Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.06.19.
Vigyázz ma a pénztárcádra. Ha teheted, semmit ne vásárolj, de főként tartsd olyan helyen, ahol biztosan senki sem nyúlhat hozzá. A legjobb lenne, ha bezárnád a páncélszekrénybe, így biztosan semmilyen anyagi veszteség nem érhet szerdán téged. Legyél ma körültekintő és óvatos.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Szokatlanul érzékenyen érint a hétfői telihold. Ne hibáztass másokat a rossz közérzeted miatt! Tudd, hogy a telihold csak a hétfő első felét érinti! Tehát gyorsan túl leszel rajta. Szerdán és csütörtökön is elővigyázatosnak kell lenned. Ekkor a pénztárcádon üthet léket egy bolygószembenállás sorozat (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó). Hétvégén a Hold a családod, a magánéleted és a szüleid személyének fontosságára világít rá. Igyekezz minél több időt velük tölteni! Nagyon várnak.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
A házasságokban, régi együttélésekben eljuthatsz arra a pontra, amikor már nem tudod tovább tolerálni a társad viselkedését. Egyszerűen torkig leszel vele, a problémájával, amit nem tud megoldani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt idegeskedhetsz. Viszont anyagilag nagyon jól járhatsz. Olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Utazás is pompásan alakulhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Nem kell minden helyzetben tanácsot adni a szerelmednek, és nem kell minden helyzetben neked megoldani a nehézségeit. Most arra van szüksége a szerelmednek, hogy mellette legyél, hallgasd meg. Ennyi épp elég ahhoz, hogy jobb kedve legyen, és hogy boldogabb legyen a hétvégéje.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top