Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Van valaki a környezetedben, aki nyüzsög, szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem áll, s ez nagyon zavar téged. Amennyiben ez elviselhetetlenné válik a számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben csak tudsz, és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért, miközben te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Arra kell rájönnöd ezen a héten, hogy az anyagi helyzeted javulása nagyban függ attól, hogy tudsz-e kommunikálni. Mindkét területen szuper fényszögek sietnek a segítségedre. Pénzügyileg szuper napok: hétfő, kedd és csütörtök. Kommunikációban a kedd, csütörtök és péntek. Amint észreveszed az összefüggést, hatékonyabbá és elégedettebbé válhatsz. Ezzel ellentétesen a hétvégén jobban tennéd, ha hallgatnál. A magyar nyelvben a hallgatás egyrészt elcsendesedést jelent. Másrészt a füled kinyitását is…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
Még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha korábban méltatlan helyzetbe kerültél, akkor a sors most kárpótolni kíván az elszenvedett sérelemért, bántásért. Jó lenne, ha az előnyös helyzetet – amelybe kerülhetsz – nem mondanád el még a legjobb barátnak vagy szeretett személynek sem, mert ezzel irigységet válthatsz ki belőlük, amely csalódottá tehet. Pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert nagy kár érhet. Régi egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Ezt a hétvégédet megmérgezheti a pénz miatti aggodalom. Az égi folyamatok mutatnak nehézségeket, de ezek nem megoldhatatlanok. Küldd szabadságra a gondokat, és a szerelmeddel törődj!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top