Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2019. Június 15.

Kos

03.21 - 04.19
Új hagyományokra van szükséged a szerelmeddel. Olyan hagyományokra,a melyek csak a tieitek, és amelyek összekovácsolnak benneteket. Ezek az új hagyományok segítenek elmélyíteni a kapcsolatotokat. Teremtsetek hagyományt arra, hogy hogyan zajlanak a hétvégi programok.

Bika

04.20 - 05.20
A hétvége fő kérdése, hogy megtalálod-e a nyugalmadat. A heti események felzaklattak, szóval épp itt az ideje annak, hogy megnyugodj. Ennek az egyik legjobb módja pedig pont az, hogy kézen fogva lesétálsz egy vízpartra a szerelmeddel. Ha most kettesben lehettek, az önmagában nyugtatólag hat rád.

Ikrek

05.21 - 06.21
Az apró problémák észrevétlenül gyűlnek össze, és egyre nagyobb kupacba halmozódnak a szőnyeg alatt. Itt az ideje annak, hogy felhajtsátok a szőnyeget, és kitakarítsatok alóla. Itt az ideje annak, hogy tisztázzátok a dolgokat, és tisztázzátok azt a feszültséget, amelyet eddig a szőnyeg alá söpörtetek.

Rák

06.22 - 07.22
Szükséged lesz az őszinteségedre a hétvégén. Talán egyszerűbb lenne néhány apró füllentéssel megúszni ezt a hétvégét, de most ezt mégsem teheted meg. A szerelmed az igazat akarja hallani, és csak rajtad múlik, hogy hogyan fogalmazod meg neki ezt. Az igazság, ha szeretettel fogalmazod meg, felemeli a kapcsolatotokat.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Néha úgy érzed, hogy túl sok a nyomás rajtad, és szeretnéd, ha ezt a feszültséget a szerelmed segítene oldani. Nem várhatod el tőle, hogy egyszerre legyen a szerelmed és a pszichológusod is. Nem öntheted rá a feszültségedet, ehelyett inkább arra koncentrálj, hogy meglegyenek az örömteli közös programjaitok.

Szűz

08.23 - 09.22
Fel kell fedezned, hogy a világ nem mindig rózsaszínű. A párkapcsolatok sokszínűségébe néha egy-egy komorabb szín is megjelenik. Most nem felhőtlen a viszonyod a pároddal, de ez a feszültség pont arra való, hogy javítsa a kapcsolatotokat. Ha megoldjátok ezt a helyzetet, máris minden jobb lesz.

Mérleg

09.23 - 10.22
Nem kell minden lehetőséget megragadnod. Különöse igaz ez azokra a lehetőségekre, amelyek talán csábítónak tűnnek, de végül csak a párkapcsolatodat zilálnák szét. Nem szabad úgy felfognod az életedet, mint egy svédasztalos vacsorát. Attól, hogy valamit megízlelhetsz nem kell mindenképp megkóstolnod azt.

Skorpió

10.23 - 11.21
A pénz lehet a feszültségpont közöttetek ezen a hétvégén, ezért most érdemes óvatosnak lenned minden pénzügyi témával. Ahelyett, hogy veszekednétek a pénzen érdemes lenne eldöntenetek, hogy ezen a héten ki a pénzügyminiszter kettőtök közül, és ki az, aki meghozhatja a pénzügyi döntéseket.

Nyilas

11.22 - 12.21
Nem kell minden helyzetben tanácsot adni a szerelmednek, és nem kell minden helyzetben neked megoldani a nehézségeit. Most arra van szüksége a szerelmednek, hogy mellette legyél, hallgasd meg. Ennyi épp elég ahhoz, hogy jobb kedve legyen, és hogy boldogabb legyen a hétvégéje.

Bak

12.22 - 01.19
Úgy érzed, hogy eltávolodtál a szerelmedtől, és szeretnéd ismét szorosra fűzni a kapcsolatotokat. Mielőtt ezt megteszed, őszintén meg kell vizsgálnod magadban, hogy ez a kapcsolat megér-e ennyit. Vajon mindketten meg akarjátok gyógyítani ezt a kapcsolatot, vagy az egyikőtök inkább továbblépne?

Vízöntő

01.20 - 02.18
Könnyedségre vágysz, és arra, hogy csupa napfényes téma kerüljön szóba köztetek. Ezen a hétvégén mégis komolyabb témákra terelődik a szó, és megkaphatod azt a kérdést is,a melyet szerettél volna elkerülni. Készülj fel arra, hogy a szerelmed bátran és kíváncsian fog érdeklődni mindenről az egész hétvégén.

Halak

02.19 - 03.20
Az erőlködés helyett a könnyedséget kellene választanod. Ha rá tudsz hagyatkozni az élet kreatív áramára, az a hétvégén kitörli az összes feszültséget a kapcsolatotokból. De ehhez az kell, hogy valóban megbízz az életben. Ha még vannak benned kérdőjelek, ha nincs benned elég bizalom, ez most nem fog működni.

Címlap

top