Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2019. Augusztus 19.

Kos

03.21 - 04.19
Ennél jobban nem is indulhatna a heted. A hét elején nem csak a hosszú hétvége második felvonása miatt leszel feldobódva, hanem egy szabályos bolygóháromszög miatt is. Ebből töltődj fel, hogy a hét folytatására is maradjon a lendületből! A hét közepén a föld dominancia teherbíróvá tesz, ami elismerést von magával. Közben kicsit lelassulsz, ami jót fog tenni: végre kapkodás nélkül dolgozhatsz. Hétvégén az Ikrek Hold felélénkíti a társasági életedet. Míg a Mars-Vénusz együttállás „babyboom” hatást hoz.

Bika

04.20 - 05.20
Mindegy, hogy a töltődésnek milyen formáját választod. A lényeg, hogy a hét elején, a hosszú hétvége végén kapcsolódj ki! A tüzes bolygóháromszög szerint aktív programra szavazol. Szerdától egyre jobban fog dominálni a föld elemi energia: szerdán a Hold és a Vénusz, pénteken a Nap lép át föld jegybe. Ettől „megszáll” a nyugalom, ami a legjobb hatással lesz rád. A hétvégéd ellentmondásosnak ígérkezik: a Mars-Vénusz együttállás kreativitást, a Hold-Jupiter szembenállás pénzügyi kihívást hoz neked.

Ikrek

05.21 - 06.21
Hét elején valaki nagy hatással lesz rád. Amennyiben párkapcsolatban élsz, vigyázz, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Szerdán indul a munkahét: nem meglepően zsúfolt és eseménydús lesz. Jó fényszögek szerint jól fogod viselni. Szerdán Vénusz, pénteken Nap lép a Szűzbe, ami családon belüli változásokat jelez. Vagy ingatlan ügyeid vesznek fordulatot. Mindez elvonhat a munkádtól. A hétvégédet „megmérgezheti” egy Hold-Jupiter szembenállás, ami feleslegesen heves veszekedésre, ill. sértődésre ad okot.

Rák

06.22 - 07.22
Végre jól alakulnak a pénzügyeid, ami felvillanyoz, és jó hatással lesz a kedélyállapotodra. Ezzel jól indul a heted, és nem csak a hosszú hétvége miatt fogsz mosolyogni. Mindössze 3 munkanap jön. Ha gördülékenyen akarsz haladni, fogalmazz pontosan! A félreértés most az a luxus, ami rengeteg idődet elrabolja. Közben a tanulás és/vagy a tanulságok levonása is fontos. Hétvégén a Mars-Vénusz együttállás utazásra „csábít”. Ne állj ellen! Nem kell messzire menned ahhoz, hogy jól érezd magad…

Oroszlán

07.23 - 08.22
Hétfőn és szerdán kitűnő fényszögek kitűnő hangulatot jeleznek. Jogosan bizakodsz: végre jönnek az eredmények. De ne hagyd abba a kitartó és céltudatos munkát, mert akkor megáll a kedvező folyamat! A hét második felében fokozatosan lelassulsz, ami arra jó, hogy ne rohanj, hanem legyen időd a tervezésre. Aktuálissá válik a jövőd megalapozása. A föld dominancia segít a józanságban. Hétvégén menj vidám társaságba! A sok nevetés a leghatásosabb gyógyszer mindenféle fáradtság és nyomasztó gondok ellen.

