Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Ha részletesen megvizsgálod a veled történteket, könnyedén rájössz az ok-okozati összefüggésekre. Barátaidnak is sokat segíthetsz ma, ha világosan és érthetően elmondod a tapasztalataidat. Viszont csak annak mesélj, aki kifejezetten kéri tőled. Nem kell a többiekre erőltetni a gondolataidat.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Készülj fel rá, hogy hétfőn több olyan kellemetlen fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) lesz az égen, amitől kellemetlenül érezheted magad testileg és/vagy lelkileg. Jobban tennéd, ha erre a napra nem terveznél semmi extrát. Keddtől sokkal jobb passzban leszel. Visszatér az életkedved. Csütörtökön bolygód, a Merkúr átlép az Oroszlánba, ami téged utazásra „hív”. Június utolsó napjai lelkesítően hatnak rád. Keress tipikus nyári programot! Az Ikrek Hold élénkítően hat rád…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Kaotikus helyzet alakulhat ki az életedben, ezért nem szabad most nagyobb változásokat meghozni. Különösen igaz ez a megélhetésre, mert a munkahelyeden zűrös lehet a szituáció. Ha nyugton maradsz, ebből a lehető legjobban kerülhetsz majd ki. Pénzügyek terén kedvező hírek juthatnak a fülecskédbe. A szerelem egén villámok cikázhatnak, de az is lehetséges, hogy régi probléma kerül ismét terítékre.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Talán fel sem merült benned eddig, hogy nem mindenki kedveli a párodat. Ezen a hétvégén valaki panaszkodhat is rá, vagy nem tetszését fejezi ki neked. Nagyon fontos, hogy ne kapd fel a vizet, ne vágj vissza, de a párodat se vond kérdőre. Egyszerűen csak gondold át, vajon mennyiben irigység avagy jogos megjegyzés, amit hallasz.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top