Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Annyira zsúfolt, felelősségteljes munkával teli heted van, hogy azt érzed, ma már nem tudsz hatékonyan működni, ezért mihamarabb szeretnél túl lenni az egészen és átadni magad a semmittevésnek. Most azonban ezt még nem teheted, s egy utolsó erőbedobással pontot kell tenned a folyamatban lévő ügyek végére, hisz ha nem zársz le mindent úgy, ahogyan azt magadtól elvárod, nem fogsz tudni nyugodt lelkiismerettel pihenni a nap végén.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Amennyiben úgy érezted, hogy állóvízben vagy ellenáramoltatós medencében próbálsz haladni, akkor ennek vége. Szombaton a Mars jegyet vált, és búcsút inthetsz az egy helyben toporgásnak. Először sokkoló lehet az, aki berobban az életedbe, magával hozva a változást. Idegesíthet, sőt provokálhat, de végre kimozdít a holtpontról. Vigyázz, mert vasárnap egy beszólásod öngól lehet! Egyelőre ne érvelj! Idővel kitisztul a kép, és rájössz, hogy hogyan fordíthatod a javadra ezt az egészet. Megéri várni…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, és ennek hatására olyan dolog történhet, amely miatt nehéznek érezheted az életed. Miközben ez az egész elkerülhető lenne, ha jobban odafigyelnél, ki, mit és hogyan mond. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, nemcsak azért, mert iszonyatosan sokba kerülhet, hanem azért sem, mert bosszúság érhet és egészségi probléma is kialakulhat. Jobban tennéd, ha itthon nyaralnál, kirándulnál. Anyagi ügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy örömödben a föld felett lebegsz néhány méterrel.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
A pénteki telihold hatása még, egy vasárnapi bolygó szembenállás hatása már érvényesül, ami a közlekedésben int fokozott óvatosságra. Vigyázz magadra, magatokra! Az éberség az egyetlen prevenciós módszer…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top