Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp - 2019. Július 13.

Kos

03.21 - 04.19
Elengedhetetlen számodra szerelmi lobogás. Tüzes jegyként tűzről pattant vagy. A párodnak ezt el kell fogadni. Semmiképp se aggódj emiatt, mert pont ebbe szeretett bele anno. A hétvége ennek a tűznek és lobogásnak a jegyében fog telni.

Bika

04.20 - 05.20
Ha úgy érzed, hogy távolodik tőled a párod, szervezz közös programot! Ez a nyári hétvége tökéletesen alkalmas bármilyen extrém kikapcsolódásra. Pl. kiruccanhattok kirándulni egy szomszédos országba. A pénztárcádat vidd magaddal!

Ikrek

05.21 - 06.21
Miért merengsz a múlton? Megmérgezed a jelen pillanatot, ha túl sokat gondolsz a múltra. Nehogy azt hidd, hogy a párod nem veszi észre, hogy nosztalgiázol. Jobb, ha nem a múlttal, hanem vele randizol. Hívd meg egy klassz helyre fagyizni!

Rák

06.22 - 07.22
Sokszor van mostanában az az érzésed, hogy a kedvesed nincs veled megelégedve. Egyre jobban félsz, hogy már nem szeret, mert kritizál. Mi lenne, ha megkérdeznéd, konkrétan min szeretne változtatni? Így elejét veheted a találgatásnak.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Mindenkinek lehetnek apró titkai. Ne faggasd a párodat folyton! Engedd, hogy magától meséljen! És neked sem kell megosztanod az egész napod minden pillanatát. A csend is tud meghitt lenni. Próbáld ki végre! Meg fogsz lepődni.

Szűz

08.23 - 09.22
Az a hóbortosság és szétszórtság, ami a kapcsolatotok elején megnevettetett, mára bosszantóvá válhatott. Ha azon kapod magad, hogy megint morogsz, emlékezz azokra a kezdeti pillanatokra, amikor még szórakoztatott mindez!

Mérleg

09.23 - 10.22
Igazad van abban, hogy fontos meg- és kibeszélni a dolgokat. De abban tévedsz, hogy ez egyformán működik mindkét félnél. Lehet, hogy a szerelmednek több idő kell, hogy átgondolja, megfogalmazza. És az is lehet, hogy neked kell több idő…

Skorpió

10.23 - 11.21
Más témák motiválnak kettőtöket. Nem baj, ha aktuálisan van eltérés, de a hosszú távú jövőben meg kéne egyeznetek. Ha nem egy irányba tartotok, akkor előbb-utóbb elválnak útjaitok. Ezen a hétvégén szánjatok időt a közös jövő megtervezésére!

Nyilas

11.22 - 12.21
Mindketten szokatlanul sokat nosztalgiáztok ezen a hétvégén. Ez nem baj, ha a közös emlékek foglalkoztatnak. Hétvégén elővehetsz régi fotókat, videókat, és jót nevethettek rajtuk. Vagy meglepetésként elviheted a kedvesedet egy régi, kedvenc helyetekre.

Bak

12.22 - 01.19
Hihetetlenül lelkes a párod. Szerelmi vallomással lep meg téged. Vedd észre, hogy ez az volt! És viszonozd! Egy meghitt ölelés, és egy szokottnál hosszabb csók megerősíti abban, hogy te is szereted. Ennyit megtehetsz azért, hogy béke legyen.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Hol provokál, hol tüntetőleg elnémul a kedvesed. Mindkettővel a figyelmedet akarja kivívni. Nevezheted ezt gyerekesnek. De nem ez számít, hanem az, hogy törődj vele többet! Ha együtt vagytok, ne netezz, és ne játssz a számítógépeden!

Halak

02.19 - 03.20
A hiúság nem ördögtől való: lehet motiváció is, ami arra sarkallja a kedvesedet, hogy fejlődjön. Pont ezért ne cikizd, ne kritizáld, és ne vedd el a kedvét rögtön az elején! Ha nem akarsz duzzogást, csatlakozz hozzá, és csináljátok együtt!

Címlap

top