Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.09.24.
Csütörtökön nagyon fegyelmezetten költekezz. A legjobb lenne, ha nem vennél ma semmit sem. Próbáld ki, hogy "ne vásárolj semmit"-napot tartasz. Képes vagy rá? Bizonyítsd magadnak, hogy meg tudod tenni. Vigyél ebédet, uzsonnát magadnak, hogy még erre se kelljen ma pénzt kiadni a kezedből.

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Ez a heted akkor lesz sikeres, ha mindig csak az aktuális ügyekkel foglalkozol. Szinte képtelenség tervezni. Hiába találod ki, hogy mikor, hova mész, valami közbe jöhet. A rugalmasság, az optimista hozzáállás és a nyitottság megőrzése a kulcs. Megfigyelheted a környezetedben, hogy azok az emberek robbannak le, akik mereven ragaszkodnak valamihez. Természetesen a fegyelem és a koncentráció most is hasznos. Különösen pénteken. Hétvégén a Vízöntő Hold „kicsalogat” a szabadba. Hagyd magad!

Havi horoszkóp

2020.09.01.
Olyan változás következhet be, amellyel nem számoltál. Ez az oka annak, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz, mert eddig úgy gondolhattad, ez nem történhet meg veled. Figyelmednek fókuszában az anyagiak állhatnak: a bevételek mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a mostani időszak. Ha szülő vagy, csemetéddel most nehezebb.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.18.
Mindenképpen szeretnél valami hasznosat elintézni a hétvégén. De fontos, hogy szakítsatok időt a kedveseddel magatokra is. Bújjatok el kettesben! Ne vegyétek fel a telefont, hogy csak egymással foglalkozhassatok. Az intimitás a legjobb hétvégi program…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top