Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2023. November 27.

Kos

03.21 - 04.19
Hozzád illő dinamikus és tüzes hét várható, csak a hétfőt, esetleg még a keddet kell anélkül túlélned, hogy túlpörögve fejjel menj a falnak. A legnehezebb lesz eltalálni a kellő erőt, vagyis se többet, se kevesebbet, mint amennyire szükség van az adott dologhoz.

Bika

04.20 - 05.20
Tégy meg mindent, hogy egyszerűsítsd a napirendedet, különösen hétfőn. Utána már könnyebb lesz, de azért legyen időd megállni, feltöltődni, venni egy nagy lélegzetet, mielőtt új lendületet veszel. Csak arra kell ügyelned, hogy a kis megállás tényleg kicsi legyen, ne menjen át valamilyen időrabló tevékenységbe.

Ikrek

05.21 - 06.21
Lehet, hogy most egyszerre túl sok projektbe vágnál bele, hogy még mindennel elkészülj év vége előtt. De néha a kevesebb több, állíts fel prioritási sorrendet és ami a legfőbb, egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd szét a figyelmedet. Ez segít túlélni a hétfői telihold keltette feszültséget is.

Rák

06.22 - 07.22
A telihold előhozhatja benned azt az álmot, hogy megvalósítsd magadban a teljességet, hogy minden részednek megadd azt, ami jár neki és minden értékedet kiteljesítsd. Lehet, hogy mindez nem fog beleférni egyetlen hétbe, de egy kis időzsonglőrködéssel az év végéig még minden kitűzött álmodat megvalósíthatod.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Jó lesz a héten tisztázni kapcsolataidat. Ne pusztán a másikkal, hanem magaddal is légy őszinte. Engedd szabadjára kreativitásodat, ennek erejével most a legnehezebb helyzetből is kivághatod magad. De vedd komolyan, ne linkeskedj el semmilyen helyzetet. Különösen a vállalt feladataidra feküdj rá!

Szűz

08.23 - 09.22
A hétfői telihold feszítő energiája azt az érzetet keltheti benned, hogy nincs elég időd, rohannod kell és agyonnyomnak az év végi feladatlistáid. Támaszkodj eddigi tapasztalataidra és szánj időt arra, hogy priorizálod a teendőket, a feleslegeseket kihúzod, sőt, amit lehet, másnak delegálod.

Mérleg

09.23 - 10.22
A hétfői telihold feszültsége ellenére ez a hét lehet a te időd, energiádat és erőidet csúcsra járathatod. Ugyanakkor vedd könnyedén és főleg vidáman a dolgokat. Amit csak lehet, végezz el otthon még most, hogy az ünnepek előtti hetekre minél kevesebb teendőd maradjon.

Skorpió

10.23 - 11.21
Közeleg a karácsony, ami túlzott kiadásokra csábíthat, a telihold is elveheti kicsit az eszedet, szóval tégy lakatot a pénztárcádra és gondosan ügyelj rá, hogy mire adsz ki pénzt. Közben a bevételi oldalt se hagyd figyelmen kívül, hátha befut még egy kedvező év végi ajánlat. Nézz szembe árnyékaiddal, hogy a közelgő ünnepeket megtisztult lélekkel várhasd.

Nyilas

11.22 - 12.21
Minden erőd kiteljesedhet a héten, ugyanakkor megvan a veszélye annak, hogy túlpörgeted magad. Meg kéne találni a helyes egyensúlyt, ami néha úgy tűnhet, hogy pengeélen kell táncolnod. Szabj határokat magadnak és szükség szerint másoknak is.

Bak

12.22 - 01.19
Látókörödet most tágíthatod. Minél magasabbról nézel a helyzetre, annál könnyedebben tudod venni és lehet, hogy a megoldás is jobban a szemedbe tűnik. Rázd le magadról a hétfői telihold feszültségét és vedd lazábban a dolgokat a héten. Hidd el, pont így leszel kevésbé sebezhető.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ki is szeretnél lenni valójában év végére. Még semmi nem késő, ne add fel. Vedd sorra az odavezető lépéseket és a héten lépd meg azokat, melyeket erre az időszakra vállaltál. Áttörést érhetsz el kiemelkedő projektjeidben, csak koncentrálj!

Halak

02.19 - 03.20
Bátran igazodj az általad jónak tartott értékekhez és állj ki elveid mellett. Lehet, hogy a feszült, teliholdas hétfőt egy változékony hét követi, de téged semmi nem billenthet ki, ha tényleg elhatároztad magad. Emellett engedd el a mások iránti neheztelésedet, neked is könnyebb lesz úgy.

Címlap

top