Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2021.05.10.
Fontos számodra a munkád. A mai nap elsősorban a taktikai, diplomáciai érzéket követelheti meg, ha a szűkebb családodról van szó. Hivatásod gyakorlásában elsőrendű szempont, hogy ne csak fizikálisan, hanem szellemileg is a topon legyél. Erre minden esély adott. A hétfő a munkádban hoz sikereket. Az előmenetel a hivatásodban garantálja a párkapcsolati harmóniát is.

Heti horoszkóp

2021.05.10.
Számodra nem a keddi újhold hozza el az új időszakot, hanem a pénteki Jupiter jegyváltása. A Halakba lépő Jupiter bőséget és áldást ígér neked. Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója szerencsés események láncolatát indítja be. Természetesen ez nem sült galamb. Vagyis tenned kell azért, hogy melléd szegődjön a szerencse. „A szerencse odamegy, ahol törekvést lát.” - tartja a mondás. A hétvége is kedvedre való lesz a víz dominancia miatt. Szentimentális hangulatban leszel. Ne szégyelld a meghatottság könnyeit!

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Olyan eseményekben gazdag ez a hónap, amelyeket talán nehezebben tudsz elfogadni és meglepődhetsz miattuk. Előfordulhat, hogy valaki bajba juthat. Ha tudsz, akkor ellenszolgáltatás nélkül légy másnak a segítségére. A párkapcsolatokban olyasmi történhet, ami miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. A munkahelyeden azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem nagyon tehetsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.08.
Amennyiben szombaton későn keltek, átalusszátok azt a nehéz fényszöget, ami vitát generálhat. A nap során a pénz is közétek állhat. Arra kellene törekednetek, hogy közös nevezőre jussatok. Tök gáz lenne a pénz miatt összeveszni.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top