Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2023. Január 30.

Kos

03.21 - 04.19
Ha szeretnéd kiteljesíteni magad, ezen a héten figyeld a felmerülő lehetőségeket! Nagyon fontos, hogy ezt ne más kárára próbáld tenni, ne úgy, hogy akaratoddal letarolod a többieket magad körül. Inkább éleszd fel magadban a kreatív erőket és ezt vesd be. Karrieredben jöhetnek akadályok és kihívások, de ha rád jellemző módon bátran szembenézel velük, áthidalhatod ezeket.

Bika

04.20 - 05.20
Hallgass a józan eszedre, ha családi viszályról van szó és próbálj megmaradni a középpontban. Ha viharossá válik a légkör, akkor is légy támasza családtagjaidnak. Munkahelyeden helytállásod és kemény munkád előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Elfáradhatsz a folyamatos erőfeszítéstől, de kitartásod most is megment.

Ikrek

05.21 - 06.21
Nem kell feltétlenül mindenkivel megértetned magad, nem biztos, hogy benned van a hiba, ha nem sikerül. A józan eszed megsúgja, hogy kivel érdemes barátkoznod, légy előrelátó kapcsolataidban, legyen szó beosztottakról vagy főnökről! Visszafogottan költekezz a héten, különösen a hétvégén kell majd óvatosnak lenned.

Rák

06.22 - 07.22
Érdemes a héten felmérned erőforrásaidat és rendet tenned pénzügyeid terén. Találd meg a helyes középutat, nem kell fogadhoz verned a garast, de azért kétszer is gondold meg, hogy mire adod ki fáradságosan megszerzett vagyonkádat. Barátaid társasága pihentető közeg, add át magad fesztelenül a vidámságnak.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ez a hét a te heted lesz, különösen, ami a hétvégét illeti. Élvezd minden percét, de azért ne szálljon el veled a ló. Fényed úgyis beragyogja egész környezetedet, nem kell rátenni még egy lapáttal. Ha teheted, tölts több időt a szabadban a héten, a szabadtéri tevékenységek felfrissítenek és segítenek megőrizni egészségedet. Ha családi probléma üti fel a fejét, józanul gondold végig a helyzetet, így találhatsz megoldásra.

Szűz

08.23 - 09.22
Néha jobban megmutathatod a világnak, mi rejtőzik benned, felszínre tárhatod értékeidet. Ez segít abban is, hogy oldd zárkózottságodat. Ha lelkesen és energikusan beleveted magad a családi életbe, az felpezsdít és jókedvvel tölt el. A rád jellemző józansággal gondold végig pénzügyeidet, hátha felmerül egy jó befektetés lehetősége.

Mérleg

09.23 - 10.22
Lépj kapcsolatba barátaiddal, ismerőseiddel, józanul gondold végig, hogy ki az, akire valóban számíthatsz. A kölcsönösség jegyében arra is figyelj, hogy te miben lehetsz az ő segítségükre. Akár új kapcsolatokra is nyílik lehetőség, ha szemfüles vagy. A múlt rossz döntéseinek hatása begyűrűzhet életedbe, de nincs minden veszve, tőled függ, hogy merre alakulnak a dolgok.

Skorpió

10.23 - 11.21
A héten haladhatsz előre különböző projektjeiddel. Azért csak óvatosan, józanul megfontolva haladj, ne fejjel a falnak! Kitartó munkád meghozza a külső elismerést, de az legyen az első, hogy magaddal elégedett legyél. Ha vitába keveredsz valakivel, különösen, ha családtagról van szó, semmiképp ne veszítsd el a türelmedet, igyekezz higgadt maradni.

Nyilas

11.22 - 12.21
Lehet, hogy lehetőséged adódik a héten, hogy átadd tudásodat, tapasztalataidat másoknak. Tarts ki, sőt, ha bírod, duplázd meg az erőfeszítéseidet, vasárnapig még sokat léphetsz előre céljaid megvalósításában. Energikusságod most különösen jól jöhet. Ha továbbtanulásban vagy bármilyen képzésben gondolkodsz, józanul gondold végig a lehetőségeidet, lehet, hogy minél előbb érdemes ebbe belevágnod.

Bak

12.22 - 01.19
Nagy önbizalommal vetheted bele magad pénzügyeid intézésébe, bízd magad ebben józan eszedre és hallgasd, mit súg neked. Erre támaszkodva sikereket érhetsz el. Közben ne feledkezz meg saját alapvető szükségleteidről. Ha pedig emellett szokásodhoz híven segítő kezet nyújtasz másoknak, nagy hálára számíthatsz.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Romantikus kapcsolataidban elragadhat a hév, ez teljesen természetes, azonban – ha a jövő tervezéséről van szó, – támaszkodj inkább a józan eszedre, mint elsöprő érzelmeidre. Bátran tudasd szeretteiddel, hogy mire vágysz, ne várd el tőlük, hogy olvassanak a gondolataidban. Nem lenne jó személyes sértésnek venned a külső reakciókat, inkább nézzétek meg, hogy mi okozhatta a félreértést.

Halak

02.19 - 03.20
A héten még lovagold meg az év eleji lendületedet, jöhetnek nehezítések, váratlan helyzetek, de józan belátással olyan döntéseket hozhatsz meg, amelyek kisegítenek a bajból. Csak a produktív dolgokra figyelj, mert különben elfolyik az energiád. Szánj időt a héten magadra is, a kikapcsolódás, pihenés újratölti lemerült akkumulátoraidat.

Címlap

top