Szűz

08.23 - 09.22
Aktívan, mozgással, kirándulással, sportolással érdemes töltened a hosszú hétvége második részét. Szerdától ráérsz komolynak, megfontoltnak és hatékonynak lenni. Kitűnő égi hír számodra, hogy szerdán a Vénusz, pénteken a Nap lép a Szűzbe. Előbbi azért jó hír, mert Vénusz kis szerencsét hoz neked. Utóbbi pedig a születésnapod közeledtét jelezi. A szombati Mars-Vénusz együttállás a „babyboom” szimbóluma, ami nem csak gyermekáldást jelenthet. Hanem bármilyen megtermékenyítő ötletet, ihletet…

Mérleg

09.23 - 10.22
Annyi meghívást kapsz a hét elején, a hosszú hétvége végén, aminek képtelenség eleget tenni. Az legyen a fő szempont, hogy van-e kedved hozzá! Szerdától nagyot változik a világ, mert szerdán Vénusz, pénteken Nap lép a Szűzbe, ami precizitást és józanságot hoz neked (is). Innentől könnyebb lesz koncentrálnod az aktuális feladataidra. A hétvége is ennek jegyében telik, amit a szombati Mars-Vénusz együttállás megerősít. Haladj a saját tempódban! Akkor is, ha ez sokkal lassabb, mint korábban!

Skorpió

10.23 - 11.21
Nem lesz könnyű hét elején lazítanod, mert folyton a jövő foglalkoztat. Nem baj, ha tervezgetsz. Most lesz rá időd. Szerdától vedd észre, hogy milyen sok ember drukkol neked, ill. mennyi szövetségesed van! A hét második felében a párod, vagy ha még nincs, akkor egy számodra fontos személy véleményét figyelembe kéne venned. Akkor is, ha elsőre nem tetszik! Hétvégén a szombati Hold-Jupiter szembenállás óvatosságra int pénzügyek terén. Nem szabad költekezned, nehogy mínuszba menj!

Nyilas

11.22 - 12.21
Fel leszel dobva hétfőn és szerdán szuper fényszögeknek köszönhetően. Ez motiváló és lelkesítő lesz rád nézve. Bármi, ami most kipattan a fejedből, megoldást jelenthet olyan kérdésre, ami egy ideje foglalkoztat. A hét közepétől egyre több figyelmet kell a karriered építésére fordítanod. Apró lépésekkel kellene haladnod, amiben segítenek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap, majd a szombati Mars-Vénusz együttállás. Azonban egy Hold-Jupiter szembenállás konfliktusra utal…

Bak

12.22 - 01.19
Téged nem a hét eleji szuper fényszögek fognak felvillanyozni, hanem a hét középiek. Illetve a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap. Ezek azt a fajta praktikus szemléletet hozzák, ami neked a legtesthezállóbb. Ettől megnyugszol, és biztonságban érzed magad. Azonban ne ess túlzásba, és semmiképp se vessz el a részletekben! Mert ezek megakaszthatják a kedvező folyamatot. A szombati Mars-Vénusz együttállás megtermékenyítően hat rád. De ez nem csak gyermekvállalás szempontjából igaz…

Vízöntő

01.20 - 02.18
Csodálsz valakit a hét elején. Vigyázz, nehogy félre értse! Vagy nehogy kalamajkába keveredj emiatt! A hét közepén, a rövid munkahéten fejtörést fog okozni a kiadások megregulázása. Vannak olyan kiadások, amiket nem lehet megúszni. Emiatt nem érdemes bosszankodnod. Kellő józansággal mindent meg tudsz finanszírozni. Ebben segítségedre lesznek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap. Hétvégén a szombati Mars-Vénusz együttállásra is számíthatsz. De jobb lenne, ha nem csak erről szólna minden.

Halak

02.19 - 03.20
Ennek a hétnek 2 fő „motívuma” lesz: az egyik a párkapcsolatod, ill. annak a hiánya. Folyamatosan lépnek a Szűzbe a bolygók. Előző vasárnap Mars kezdte a sort. Majd szerdán Vénusz, pénteken Nap követi a „példájukat”. És végül a csúcspont a szombati Mars-Vénusz együttállás lesz. Ez mind arra sarkal, hogy tiszteld jobban, becsüld meg a párodat! Ha nincs még, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet! A másik a szombati Hold-Jupiter szembenállás által fémjelzett családi kihívás: törődj velük többet!

Címlap

top