Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.02.19.
Ha pénzt szeretnél keresni, szerdán nagyon jó ötleteket találhatsz ehhez. A bolygók támogatják a hosszú távú anyagi lehetőségeidet. Persze, kapkodnod most sem kell, nézz át mindent alaposan, akár többször is. Az idő neked dolgozik. A pénzügyekben meg pláne.

Heti horoszkóp

2020.02.17.
A legnagyobb kihívás számodra ezen a héten a családod lesz. Tapintatosan, udvariasan kell kezelned azt a rokont, aki egyre idegesítőbb. Szerdán a Nap jegyet vált, és megvilágítja a megoldást. Persze ez nem oldja meg varázsütésre a problémát, de már láthatod, hogy merre kell haladnod. Közben remek kilátásaid vannak pénzkeresés terén. Ez több, mint megnyugtató. De továbbra se bízd el magad! A hétvégi újhold ingatlan ügyben, vagy lakás átrendezéssel kapcsolatos újításban ragyogó ötletet hoz…

Havi horoszkóp

2020.02.01.
Ha utazol, kisebb bonyodalom várható, de összességében jól fogod érezni magad. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert megeshet, hogy olyan dologba bonyolódhatsz, amely miatt a bankszámlád akár le is nullázódhat. A szerelmi viszonyokban a vita után édes lehet a kibékülés. Ha szülő vagy, akkor megeshet, hogy csemetéddel a pénz miatt jöhet létre kisebb-nagyobb feszültség. A munkában olyan változás várható, amely nem lesz ellenedre.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.14.
Valentin nap utáni hétvégére rányomja a bélyegét az elvárás. Muszáj egyeztetnetek arról, hogy mire vágytok, mit szeretnétek. Felesleges olyan terheket magatokra vennetek, aminek semmi köze a másik vágyaihoz. Kommunikáció nélkül az egész puszta találgatás…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top