Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2023.12.05.
Ma felerősödhetnek az aggodalmaid, ezt nagy eséllyel a sok felhalmozódó feladatod okozhatja és az, hogy tudod magadról, hogy bizony nem te vagy a legjobb szervező a világon. Ne stresszelj, haladj, lépésről lépésre!

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Nem baj, ha terveket szövögetsz, különösen így év vége felé, de arra azért ügyelj a héten, hogy ne feledkezz bele annyira az álmodozásba, hogy konkrét feladataid végzését akadályozd vele. Ne engedj a múlt csábításának, inkább a jövő felé kacsintgass.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
A nagyvilágban olyan esemény következhet be, amely előtt döbbenten állhatsz. Ennek hatására borúsabb gondolatok fordulhatnak meg a fejedben. Ám ha valakivel megbeszéled mindazt, ami aggaszt, akkor máris könnyebb lehet a szíved, a lelked. A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, kollégával is összerúghatod a port. Viszont a szerelmi életedben olyan átalakulások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha egy mód van rá, külföldi utazást el kellene halasztani. Ha tanulsz, bonyolult szituáció jöhet létre.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
Érdemes egyeztetned, beszélgetned kedveseddel, hogy megbizonyosodj róla, biztosan egy irányba tartotok. Ami a te finom érzékelésednek egyértelmű, nem biztos, hogy a másiknak is ugyanazt jelenti, vagy egyáltalán érzékeli a leheletfinom jelzéseket. Jobb mielőbb tisztázni a dolgot.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Rák csillagjegy jellemzői

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Rák csillagjegy jellemzői

Címlap

top