Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2021.12.06.
Mindent elkövetsz, hogy magadra irányítsd a figyelmet. Amíg ezt külsőségekkel teszed, semmi baj. Legfeljebb bohókás lánynak gondolnak, ráadásul szórakoztatod is a közönségedet. Amint azonban kinyitod a szádat, más lesz a helyzet. Túl sokat fecsegsz, ráadásul meggondolatlanul. Este olyan helyzet adódik, hogy egy jóakaród, esetleg a párod szerencsés helyzetbe kerül. Nagyon örülsz, hiszen ez neked is jót jelent.

Heti horoszkóp

2021.12.06.
Kedden és szombaton olyan bolygó együttállások lesznek az égen, amelyek szerint muszáj döntést hoznod pénzzel kapcsolatosan. Ez most nem a szokásos, napi költekezéssel kapcsolatos, hanem valami nagyobb volumenű ügy. Pont ezért kell elég időt szánnod arra, hogy megfontold a dolgot. A bolygók szerint érdemes lenne valakivel átbeszélned ezt a témát. Persze olyan személyt kell találnod, akiben maximálisan megbízol. A hétvége 2 teljesen más rezgésű nap lesz. Neked a vasárnap lesz a kedvenced…

Havi horoszkóp

2021.12.01.
Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyért nem kell keményen megdolgozni, vagy amely a hivatalos szervek szeme előtt rejtve maradhat. Családtagok között van, aki miatt gyengéden érezhetsz, és van, akinek a viselkedése előtt meglepetten állhatsz. Megeshet, hogy a munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt idegessé válhatsz, és amely ellen nem tehetsz semmit, csak alkalmazkodsz a kialakult szituációhoz. Valaminek az elromlása bosszúságot okozhat.

Hétvégi horoszkóp

2021.12.04.
Szombaton a Nyilas újhold kifejezetten jó hatással lesz rád. Ne fogd vissza magad! A párod imádja, amikor széles gesztusokkal, lelkesen beszélsz. Ettől ő is felpörög, ami jót tesz a kapcsolatotoknak ezekben a szürke, zimankós napokban.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top