Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.02.24.
Hétfőn nem igazán tudsz a munkádra koncentrálni, mert még mindig tele van a fejed az otthoni, családi gondokkal, problémákkal. Ha meg tudod oldani, inkább vegyél ki mára szabadságot, és rendezd el, amit a leginkább szükséges megoldanod. Ha dolgoznod kell, próbáld napközben félretenni a gondokat.

Heti horoszkóp

2020.02.24.
Alig tudsz a munkádra koncentrálni a hét elején, mert otthoni gondok és/vagy feladatok elvonják a figyelmedet. Ha teheted, vegyél ki szabadságot! Ha nem, akkor lassabban dolgozz! A rutin most nem fog menni. Hét közepén bosszantó helyzet adódhat, aminek okozója egy gyerek, vagy egy gyerekes felnőtt. Hiába húzod fel magad, a dolog ettől nem oldódik meg. A hétvége már a tavaszt hozza: vasárnap kezdődik március. Csupa kellemes fényszög lesz az égen, ami kellemes hangulatot szimbolizál.

Havi horoszkóp

2020.02.01.
Ha utazol, kisebb bonyodalom várható, de összességében jól fogod érezni magad. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert megeshet, hogy olyan dologba bonyolódhatsz, amely miatt a bankszámlád akár le is nullázódhat. A szerelmi viszonyokban a vita után édes lehet a kibékülés. Ha szülő vagy, akkor megeshet, hogy csemetéddel a pénz miatt jöhet létre kisebb-nagyobb feszültség. A munkában olyan változás várható, amely nem lesz ellenedre.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
Nagyon szeretnél az otthonotokban valamit szépíteni, újítani. Régi vágyad ez, de eddig nem volt rá esélyed. Azonban a párod nem biztos, hogy partner ebben. Mielőtt összevesznétek, meg kéne értened, hogy miért áll ellen. Ezek után könnyebb lesz közös nevezőre jutni.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top