Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2020. Május 25.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Vizesnek ígérkezik május utolsó hete. Ez a természetnek nagyon jót tesz. Hiszen a mondás szerint „májusi eső aranyat ér”. Neked a vizes jegyekben járó bolygók és fényszögek érzelmes napokat jeleznek. Könnyebben elsírhatod magad, amit szeretnél eltitkolni, de nem nagyon sikerül. Szerencsére hétfőn és kedden kedvező fényszögek lesznek az égen. A hét második felében halld meg, ha az édesanyád, vagy egy női rokonod mond, magyaráz, vagy kérdez valamit! A hosszú hétvégén törekedj praktikus megoldásra!
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Ez a hét hihetetlen sikereket hoz neked tanulásban, vizsgázásban, kommunikációban és kapcsolatépítésben. Hétfőn és kedden szuper fényszögek szuper eseményeket szimbolizálnak. Ragadj meg minden alkalmat a beszélgetésre, mert előre nem tudhatod, hogy melyikből lesz nagyszerű eredmény! A hétközepén ne engedd, hogy az információk túl sok érzelemmel társuljanak, mert torzíthatják a lényeget! A 3 napos hétvége eleje kedvedre valónak látszik, mert a föld dominancia tiszta, egyszerű helyzetet teremt.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod május utolsó hetében. Hol az önértékelési bizonytalanság, hol az érzelmek, hol családi ügyek szólnak közbe. Ez a hét tele van vizes konstellációkkal, amik felfokozzák az érzelmeket. Hét elején csupa előnyös fényszög lesz az égen, ami még nem akadályoz. De a hét közepén nehezebb dolgod lesz. Csütörtökön este bolygód, a Merkúr átlép a Rákba. Innentől az emóciók egyre jobban átitatják a beszédedet. A pünkösdi hétvége kezdete is ennek jegyében indul…
Rák

Rák

06.22 - 07.22
El sem hiszed, hogy ilyen szerencséd lehet. Hétfőn és kedden is lesznek szuper fényszögek. Azonban kedden este és szerdán reggel olyan bolygó szembenállás jön, ami kitűnő ürügy lehet arra, hogy megsértődj. Amennyiben sikerül elengedned a füled mellett a provokációt, nem lesz baj. Csütörtökön este Merkúr belép a Rákba, és ezzel visszakapod a hangodat. Vagyis könnyebben mondod ki azt, amit érzel, gondolsz, akarsz. A pünkösdi hétvégéd azzal kezdődik, hogy kirándulnál, utaznál. Mozdulj ki bátran!
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Kevés kedvet és motivációt érzel a hét legelején. Gondolatban már a hosszú hétvégét szervezed, és élvezed. Szerdától leszel energikusabb. De ekkor egy Hold – Szaturnusz szembenállás nézeteltérést mutat. Most kivételesen ne menj bele a vitába, mert olyan erős lesz az ellenfeled, akivel szemben most nem sok esélyed van. Majd később visszatérhetsz erre. Mindez csak akkor sikerülhet, ha a büszkeségedet félre tudod tenni. A 3 napos hétvége elején vásárlási láz tör rád. Fontold meg, hogy mit veszel meg!
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Minden higgadtságodra szükséged lesz ahhoz, hogy kiszűrd a sok információból a lényeget a hét elején. Szerinted túl sok az érzelem, ami elviszi a fókuszt, és megnehezíti az értelmes kommunikációt. Bizonyára igazad van. De jobb, ha megértő maradsz. A víz dominancia miatt jön az érzelmi árvíz. Szerencsére mindez véget ér, mire kezdődik a hosszú hétvége, ami tele lesz szuper fényszögekkel. És némi kihívással is. Utóbbi párkapcsolati téren mutatkozik meg. Ha nem akarsz vitát, akkor legyél gyengéd!
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Amennyire gördülékenyen fog menni a hét elején a kommunikáció és a tanulás, annyira elakadhat a hét második felében. Érdemes a fontosabb témákat csütörtökig bedobnod. Persze akkor sincs baj, ha később kerül rá sor. Csupán azzal kell számolnod, hogy onnantól az érzelmek átitatják a mondanivalót. Mindez a karrieredet, ill. a jövődet érinti érzékenyen. De aggódnod nem kell. A pünkösdi hétvégén a bolygók szerint nem kéne nyüzsögnöd, és zsúfolt programokat bevállalnod. Lazíts, lustálkodj, töltődj!
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Mesésen búcsúzik a május. A te szempontodból a legelőnyösebb konstellációk lesznek az égen, amik megnyugtatnak. Sőt visszaigazolásnak éled meg. Csütörtökön a Merkúr belép a Rákba, ami neked kedvez, ha vizsgázol, tanulsz, utazol, tárgyalsz. Közben a bolygók szerint nem csak az eszedre, hanem az intuíciódra is hallgatnod kell. Meglepően klasszul ki fogják egészíteni egymást. A pünkösdi hosszú hétvégédet előre meg kell tervezned, hogy ne legyen kapkodás. Mindenkinek jó, ha konkrét leszel.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Pünkösd előtti hét kezdetekor nyisd ki a szemedet és a füledet! Több fontos hírt hallasz, és látsz. Egyelőre ne szűrd meg, mert nem tudhatod, hogy később melyik válik aktuálissá! Csütörtökön a Merkúr jegyet vált, és innentől már nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valamiről. Előtte, szerdán lesz egy csúnya bolygó szembenállás, ami balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Pünkösdkor meg kéne találnod a helyes mértéket a saját igényeid, és mások elvárásai között. Maradj józan, és menni fog!
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Rögtön hét elején valaki eldicsekszik a sikereivel, vagy a felismeréseivel. Irigykedhetnél, és kicsinek érezhetnéd magadat mellette. De ne tedd! Inkább örülj vele, és engedd, hogy átragadjon rád az ő lelkesedése! Csütörtökön este Merkúr, a hírvivő jegyet vált, és neked híreket hoz. Az nehezítheti a dolgodat, hogy olyan ember mondja el, akinek kellemetlen, rikácsoló hangja van. A hétvégéd kiváló hangulatban kezdődik, és folytatódik. Megérdemelten éred el, hogy béke legyen benned és körülötted is…
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Jó hangulatban kezded a pünkösdi hosszú hétvége előtti hetet. Jól alakulnak a pénzügyeid is. Ettől bizakodóan nézel a jövőbe. Csupán a szerda ígérkezik feszültnek. Egy Hold – Szaturnusz szembenállás vitát, szakítást szimbolizál. A bolygók szerint te meg tudod akadályozni a legrosszabbat. Persze csak akkor, ha felülemelkedsz a kicsinyes provokációkon. A hét második felében lassítanod kellene. Ha továbbhajszolod magad, akkor lebetegedhetsz. Kár lenne legyengülve belemenni a hosszú hétvégébe.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Ez a te heted lesz. Fantasztikus fényszögekkel indul május utolsó hete, és fantasztikusan folytatódik. Minden a kedved, ill. szándékaid szerint alakul. Ugye, tudod, hogy ez nem véletlen. Megdolgoztál érte. Most beértek a gyümölcsök, és szüretelhetsz. Csütörtökön este Merkúr belép a Rákba. Ez neked kreativitást és életigenlést hoz. Remek dolog ilyen remek hangulattal belemenni a hosszú hétvégébe, ami szerelmes eseményeket tartogat neked. Ha van párod, akkor vele. Ha nincs még, akkor egy új emberrel.

Címlap

top