Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2022.06.30.
Kissé egysíkúnak érzed a mindennapokat, a jelenlegi életedben már-már unatkozó szürke mellékszereplőnek érzed magad. Mivel ez abszolút mértékben frusztrál, igyekezz olyan lendületet venni, ami egy nagyobb elrugaszkodás után kiszabadít ebből. Keress új kalandokat, igyekezz új élményekkel gazdagodni, hisz ezek fognak hozzásegíteni ahhoz, hogy a nehezebb időkben is fenn tudj maradni a víz felszínén!

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Hétfőn és kedden valaki nagy hatással lesz rád. A stílusa, a hangja, a humora, a gesztusa teljesen levesz a lábadról. Vigyázz, nehogy kínos helyzetbe kerülj! Bizonyosodj meg a kölcsönös vonzalomról! Csak utána lépj! A szerdai újhold nem lesz különösebb hatással rád. Ettől még újíthatsz. Pénteken kezdődik július. Az Oroszlánban járó Hold és több szerencsés fényszög felvillanyoz téged. Neked szükséged van inspirációra, célokra és támogatásra ahhoz, hogy kihozd magadból a legtöbbet és a legjobbat…

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Talán nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra. Jó ismerősnek is köszönetet mondhatsz azért, hogy anyagilag ilyen pompás helyzetbe kerültél. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. Tegyél meg érte minden tőled telhetőt, és akkor az élete olyan kerékvágásban fog majd folytatódni, ami megnyugtathat mindkettőtöket. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal nehezebben tudsz kijönni, mert kölcsönösen köthetitek az ebet a karóhoz.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Ugye, nem tartasz több vasat a tűzben? Mert ha csak kikacsintasz a kapcsolatból, le fogsz bukni. Olyan égi folyamatok zajlanak a hétvégén, amelyek erre figyelmeztetnek. Viszont, ha hű vagy, a kedvesed újból beléd fog szeretni, és elhalmoz a szeretetével…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top