Ezo

A Nyilas aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Nyilas aszcendensTesti jellemzői: Atlétatípus, erős, ám mégis karcsúnak látszó test. Magas, tiszta homlok, nyílt tekintetű szemek, erősen kirajzolt, formás orr. Ívelt ajak, nagy, erős, kissé sárgás fogak. A bőre kreolos, a fülkagylói nagyobbak. Jellemző rá az erős csípő, a hosszú combok, az egyenes, vékony lábak, karcsú boka. Fiatalos megjelenését idősebb koráig megtartja, amikor is hízásra hajlamossá válik.

Amit az életben fontosnak tart: A kihívásokat, mert így tudja kiaknázni a legteljesebb mértékben a képességeit. Szüksége van újabbnál újabb feladatokra, amelyekben egyedit alkothat, és megmutathatja a világnak, hogy milyen nem mindennapi képességekkel rendelkezik. A pénzkereset önmagában nem annyira fontos, inkább a kalandszellem és a problémák megoldása.

Ideális partnere:
Az Ikrek. Az Ikrek Nap-jegyű személyeket nagy képzelőerejük és kíváncsiságuk remek szeretővé teszi. Szellemileg és fizikailag is nagyon aktívak, mesterei a szónak, és akkor sem esnek kétségbe, ha a tettek mezejére kell lépniük. Az erotikában igen jártasak, szeretnek új dolgokat felfedezni, ezért nem árt őket olykor figyelmeztetni, hogy hol a határ.

Öltözködési stílusa: Imádja a nadrágokat, szereti felfedezni a divatban az idegen kultúrák hatását. Számára csak határok nélküli trend létezik, nyitott minden egzotikumra, csupán egyetlen fontos
szempontot tart szem előtt: a kényelmet. Nem szívesen visel szűk, feszes ruhadarabokat és magas sarkú cipőket.

Betegségre való hajlama: Ízületi gyulladások, valamint az epéje adhat rendszeresen okot panaszra. A többi aszcendensnél gyakrabban kerülhet szellemileg túlfeszített állapotba, ám gyakori szaunázással
megtisztíthatja testét-lelkét.

Szerencsehozó virága: A kinyílt rózsa, mely a fényt, a szeretetet és az életet jelképezi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top