Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
A szerdai pozitív tendencia csütörtökön is folytatódik. Bármilyen teendőt is időzítesz mára, bízhatsz benne, hogy a lehető legjobban alakul számodra. Most már tényleg ismét pozitívan gondolhatsz a lehetőségeidre, hiszen egyre jobban és jobban alakul minden. Higgy magadban, higgy a csillagok támogatásában.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
A munkádban végre áttörés várható. Ezen a héten beérnek azok a gyümölcsök, amelyek korábban reménytelennek tűntek. Szerdán Szaturnusz elindul előre, ami kézzel fogható eredményeket jelent. Ez fizetésemeléssel is járhat. Persze Szaturnusz lassú bolygó, így nem biztos, hogy ez megtörténik még ezen a héten. De hamarosan igen. Hétvégén vigyázz a testi épségedre, a szeretteidre és mindenre, ami fontos számodra! Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz bolygókereszt javasolja ezt.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ez az új helyzet jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre, és még egy olyan tervet is meg tudsz valósítani, amiről talán korábban úgy gondoltad, ez lehetetlen. Kolléga irigy viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy plusz feladatot kell elvégezned, ami nem okoz nehézséget…

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Szakítás lóg a levegőben. Nagyon óvd a kapcsolatotokat, ha nem akarsz véget vetni! Egy ronda bolygókereszt lesz az égen, ami heves reakciót vált ki belőled. Ezt a párod bizalmatlanságnak, féltékenységnek és méltatlan eljárásnak fogja fel. Próbálj visszafogottabb lenni!

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top