Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Szépnek és igazán boldognak érzed magadat szerdán. Ma például érdemes lenne virágot venned, és vázába téve gyönyörködni benne. Ma különösen pozitívan hat rád a természet szépsége. Persze, ha engedi az időd, mehetsz ma erdőbe is, vagy csak egyszerűen otthonra vegyél valami igazán szépet.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Mostanra eleged lett a nosztalgiázásból. Ezt mutatja a direktbe forduló Szaturnusz. A szerda egy kiváló nap, mert innentől nem hátra, hanem előre nézhetsz. Lehet, hogy szeretnéd dédelgetni az emlékeidet, de most már nem ez a dolgod. Hanem az, hogy kezdj el új terveket készíteni, és új célokat kitűzni. Ennek hatására új emberekkel találkozhatsz még ezen a héten. Ők kifejezetten jó hatással lesznek rád. A hétvégét pihenéssel töltsd! Muszáj feltöltődnöd, mert kimerítő hét áll mögötted…

Havi horoszkóp

2019.09.01.
A sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez a mostani. Még az is lehet, hogy szót értesz olyan személlyel, akivel korábban kiáshattátok a csatabárdot. Azonban nincs értelme egy olyan valakivel erőltetni a beszélgetést, akivel a te hibád miatt alakulhatott ki olyan helyzet, amely miatt az ismeretségeteknek vége. A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal tervezgetheted a jövőt.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Felesleges titkolóznod, a kedvesed úgyis átlát rajtad. Mindegy, hogy mit titkolsz, gyanús fényben leszel. Ez a hétvége komoly nézeteltérést tartogat, ha titkolózni kezdesz. Okosabb lenne, ha tisztában lennél ennek a veszélyével, és ennek tudatában mellőznéd ezt.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top