Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2023. December 04.

Kos

03.21 - 04.19
Képzelőerőd most a szokásosnál is jobban szárnyalhat, vesd be magad és alkoss! Szakmailag is sikerekre számíthatsz, ne fogd vissza magad, tündökölj! Érdemes már a jövő évet is tervezned, álmodj nagyot, szükség lesz jó tervekre.

Bika

04.20 - 05.20
Zárd le függőben lévő hivatalos ügyeidet, ne maradjon nyitva semmilyen szerződés. Ha hosszú távú projektekben vagy, akkor legalább némi részeredményt mutass fel magadnak év végéig. Hálás leszel magadnak, ha nem halogatod a dolgaidat. Mindemellett légy készen egy kis romantikára.

Ikrek

05.21 - 06.21
Jó, ha reálisan látod az időbeosztásodat és a feladataidhoz viszonyított erőforrásaidat is, így előrelátóbban tudsz tervezni. Közeleg a szeretet ünnepe, ez jó esélyt ad arra, hogy megnyisd szívedet szeretteid felé és merd kifejezni érzelmeidet.

Rák

06.22 - 07.22
Nem baj, ha terveket szövögetsz, különösen így év vége felé, de arra azért ügyelj a héten, hogy ne feledkezz bele annyira az álmodozásba, hogy konkrét feladataid végzését akadályozd vele. Ne engedj a múlt csábításának, inkább a jövő felé kacsintgass.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ha valami nagyon piszkál belülről, szánd rá magad és járj utána alaposan, vajon mi lehet a mélyben. Tisztázd a helyzetet és ne engedd, hogy elvonja a figyelmedet többi dolgodról. Lehet, hogy eljött az ideje egy tisztázó beszélgetésnek. Légy készen az átalakulásra.

Szűz

08.23 - 09.22
Vesd bele magad bátran sorsod hullámaiba és ahelyett, hogy tiltakoznál vagy kapálóznál, próbálj együtt mozogni az előrevivő sodrással. Bízz sorsod jó alakulásában, bár teljesen érthető, ha aggodalommal, sőt félelemmel töltenek el az ismeretlen partok.

Mérleg

09.23 - 10.22
Ne halogasd, ha valakivel egyeztetni kéne. Itt az ideje felvenni a kapcsolatot rég látott rokonnal vagy ismerőssel, nem kell vele megvárni a karácsonyt. Ünnepek előtt különös gondossággal ügyelj a pénztárcádra, kétszer is gondold meg, mielőtt egyszer kinyitod…

Skorpió

10.23 - 11.21
A héten érzékibb, izgalmasabb, szenvedélyes éned kerülhet előtérbe. Párodnak persze ez nem lesz meglepetés, te pedig csak arra ügyelj, hogy kerüld a szélsőségeket. A minőséget helyezd előtérbe a mennyiség helyett. Ha lehet, év végén már ne fogj új projektbe.

Nyilas

11.22 - 12.21
Pörgősen alakulhatnak a héten dolgaid, de lehet, hogy emellett a türelem erényét lenne jó gyakorolnod. Ha úgy érzed, hogy túltengened energiáid, és nehéz kordában tartanod, csatornázd be valamilyen alkotásba vagy vedd szigorúbbra edzéstervedet.

Bak

12.22 - 01.19
Ne vesd meg a kommunikáció jelentőségét, vedd rá magad még akkor is, ha nincs túl sok kedved beszélgetni. Most ne szigorúan az ész és logika mentén hozd meg döntéseidet, hanem szabadítsd fel megérzéseidet és hallgass intuíciódra.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Nem kell félned érzelmeid kinyilvánításától. A legjobb, ha el sem képzeled a másik fél reakcióit, inkább várd nyitott szívvel és empatikusan, hogy mit szól a helyzethez. Összekapaszkodva megtaláljátok a jó megoldást, engedd meg magadnak a bizalmat.

Halak

02.19 - 03.20
Bátran szövögess terveket, figyelembe véve, hogy kell átfutási idő a megvalósításhoz. Ha nehéz helyzetbe kerülsz a héten, próbálj felülről rálátni a helyzetre, így tisztábbá válnak nemcsak az erőviszonyok, de az indíttatások és mozgatórugók is, így pedig érthetőbbé válhat minden.

Címlap

top