Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2021.04.10.
Élvezed a tavaszi időt, és felemelő energiád nemcsak a családodra, de a barátaid kedvére is üdítő hatással lehet. Párkapcsolatodban kifejezetten ajánlott ezt a kedvező hullámot kihasználni és megbeszélni egy fontos kérdést, amiben közösen kell majd döntenetek. Ha egyedülálló vagy, kisugárzásod mágnesként hathat a másik nemre. Valaki próbálja összeszedni minden bátorságát, hogy végre kezdeményezni merjen.

Heti horoszkóp

2021.04.05.
Félsz a jelentől és a jövőtől. Félsz a meglepetésektől. Holott meg kellene szoknod, hogy mostanában hirtelen változnak a dolgok. Ezen a héten is lesznek olyan események, amik próbára teszik a rugalmasságodat. Szerencsére ezek nem kellemetlenek. Csupán váratlanok. Közben a korlátozások enyhítésével párhuzamosan elkezdhetsz bizakodni abban, hogy egy régi álmod megvalósul. A hétvégéd akkor lesz szuper, ha kimozdulsz a négy fal közül. Tölts minél több időt a szabadban! Javasolja a Kos Hold.

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Több a környezetedben a féltékeny, irigy, rosszindulatú ember, akiknek a viselkedése előtt megdöbbenve állhatsz. Az a fontos, hogy maradj ki a zűrösnek nevezhető helyzetekből, és ha lehet, senkiről ne mondj véleményt. Megeshet, hogy ami másnak pech, az neked szerencsét jelent. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos bármilyen ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, elképesztő szituációba kerülhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.10.
Szokatlanul szenvedélyes kedvedben leszel, aminek a párod nagyon örül. Izzik a levegő közöttetek. Tőletek függ, hogy ebből szerelmeskedés, vagy veszekedés lesz. Te 50%-ot tehetsz azért, hogy inkább az előbbi legyen.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top