Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Számolj vele, hogy nagyon sokan vásárolnak még advent harmadik vasárnapján. Persze, ha reggel időben indulsz, talán elkerülheted a nagyobb forgatagot, és gyorsan elintézhetsz mindent. Innentől fellélegezhetsz, és már csak az otthoni teendőkre kell figyelned. Persze, nem érdemes túlzottan sok energiát fordítani a karácsonyi előkészületekre sem. Csak annyit, amennyi jól esik a lelkednek.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Szinte minden a családodról, a szüleidről és az édesanyádról szól ezen a héten. Az összes gondolatod ott jár. Így nehéz lesz a munkádra, a feladataidra koncentrálni. Erőltesd meg magad, mert ha hibázol, duplán kell dolgoznod, ami kár lenne! A csütörtöki telihold előtt, kedden éjjel is lesz egy bolygószembenállás. Mindkettő a közlekedésben mutat veszélyt. Legyél éber és figyelmes! Akkor nem lesz baj. Hétvégén add át magad az ünnepi készülődésnek! A szombati munkanap mellett is lesz időd rá.

Havi horoszkóp

2019.12.01.
Olyan váratlan helyzet jöhet létre, olyan elképesztő dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. Rendkívül balesetveszélyes ez az időszak, légy óvatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak a munkájában történhetnek olyan átalakulások, amely miatt elégedettséget érezhet, és ez jó hatással lehet a viszonyotokra. Rokonnal meg tudsz egyezni.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Még nem jár át a karácsony szelleme. Pedig nagyon vágysz rá. Kérd meg a szerelmedet, hogy hallgassatok karácsonyi zenéket, nézzetek karácsonyi filmet, és öltöztessétek fel az otthonotokat karácsonyiba! Ettől megnyugszol, és több kedved lesz pl. a házi munkához is.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top