogy hétfőn (egy napon belül) a Jupiter és a Merkúr is elindul előre. Ezek a szélhez hasonlóan frissítően hatnak rád. Ne félj a változástól! Az élet maga a változás. A szerdai telihold sem azt jelenti, hogy baj lenne a párkapcsolatoddal vagy bármelyik emberi kapcsolatoddal. Hanem azt, hogy a konfliktusok is normális velejárói egy kapcsolatnak. Ne ijedj meg! A kritikákat fogd fel segítő szándékú gesztusnak! Kitűnő hétvége vár rád. Akkor is, ha be kell gombolnod a kabátot.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
Még az is lehet, hogy minden figyelem rád irányul, és élvezheted az így kialakuló helyzetet. Rendkívüli energiával is rendelkezhetsz, amelynek hatására olyan dolgokban is eredményt érhetsz el, amelyről talán magadban már le is mondhattál. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet. Olyan találkozásban is részed lehet, amelynek segítségével az életed fordulóponthoz érkezhet. Rokonnal legyél figyelmesebb.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Képtelennek érzed magad arra, hogy megfelelj a családod elvárásainak? Van benne valami. Kérdés, hogy ők meg tudnak-e, meg akarnak-e felelni a te elvárásaidnak. És hogy ez az egész mennyi idődet rabolja el a párkapcsolatodtól…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top