Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.06.18.
Aki ma megpróbál kihasználni, nem is sejti, milyen nagy hibát követ el. Pontosan átlátod, mivel akarnak manipulálni, és azt is tudod, hogyan védheted meg magad ettől a manipulációtól. Sőt! Azt is tudod, hogyan vághatsz vissza elegánsan, stílusosan és viccesen.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Szokatlanul érzékenyen érint a hétfői telihold. Ne hibáztass másokat a rossz közérzeted miatt! Tudd, hogy a telihold csak a hétfő első felét érinti! Tehát gyorsan túl leszel rajta. Szerdán és csütörtökön is elővigyázatosnak kell lenned. Ekkor a pénztárcádon üthet léket egy bolygószembenállás sorozat (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó). Hétvégén a Hold a családod, a magánéleted és a szüleid személyének fontosságára világít rá. Igyekezz minél több időt velük tölteni! Nagyon várnak.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
A házasságokban, régi együttélésekben eljuthatsz arra a pontra, amikor már nem tudod tovább tolerálni a társad viselkedését. Egyszerűen torkig leszel vele, a problémájával, amit nem tud megoldani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegeskedhetsz. Viszont anyagilag nagyon jól járhatsz. Olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Utazás is pompásan alakulhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Nem kell minden helyzetben tanácsot adni a szerelmednek, és nem kell minden helyzetben neked megoldani a nehézségeit. Most arra van szüksége a szerelmednek, hogy mellette legyél, hallgasd meg. Ennyi épp elég ahhoz, hogy jobb kedve legyen, és hogy boldogabb legyen a hétvégéje.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top