Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Csütörtökön nagy fába vágod a fejszéd, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amelyre jelen pillanatban elég kevés az esélyed. Mivel számodra becsületbeli ügyről van szó, egy pillanatra sem inog meg a hited. Ez lesz majd az, amely hozzásegít ahhoz, hogy bármit is elérj, hisz a veled ellentétben, már az elején feladó emberek soha nem lesznek képesek olyasfajta sikereket elérni, amelyek téged többé és nagyobbá tesznek majd! Csak menj előre, felszegett fejjel, a váratlan fordulatokra is felkészülve és nem lehet gond! Bátran fuss neki a nagyobb akadályoknak is.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Elő szülinapot élhetsz meg ezen a héten. Égi ajándék neked, hogy kedden bolygód, a Merkúr, szombaton pediga Vénusz lép az Ikrekbe. Előbbitől könnyebbnek és gyorsabbnak, utóbbitól népszerűbbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magad. Szóval panaszra nem lehet okod. Csupán egy kihívást tartogat a hét: diszkréten kell kezelned több témát is. Semmilyen ürüggyel se áruld el, amit tudsz! Ne hidd, hogy jót teszel, ha elmondod! A hétvégédet töltsd barátokkal! Velük felszabadultnak érezheted magad.

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amelyben nehéz becsületesnek, tisztességesnek maradni. Most a szavak embere lehetsz. Nem árt, ha tudod, hogy dicsérettel, tömjénezéssel olyan eredményt érhetsz el, amely miatt az elégedettség járhatja át minden porcikádat. A házasságokban, régi együttélésekben elfogadási probléma alakulhat ki.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Szíved szerint szombaton a szerelmednek, vasárnap az édesanyádnak vennéd meg az egész virágboltot. Holott nem szabadna költekezned. Hidd el, hogy 1 szál virágnak is örülni fognak! Mellé mondhatsz verset vagy énekelhetsz.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top