Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Nem fogod magad jól érezni kedden, ha mindenki felé teljesíthetetlen elvárásokat támasztasz. S ebbe saját magadat is bele kell értened. Az rendben, hogy a tőled lehető legjobbat akarod nyújtani, de ez nem jelent elérhetetlen magasságokat. Miért nehezíted a saját dolgodat, ha nem muszáj?

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Valamitől, vagy valakitől el kell búcsúznod hétfőn. Ez nem egy személy, hanem inkább egy vele kapcsolatos elvárás, vagy egy téveszme. Nagyszerű lenne, ha megtennéd. Hirtelen megkönnyebbülnél. Hét közepén segítő fényszögek pont ebben segítenek. A hét második felében fel leszel dobódva. De ettől még nem szabad megfeledkezned a kötelességeidről. Szorgalom nélkül nem jutsz célba. Ez a nyári hétvége sem telhet el kalandos programok nélkül. Akkor sem, ha most kicsit érzékenyebb leszel a Rák Hold szerint…

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint a kezedben tarthatod a sorsod. Így lehet ez ebben a hónapban, amikor könnyebben elérheted mindazt, amit célul tűztél ki magad elé. Ám a házasságokban, régi együttélésekben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd. Ennek fő oka a partnered, aki nem csak idegesebb lehet, hanem talán ki is kacsingathat a kapcsolatotokból.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
A kapcsolatotok olyan, mint egy szenvedélyes tangó: csak akkor vagytok összhangban, ha hagyod magad vezetni. Nem fogtok egymás lábára lépni, amennyiben ezen a hétvégén a szerelmed lehet a domináns. Ez meglehetősen erotikusan hangzik. Ugye?

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top