Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2023.11.30.
Lassú és fáradt napod lesz ma, amin nem csak te hanem a környezeted is meglepődik, hiszen azt szokták meg tőled, hogy egy percig sem bírsz nyugton maradni. Ma más a helyzet, de nincs semmi baj, ez egy ilyen nap.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Lehet, hogy most egyszerre túl sok projektbe vágnál bele, hogy még mindennel elkészülj év vége előtt. De néha a kevesebb több, állíts fel prioritási sorrendet és ami a legfőbb, egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd szét a figyelmedet. Ez segít túlélni a hétfői telihold keltette feszültséget is.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Kolléga az idegeiden táncolhat, de az is lehet, hogy a munkavégzés során jöhet létre olyan helyzet, amely miatt a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. Előfordulhat, hogy kényszer hatására kell cselekedned, amikor sem erőt, sem kedvet nem érzel ahhoz, hogy valakit/valamit elláss. Mégis meg kell tenned. Muszáj lesz közben pihenőidőt beiktatni, mert különben olyan betegség alakulhat ki, amely átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt a szeretet járhatja át minden porcikádat.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Úgy érezheted, hogy túl sok minden halmozódott fel hétvégére és még a te levegős természeted sem tudja már elég könnyedén venni. Állj meg kicsit, kapaszkodjatok össze kedveseddel és ne engedd, hogy a növekvő stressz beszivárogjon közétek és megmérgezze kapcsolatotokat.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Címlap

top