Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2021. November 29.

Kos

03.21 - 04.19
Meg fogsz lepődni hét elején, hogy olyan emberekkel is zöldágra tudsz jutni, akikkel eddig nem sikerült. Remek fényszögek segítik a kommunikáció eredményességét. A hét közepén okosan kell költekezned. Fogadd meg magadnak, hogy csak akkor nyitod ki a pénztárcádat, ha valóban szükséges! A hét utolsó harmadában nem fogsz fáradtságot érezni. Visz a lendület. A szombat reggeli újhold pedig új távlatokat nyit számodra. Érzékelheted, hogy a plafon a csillagos ég. Szó szerint és átvitt értelemben is…

Bika

04.20 - 05.20
Munkásan, de produktívan kezdődik a heted. Ne csak a saját feladataidra fókuszálj, hanem keresd az együttműködés lehetőségét. Együtt minden könnyebb. Válj igazi csapatjátékossá! Meglátod, mennyivel örömtelibb. Csütörtökön egy Hold – Uránusz szembenállás parázs vita veszélyét szimbolizálja. Igyekezz megelőzni a sértődést! December első hétvégéje felemásnak ígérkezik: szombaton még a heti történéseken kattogsz és pörögsz. Vasárnap végre le tudsz higgadni, és átadod magad a megérdemelt lazításnak.

Ikrek

05.21 - 06.21
Kedvelni fogod ezt a hetet, mert csupa előre mutató folyamat indul el vagy érik be. A hét elején ragadj meg minden lehetőséget: kérdezz, beszélj, egyeztess, tárgyalj, kommunikálj szóban vagy írásban! Meglesz az eredménye. A hét közepén jó lenne, ha nem kalandozna el a figyelmed, mert akkor elnyúlik az a munka, amivel gyorsabban végezhetnél. Magaddal szúrsz ki, ha folyton máshol jár az eszed. December első hétvégéje a szerelemről fog szólni. Hiába van hideg kinn, a szívedben a szenvedély tüze lobog…

Rák

06.22 - 07.22
Hétfőn és csütörtökön is lesz olyan szuper fényszög az égen, ami életörömöt, kreativitást és optimizmust hoz neked. Ezek átsegítenek az esetleges kisebb döccenőkön. Mindig voltak, vannak, és lesznek feszültségek. Képtelenség elérni, hogy mindig mindenki mindenben egyetértsen. Pont ezért kár felizgatnod magadat. Péntekre virradóan mozgalmas álmod lehet. Ha emlékszel rá, fejtsd meg, töprengj el az üzenetén! Hétvégén törődj az egészségeddel! Figyelj oda jobban a táplálkozásra és a mozgásra is!

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ennek a hétnek csúcspontja a szombat reggeli újhold lesz. A várakozás öröme az egész hetedet belengi. De ne engedd, hogy emiatt elmulaszd a jelen pillanat esélyét! Olyanná válhatsz, mint a kisgyerek, aki várja az ajándékot, és ezért képtelen másra gondolni. A gyermeki állapottal nincs semmi baj. Hiszen játékosság, derű és pozitív hozzáállás társul hozzá. Csupán az a dolgod, hogy megtaláld, és megőrizd az egyensúlyt. A szombati újhold új megvilágításba helyez néhány régi témát. Nyisd ki a szemed!

Szűz

08.23 - 09.22
Vagy kedvező híreket kapsz anyagiakkal kapcsolatosan, vagy olcsóbban jutsz hozzá valamihez, vagy plusz pénz üti a markodat a hét első felében. Ettől szárnyakat kapsz. Fontos, hogy értékeld, mert így teheted tartóssá. A folytatásban sem lesz okod panaszra. Csak csütörtökön egy bolygó szembenállás óvatosságra int a közlekedésben. Egyre türelmetlenebbek az emberek az utakon. Ez nem újdonság. A hétvégét szánd rá az otthonod takarítására és díszítésére! Semmiképp se hagyd az utolsó pillanatra ezeket!

