Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2019. Október 14.

Kos

03.21 - 04.19
Hétfőn egész nap még a vasárnap éjjeli telihold hatását vonszolod magaddal. Lehet, hogy rosszul aludtál. Ettől fáradt és nyűgös lehetsz. A hét közepén egyfajta kárpótlást kapsz a bolygók szerint: csupa szuper fényszög csupa szuper eseményt „ígér”. Csak pénteken kell óvatosnak lenned az utakon. Egy Hold-Jupiter szembenállás balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Hétvégén szakítanod kell időt a családodra, a szüleidre, az édesanyádra. Ha nem jutsz el hozzájuk, jogosan fognak méltatlankodni…

Bika

04.20 - 05.20
Ha kibírod a kedd délelőttöt vita nélkül, akkor már este kitűnő fényszögek örvendeztetnek meg. Ez másnap is folytatódik. Szóval ki kell térned a provokáció elől, és minden jóra fordul. Pénteken a pénzedre és az értékeidre kéne ügyelned. A figyelmetlenség sokba fog kerülni. Legyél éber, és tedd meg a kellő óvintézkedéseket, de semmiképp se félj! Hétvégén érdemes lenne valami vizes programot csinálnod. A Rák Hold szerint fürdőbe, szaunába, jakuzziba kéne menned. Ott töltődhetsz fel a legjobban.

Ikrek

05.21 - 06.21
A hét első felében az egészségedre kell vigyáznod, ha nem akarsz hosszasan betegeskedni. Az egyre hűvösebb időhöz még mindig nem szokott hozzá a szervezeted. Meleg teákkal és meleg sállal védheted magad. Csütörtöktől jobb passzban leszel az Ikrek Holdnak és egy kiváló fényszögnek köszönhetően. Azonban pénteken lesz egy ronda Hold-Jupiter szembenállás, ami nézeteltérést szimbolizál. Hétvégén át kéne számolnod a pénzedet. Közeleg a Karácsony. Ideje előzetes költségvetést készítened.

Rák

06.22 - 07.22
Hétfőn még a vasárnapi telihold utóhatásától szenvedsz. Lehet, hogy alig aludtál valamit, ami elgyötörté tehet. Szerencsére hét közepén egy szerencsés fényszög kárpótol téged. Ettől megint mindent jobb fényben fogsz látni. És végre visszanyered a „bátorságodat”, hogy kimond, amit eddig nem mertél. Ne fogalmazz túl finoman, mert nem fogja érteni a másik! Hétvégén hiper érzékeny leszel: a legkisebb megjegyzésre is ugrasz. Ne tedd! Senki sem akar bántani! Inkább egy romantikus filmen sírd ki magad!

Oroszlán

07.23 - 08.22
Rögtön hét elején egy munkahelyi rivalizálásba keveredhetsz, ha nem vigyázol. Mindenáron maradj ki belőle! És ne gondold, hogy meg kell védened magad! Az egész egy „csapda”, tévhit. A hét közepén remek fényszögek remek esélyt mutatnak mindenféle kommunikációra: írhatsz, beszélhetsz, kérdezhetsz. És végre eredményre jutsz mindabban, amiben egy ideje nem tudtál. Hétvégén otthoni, családi programot helyezz előtérbe! Nem csak ünnepekkor jöhettek össze süteményezni, társasozni, beszélgetni, stb.

Szűz

08.23 - 09.22
Ne akarj tiszta vizet önteni a pohárba a hét első felében! Dupla bolygószembenállás azt sejteti, hogy olyan nézőpont szembenállás van, ami igencsak megnehezíti a dolgodat. A hét közepén könnyebb dolgod lesz. Mégse erőltess semmit! Jobb, ha a munkádra koncentrálsz, és nem másokra. Pénteken lesz egy Hold-Jupiter kellemetlen fényszög, ami kellemetlenséget jelez: a családod a munkád rovására mehet. Ráérsz hétvégén magánéletet élni. Halaszd el a családi ügyeket, nehogy bajba kerülj a főnököd előtt!

