Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2019. December 02.

Kos

03.21 - 04.19
Azzal indul december első hete, hogy hétfőn Jupiter belép a Bakba. Ez neked több munkát, előléptetést és/vagy munkahely váltást jelent. De nem azonnal, mivel Jupiter lassú bolygó: jövő december 18-ig jár itt. Ezzel párhuzamosan a hét első fele meglehetősen csapadékos lesz a vizes jegyekben járó bolygók szerint. A hét második felében olyan lesz, mintha felébrednél: gyorsan be akarod pótolni az elvesztegetett időt. Pedig nem kéne kapkodnod. Szombaton és vasárnap is lesz szuper fényszög az égen.

Bika

04.20 - 05.20
A hét, a hónap, sőt az év legjobb híre számodra, hogy hétfőn Jupiter, a bőség bolygója belép a Bakba. Ettől magabiztosabb és sikeresebb leszel. De nem csak ezen a héten, hanem jövő december végéig. Szóval bőven van időd. Emellett a hét eleje szokatlanul érzelgősnek ígérkezik. Ez érthető karácsony közeledtével. Kérdés, hogy te mennyire adod át magad az érzelmeknek. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced. Egy Hold-Jupiter fényszög és egy Hold-Uránusz együttállás megszépíti advent második vasárnapját…

Ikrek

05.21 - 06.21
Hihetetlen, hogy annak ellenére, hogy rengeteg munka szakad a nyakadba, te derűs és lelkes maradsz. Persze csak abban az esetben, ha a hosszú távú céljaidat látod. Ezek tökéletesen képesek inspirálni téged. Ha beosztott vagy, akkor a főnököddel egyezségre kell törekedned. Most ne alkudozz, inkább engedj, és tedd azt, amit ő kér! A hétvégéd felemás lesz: szombaton energikusnak és tettre késznek érzed magad. Vasárnap lelassulsz, és fontosabbá válik a tervezés és a kivitelezés, mint a lelkesedés.

Rák

06.22 - 07.22
Az életed változhat meg attól a találkozástól, ami vár rád a Jupiter szerint. Hétfőn este a Bakba lép, és jövő december 18-ig itt jár. Ez neked eljegyzést, esküvőt jelenthet. Ha már van párod, akkor vele. Ha még nincs, akkor egy új ember toppan be az életedbe. Jupiter nagyszerű embert szimbolizál. Szóval nem lesz ellenedre a dolog. A hét első felében elemedben leszel. A hét második felében hétvégén rád tör a pánik: félsz, hogy kevés lesz az időd az ünnepekig. Aggodalom helyett készíts listát!

Oroszlán

07.23 - 08.22
A hét elején eluralkodhat rajtad egyfajta gyászos hangulat. Ne ess abba a hibába, hogy mindenkit hibáztatsz azért, mert valami nem sikerült, vagy elvesztetted, vagy neked kellett kifizetned! Tarts ki péntekig! Onnantól előjön a derűsebb éned, és ezt az egészet magad mögött tudhatod. Jó lenne, ha addig nem marnál el mindenkit magad mellől. Szombaton lelkesen tervezgeted a közelgő ünnepeket. Vasárnap már timeline-t és excel táblázatot készítesz. Közben ne mulaszd el a jelen csodás pillanatát!

Szűz

08.23 - 09.22
Valószínűleg régóta vársz arra, ami hétfőn végre bekövetkezik: Jupiter átlép a Bakba. Innentől megszáll valami csodás nyugalom és optimizmus. Jupiter a Nagy szerencse bolygója. Szerencsére ez nem átmeneti, hanem egészen jövő év végéig kitart. Közben a hét elején lesz néhány idegesítő ember, akikkel dolgod lesz. Nem változtathatod meg őket. Jobb, ha toleráns maradsz. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Több bolygóállás, ill. fényszög a kezedre játszik. Kérdés, hogy ezt a sok jót mire használod.

