Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2021. Június 19.

Kos

03.21 - 04.19
Elemében lesz a párod. Mivel ő most kitűnő passzban van, jól teszed, ha rá bízod a döntést és a szervezést is. Ez egy sokatmondó vizsga: vajon ki mered engedni az irányítást a kezedből? Bizalom szükséges ehhez. Kérdés, hogy állsz a bizalommal?

Bika

04.20 - 05.20
Nagyon szeretnéd a kedvesedet minden széppel és jóval elhalmozni. Rengeteg pénzt költenél rá szíved szerint. De valahol meg kell húznod a határt, ha nem akarsz mínuszba menni. Ugye, tudod, hogy nem a pénzedért szeret?

Ikrek

05.21 - 06.21
Tagadhatatlanul ez a te hétvégéd. Szerencsére a szerelmed általad élvezheti a fellélegzést. Mind a két napon topon leszel. Használd ezt arra, hogy játékos módon átragasztod rá a derűdet! Vidd el tollasozni, pingpongozni, stb.!

Rák

06.22 - 07.22
Szeretnéd végre az otthonodat és/vagy a kertedet rendbe rakni. Ha valóban akarod, jut időd ilyesmire. Ettől kisimulsz, és sokkal kedvesebb leszel a kedveseddel is. Szóval megéri, hogy kicsit takaríts, pakolj, gazolj, stb…

Oroszlán

07.23 - 08.22
Muszáj kimozdulnotok ezen a ragyogó nyári hétvégén. Mindkettőtöknek szüksége van teljes kikapcsolódásra, nevetésre, élményekre. Mehettek csónakázni, papírsárkányt eregetni, bobozni, stb. Együtt válasszátok ki, hogy melyik tetszik!

Szűz

08.23 - 09.22
Jogosan vagy bizakodó a jövővel kapcsolatosan. De most engedd el a karrierépítést, és figyelj a párodra! Mindketten kapcsoljátok ki a telefonotokat, és menjetek sétálni, fagyizni édes kettesben! Mikor volt ilyesmire időtök legutóbb?

Mérleg

09.23 - 10.22
Álmaid hétvégéje a mostani. Egy nagyszerű bolygóháromszög áll össze az égen, ami neked kedvez. Szárnyalni fogsz a boldogságtól. De ne várd el, hogy a szerelmed is ennyire fel legyen dobva! Majd szép lassan átveszi a lelkesedésedet…

Skorpió

10.23 - 11.21
Ne bosszankodj, ha a család látni szeretne téged, akár a pároddal együtt! Inkább örülj neki, hogy ragaszkodnak hozzád/hozzátok! Teljesítsétek a vágyukat! Utána jut idő kettesben kiülni egy teraszra, a kertbe vagy az erkélyre egy jeges teával.

Nyilas

11.22 - 12.21
Fellobban a szerelem köztetek, ha végre el tudtok bújni a világ szeme elől. Egy pár óra is elég ahhoz, hogy ismét szenvedélyesen szeressétek egymást. Az intimitás elengedhetetlen „ragasztója” a kapcsolatotoknak. Igaz?

Bak

12.22 - 01.19
Keményen megdolgozol azért a pénzért, amiből élvezetessé tehetsz egy ilyen csodás hétvégét. Nem kell vagyonokat költened ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Pár új vidám pohár, szalvéta, jégkocka, szörp, habzóbor, és indulhat a koktélozás…

Vízöntő

01.20 - 02.18
2 nap alatt 3 szuper fényszög és 1 bolygóháromszög garantálja a szuper hangulatot. Kérdés, hogy a párod mennyire tud ellazulni. Ne sürgesd, adj neki időt, és veled tart! Egy nagy séta, vagy egy futás, biciklizés, kertészkedés segíthet.

Halak

02.19 - 03.20
Ez a hétvége anyagi csődöt jelenthet, ha nem figyelsz oda a kiadásokra. A kedvesed is szívesen shoppingolna, de egyikőtöknek észnél kell lennie, ha nem akartok mínuszba menni. Keressetek low budget programokat! Vagy ingyeneseket!

Címlap

top