Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2022.12.01.
Szerelmed meglepetésekkel halmoz el, ami kifejezetten jólesik neked, és növeli az önbizalmadat. Pont jókor érkeznek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi. Használjátok ki ezt a napot, a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hisz a hétköznapok rohanása általában kevés alkalmat ad a romantikára. Egyszerűen csak beszélgessetek, nézzetek meg egy filmet, vagy bújjatok össze egy finom bor társaságában.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Lehet, hogy szívesen közreadod és tanítod másoknak mindazt, amit már tudsz, de azért légy óvatos a hely és a megfelelő időpont kiválasztásában. Teljesen normális, ha véleménykülönbség van köztetek, próbáld ezt elfogadni, nem érdemes a személyed elleni támadásnak venni, lehet, hogy ő egyszerűen csak máshogy látja a világot. Több szem többet lát alapon lehet, hogy előrébb juttok, ha összefogtok.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Még az is lehet, hogy megfizetik a munkádat. De az is megeshet, hogy vásárlás során élvezhetsz olyan helyzetet, ami jó hatással lehet az anyagi ügyeidre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dolgokkal állhat elő, amivel téged idegessé tehet. De megeshet, hogy felbukkanhat az exed, és ő is olyan dolgokat mondhat, ami miatt csalódottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt hullámzó érzések keríthetnek hatalmukba: lesz, aminek örülsz, és lesz, ami miatt lelki fájdalmat érezhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2022.11.26.
Egyeztessetek pároddal, hogy mindkettőtöknek elfogadható döntést tudjatok most hozni. Lehetnek érvek és ellenérvek, nézzétek végig mindet, adj teret és kibontakozási lehetőséget a másik félnek. Annyit nem ér az egész, hogy összevesszetek és ez árnyékot vessen az egész hétvégétekre. Ha sikerült döntésre jutnotok, együtt tegyétek meg az első lépéseket e közös új irány és lehetőség felé.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top