Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.02.27.
Párod jóval feszültebb lehet, mint máskor. Te pedig ma is sokkal érzékenyebben reagálsz rá, mint általában. Ebből pedig könnyen sértődés, veszekedés robbanhat ki. Próbálj türelmesen és elfogadással közelíteni a párod felé. Hálás lesz neked, mert megérted a problémáját. S így a béke is megmarad köztetek.

Heti horoszkóp

2020.02.24.
Végre egy olyan hétfő, amit nem utálsz. A Halakban együttálló bolygók még kedden és szerdán délelőtt is lélek simogatóan hatnak rád. Viszont a hét közepén 3 napon belül 5 feszült fényszög olyan feszültséget jelez, ami a párkapcsolatodban és a munkádban is konfliktus esélyét hozza. Ne ijedj meg! Nincs világvége attól, hogy nem értetek egyet mindenben. Lehet, hogy nem most kéne ezt tisztázni. Hétvégén sokkal békésebb konstellációk lesznek. Vagyis ha teheted, napold el a nézeteltérés rendezését!

Havi horoszkóp

2020.02.01.
A munkahelyeden valaki olyan stílusban kommunikálhat, amitől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy az életnek ezen a területén olyasmi történhet, amelyet nehezen tudsz kezelni. Különösen igaz ez egy olyan kollégára, aki azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyolviaszt. Kedvez az idő minden külfölddel, tanulmánnyal, joggal, törvénnyel, hatósággal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Még az is lehet, hogy a párkapcsolatod stabilabbá válhat.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
Fel leszel dobva a vasárnapi újholdtól. A bőröd alatt érzed, hogy jön a tavasz. Kérdés, hogy a szerelmed is ilyen lelkes lesz-e. Amennyiben ő még nem érzi a tavasz közeledtét, akkor más rezgés szinten lesztek, amiből nézeteltérés adódhat köztetek. Ezt kölcsönös figyelemmel és toleranciával hidalhatjátok át.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top