Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Vasárnap érdemes kimozdulni otthonról. Töltsd fel magad az utolsó munkahétre. Találkozhatsz a barátokkal, csinálhattok közös programokat, hiszen ma mindenkivel megtalálod a hangot. Kell neked most a beszélgetés, amire karácsony előtt már nem lesz lehetőséged. Élj az alkalommal, a többiek is örülni fognak neked.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Meglepő fordulatot hozhat neked Merkúr, ami hétfőn belép a Nyilasba. Felélénkülhet a szellemi, intellektuális életed. Ha tanulsz, akkor ez a legjobb hír. De vigyázz, mert Merkúr itt fellengzőssé és lekezelővé teheti a stílusodat. Ez pedig nem tesz túl népszerűvé. Kedden és csütörtökön ebből konfliktus pattanhat ki bolygószembenállások szerint. Kerüld a vitát, mert téged (is) lemerít! Hétvégén a víz dominancia elolthatja a tüzedet, a lelkesedésedet. Vagyis lassíts, lustálkodj bátran!

Havi horoszkóp

2019.12.01.
Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem érthetsz egyet. Megeshet, úgy érezheted, rád kívánja kényszeríteni az akaratát, és ez frusztrálhat. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a jókedvre. Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, és amelyet ügyesen be tudsz fektetni. Egy titok a tudomásodra juthat, amelyet jó lenne, ha nem vernél nagydobra.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Szombaton kissé értetlenül nézheted, hogy a kedvesed min képes elérzékenyülni. Ne mutasd, hogy számodra ez nem megható! Mert úgy fogja venni, hogy érzéketlen vagy, és neked nem fontos az, ami neki az. Vasárnap nagyobb összhang lesz köztetek. Helyre áll a harmónia.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top