Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2023. Február 04.

Kos

03.21 - 04.19
Próbálj türelmesebben viszonyulni párodhoz. Minél jobban nógatod valami miatt, annál feszültebb lesz és igazán nem fogja jó néven venni a piszkálást. Inkább válts tündér üzemmódba, ezzel sokkal inkább tudod inspirálni és lelkesíteni kedvesedet.

Bika

04.20 - 05.20
Engedjétek el, ami fájdalmat okoz, lépjetek túl a haragon! Így könnyebb lesz feloldani gyomrodban és válladban a görcsöket. Feltámadhat benned a féltékenység, de gondold végig józanul, hogy van-e erre bármi racionális alapod. Próbálj inkább bizalommal fordulni párod felé.

Ikrek

05.21 - 06.21
A hétvégi telihold olyan impulzív energiát önthet rád, hogy majd kicsattansz az erőtől. Fontold meg, hogy ezt mire használod, próbálj vele párod kedvére tenni. Most felvillanhat merész terveid megvalósításának lehetősége is. A hétvége után elindulhattok egy új, közös irányba – de akár szét is válhatnak útjaitok.

Rák

06.22 - 07.22
Eddig rejtett, elfojtott vagy eltitkolt érzéseket is kihozhat belőled a telihold. Ne rémülj meg ettől, még jó is kisülhet belőle. A pozitív érzelmekkel halmozd el kedvesedet, a negatívakat pedig igyekezz elengedni, képzeld el, hogy eloszlatod őket úgy, mint a melengető napsugarak a felhőket.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Adjátok át magatokat kedvenc közös szórakozásotoknak hétvégén. Ha összekapnátok valamin, még azzal a lendülettel béküljetek is ki és válasszátok a túláradó vidámságot és szenvedélyt. Akár komoly döntést is meghozhattok, olyat, amivel új szintre emelitek kapcsolatotokat.

Szűz

08.23 - 09.22
Hagyd magad mögött mindazt, ami gúzsba köt, ami nem enged felszabadultan viselkedni. Ha ez sikerül, azzal igazán elvarázsolhatod párodat. Alkalmazkodj hozzá, most akár olyan energiát is érezhetsz ehhez, ami eddig erődön felüli lett volna. Ki kell használnod a jó lehetőséget, bízva magadban, mert hamar elröppen a kedvező pillanat.

Mérleg

09.23 - 10.22
A hétvége lehetőséget ad arra, hogy elengedjétek a felesleges dolgokat, hogy új utat jelöljetek ki magatoknak. Hagyjatok hátra mindent, ami már nem szolgálja, nem erősíti kapcsolatotokat. Ha meg tudtok ebben egyezni és nem fajul veszekedéssé a dolog, az most különösen megerősíti a kettőtök közötti köteléket.

Skorpió

10.23 - 11.21
Vészes hangulatingadozást hozhat a hétvége számodra, ami nem tesz majd jót a kedveteknek, különösen, ha teljesen az uralma alá kerülsz. Ugyanakkor nagy energiák is érkezhetnek, csak az a kérdés, hogy mire fordítod ezeket. Minél jobban stresszelsz, annál nehezebb lesz a döntés, illetve a hibázásra is annál nagyobb az esély.

Nyilas

11.22 - 12.21
Tüzes szenvedélyben nem lesz hiány a hétvégén, keressetek ehhez illő szórakozást! Most kiléphettek a megszokásból, kipróbálhattok valami újat, valami izgalmasat. Csak ne essetek át a ló túloldalára! Ha pedig ihletett hangulatban érzed magad, akkor oszd meg pároddal mélyből feltörő álmaidat, melyekben felderenghet közös jövőtök.

Bak

12.22 - 01.19
Türelmetlenséget hozhat a hétvégi telihold, ügyelj rá, hogy ezt ne add át kedvesednek. Próbáld valahogy levezetni nyugtalanságodat és neki már a legjobb önmagadat nyújtsd! Döntések előtt állhattok és ilyenkor mindennél fontosabb, hogy megőrizd belső egyensúlyodat és józan ítélőképességedet, amelyeknek egyébként nem vagy híján.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Most kiléphetsz megszokott komfortzónádból, új lehetőségek tárulhatnak fel előtted. Bátorságban sem lesz hiányod. Mindenesetre maradj nyitott a változásra. Ugyanakkor győződj meg róla, hogy kapcsolatod biztos alapokra és közös eszményre épül, így lehet közös jövőképetek.

Halak

02.19 - 03.20
Most megtehetitek azt, amit a legjobbnak gondoltok kapcsolatotok szempontjából, ami megerősít benneteket. Ezzel új élménnyel gazdagodhattok, és a jövőbe mutató lehetőség is várhat rátok. Csak hangolódjatok egymásra és egészítsétek ki egymás rezgéseit!

Címlap

top