Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2021.04.22.
Az a fajta ember vagy, aki szereti a kezét és a szemét mindenen rajta tartani, mindenről szeretsz tudni. Ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelted, nem feltétlenül tesz boldoggá, sőt kifejezetten frusztrálttá válsz tőle. Ha azonban megpróbálsz kicsit lazábban hozzáállni mindenhez és másokat is hagysz szóhoz jutni, minden sokkal könnyebbé válik, a népszerűségi indexed pedig méterekkel nőni fog a többiek szemében.

Heti horoszkóp

2021.04.19.
A munkádban sok feladatra számíts ezen a héten! Örülj neki, mert ha nehéz, akkor bebizonyíthatod, hogy képes vagy helytállni. A bolygók azt tanácsolják, hogy még ne szólj! Tűrj és csináld! Idővel lesznek tapasztalataid, amikre hivatkozhatsz. A föld jegyekben járó bolygók szerint csak konkrétumokkal érdemes érvelned. Az érzelmeket és a fikciókat hagyd ki! Meglátod, hogy idővel egyre tisztább lesz a kép. Hétvégén ki kellene szellőztetned a fejedet. Menj sétálni, kirándulni, és ki leszel cserélve!

Havi horoszkóp

2021.04.01.
A házasságokban, régi együttélésekben parázs vita alakulhat ki, talán azért, mert a társad most könnyebben kihozható a béketűrésből. De az is lehet, hogy több olyan személy van a környezetedben, akik agresszívek, és ez nincs jó hatással a kedélyállapotodra. Kisebb-nagyobb vásárlást szerencsésen bonyolíthatsz, valakinek a hálája zavarba hozhat. Fogadd el, amit adnak, mert ezt jó szívvel teszik. Pénzedre jobban vigyázz, mert kár érhet.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.17.
Készülj fel rá, hogy szombaton a kedvesed ezerrel pörög, és ömleszti rád az ötleteit. Követhetetlen, hogy mennyi mindent akar. Te pont ezt imádod benne. Szóval még véletlenül se lohaszd le a lelkesedését!

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top