Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Ma különösen furdalja az oldaladat a kíváncsiság. Ahelyett, hogy kutakodnál mások után, inkább kérdezd meg, ami valóban érdekel. Meglepődve tapasztalhatod, a többiek nyitottak lesznek feléd, és elmondják a válaszokat. Az információkat viszont tilos továbbadni, különben elveszíted a bizalmat.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
3 kritikus fényszögnek (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) köszönhetően nem a hétfő lesz a kedvenced. Ez az utolsó feszült nap ebben a hónapban. Már csak ezt kell vita nélkül átvészelned. Keddtől elemedben leszel. Ez arra is jó, hogy végre haladj a munkáddal. Jó hír, hogy Merkúr csütörtökön átlép az Oroszlánba, és utazásra „csábít”. Ha teheted, utazz most! Ha még nem teheted, akkor kezdd el megtervezni, és megszervezni! Vasárnap nagy hatással lesz rád valaki. Ebből akár szerelem is lehet.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
A házasságokban, régi együttélésekben eljuthatsz arra a pontra, amikor már nem tudod tovább tolerálni a társad viselkedését. Egyszerűen torkig leszel vele, a problémájával, amit nem tud megoldani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegeskedhetsz. Viszont anyagilag nagyon jól járhatsz. Olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Utazás is pompásan alakulhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Büszke lehetsz önmagadra, és természetesen a szerelmedre is. Minden okod meg is lehet a pozitív érzésekre. Ezen a hétvégén ünnepeljétek meg a boldog párkapcsolatot, az eredményeket, amiket közösen értetek el. Megérdemled, megérdemlitek.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top