Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp - 2024. Május 28.

Kos

03.21 - 04.19
Az angyalok azt üzenik, hogy attól biztosan nem fogsz szenvedni, hogy körülményeskedsz a változások miatt. Pont ellenkezőleg, inkább arra lehet hajlamod, hogy fejjel mész a falnak. Segíthet, ha megállsz és türelemre inted magad…

Bika

04.20 - 05.20
Az angyalok azt üzenik, hogy kellemes, megfontolt stílusod bárkit levehet a lábáról és a nehéz konfliktusokat is könnyebben elsimítod. Vigyázz saját csapdáidra, ami a lassúságból fakadhat és tehetetlennek érezheted magad tőle. Pedig veled van az erő!

Ikrek

05.21 - 06.21
Az angyalok azt üzenik, hogy új ciklus jöhet életedben. Bízz magadban és megérzéseidben. Nem is kell túlbonyolítanod a dolgot, haladj csak egyenesen és keresd a legegyszerűbb megoldást.

Rák

06.22 - 07.22
Az angyalok azt üzenik, hogy merj kibújni védőburkodból, bármilyen régen szövögeted is magad körül. Lehet, hogy ezzel göröngyös útra taszítod magad, de ez fog majd célod felé vinni, az sem baj, ha lépésről lépésre haladsz.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Az angyalok azt üzenik, hogy a külső változások akár meg is rengethetik világodat. Megzavarhat, hogy a jól bejáratott utak zűrzavarossá válnak, sőt a külső csillogás is megkophat. De a benned lévő értékek a legfontosabbak!

Szűz

08.23 - 09.22
Az angyalok azt üzenik, hogy tartózkodásod visszavetheti társas kapcsolataidat, akár meglévő, akár új barátaidról van szó. Ezt magaddal kell megbeszélned és belül rendezned. Próbáld elengedni fenntartásaidat.

Mérleg

09.23 - 10.22
Az angyalok azt üzenik, hogy bátran vállalhatod magadat és nézeteidet, nem kell azonosulnod sem párod, családtagod, sem főnököd hitvallásával. Lehet, hogy ez nehéz helyzetbe sodor, de bízz benne, hogy ez csak átmeneti lesz.

Skorpió

10.23 - 11.21
Az angyalok azt üzenik, hogy túl mélyen belemehetsz egy adott helyzetbe és ez jóval mélyebbre taszíthat, mint gondolnád. Lefelé könnyű zuhanni, de amikor kikapaszkodnál, akkor fog látszódni, hogy milyen nehéz a dolog. Mindig csak a következő kis lépésre koncentrálj, akkor menni fog.

Nyilas

11.22 - 12.21
Az angyalok azt üzenik, hogy jöhet változás, jöhet baj, bármi, amivel meg kell most küzdened. Ilyenkor sokszor az húzhat ki a gödörből, ha emberszeretetedre hallgatva annak segítesz, aki még nálad is nehezebb helyzetben van.

Bak

12.22 - 01.19
Az angyalok azt üzenik, hogy ha nehéz helyzetbe kerülsz, próbálj rugalmasan viszonyulni, minél könnyedebben venni az egészet. Hidd el, ettől még nem leszel felelőtlen, ez egyébként is távol áll tőled.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Az angyalok azt üzenik, hogy ha gödörbe kerülsz, csak kacagj egy nagyot. A humor még a legnehezebb helyzetben is segít. Nem oldja meg a problémát, de kellőképpen felszabadítja a lelkivilágodat ahhoz, hogy bevillanjon a megoldás.

Halak

02.19 - 03.20
Az angyalok azt üzenik, hogy ha utat tévesztenél, állj meg és idézd fel magad előtt a célodat. Ne izgulj, van időd összerendezni gondolataidat és érzelmeidet. Sokszor a legegyszerűbb megoldás a legfrappánsabb, nem kell túlbonyolítanod.

Címlap

top