Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
Rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy érte, de ennek ellenére pontosan tudod, hogy az úton neked kell végigmenned, s más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeteg tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Új tervet szövögetsz, de a megvalósítása egyelőre számodra sem tiszta. Szerencsére valakitől kapsz néhány tippet, melyek, ha nem is oldják meg a kérdést, segítenek.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Keresd az egyensúlyt mindennapjaidban, ha kell, fontold meg, hogy mit kéne változtatnod a napi rutinodon. Munka és pihenés, a kötelességek és a feltöltődés is férjen bele minden napodba. Nem kell mindent egyedül véghezvinned, úgyis olyan vonzó tudsz lenni az emberek felé, hogy biztos szívesen csatlakoznak hozzád, együtt többre juttok.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
A környezetedben több olyan személy van, akikkel jól kijöhetsz. Olyan titok is a tudomásodra juthat, amelyet felhasználva előnyös helyzetet élvezhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad körül foroghat az egész világ, aki olyan dolgokat mondhat, amivel nemcsak téged, hanem a közelében tartózkodókat is elvarázsolhat. Ám megeshet, hogy nem kapod meg azt a pénzt, amint amire számítottál, vagy aminek a megkeresésébe nagy energiákat fektettél. Kollégával legyen tabu téma a pénz, mert olyasmit tudhatsz meg tőle, ami kiboríthat.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Ha romantikáról van szó, téged aztán nem kell félteni, egyszerűen szakértője vagy a témának. Hétvégén nyugodtan szabadjára engedheted magad ezen a téren. Felfedezhettek együtt új dolgokat, ha mindketten nyitottak vagytok rá. Beszélj kedveseddel, fontos, hogy egyezzen nézőpontotok a lényeges kérdésekben.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljesleíráshoz

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top