Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Kedden rájössz, hogy kire számíthatsz igazán. Néha talán azt veszed észre, hogy eltűnnek a barátok, az ismerősök a közeledből, amikor neked lenne rájuk szükséged. Ma biztosan nagyon fontos tapasztalatokat gyűjthetsz. Ne engedd, hogy kihasználjanak a többiek téged, csak annak segíts, aki viszonozza a szívességeket.

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Hétfőn jól gondold meg, hogy mire adsz ki pénzt! Egy Merkúr-Uránusz fényszög felesleges kiadásra utal. Okosabb lenne, ha aludnál rá egyet, és csak utána nyitnád ki a pénztárcádat, ill. nyomnád meg az enter gombot. Azután jön a következő próbatétel: csütörtökön egy drasztikus konstelláció megijeszt, mert a párod, vagy egy szívedhez közel álló ember bajba kerül. Ne féltsd! Meg tudja oldani. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. A víz gyógyító erejét használd! Igyál forrásvizet, teát, limonádét, stb.!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Még az is lehet, hogy a felettesed nehéz helyzetbe kerül, ez miatt válhat zabossá. Ezért főnököddel most sokkal kedvesebbnek, figyelmesebbnek kellene lenned. Különösen akkor, ha el szeretnél nála érni valamit. A házasságokban, régi párkapcsolatokban életed párja vitába bonyolódhat olyan személyekkel, akik a rokonságához tartoznak. Ez miatt válhat feszültebbé. Támogasd őt mindenben.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Ismered már annyira a párodat, hogy ne várj el olyasmit tőle, amire képtelen. Minden vita abból pattan ki, hogy te provokálod őt, mert valamilyen reakciót akarsz elérni. Ez a hétvége akkor lesz harmonikus, ha nem nyaggatod semmivel. Nézd, hallgasd őt anélkül, hogy bármit várnál tőle!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top