Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
Kedden nem a telihold hat rád elsősorban, inkább a retrográd Merkúrral való Hold-szembenállás. Hajlamos lehetsz ma a múlt történésein rágódni, talán olyan régi sérelmeket szedegetsz elő, amire a másik egyáltalán nem is emlékszik már. Hidd el, ezeknek már semmi jelentősége, mosolyogj csak rajta, és ne is foglalkozz többé vele.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
Téged nem a keddi telihold visel meg, hanem csütörtöki Hold – Vénusz szembenállás. Valaki, akiben megbíztál, olyasmit tesz, amin komolyan megbántódsz. Mielőtt megszakítanád vele a kapcsolatot, gondold át újra, hogy valóban annyira súlyos a sértés! Az a jó hír, hogy másnap, pénteken lesz egy kitűnő levegős fényszög, ami feloldja ezt a feszültséget. A hétvégédet megszépíti egy szépséges bolygóháromszög (Rák Hold – Skorpió Merkúr – Halak Neptunusz), ami érzelmileg és anyagilag is gazdagít téged.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan helyzet, hogy talán megkérdőjeleződhet a viszonynak a jövője. Ha párkapcsolatban élsz, és szülők vagytok, akkor a csemetéd miatt nyílhat ki a kisbicska mindkettőtök zsebében. Próbálj meg higgadt maradni, különben olyat tehettek, amely miatt később nehezen jöhet álom a szemedre. A munkában olyan változásokra van kilátás, ami elégedetté tehet.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Amennyiben a szerelmed a barátaival akar lógni, engedd neki! Ha fordítva alakul, akkor neked is jogod van hozzá. Jót tesz a kapcsolatotoknak, ha vannak külön barátaitok, és vannak külön élményeitek. Így feltöltődve térhettek vissza, és nevetve sztorizhattok.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top