Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp - 2019. Július 15.

Kos

03.21 - 04.19
Raziel arkangyal segít téged ezen a héten, hogy tisztán, objektíven láthass valamilyen eddig megoldatlan helyzetre. Ha most szivárvány bukkan fel előtted az égbolton, biztos lehetsz, hogy Raziel arkangyal üzent neked. Nagyon hamarosan a megoldást is ugyanilyen pontosan láthatod.

Bika

04.20 - 05.20
Chamuel arkangyal támogat téged ezen a héten. Bátran kérheted a segítségét, ha új munkahelyre, netán új feladatokra vágysz. Az utóbbi időben azt érezheted, munkád már nem ad annyi örömet, mint korábban. Jól érzed, ideje váltanod. Chamuel arkangyal segít, hogy igazán kreatív és neked való munkahelyre találj.

Ikrek

05.21 - 06.21
Jophiel arkangyal szerint ideje rendet rakni maga körül és a fejedben is. Zaklatottnak tűnsz, az utóbbi időben nagyon sok minden történt veled, ami fenekestül forgatta fel az életedet. Ideje kisöpörni szó szerint és átvitt értelemben is az életedből a káoszt, a rendetlenséget, a zűrzavart. Jophiel arkangyal segít neked.

Rák

06.22 - 07.22
Ariel arkangyal bátorsággal tölti meg a szívedet. Ezen a héten szükséged is lesz minden bátorságodra, hiszen több kihívásnak is eleget kéne tenned. Ariel arkangyal segítségével kiállhatsz önmagadért, de a félelmekkel is szembe nézhetsz. Érdemes kérned az angyali segítséget.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Mihály arkangyal támogat téged ezen a héten. A Teremtő a saját képére alkotott téged, minden tulajdonsága benned is megjelenik. Te is képes vagy a teremtésre, kreatív és alkotó energiákkal rendelkezel. Mihály arkangyal pedig segít, hogy kihozhasd magadból a lehető legtöbbet.

Szűz

08.23 - 09.22
Jeremiel arkangyal, Isten kegyelmét közvetíti neked. Jeremiel arkangyal segítségével megbocsáthatsz magadnak, és mindenki másnak is az életedben. Isteni kegyelemben részesülsz, ami különleges jutalom. Érezd most az angyali energiákat, és fogadd örömmel a támogatást, a segítséget. Megérdemled.

Mérleg

09.23 - 10.22
Hániel arkangyal támogat szerint a mai telihold tökéletes, hogy elengedj mindent, amire nincs már szükséged. Ahhoz, hogy a következő újholdkor új feladatokban, célokba kezdhess, előbb le kell zárnod, el kell engedned a múltat, és mindazt, ami hátráltat téged. Hániel arkangyal nagyon sokat segít neked nemcsak ma, de egész héten át.

Skorpió

10.23 - 11.21
Uriel arkangyal tolmácsolja neked az égiek üzenetét: Imáid meghallgatásra találtak, amiért eddig fohászkodtál, remek ötleten keresztül válik valóra. Az a gondolat, ami többször is eszedbe jut, csak úgy spontán ezen a héten, válasz a kérdésedre. Vidd tovább ezt az ötletet, hiszen Uriel arkangyal a célod megvalósításában is támogat téged.

Nyilas

11.22 - 12.21
Sandalphon arkangyal valódi ajándékot továbbít neked ezen a héten: a szeretet ajándékát. Fogadd el az isteni szeretetet, az isten ajándékokat. Nincs más dolgod, mint szét tárni a karodat, és elfogadni mindazt a jót, amit a Sandalphon arkangyal továbbít neked. Nyisd meg a héten a szívedet.

Bak

12.22 - 01.19
Rafael arkangyal üzenete szerint ezen a héten tudatosan kell figyelned magadra, az egészségedre. Ha lehetséges, fogyassz most minél több friss zöldséget, gyümölcsöt, tested és a lelked hálás lesz érte. Aludj és pihenj minél többet, erre van most a legnagyobb szükséged.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Raquel arkangyal mindenkor segít téged, amikor úgy érzed, meginog a hited. Raquel arkangyal támogat és erősíti a lelkedet, hidd el, most minden úgy a legjobb, ahogyan éppen történik. Minden esemény érted történik, próbáld meglátni az isteni rendet. Te különösen érzékeny vagy az égiek energiáira, pontosan tudod, mikor mit és hogyan kell tenned.

Halak

02.19 - 03.20
Zadkiel arkangyal segít megbocsátani magadnak. Próbálj szeretettel közelíteni önmagad felé, hidd el, nagyon is szerethető lélek vagy. Megérdemled az isteni szeretetet, ahogyan az emberek szeretetét is. Zadkiel arkangyal segít megnyitni a szívedet.

Címlap

top