Mérleg

09.23 - 10.22
Megváltozik a lakhatásod, a családod, vagy a családi állapotod 1 éven belül. Mindezt Jupiter mutatja, ami hétfőtől egy új fejezetet ígér. Ne ijedj meg ettől! Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés változásokat szimbolizál. A hét első felében romantikus hangulat uralkodik el rajtad. A hét második felében a párkapcsolat, vagy annak a hiánya kerül a fókuszodba. Hétvégén egy kis időt kéne szánnod arra, hogy összeírd a várható kiadásaidat. Akkor is, ha előre nem tervezhetsz meg mindent…

Skorpió

10.23 - 11.21
Elemedben leszel a hét első felében vizes jegyekben járó bolygóknak köszönhetően. Ettől szinte minden olajozottan, a terveid szerint megy. De ne bízd el magad! Bármikor szükség lesz az éberségre. Olyan ez, mint az autóvezetés: egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed. A hét második felében az egészségedre kell vigyáznod. A hirtelen lehűlés megviselheti a szervezetedet. Hétvégén a szerelem fog foglalkoztatni. Ha van párod, akkor tölts vele sok időt! Ha nincs még párod, akkor most megtalálhatod.

Nyilas

11.22 - 12.21
Először egyfajta ürességet érezhetsz, ill. hiányérzeted támadhat. Hétfőn este Jupiter kilép a Nyilasból. Ezzel egy fejezet lezárul, és egy új fejezet kezdődik el az életedben. Ne ijedj meg, és ne ragaszkodj semmihez! Újfajta kihívások jönnek, és újfajta pénzforrás nyílik meg. Ezen a héten péntektől leszel feldobva. Innentől mindent kedvezőbb megvilágításban látsz. Ennek fényében a szombat kitűnőnek ígérkezik. Vasárnap kissé nehézkessé válhatsz. Figyelj oda arra, hogy mit és mennyit eszel, iszol!

Bak

12.22 - 01.19
Kivételesen nagyszerű égi hír a te szempontodból, hogy hétfőn este Jupiter belép a Bakba. Mivel Jupiter a Nagy szerencse, bőség és áldás bolygója, csupa kedvező dolog vár rád jövő év decemberéig. Vagyis lesz bőven időd, hogy kiélvezd ezt a kiváló időszakot. A héten a vasárnap lesz a kedvenc napod. Egy Hold-Jupiter fényszög és egy Hold-Uránusz együttállás harmóniát hoz magával. Amikor elégedettség tölt el, imádnivaló vagy. Most a népszerűséged topon lesz. Pont ezért kéne randevúznod vasárnap…

Vízöntő

01.20 - 02.18
Nem ez lesz a kedvenc heted. Úgy tűnhet számodra, hogy mindenki lassú és nehézkes. A bolygók szerint jól látod. Azonban nem oktathatod ki őket. Ezért jobb, ha megbarátkozol velük és a stílusokkal. A hét második fele alkalmasabb tanulásra, vizsgára és kommunikációra. Időzíts ide ilyen feladatokat! Hétvégén vészesen közeledik a karácsony. Itt az ideje, hogy beszerző körútra indulj. Ne felejtsd otthon a listádat! Máskülönben felesleges dolgokat is megveszel „hirtelen felindulásból”. Kár lenne…

Halak

02.19 - 03.20
Szerdán és csütörtökön olyan kitűnő fényszögek lesznek az égen, amelyek felemelnek, és kedvező folyamatokat szimbolizálnak. Élvezd a sikert! Fürdőzz benne, de ne bízd el magad! A hét második felében fejtörést okozhat neked a pénz. Nincsenek anyagi gondjaid. Mégis kicsit pesszimistábban ítéled meg a helyzetet. Nem baj, ha komolyan veszed ezt a témát, de ne vidd túlzásba! Hétvégén, vasárnap már a második gyertyát kell meggyújtanod az adventi koszorún. Engedd, hogy átjárjon az ünnepi hangulat!

Címlap

top