Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2024.06.18.
Ma az utazás és az új élmények iránti vágyad erősödhet meg. Ha teheted, tervezd meg a következő kalandodat, vagy fedezz fel új helyeket a lakóhelyed közelében. Az új tapasztalatok most gazdagíthatják az életedet.

Heti horoszkóp

2024.06.17.
Munkahelyi projektedben tedd tisztába a részleteket, hogy minden átlátható legyen. Csempéssz a hétbe egy jó kis baráti összejövetelt, ahol lehetőség lesz a személyes, baráti kapcsolatok erősítésére és ahol legalább kis időre kilépsz a munka és kötelességek taposómalmából.

Havi horoszkóp

2024.06.01.
A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amely nincs jó hatással a viszonyotokra. Talán életed párja olyan dologgal állhat elő, hogy neked meglepetésedben az állad is leeshet. A kapcsolatnak a jövője a te kezedben van. A kollégák között van olyan személy, akivel összeveszhetsz, és lehet olyan személy az ismerőseid között, akinek a viselkedése kellemesen meglephet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akitől tanulhatsz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, legyen szó akár nyaralásról, akár munkáról.

Hétvégi horoszkóp

2024.06.15.
Találjátok meg kapcsolatotoknak azt az egyensúlyát, mely figyelembe veszi, hogy mindketten változtok, és az is természetes, hogy igazodni kell a megváltozott körülményekhez. Lehet, hogy ehhez most még több figyelem és elfogadás kell, de megéri…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Nyilas csillagjegy jellemzői

Címlap

top