Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp - 2020. Szeptember 14.

Kos

Kos

03.21 - 04.19
Az egyensúly és a belső harmónia megtalálása mindennél fontosabb lesz ezen a héten. Mindkét törekvésedben Zadkiel arkangyal segít neked. Ő az az angyal, aki emlékeztet, hogy ki vagy valójában, és a lélekküldetésedre is felhívja a figyelmedet. Kérd a segítségét, hogy visszaemlékezhess minderre, mert ez az alapja a most lelki békédnek is. 
Bika

Bika

04.20 - 05.20
Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmaidat! A megvalósítás első lépése, hogy képes legyél kimondani, mire vágysz a legjobban. Gábriel arkangyal segít neked ezen a héten, hogy pontosan meg tudd fogalmazni, mindazt, amit igazán szeretnél. Amikor pontosan tudod a célodat, onnan csupán egyetlen lépés a megvalósítás.
Ikrek

Ikrek

05.21 - 06.21
Metatron arkangyal segít ezen a héten, hogy következetesen végig vidd, amiben igazán hiszel. Ne engedd, hogy bárki is megingasson a hitedben, a célod megvalósításában. A legjobb úton haladsz a sikered felé. Bármire vágysz, hamarosan teljesül a kívánságod. Metatron arkangyal támogatását pedig bármikor kérheted, ha picit is elbizonytalanodnál valamiben.
Rák

Rák

06.22 - 07.22
Könnyen lehet, olyasmihez ragaszkodsz, amit időszerű lenne már elengedned. Sandalfon arkangyal  segít neked, hogy észrevedd mindezt. Az új lehetőségek itt vannak az orrod előtt, s valójában csak rajtad múlik, hogy élsz-e valamelyikkel. Sandalfon arkangyal örömmel meghallgatja a kéréseidet, az imádat. Kérd bátran a segítségét, érdemes!
Oroszlán

Oroszlán

07.23 - 08.22
A belső erődre, a tartásodra nagy szükséged lesz ezen a héten. Ariel arkangyal örömmel támogat téged, amikor meg kell őrizned a higgadtságodat, a magabiztosságodat, a nyugalmadat. Kérd Ariel arkangyal segítségét, ha úgy érzed, elveszíted a türelmedet, vagy számodra kezelhetetlen helyzet és kihívás elé állít az élet.
Szűz

Szűz

08.23 - 09.22
Jeremiel arkangyal segít neked ezen a héten visszatekinteni az elmúlt időszakra. Érdemes átgondolnod, mit értél el már ebben az évben, milyen célokat tudtál megvalósítani, s milyen lehetőségek várhatnak még rád. Különleges napok várnak még rád ezen a héten. S most különösen fontos, hogy tudd, hol tartasz.
Mérleg

Mérleg

09.23 - 10.22
Raguel arkangyalt az igazság angyalának is nevezik, s ő segít neked ezen a héten. Legyen bármi, amiben nem látsz most teljesen tisztán, kérd Raguel arkangyalt, hogy segítsen neked az igazság kiderítésében. Innentől nincs más dolgod, mint figyelni a megérzéseidre, mert pontosan tudni fogod, hogy mi valós és mi nem.
Skorpió

Skorpió

10.23 - 11.21
Neked nagyszerűen működnek a megérzéseid. Ezen a héten pedig különösen fontos, hogy kövesd a belső hangokat. Hániel arkangyal segítségét bármikor kérheted, amikor nem vagy biztos, valóban az intuíciód szólalt-e meg benned. Az intuíciód az angyalok hangja, s ők mindenkor szeretetteljes és egyértelmű üzeneteket küldenek. Csak erre figyelj!
Nyilas

Nyilas

11.22 - 12.21
Ahelyett, hogy a jövőddel kapcsolatos negatív gondolatokkal bombáznád magad, inkább add át a félelmeidet Jophiel arkangyalnak. Ő szeretettel támogat és megnyugtatja a lelkedet, ha kéred. Higgy magadban, próbáld visszanyerni a pozitív gondolkodásodat. Lehet, még nem így látod, de a helyzeted sokkal jobb, mint gondolod. 
Bak

Bak

12.22 - 01.19
Rafael arkangyal segít neked ezen a héten, hogy a lehető legjobb formába kerülhess. Most szükséged lesz az energiádra, hiszen fontos feladatok várnak rád. Még nem dőlhetsz hátra, továbbra is haladnod kell a megkezdett úton. A sikertől valójában csak karnyújtásnyira vagy, vagyis előbb valósul meg a célod, mint sejtetted volna...
Vízöntő

Vízöntő

01.20 - 02.18
Raziel arkangyal segít, hogy megőrizhesd a nyugalmadat és a jókedvedet. Az egészséged múlhat a hangulatodon. Ha lemondó és pesszimista vagy, azzal teszel most a lehető legrosszabbat magadnak. Ellenben a pozitív gondolatokkal az immunrendszered is megerősödik. Raziel arkangyal támogat, hogy optimista maradj minden helyzetben.
Halak

Halak

02.19 - 03.20
Mihály arkangyal segítségét valójában bármikor és bármiben kérheted. Ezen a héten, ha úgy érzed, elbizonytalanodsz, és nem tudod, hogyan dönts bizonyos helyzetekben, kérd Mihály arkangyal támogatását. Segít neked megszabadulni a nyomasztó érzésektől, nem mellesleg csupa pozitív üzenetet suttog a füledbe. Figyeld a megérzéseidet!

Címlap

top