Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2020.10.28.
Könnyen lehet, már szerdán előjön valamilyen régebbi, megoldatlan téma, mely leginkább a családodat érinti. Nincs mese, szembe kell nézned mindezzel újra. Ne bánkódj miatta, legyen ez bármilyen kényes. Gondolj inkább úgy az egészre, hogy második lehetőséget kaptál a sorstól, hogy elrendezd a szálakat.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Szentimentális hangulatban kezdődik a hét, ill. búcsúzik az október. Ettől kissé elvarázsolttá válhatsz. Nem lesz könnyű figyelni, koncentrálni, és hatékonyan dolgozni. Viszont a megérzéseid hihetetlen pontosan fognak működni. Hét közepén a családod két irányból is „présel”. Mindenáron el akarják érni, hogy velük foglalkozz. Pénteken vértezd fel magad, mert 4 nehéz fényszög is lesz az égen! Ez semmi a szombati teliholdhoz képest. Legalábbis a te szempontodból. Szerencsére vasárnapra ennek vége.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. A munkában viszont a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan vártad. Megeshet, hogy rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, amelyet nem biztos, hogy meg is fizetnek. Ingatlanügyletet halaszd későbbre.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Szerencse, hogy pénteken zárva lesznek az üzletek, mert folyik ki a pénz a kezedből. Hallgass a párodra, ha vissza akar fogni! Szerencsére lesz jobb dolgotok a shoppingolásnál. Ne csak hálószobai aktivitásra gondoljatok, hanem társasozásra, családlátogatásra, finomságok főzésére!

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top