Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2020. Február 17.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Téli álmot alszol? Olyan vagy, mint aki soha többé nem akarja kidugni az orrát az odújából. Ez a hét nem sok lelkesítő konstellációval örvendeztet meg. A kötelességek, a munka és az egzisztenciád nehéz feladatnak tűnik. Talán fáradsz már. Szükséged lenne egy kis kikapcsolódásra, töltődésre. Szerencsére a pénzügyeid kedvezően alakulnak. Lehet, hogy fizetésemelést kapsz, vagy valami sokkal olcsóbb lesz, ami felér egy nyereménnyel. Hétvégén a vizes jegyben járó Hold vizes programot javasol.
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Kedden és pénteken olyan szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek szuper eseményeket jelentenek. A 2 nap között is a kezedre játszanak a bolygók. Mivel a föld elem fog dominálni, tervezhetsz, számolhatsz, stratégiát állíthatsz fel. Minden, amit most kitalálsz, a jövődet fogja meghatározni. Az a jó hír, hogy mindehhez lesz türelmed, időd és kedved is. Mivel Merkúr retrográdba fordul, érdemes lenne visszaemlékezned régi terveidre. Hétvégén ne agyalj tovább! Muszáj lazítanod, nehogy lerobbanj.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Úgy indul a heted, hogy bolygód, a Merkúr hátrálni kezd. Ez több dologra is jó: egyrészt itt az ideje régi ambícióidat feléleszteni. Másrészt érdemes régi munkatársakkal felvenni a kapcsolatot. Harmadrészt ne lepődj meg, ha egy régi felettesed visszatér! Lehet, hogy nem voltatok jóban, lehet, hogy nem repesel az örömtől, de később változhat a véleményed. Szerdán a Nap jegyet vált, ami aktuálissá teszi a jövőd átgondolását. Milyen jövőképed van? A vasárnapi újhold új célokat hozhat neked.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
A hét legjobb égi híre számodra, hogy szerdán a Nap belép a Halakba. Ettől elemedben leszel, és lubickolsz, mint hal a vízben. Végre jobb fényben látod a jelenedet és a jövődet. Ilyenkor tanácsos döntéseket hoznod. Például a külföldi nyaralással kapcsolatosan. A hét közepén a párkapcsolatod kerül középpontba. Törődj a pároddal kicsit többet! Ha nincs párod, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet! A hétvégét a vasárnapi újhold teszi izgalmassá: valami újba kéne belevágnod. Engedd el a fantáziádat!
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ezen a héten a lehető legcsendesebben kellene dolgoznod. Ne hívd fel magadra a figyelmet! Hagyjanak dolgozni, és végre haladsz! Közben ne sajnáld magad! Inkább örülj, hogy van állásod és bevételed! Kedden és pénteken kitűnő fényszögek támogatnak téged. Mindez csak akkor fog eredményeket hozni neked, ha fegyelmezett és visszafogott maradsz. Kivételesen ez testhez állónak tűnik. Hétvégén a vasárnapi újhold nincs rád nagy hatással. Mégis jó lehetőséget adhat újításra. Kár lenne kihagynod.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Hétfőn hajnalban furcsán kezdődik a hét: bolygód, a Merkúr hátrálni kezd, ami kellemetlenül érint. Azt hitted, hogy már lezárult egy konfliktus, hátad mögött tudhatsz egy kínos ügyet, de nem. Ha nem akarsz kiakadni, akkor fogd fel az egészet úgy, mint egy új esélyt a normális rendezésre! Az az óriási szerencséd, hogy kedden és pénteken szuper fényszögek segítenek neked. És a 2 nap között is megnyugtató konstellációk lesznek az égen. A vasárnapi újhold pedig egészen új felállásra ad lehetőséget. Élj vele!
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Körültekintően kell kezelned minden hírt. Sajnos ezen a héten több pletyka, ill. rémhír is megtalál. Ha ezeknek hitelt adsz, bajba kerülhetsz. Ne feledd, hogy ez nem csak a munkádat érintheti, hanem a magánéletedet is! Ne hidd, hogy a másik fél szándékosan csúsztat! Könnyen lehet, hogy ő sem ismeri az igazságot, és meggondolatlanul tovább ad olyasmit, aminek a valódiságáról nem győződött meg. Hétvégén lazíts! Ha dolgoznod kell, akkor legalább az egyik napot szánd feltöltődésre, nehogy lebetegedj!
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Szokatlan dolog zajlik az égen, ami neked ellentmondásos helyzetet hoz: végre alkalmad adódik olyan beszélgetésre, ami előremutató, de közben muszáj egy múltbeli ügyet tisztáznod. Szerdán a Nap jegyet vált, ami pont ezen a téren jelent segítséget neked azáltal, hogy egyértelműen megvilágítja, mit mondj, ill. mit kérdezz. Ugyanis most a kérdezés hatékonyabb lehet. Hétvégén a vasárnapi újhold újfajta inspirációt jelent. Ne mulaszd el az újítást, megújulást! Élvezni fogd, hogy valami újba foghatsz…
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
A legnagyobb kihívás számodra ezen a héten a családod lesz. Tapintatosan, udvariasan kell kezelned azt a rokont, aki egyre idegesítőbb. Szerdán a Nap jegyet vált, és megvilágítja a megoldást. Persze ez nem oldja meg varázsütésre a problémát, de már láthatod, hogy merre kell haladnod. Közben remek kilátásaid vannak pénzkeresés terén. Ez több, mint megnyugtató. De továbbra se bízd el magad! A hétvégi újhold ingatlan ügyben, vagy lakás átrendezéssel kapcsolatos újításban ragyogó ötletet hoz…
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Kedden és pénteken is lesz szuper fényszög, ami kedvedre való lesz. A 2 nap között sem lesz okod panaszra. Mindez hatékonyságot és elégedettséget hoz neked. Szerdán a Nap a Halakba lép, és felélénkíti a társasági életedet. Kapcsolódj be mindenféle beszélgetésbe, és mondj igent mindenféle meghívásra! Ezzel párhuzamosan elkezdheted tervezgetni a nyaralásodat. De a tanulás is kitűnő téma. Mindezt felfrissíti a vasárnapi újhold, ami további új ötleteket hoz neked. Ne vess el semmit! Idővel letisztul…
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Szerdán a Nap kilép a Vízöntőből. Ezzel véget ér a te hónapod. De nincs okod gyászra. Át fogod vinni a hangsúlyt. Egy ideje már motoszkál a fejedben valami változtatás. Nem kell kapkodnod. Még kicsit tartsd titokban! Dédelgesd még, mert ha túl korán napvilágra kerül, akkor olyan lesz, mint a koraszülött. Azaz életképtelen. Úgy tűnik, hogy a vasárnapi újhold olyan lökést ad ennek, amitől hamarosan a megvalósítás, a késztermék kézzel foghatóvá válik. Kérdés csak az, hogy konkretizáltad-e magadban…
Halak

Halak

02.19 - 03.20
A hét legkiválóbb égi eseménye a te szempontodból, hogy szerdán a Nap belép a Halakba, és közeleg a születésnapod. Előtte, hétfőn hajnalban a Merkúr hátrálni kezd, ami nosztalgiázásra hajlamosít. Ne szomorkodj a múlton! Inkább a vidám emlékeket idézd fel! Sokat javíthatsz a hangulatodon, ha ezt teszed. A hét közepén több fontos beszélgetés során fontos infókhoz juthatsz. Legyél nyitott! A hétvégi ajándékod a vasárnapi újhold, ami számodra a hónap, sőt az egész év legjelentősebb újholdja.

Címlap

top