Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2024. Május 18.

Kos

03.21 - 04.19
Optimizmust és friss erőt tudsz önteni kapcsolatodba, tedd ragyogóvá ezt a hétvégét. Ha nyitott vagy, a csodák ideje jöhet el. Párodat is elvarázsolhatod, de most óvakodnod kell a túlköltekezéstől. Gondold végig, hogy hogyan tudnád kimutatni szeretetedet anyagi javak nélkül.

Bika

04.20 - 05.20
Hidd el, még többet és még jobbat is ki lehet hozni egy kapcsolatból. Lehet, hogy csak annyi kell hozzá, hogy új szemmel tudj nézni rá és elengedj vele kapcsolatban régi hiedelmeket vagy berögzött érzelmi reakciókat.

Ikrek

05.21 - 06.21
Óvakodj attól, hogy eltévedj a hipotézisek útvesztőjében, különösen, ami párkapcsolatodat illeti. Tisztítsd le a felesleges sallangokat és inkább kérdezd meg párodat, mint elméleteket gyárts. Varázsold el kedvességgel és azzal, hogy osztatlan figyelmedet élvezheti.

Rák

06.22 - 07.22
Engedd felrázni szerelmi életedet, hagyd megtörténni a csodát. Elvárások nélkül tekints kedvesedre, képzeld el, hogy bármi lehetséges. De lehet, hogy ennek megtapasztalásához ki kell lépned a komfortzónádból.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Lehet, hogy te vagy a főnök kapcsolatodban, de semmiképp se tekintsd alárendeltednek párodat, ez hosszú távon aláásná önbecsülését. Nem lehet jó vége, ha bilincsekkel próbálod magadhoz láncolni, ezért hagyj neki is szabad mozgásteret és döntési jogot.

Szűz

08.23 - 09.22
Ha esetleg csalódás ér, abban találhatsz vigaszt, amibe szívvel-lélekkel beleveted magad és teljesen el tudsz merülni benne. Rázd le magadról a rossz érzést, hogy mielőbb felszabadulhass a szorításából és inkább add át magad a csodáknak, próbáljatok ki együtt valami újat.

Mérleg

09.23 - 10.22
A hétvége egyben a hét csúcspontját hozhatja el számotokra, bevetheted minden csáberődet és egyben minden kreativitásodat a közös program megálmodásában. Kisugárzásoddal teljesen rabul ejtheted választottadat, csak hinned kell magadban.

Skorpió

10.23 - 11.21
Megérzésed most sem hagy cserben, a hétvégét érintő döntéseidben mindenképp hallgasss rájuk. Akár még kockáztatni is lehet, nem kell biztosra menned, adj teret az előre nem látható tényezőknek is. Ha te máshogy reagálsz, párod is adhat a megszokottól eltérő reakciót.

Nyilas

11.22 - 12.21
Adj időt magatoknak, adj teret a köztetek megbúvó csoda kibontakozásának. Nem jó sürgetni a dolgokat, hangolódj rá kedvesed rezdüléseire. Engedd meg akár a hibázás lehetőségét is, bármelyikőtökről legyen is szó. Ha tudtok együtt nevetni, az elsimítja a feszült helyzeteket is.

Bak

12.22 - 01.19
Engedd meg magadnak, hogy elmerülsz az élmények világában, engedd meg, hogy csoda történjen. Érdemes lenne kimozdulnotok kedveseddel és akár egy különleges hétvégi programot szervezni, valamit, amit még nem csináltatok együtt, de megerősíti a köztetek lévő köteléket.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Hozd elő bohém énedet és kerekíts olyan csodaprogramot hétvégére, amivel párodat teljesen elvarázsolhatod. Nem feltétlenül pénz, sokkal inkább ötlet kérdése az egész, engedd szabadon szárnyalni képzeletedet.

Halak

02.19 - 03.20
Előfordulhat, hogy szükség lesz hétvégén mély intuíciódra, mert egy helyzet vagy kapcsolat nem lesz megközelíthető pusztán racionális elmével. Add át magad pozitív érzelmeidnek, idézd fel, hogy mi is a legszerethetőbb kedvesedben és ezek alapján hozz döntést.

Címlap

top