Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.06.27.
Figyeld meg hangulatodat: mitől függ, mitől változik? Ne hagyd, hogy a negatív érzések rányomják bélyegüket a csütörtökre. Inkább próbálj ma tudatosan a jóra, a szépre, a pozitív dolgokra figyelni. Nemcsak a hangulat ível így fölfelé, de a környezeted is észreveszi a változást.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Vigyázz magadra és az egészségedre! Hétfőn rázós konstellációk gyengeséget mutatnak. Ennek egyik oka lehet a tartós kánikula. Hét közepén a munkáddal kapcsolatosan a jövő tervezése fog foglalkoztatni. Ehhez szövetségeseket is fogsz találni. Bátran kérj segítséget! Csütörtökön kilép a Merkúr a Rákból. Innentől kevesebbet fogsz beszélni. Ennek valaki örülni fog. A hétvégéd akkor lesz kitűnő, ha jut időd a hobbidra. Ha nincs még, akkor keress gyorsan! Olyan hobbit válassz, ami teljesen kikapcsol!

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, önmagad alatt vághatod a fát. Megeshet, hogy olyan dologra mondasz igent, és olyanra nemet, amely miatt anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz. Lehet, ez most még nem látszik, de később mégis megtapasztalhatod. Megeshet, hogy egy kapcsolat a munka miatt szakad meg. Kedvez az idő utazásnak, külföldön eltöltött idő fantasztikus lesz.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Ezen a hétvégén érdemes lenne valami aprósággal meglepni a szerelmedet. Igen, akkor is, ha a születésnapodat te ünnepled. Ő sem felejti el az ajándékozást, de biztosan nagyon hálás lesz a kedvességedért. Ne hagyd ki ezt a csodás pillanatot.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top