Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp

2020.09.27.
A vasárnapot se töltsd a négy fal között. Persze, most nem is lehetne téged visszafogni, mert mehetnéked lesz egész nap. Ha a párod nem akar hozzád csatlakozni, ne bántódj meg a döntésén. Az esti közös programban azért jó lenne, ha időben megegyeznétek. Olyan szép a mai nap, és legyen az este is hasonló...

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Ez a heted akkor lesz sikeres, ha mindig csak az aktuális ügyekkel foglalkozol. Szinte képtelenség tervezni. Hiába találod ki, hogy mikor, hova mész, valami közbe jöhet. A rugalmasság, az optimista hozzáállás és a nyitottság megőrzése a kulcs. Megfigyelheted a környezetedben, hogy azok az emberek robbannak le, akik mereven ragaszkodnak valamihez. Természetesen a fegyelem és a koncentráció most is hasznos. Különösen pénteken. Hétvégén a Vízöntő Hold „kicsalogat” a szabadba. Hagyd magad!

Havi horoszkóp

2020.09.01.
Olyan változás következhet be, amellyel nem számoltál. Ez az oka annak, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz, mert eddig úgy gondolhattad, ez nem történhet meg veled. Figyelmednek fókuszában az anyagiak állhatnak: a bevételek mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a mostani időszak. Ha szülő vagy, csemetéddel most nehezebb.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.25.
A hétvégék mindig kihívást jelentenek, mert néha nehéz eldöntened, hogy együtt, vagy külön töltsétek. Azzal semmi baj nincs, ha nem vagytok együtt sülve-főve. Csak arra kell törekednetek, hogy egy hullámhosszon legyetek. Így nem lesz sértődés…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljesleíráshoz

Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top