Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.09.22.
Ha családi megbeszélést tervezel, érdemes arra még ma sort keríteni. Később egyre nehezebben találod a közös hangot, a megértést a többiekkel. Kedden ugyanakkor egyezségre juthattok egymással. Az persze nagyon fontos lesz most is, hogy megőrizd a higgadtságodat, a türelmedet a többiekkel.

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Tudj róla, hogy hétfőn, szerdán és csütörtökön kellemetlen fényszögek lesznek az égen! Ezek konfliktust és szomorúságot szimbolizálnak. Okosan tennéd, ha semmin nem sértődnél meg. Pénteken 4 bolygó együttállás szerint 4 emberrel lesz dolgod. Mindegyik másmilyen, és mindegyik nagy hatással lesz rád. Ne aggódj, nem kell mindegyikkel randevúznod! Hétvégén 2 fontos dolgod lesz: 1. Ügyelj a kiadásaidra! Tartsd kordában őket! 2. Engedd felszínre a gyermeki, játékos részedet, és élvezd a hétvégét!

Havi horoszkóp

2020.09.01.
Nehezebbnek érezheted az életet, mint korábban. Hiszen olyan terhek nyomhatják a válladat, amelyek miatt talán éjszaka nem jön álom a szemedre. Váratlan kiadások is borzolhatják az idegeidet. Meg kell próbálni szorosabbra húzni a nadrágszíjat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha engedékeny leszel vele, nyugalom várható.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.18.
Legyél őszinte: mersz még gyerek lenni? Mersz bohóckodni? Mersz játszani? A szerelmed szívesen partner lesz mindenféle vidám dologban. Kérdés, hogy mire vállalkoztok? Jól tennéd, ha átadnád magad a játéknak, és nem akarnál felnőtt lenni.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top