Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2023.12.05.
Teljes karácsonyi lázban égsz, vagy ha nem szereted a karácsonyt, akkor valami olyan lázban, ami fontos neked, például utazási lázban. Ez a stratégiád arra, hogy megpróbáld elterelni a figyelmed a nehéz dolgokról, és be is válik.

Heti horoszkóp

2023.12.04.
Pörgősen alakulhatnak a héten dolgaid, de lehet, hogy emellett a türelem erényét lenne jó gyakorolnod. Ha úgy érzed, hogy túltengened energiáid, és nehéz kordában tartanod, csatornázd be valamilyen alkotásba vagy vedd szigorúbbra edzéstervedet.

Havi horoszkóp

2023.12.01.
Olyan esemény történhet, amellyel szemben teljesen tehetetlennek érezheted magad, amikor ennek hatására nem látod a jövődet sem. Mindezt lehet, hogy titokban tarthatod egy olyan személy előtt, akit egyébként szeretsz. Ha elmondanád neki, akkor azzal fájdalmat okozhatsz. Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy ajánlott még a legjobb barát előtt is titkolni, mert akarva-akaratlanul irigységet válthatsz ki benne. Feletteseddel tökéletes lehet közöttetek az összhang. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Hétvégi horoszkóp

2023.12.02.
Tüzes természeted most szabadon szárnyalhat, mint a madár és lehet, hogy ezzel nagyobb feltűnést keltesz, mint esetleg szeretnél. Bár lehet, hogy most jót is tesz neked a nagy népszerűség. Csak arra vigyázz, hogy ha szingli vagy, jól válassz, ha pedig van párod, őt semmiképp ne bántsd meg túlpörgéseddel.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Címlap

top