Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2019. Június 17.

Kos

03.21 - 04.19
Teliholddal indul a hét, ami neked a közlekedésben mutat veszélyt. Szerdán és csütörtökön olyan bolygószembenállások lesznek az égen (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó), amelyek konfliktust gerjeszthetnek. Ezek egy ideje már nyomasztanak téged. Jó lenne, ha ebbe nem betegednél bele. Pénteken a Nap belép a Rákba, ami a nyári napforduló ünnepe. Innentől a családodé a prioritás. Hétvégén a vasárnapi bolygószembenállás (Vénusz-Jupiter) a hétfőhöz hasonló óvatosságra int az utakon.

Bika

04.20 - 05.20
Egész héten vigyáznod kell valamire. Hétfőn, telihold napján a pénzedre. Szerdán és csütörtökön a kommunikációra és a közlekedésre. Mivel olyan durva bolygószembenállások sora következik, ami minden korábbinál nagyobb óvatosságot követel tőled. Pénteken a Rákba lépő Nap a nyaralást, utazást teszi aktuálissá. Ha teheted, csomagolj, és indulj! Ha még nem teheted, akkor tervezd meg, szervezd meg! Vasárnap ismét a bevétel-kiadás egyensúlyának megtalálása és megtartása a kihívás számodra.

Ikrek

05.21 - 06.21
Fura módon a hétfői telihold nem téged, hanem a párodat, ill. a másik felet érinti rosszízűen. Ennek volt már előzménye. De csak most csúcsosodik ki. Elnézőnek kell lenned, ha nem akarsz viszályt. Szerdán és csütörtökön a pénzedre kell vigyáznod. Sajnos adódhat váratlan kiadásod, ami rosszul érint. Nem szabad kapkodnod, mert az rossz döntést eredményez. A hétvégédet megmérgezheti a vasárnapi bolygószembenállás (Ikrek Vénusz – Nyilas Jupiter), ami a hétfői teliholdas feszültség „megismétlése”.

Rák

06.22 - 07.22
A te szempontodból nem a hétfői telihold, hanem a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) okozhatnak konfliktust. Többször lesz az az érzésed, hogy mindenki összefogott ellened, és téged kritizál, ill. kioktat. Szóval bőven lenne okod sértődésre. Mégse tedd! Pénteken a Nap belép a Rákba, és indul a te hónapod, közeledik a születésnapod. Lesz mit ünnepelni, és pezsgőt bontani a hétvégi Halak Hold és a szombati szuper Nap-Hold fényszög szerint…

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ne áruld el senkinek, de tudj róla, hogy téged nem érint se a hétfői telihold, se a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó)! Attól, hogy megúszod ezeket, még nem szabad a többieket lenézned. Számíts rá, hogy sok embert meg fognak viselni ezek a rázós konstellációk! Pénteken a Nap belép a Rákba. Ez a nyári napforduló ideje, amikor a leghosszabb a nappal itt, az északi féltekén. A hétvégéd szerelmes hangulatban indul, és szentimentálisan folytatódik.

Szűz

08.23 - 09.22
Nem lesz a kedvenced a hétfő a telihold miatt, ami csak akkor fog megviselni téged, ha panaszkodsz a munkád és/vagy a családod miatt. Ne tedd! A folytatás nem neked, hanem a gyerekeknek és/vagy gyerekes felnőtteknek lesz kritikus a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) szerint. A pénteki nyári napfordulón régi ember bukkanhat fel a múltadból. Igyekezz megfejteni, hogy miért pont most! A hétvége szólhat a párkapcsolatról, vagy annak hiányáról.

Mérleg

09.23 - 10.22
Hétfőn legyél nagyon éber, mert a délelőtti telihold veszélyt jelez a számodra az utakon. Ha óvatosan közlekedsz, kivédheted a legrosszabbat: a balesetet. Később a szerda-csütörtöki bolygószembenállások megviselhetik az idegeidet és az egészségedet. Nem szabadna stresszelned se munkahelyi, se otthoni ügyek miatt. Próbálj meg higgadt maradni! A hétvége közeledtével egyre jobban leszel. A Vízöntő Hold visszahozza az életkedvedet. Majd a Halakba átlépve az egészséged fontosságára világít rá.

Skorpió

10.23 - 11.21
Nem kicsi a tétje annak, hogy ezen a héten mennyire tudsz éber maradni. Hétfőn, telihold napján a pénzed fogja bánni, ha nem leszel elég körültekintő. Majd szerdán és csütörtökön puskaporos hangulatban bármelyik pillanatban összetűzés robbanhat ki. Neked kifejezetten jó égi hír, hogy pénteken a Nap belép a Rákba, és elindul egy sokkal barátságosabb időszak. Ezt erősíti meg a szombati szuper fényszög (Rák Nap – Halak Hold), amitől szuperül fogod érezni magad. Ez a környezetednek is jó hír…

Nyilas

11.22 - 12.21
Szokatlanul érzékenyen érint a hétfői telihold. Ne hibáztass másokat a rossz közérzeted miatt! Tudd, hogy a telihold csak a hétfő első felét érinti! Tehát gyorsan túl leszel rajta. Szerdán és csütörtökön is elővigyázatosnak kell lenned. Ekkor a pénztárcádon üthet léket egy bolygószembenállás sorozat (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó). Hétvégén a Hold a családod, a magánéleted és a szüleid személyének fontosságára világít rá. Igyekezz minél több időt velük tölteni! Nagyon várnak.

Bak

12.22 - 01.19
Szinte mindenki a hétfői teliholddal lesz elfoglalva. Értetlenül állsz ez előtt, mert téged más nyomaszt: szerdán és csütörtökön súlyos bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) súlyos nézeteltérést mutatnak. Még jó, hogy te egy józan ember vagy, aki tisztában van vele, hogy mindig voltak, vannak, és lesznek nehézségek. Ez a jó hozzáállás. Pénteken a Rákba lépő Nap új szerelem kezdetének esélyét mutatja 1 hónapon belül. Természetesen csak akkor, ha szabad vagy…

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ezen a héten szinte minden napra jut egy konfliktus. Örülj neki, hogy te ebből kimaradsz! Már csak azért is, mert kívülállóként, a pártatlanságodat megőrizve hatékonyabban tudsz segíteni. Természetesen csak akkor, ha erre megkérnek. Pénteken elemedben leszel egy Hold-Vénusz fényszög szerint. Lehet, hogy hirtelen megvilágosodsz, és megoldást találsz egy régóta húzódó ügyre. Hétvégén a pénz egyensúlya fog foglalkoztatni. Készíts mérleget! Ülj le, és írd össze a várható bevételeidet és kiadásaidat!

Halak

02.19 - 03.20
Azt hiszed, hogy csak neked kihívás egyszerre otthon és a munkában is helyt állni? A hétfői teliholdtól úgy érezheted, hogy nem bírod tovább. Ebbe bele is lehet betegedni. Pedig nem kéne. Szerencsére a hét közepén dúló bolygóharcokból kimaradsz. Pénteken, a nyári napforduló napján a Rákba lép a Nap, és inspirálóan hat rád. Innentől a közérzeted is klasszisokkal jobb lesz. Ezt támogatja a szombati remek konstelláció. Csak vasárnap érezheted magad fáradtnak egy Vénusz-Jupiter szembenállás szerint.

Címlap

top