Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2020. Július 31.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Augusztus első hétvégéjén megint a családod, ill. a szüleid miatt pattanhat ki vita köztetek. Pedig egyikőtök sem akarja összetűzéssel kezdeni az új hónapot. Emlékezzetek, és emlékeztessétek egymást arra, hogy ti egy csónakban eveztek! Ezzel megelőzhető a konfliktus…
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Nem indul a legfényesebben az augusztus. Szombaton az utakon, vasárnap otthon kell óvatosnak lenned. Apró baleset ronthatja el a hétvégédet. Vigyázz magadra! És hallgass a szerelmedre! Tudd, hogy jót akar neked! Egy szó, mint száz felesleges felcsattannod, ha szól neked.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami múlik: a nyár utolsó hónapja kezdődik. Inkább élvezd a nyarat! A kedvesed vakon követ téged: ha jó kedved van, akkor neki is, ha ideges vagy, akkor ő is. Szóval mindkettőtök érdekében őrizd meg a derűdet!
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Veszekedősen indul az augusztusi hónapod: egy szombati bolygó szembenállás (Merkúr-Plútó) durva veszekedés esélyét hozza. Ebből szakítás lehet, ha nem kapcsoltok időben. Mindegy, hogy te, vagy a párod állítja le a vitát. A lényeg, hogy ne fajuljon el!
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
Elronthatja az egész hétvégédet, ha a jövőd alakulása miatt idegeskedsz. Persze nem tehetsz úgy, mintha nem foglalkoztatna. Szóval kérd meg a kedvesedet, hogy egy kicsit beszélgessetek erről! Utána tedd félre az aggodalmaidat, és ünnepelj! Hiszen mostanában van a születésnapod.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Augusztus a legjobb arra, hogy élvezd a nyár örömeit. Ezen a hétvégén a gyermeki részed adhat ötleteket, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a 2 napból. Nem ártana, ha egyeztetnél a pároddal. Máskülönben úgy érezheti, hogy kizárod mindabból, ami örömet jelent neked.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Hiába kezdődik egy új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan tovább. A szerelmed szenved attól, hogy azt látja rajtad, hogy „vergődsz”. Uralkodj magadon, és ne engedd, hogy a jövő megmérgezze a jelent! Menjetek ki a szabadba! A természet jó hatással lesz rátok.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Egy vasárnapi fényszög szerint a párod ezen a hétvégén kibírhatatlan lehet. Folyton bosszankodik valami, vagy valaki miatt. Érthető, de ez nem segít. Jól tennéd, ha gyengéden megsimogatnád, megölelnéd, megcsókolnád. A te szerelmed a legjobb gyógyszer minden bosszúságára.
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Augusztus első hétvégéje nem lesz feszültségmentes. Ez a nyár sokkal rázósabb, mint eddig bármelyik. Most is vannak nehéz konstellációk az égen. Ettől még csinálhattok egy csodás hétvégét. Tőletek függ, hogy mit hoztok ki ebből. „Ha a sors citromot ad, kérj hozzá egy Martinit!”
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Egy csúnya bolygó szembenállás szerint szombaton kiakadhatsz a párod megszólalásától. Nem szabadna rámordulnod. Hiszen lehet saját véleménye. Nincs világvége, ha nem értetek egyet. Elengedhetetlen, hogy toleráns legyél vele, nehogy elhúzódó viszály alakuljon ki!
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
A kedvesed szeretné, ha végighallgatnád. Tele van problémával, amit veled szeretne megosztani. Ezt te ne tehernek, hanem megtiszteltetésnek vedd! És ne feledjétek, hogy a nyár hamar elillan, ha nem veszitek ki belőle azt, amit nyújtani tud: fagyi, strand, kerti grillezés, stb.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
A gyerekek, vagy gyerekes felnőttek hozhatnak ki a sodrodból. Biztos igazad van. Kérdés, hogy ez nem öngól-e? Ha az, akkor hagyd abba a bosszankodást! Inkább csinálj jeges teát, gyümölcsös limonádét, vagy színes long drinket, és koccints az augusztusra a szerelmeddel!

Címlap

top