Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
Nagyon ritka esemény zajlik az égen szerdán. Uralkodó bolygód, a Vénusz, valamint a Merkúr szinte ugyanakkor lép be a jeledbe. Utóbbi hátráló mozgást végez, vagyis fontos témákat eleveníthet fel a múltból. De most könnyebben tudod ezeket rendezni, hiszen a harmónia, a béke is visszaköltözik a szívedbe.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
A te szempontodból a hét legintenzívebb és legizgalmasabb égi eseménye szerdára esik: Merkúr, a kommunikáció bolygója visszalép a Mérlegbe. Miközben bolygód, a Vénusz belép a Mérlegbe. Előbbi rendkívüli esély arra, hogy végre megbeszélj olyasmit, amit elmulasztottál szeptemberben. Utóbbitól szépnek és szerethetőnek fogod érezni magad. Azonban furcsa, hogy egyfajta sűrített levegőt érzékelsz egy rövid ideig. Ehhez képest a szombati telihold eltörpül. Vasárnap az idővel fogsz küzdeni.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
Olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz, vagy amelyből akár dugipénzt is képezhetsz. A titkok most amúgy is nagy szerepet játszhatnak az életedben, amelyekre nagyon kellene vigyázni, mert minden esély meg van rá, hogy napvilágra kerüljenek. A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebb, és egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Elemedben leszel a hosszú hétvégén. Ettől a kedvesed is fel lesz dobva. Szinte mindegy, hogy mit csináltok. Az a lényeg, hogy együtt csináljátok. Takaríthattok, főzhettek, süthettek, összejöhettek barátokkal, kirándulhattok, stb. Persze nem ártana előre kitalálni a programot, mert bőségzavara lesz.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljesleíráshoz

Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top