Mérleg

09.23 - 10.22
Ennél jobban nem is indulhatna a hét: hétfőtől szerdáig, 3 napon át szuper fényszögek segítenek neked, elsősorban a kommunikációban. Egyetlen lehetőséget se mulassz el! Beszélj, kérdezz, kezdeményezz! Sikerre vagy ítélve. Jól hangzik? A hét közepén lehetetlennek tűnik, hogy beoszd a pénzedet. Annyi helyre szeretnél költeni, hogy káosz alakulhat ki. Ne kapkodj! Lassan kitisztul a kép. A hétvégéd akkor lesz igazán mesés, ha szánsz időt egy nagyobb sétára. Akár egy adventi vásárt is felkereshetsz.

Skorpió

10.23 - 11.21
Titkokkal és diszkrécióval indul a heted. Ne pletykálj, és vigyázz, el ne szóld magad! Így nem keveredhetsz kínos helyzetbe. Csütörtökön engedd el a füled mellett azt a rosszindulatú megjegyzést, amin egyébként megsértődhetnél! Ha reagálnál, egy feleslegesen elhúzódó csatározásba mennél bele! Majd péntekre virradóan erotikus álmaid lehetnek. Ezek igencsak felkavarhatják az állóvizet. Ne bánd! December első hétvégéje a szombati újholddal arra késztet, hogy új költségvetést készíts év végéig.

Nyilas

11.22 - 12.21
Születésnapi ajándékot készít neked az ég: szombaton lesz számodra az év legfontosabb újholdja. A Nyilasban együttálló Nap és Hold új időszámítás kezdetét szimbolizálja. Addig ki kell bírnod. Szerencsére egy hétfői Nap – Merkúr együttállás segít, hogy ne érezd árvának magad. A kommunikáció nem megy most olyan fényesen. Azt tapasztalod, hogy sokszor nem értik az emberek azt, amit kérdezel vagy mondasz. Legyél velük elnéző! Mindenki tele van gondokkal. Téged a szombat reggeli újhold kárpótol mindenért…

Bak

12.22 - 01.19
Sokadszor érezheted úgy, hogy kimaradsz mindenből. Ez egyrészt nem átok. Másrészt bármikor beszállhatsz a „ringbe”, ha akarsz. De valld be magadnak, hogy jobb kívülről szemlélni, ahogy mások hullámvasúton ülve, hol a mennyekben, hol a pokolban érzik magukat. Neked ez nem való. Te jobban szereted, ha tervezhetőek, kiegyenlítettek a napjaid. November búcsúzik, december beköszön. Ez a karácsonyi ünnepek vészes közelségét jelzi. Ha el akarod kerülni a kapkodást, kezdj el tervezgetni, készülődni!

Vízöntő

01.20 - 02.18
November utolsó és december első napján minden a kezedre játszik. Ráadásul olyan szövetségeseket találsz, akik segítenek vágyaid elérésében. Törekedj arra, hogy ez kölcsönös legyen! Éreztesd velük, hogy ők is számíthatnak rád! A hét közepén hirtelen több feladat szakad a nyakadba. Fel leszel háborodva, hogy miért neked kell megcsinálnod ezt. Adj hangot a nem-tetszésednek, de ügyelj a stílusodra! A hétvégét a szombat reggeli újhold átszínezheti. Mindegy, hogy mit terveztél, valami újítás átírhatja azt…

Halak

02.19 - 03.20
Nagyszerű hír, hogy hétfőn és csütörtökön is lesznek nagyszerű konstellációk az égen. Ezek elsimítják a hullámokat, amelyeket az emberek érzéketlensége miatt éreznél. Holott már annyiszor elhatároztad, hogy nem háborodsz fel miattuk. Péntekre virradóan felkavaró álmod lehet. Ez megérinti a lelkedet, és nem hagy nyugodni. Meg kéne fejtened a jelentését. December első hétvégéjén szakíts időt az év végi ünnepek átgondolására, és egyeztess az érintettekkel! Mindenkinek jobb, ha előre tudja, mi lesz.

Címlap

top