Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2021.09.25.
Egyik ismerősödet olyan ügyben támadják, amelyhez semmi köze sincs. Szeretnél igazságot szolgáltatni, de nem vagy abban a helyzetben, hogy ezért tegyél is. Most elég, ha biztosítod a támogatásodról, hidd el, az is segítség számára és neked is jót fog tenni. Beszélgessetek, igyatok egy pohár bort vagy mustot, most úgyis szüret szezon van. Hétvége lévén holnap van idő az ejtőzésre.

Heti horoszkóp

2021.09.20.
Kedden és csütörtökön dupla bolygószembenállás dupla esélyt jelent vitára. Ezek a konfliktusok nem elkerülhetetlennek. Az első, amit tehetsz, hogy megvizsgálod, hogy van-e közöd hozzá. Ha nem, akkor vond ki magad! Ha igen, akkor törekedj a tárgyilagosságra! Minél tényszerűbben látod az aktuális szituációt, annál nagyobb esélyed van a gyors megoldás megtalálására. A hétvége felé közeledve egyre fontosabbá válik, hogy a barátaid, szeretteid közelében lehess. Szervezzetek közös programokat! Akkor is, ha esik!

Havi horoszkóp

2021.09.01.
A szerelmi kapcsolatokban alacsonyan repülhetnek a tányérok. Talán még szakítópróbára is sor kerülhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most nehezebben tudsz kijönni, elsősorban az ő viselkedése miatt. Viszont remekül kommunikálsz, ezért, ha bármilyen probléma adódik – főként ingatlannal, családtagokkal – azt most könnyebben meg tudod oldani. Mert hallgathatnak rád, elfogadhatják azt, amit mondasz.

Hétvégi horoszkóp

2021.09.25.
Megijeszthet, hogy a párod újítani, változtatni akar valamin. Hiába ragaszkodsz a régi, ismert, jól beválthoz, ő másra vágyik. Véletlenül se hidd, hogy téged akar lecserélni! Bízz abban, hogy jót fog tenni a kapcsolatotoknak a frissítés!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top