Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Van valaki a munkahelyeden, aki túlzott nyüzsgésével rendkívülien frusztrál. Szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem állva. Amennyiben elviselhetetlenné válik számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben tudsz és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy felhúzza magát és addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Kollégád hálás lesz neked az útmutatásért és te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
A munkahelyeden óvatosnak kell lenned. Vannak kollégáid, akik be akarnak vonni a vitájukba. Próbálj meg pártatlan maradni! Nem lesz könnyű, de ha aktiválod a diplomatikus részedet, sikerülhet. A hétfő és a szombat a legrázósabb napok. Ezzel párhuzamosan a családod egyik tagja bajba kerülhet. „Néma gyereknek…” Neked kell észrevenned, hogy segítségre van szüksége. Hétvégén kirobbanóan jó passzban leszel végre. Minden kitisztul, és erősnek, sőt legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Ez vagy te…

Havi horoszkóp

2021.05.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal mindent megbeszélhetsz, amit lényegesnek tartasz. Életed párja is sokkal nyitottabb, mint korábban bármikor. Előfordulhat, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amelyet jó lenne, ha titokban tudnál tartani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt feszültebbé válhatsz. Pénzügyeid viszont jól alakulhatnak, amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Nyomaszthatnak az anyagi gondok május első hétvégéjén. Kérd meg a párodat, hogy számoljatok együtt, hátha kicsit megnyugszol! És ne feledd, hogy a hétvége mindig meglepetéseket tartogat! Ez most lehet a vasárnapi Anyák napja.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top