Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
A többiek egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményedet, amelyben perdöntő lehet a te álláspontod. Épp ezért racionálisan gondold végig az egész helyzetet, mérlegeld a következményeket, és úgy mondd ki a végső szót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek a kedvére legyen, és semmiképpen ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy elmagyarázd az álláspontodat.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Vihar előtti csendet tapasztalhatsz a hét során. Teszed a dolgod, de folyamatosan hiányérzeted lehet. Ne pánikolj, és ne kezdj el kapkodni! Mindennek meglesz az eredménye, minden kérdésedre választ fogsz kapni. Közben azt is látnod kellene, hogy mások is küzdenek. Nem te vagy a legrosszabb helyzetben. Szóval nem tanácsos panaszkodnod. Aki nem értékeli azt, amije van, az elveszíthet mindent. Szombaton a Mars belép az Ikrekbe, és szokatlan hosszú ideig: jövő márciusig itt marad. Ez motiváló lesz számodra…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
A kommunikáció ebben a hónapban nem tartozik az erősségeid közé. Ezért nagyon oda kell figyelni arra, amit mondasz vagy amit veled közölnek. Különösen igaz ez például a munkahelyedre, ahol félreértés hatására kellemetlen helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy az egzisztenciádban olyan átalakulás történhet, amely miatt változtatnod kell a magatartásodon. A saját érdekedben jól tennéd, ha dicsérnél, hízelegnél, mert olyasvalakinek legyezheted ezzel a hiúságát, akinek van ráhatása a te életed alakulására. Rokonnal fontos megbeszélést folytathatsz.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Mindenki jön, megy, utazik, és csodás helyekről posztol fotókat. Saját érdekedben hagyd figyelmen kívül ezeket, és csak önmagatokra koncentrálj! Azt csináljátok, ami nektek jólesik! Anélkül, hogy másokat utánoznátok!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top