Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2021.04.10.
Humorod nem ismer határokat. Csak úgy sziporkázhatsz az elkövetkezendő időszakban. Az emberek szívesen beszélgetnek veled, és másokat is könnyen jobb kedvre deríthetsz. Vonzerőd a párod szemében is nagyot nőhet. Vidámságod szerelmi bájitalként hathat rá. Még keresed a nagy Őt? Barátnőd egy randit szervezhet neked: talán épp ez a találkozás lesz, ami megdobbantja szívedet…

Heti horoszkóp

2021.04.05.
Hétfőn még pihenhet a beszélőkéd, de keddtől nem szabad visszafognod magad. A bolygók szerint meg kell beszélned a kollégáiddal, barátaiddal, családoddal mindazt, amire rájöttél. Persze ez nem jelent parttalan fecsegést. Megteheted azt is, hogy kiválasztasz egy embert, akiben megbízol. De ne várj azonnali egyetértést! Pénteken dupla csúnya konstelláció konfliktus veszélyt szimbolizál. Úgy tűnik, valaki agresszíven rád akar erőltetni valamit. Szerencsére hétvégén fantasztikusan jó formában leszel…

Havi horoszkóp

2021.04.01.
A házasságokban, régi együttélésekben parázs vita alakulhat ki, talán azért, mert a társad most könnyebben kihozható a béketűrésből. De az is lehet, hogy több olyan személy van a környezetedben, akik agresszívek, és ez nincs jó hatással a kedélyállapotodra. Kisebb-nagyobb vásárlást szerencsésen bonyolíthatsz, valakinek a hálája zavarba hozhat. Fogadd el, amit adnak, mert ezt jó szívvel teszik. Pénzedre jobban vigyázz, mert kár érhet.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.10.
A szenvedély és az indulat kéz a kézben jár ezen a hétvégén. Előbbi kedvez a szerelemnek, utóbbi a szóváltásnak. Döntsd el, hogy melyiket szeretnéd! Közben figyelj a kedvesedre, hogy ne ijedjen meg tőled!

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top