Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2019. Október 18.

Kos

03.21 - 04.19
A szerelmeddel kettesben szeretnél lenni ezen a hétvégén, de a családotok követelőzhet. Azzal nyaggatnak, hogy sosincs rájuk időtök. Egy anya, vagy nagymama megsértődik, csakhogy elérje, amit akar. Ez nem lehet ok a veszekedésre köztetek. Legyél résen.

Bika

04.20 - 05.20
Egyensúlyt kell találnotok a szórakozás és a pihenés között ezen a szép októberi hétvégén. Két legyet üthettek egy csapásra: menjetek kirándulni. Nem muszáj megerőltető túrát tennetek. Egy kényelmes erdei séta is megteszi. Persze közös nevezőre kell jutnotok.

Ikrek

05.21 - 06.21
Romantikus, álmodozó hangulatban leszel ezen a hétvégén. Ez vagy tetszik a párodnak, vagy megijed, hogy valami bajod van. Nyugtasd meg, hogy minden oké! A nosztalgia jegyében kezdeményezhetsz olyan programot, amit kapcsolatotok elején csináltatok együtt.

Rák

06.22 - 07.22
Csordultig lesz a szíved szeretettel, szerelemmel a hétvégén. Valójában ebbe szeretett bele anno a párod. De most lehet neki túl tömény, túl édes. Ha nem akarsz megbántódni a reakciója miatt, akkor bújj hozzá, és „dorombolj”! Át tudod ragasztani rá a szeretetedet.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ezen az októberi csodás hétvégén teljesen ki akarod sajátítani a kedvesedet. Arra törekszel, hogy csak veled legyen, csak veled foglalkozzon. Kérdés, hogy ő mit tervez. Amennyiben kettesben akar lenni veled, minden jól alakul. De ha nem, akkor nézeteltérés alakulhat ki.

Szűz

08.23 - 09.22
Ne gondold, hogy mindig mindenre a kommunikáció a gyógyszer! Ezen a hétvégén a párod nem akar beszélgetni, és ha te erőlteted, akkor garantált a vita. Jobb lenne, ha engednéd, hogy annyit beszéljen, amennyit szeretne. És te se vidd túlzásba! A lényeget elmondhatod röviden is.

Mérleg

09.23 - 10.22
Ne fojtsd magadba a kérdéseidet! Muszáj kimondanod, hogy ne feszítsen tovább. A párod nem fogja leharapni a fejedet. A kapcsolatotok elég meghitt ahhoz, hogy ne kelljen titkolóznod. A születésnapod közelében az őszinteség ajándék neki és neked is.

Skorpió

10.23 - 11.21
Vagy be sem áll a szád, vagy elmegy a hangod. Ne ijedj meg, mert mindkettőre vannak esélyek! A kedvesed erre szokatlanul kedvesen fog reagálni. Nem másért, csupán azért, mert szeret. Ez megerősít abban, hogy ti egy szuper párosítás vagytok...

Nyilas

11.22 - 12.21
Ha ajándékkal leped meg a szerelmedet, ne várd, hogy ezt ő viszonozza! Hiszen nem azért adsz neki valamit, mert neki is kell adnia. Maga az elvárás egy lehúzó energia, ami nem kedvező. Ezt mérlegeld, ill. tudatosítsd, és elkerülheted a konfliktust.

Bak

12.22 - 01.19
A kedvesed csak arra vágyik, hogy ő legyen az életed főszereplője, és a szíved középpontja. A hétvégén ezt megadhatod neki, ha jut elég időd rá. Kalkuláld bele azt is, hogy most ő hiper érzékeny lesz, amire rá kell hangolódnod! Ha szeret, ha figyelsz rá, akkor menni fog.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Sajnos valaki betegeskedhet a hétvégén, ami keresztbe húzhatja a terveiteket. Bosszankodásnak nincs értelme, mert senki sem szándékosan robban le. Inkább ápold a másikat, vagy engedd, hogy téged ápoljon! A forró tea attól gyógyszer, hogy szeretettel készül.

Halak

02.19 - 03.20
Ez a hétvége kitűnő arra, hogy ismét gyerekek legyetek. Emlékszel, hogy mi okozott örömet anno? Mitől éreztétek elemetekben magatokat? Ezt a felhőtlen, gondtalan érzést hozhatjátok vissza, amitől hihetetlen jól fogjátok érezni magatokat és egymást…

Címlap

top