Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp

2023.11.28.
Ma valószínű, hogy felülkerekednek rajtad az aggodalmaid, sok a dolgod az életed több területén is, és túl lassan haladsz, mert mindent jól akarsz csinálni. Húzz bele egy kicsit, most ne a tökéletességre törekedj!

Heti horoszkóp

2023.11.27.
A telihold előhozhatja benned azt az álmot, hogy megvalósítsd magadban a teljességet, hogy minden részednek megadd azt, ami jár neki és minden értékedet kiteljesítsd. Lehet, hogy mindez nem fog beleférni egyetlen hétbe, de egy kis időzsonglőrködéssel az év végéig még minden kitűzött álmodat megvalósíthatod.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Rád nem jellemző az irigység, a féltékenység vagy a rosszindulat. Ezért állhatsz döbbenten valakinek a viselkedése előtt, aki ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Még az is lehet, hogy olyan valakivel szakadhat meg az ismeretséged, akivel eddig jó kapcsolatot ápoltál. A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan átalakulások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek kettőtök viszonyára. Előfordulhat, hogy a politika beleszólhat a hétköznapjaid alakulásába. Valaki felbukkanhat a múltadból is.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Fogjatok össze szerelmeddel, ne aggódj amiatt, hogy esetleg gyengének lát téged. Mindenkinek lehet nehezebb időszaka. Őszintén megoszthatod nehézségeidet pároddal, jobb, ha érti, hogy miről van szó. Bújjatok össze hétvégén, támogassátok egymást és töltődjetek együtt.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Rák csillagjegy jellemzői

Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Rák csillagjegy jellemzői

Címlap

top