Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2023.06.05.
Alapvetően nem vagy egy romantikus alkat, de ez a nap mégis kivétel lehet. Öltözz hódítóan, menj el fodrászhoz és az estét is használd ki. Főleg akkor, ha nincs párod, mert most rád találhat a szerelem.

Heti horoszkóp

2023.06.05.
Adj időt magadnak a fontosabb döntések meghozatalára. Lehet, hogy tüzes fejjel mennél előre, de inkább aludj rá párat és minden oldalról, alaposan vizsgáld meg a kérdést. A szerelem terén elemedben lehetsz, különösen, ha optimistán és nyitottan tudsz tekinteni a helyzetekre.

Havi horoszkóp

2023.06.01.
A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. De az is lehet, hogy a környezetedben van olyan személy, akivel nem könnyű a kommunikáció. A munkában, megélhetésben szerencsés változás következhet be. De megeshet, hogy egy olyan személynek adódhat elsősorban a magánéletében problémája, amely miatt a te támogatásodra lenne szüksége. Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint jó tett helyébe jót várhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2023.06.03.
Minden tüzes energiádat kiáraszthatod, de vigyázz, mert veszélyes helyzeteket tartogathat a hétvége. Kerülnöd kéne minden túlzást, ugyanakkor bátran változtatni a megszokotton, ha arra van szükség. Azért ha új ötleted támad, egyeztess pároddal, mielőtt fejest ugranál az ismeretlenbe…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Címlap

top