Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.10.15.
Te még mindig nagyon szerencsés vagy. És egyre jobban is érzed magadat. Végre kezd visszatérni az optimizmusod, a jókedved. Szükséged is lesz rá, mert a többiek kedden még nem ennyire pozitívak. Neked kéne fellelkesíteni a környezetedet. Jó vagy benne. Most is menni fog.

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Minden nehézséget könnyedén átvészelsz ezen a héten. Csupán a pénteki Hold-Jupiter szembenállás jelent feladatot. Sajnos egy olyan veszekedés robbanhat ki, ami egy ideje érlelődik. Jupiter a Nyilasban téged „megvéd”, de a másik felet nem. Sőt ő most kifejezetten törékeny lehet. Vigyázz rá! Ne most szembesítsd a tévedésével! Elnapolhatod az egészet. Hétvégén el kell engedned egy elképzelésedet, tervedet. Ne fogd fel kudarcként, ha nem jön össze dolog! Nem tudhatod, hogy mit kapsz helyette…

Havi horoszkóp

2019.10.01.
A munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene. Megeshet, hogy olyan dolgokat kell majd végezned, amely teljesen új, nincs benne tapasztalatod. Pénzügyek terén nagyobb kiadásra kerülhet sor. De az is megeshet, hogy kölcsönügyletet bonyolíthatsz. Előfordulhat, hogy valakinek elege lehet belőled, és egyszerűen eltűnik az életedből. Ha szükséged van erre a személyre, akkor neked kell lépéseket tenni felé.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
A telihold beragyogja az éjszakát. Ez egy esti sétát romantikussá tehet. Persze hideg van már. Ne ücsörögjetek kinn hosszan! A séta után felmelegedhettek otthon egy forró teával, forró csokival, vagy forralt borral. Bármelyik afrodiziákum lehet az összebújás előtt.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top