Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Érdemes lenne szerdán a karrieredre koncentrálnod. Mi mindenre vágysz? Mit szeretnél megvalósítani, elérni az elkövetkező időszakban? Miben változtatnál? Ezeken a kérdéseken ma érdemes alaposan elgondolkodnod, aztán ha döntésre jutottál, tedd is meg az első fontos lépést. Például írhatnál önéletrajzot.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Fel leszel dobva hétfőn és szerdán szuper fényszögeknek köszönhetően. Ez motiváló és lelkesítő lesz rád nézve. Bármi, ami most kipattan a fejedből, megoldást jelenthet olyan kérdésre, ami egy ideje foglalkoztat. A hét közepétől egyre több figyelmet kell a karriered építésére fordítanod. Apró lépésekkel kellene haladnod, amiben segítenek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap, majd a szombati Mars-Vénusz együttállás. Azonban egy Hold-Jupiter szembenállás konfliktusra utal…

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Olyan esemény történhet, amely miatt másként láthatod a világot, és benne a saját helyedet. De az is megeshet, hogy ha akár te, akár közeli ismerős tanulmányokat folytat, akkor az életnek ez a területe válhat fontosabbá. Pénzügyeid alakulása miatt nehezebbé válhat az élet, ezért fontos, hogy most csak arra adj ki, amire nagyon muszáj. Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor ez most változhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
Ellenállhatatlanul vonzóvá válsz, amitől a párod nem akar elengedni. Vagyis a hosszú hétvége minden percét veled akarja tölteni. Ez szerinted nyomasztó lesz. Törvényszerű, hogy ebből vita robban ki, amit elkerülhetsz, ha egyértelműen, de kíméletesen tudtára adnád, hogy szeretnél kicsit egyedül lenni.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top