Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp - 2023. November 28.

Kos

03.21 - 04.19
Az angyalok azt üzenik, hogy ügyelj rá, hogy lelkesedésed ne vigyen bele egy hamis helyzetbe. Jó, ha szépnek látod a világot, de ne hagyd magad átverni vagy becsapni olyan illúzióval, melyeket vágyaid vetítenek lelki szemeid elé.

Bika

04.20 - 05.20
Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán két lábbal állsz a realitások talaján, ezért nem is könnyen ragadsz a hamis illúziók hálójába. De vigyázz, mert neked is lehet olyan gyenge pontod, amit a rosszakarók csaléteknek használhatnak.

Ikrek

05.21 - 06.21
Az angyalok azt üzenik, hogy ügyelj arra, nehogy megcsaljanak az érzékeid és valami olyasmit vetítsenek lelki szemeid elé, ami nem valóságos, csak nagyon szeretnéd, hogy úgy legyen. Koncentrálj arra, ami igazán fontos számodra!

Rák

06.22 - 07.22
Az angyalok azt üzenik, hogy bízz magadban és abban, hogy hosszú távú céljaid jó irányba vezetnek, akkor is, ha még nem látod a siker kapuját. A kanyarok megtéveszthetnek, de ha nem feleded a kitűzött célt, nem tévedhetsz el.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Az angyalok azt üzenik, hogy korlátokat és súlyos felelősségeket is hozhat még az év vége. Ahelyett, hogy menekülnél ezek elől, állj bele a helyzetbe, hiszen szívós és kitartó is tudsz lenni, ha igazán akarsz.

Szűz

08.23 - 09.22
Az angyalok azt üzenik, hogy bár józanul és gyakorlatiasan gondolkodsz, téged is megtéveszthetnek vagy a félreértések csapdájába csalhatnak. Kapaszkodj szilárd tengelyedbe és abba a biztos tudatba, hogy van erőd kitartani jó céljaid mellett.

Mérleg

09.23 - 10.22
Az angyalok azt üzenik, hogy a csapdák, megtévesztések és terelések világában az segíthet megőrizni harmóniádat, ha két kézzel kapaszkodsz belső tengelyedhez. Derűd megőrzése szintén fontos, ebben humorérzéked siet segítségedre.

Skorpió

10.23 - 11.21
Az angyalok azt üzenik, hogy ne ijedj meg, ha árnyékokkal, akár a múlt sötét árnyaival találod szemben magad. Maradj higgadt és tudatosítsd magadban, hogy mindez csupán illúzió, de a valóságot és a jövődet te magad tudod alakítani.

Nyilas

11.22 - 12.21
Az angyalok azt üzenik, hogy bár úgy érezheted, hogy tisztán és világosan közvetíted szándékaidat, mégis félreértik vagy valahogyan félrecsúsznak a dolgok. Lassíts kicsit és szánj több időt a kommunikációra, értesd meg magad minél világosabban.

Bak

12.22 - 01.19
Az angyalok azt üzenik, hogy kemény igazságok jöhetnek, melyekre nem árt felkészülni. De nincs minden veszve, próbáld meglátni a dolgok jó oldalát és a fejlődési lehetőséget az előállt helyzetben.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Az angyalok azt üzenik, hogy ne ringasd magad abban az illúzióban, hogy álmaidat egy csapásra elérheted. De ez nem jelenti azt, hogy hiábavaló lenne a következő és az azt követő lépés. Sőt, minden kicsi lépéssel közelebb kerülsz álmaid fellegvárához.

Halak

02.19 - 03.20
Az angyalok azt üzenik, hogy bár lehet, hogy áldozatot kell hoznod, de ez szükséges ahhoz, hogy valódi lépéseket tegyél álmaid felé. Úgy érezheted, hogy céljaidat homály fedi és a feléjük vezető út is elmosódottá válhat. De tiszta fejjel és szívvel eloszlatod a ködöt magad körül.

Címlap

top