Mérleg

09.23 - 10.22
Hétfőn észnél kell lenned, ha nem akarsz régi ügyek miatt lemaradni a jelen lehetőségeiről. Az a kellemetlen fényszög, ami ezt jelzi, másnapra elillan. Hét közepén elemedben leszel. Ennek hatására könnyen megtalálod bárkivel a hangot. Ez pont jókor jön, ha sok különböző emberrel kell kommunikálnod. De pénteken egy Hold-Jupiter szembenállás balesetveszélyt szimbolizál. Minden éberségedre szükséged lesz, hogy elkerüld a bajt. Hétvégén kényeztesd magad finomságokkal: forró tea, forralt bor…

Skorpió

10.23 - 11.21
Egy keddi Hold-Vénusz szembenállást leszámítva nem lesz nehéz dolgod ezen a héten. Ez egy kihívás és teszt, hogy képes vagy-e kitérni a provokáció elől. Attól lesz nehéz ez, mert a másik fél mézes-mázos stílusával megtéveszt másokat. Csak téged nem. Így egyedül maradhatsz. Jobb, ha nem feszeget az ügyed most. Később lesz bizonyíték a kezedben. Hétvégén lubickolni fogsz szó szerint és átvitt értelemben is. Ennek szellemében menj uszodába, fürdőbe! Élvezd a víz gyógyító és frissítő erejét!

Nyilas

11.22 - 12.21
Minden nehézséget könnyedén átvészelsz ezen a héten. Csupán a pénteki Hold-Jupiter szembenállás jelent feladatot. Sajnos egy olyan veszekedés robbanhat ki, ami egy ideje érlelődik. Jupiter a Nyilasban téged „megvéd”, de a másik felet nem. Sőt ő most kifejezetten törékeny lehet. Vigyázz rá! Ne most szembesítsd a tévedésével! Elnapolhatod az egészet. Hétvégén el kell engedned egy elképzelésedet, tervedet. Ne fogd fel kudarcként, ha nem jön össze dolog! Nem tudhatod, hogy mit kapsz helyette…

Bak

12.22 - 01.19
Hétfőn ne szállj szembe a főnököddel! Egy csúnya konstelláció szerint most nem nyerhetsz. Szerencsére kedden és szerdán kimondottan megnyugtató fényszögek lesznek az égen, amelyek megnyugtatnak. Ekkor könnyebb lesz belátnod, hogy szükségtelen lett volna az összetűzés. A hétvége előtt az egészségedre kell ügyelned, nehogy lerobbanj. Az egészség nagy kincs a korodtól függetlenül. Hétvégén a szerelem lesz a főszereplő. Ha van párod, akkor kényeztesd! Ha nincs még párod, akkor nyisd ki a szemedet!

Vízöntő

01.20 - 02.18
Két tűz közé kerülhetsz a hét legelején. Megpróbálhatsz semleges maradni, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Okosabb, ha vársz, és húzod az időt. Csütörtöktől remek fényszögek szerint elemedben leszel, és sikerül kimondanod, ill. megbeszélned azt, ami előtte nem sikerült. Ragadd meg az alkalmat, de ne erőltess semmit! Jobb, ha engeded a természetes folyamatot. Hétvégén melegségre vágysz. Bár a nappalok még kellemesek, de az esték egyre hidegebbek. Jól esne egy forró leves, vagy forró csoki.

Halak

02.19 - 03.20
Minden vitából ki tudsz maradni ezen a héten, ha nem akarsz senkit megvédeni. Vedd észre, hogy sokszor, így most is azért kerülsz bajba, mert olyasmibe folysz bele, ami nem a te ügyed. A hét első fele alkalmas arra, hogy átgondold az aktuális költségvetésedet. A hét közepe egyeztetésre és tanulásra a legjobb. A hétvége érzelmesnek és szentimentálisnak ígérkezik. Nem fogod bánni, hogy kimutathatod, mit érzel. Neked lételemed az érzelmek felvállalása. De ne hidd, hogy a többiek is így vannak ezzel!

Címlap

top