Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.12.12.
Nagyon könnyen a konfliktusok kellős közében találhatod magadat, ha magas lóról beszélsz a többiekkel. Hidd el, csöppet sem leszel szimpatikusabb, ha lekezelő vagy, még akkor sem, ha szerinted viccesek a megjegyzéseid. Csütörtökön mindenki jóval érzékenyebb, és nem lesznek humoros hangulatukban...

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Meglepő fordulatot hozhat neked Merkúr, ami hétfőn belép a Nyilasba. Felélénkülhet a szellemi, intellektuális életed. Ha tanulsz, akkor ez a legjobb hír. De vigyázz, mert Merkúr itt fellengzőssé és lekezelővé teheti a stílusodat. Ez pedig nem tesz túl népszerűvé. Kedden és csütörtökön ebből konfliktus pattanhat ki bolygószembenállások szerint. Kerüld a vitát, mert téged (is) lemerít! Hétvégén a víz dominancia elolthatja a tüzedet, a lelkesedésedet. Vagyis lassíts, lustálkodj bátran!

Havi horoszkóp

2019.12.01.
Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem érthetsz egyet. Megeshet, úgy érezheted, rád kívánja kényszeríteni az akaratát, és ez frusztrálhat. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a jókedvre. Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, és amelyet ügyesen be tudsz fektetni. Egy titok a tudomásodra juthat, amelyet jó lenne, ha nem vernél nagydobra.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.06.
Semmiképp se engedd, hogy a gyerekek és/vagy a pénzügyek közétek álljanak! Ezen a hétvégén ilyen banális témák miatt összeugorhattok a pároddal, amit gyorsan megbántok. Vagyis egyszerűbb lenne megelőzni. Legalább egyikőtök legyen észnél, és nem lesz balhé...

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top