Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.10.24.
Talán magad is meglepődsz, mennyire tisztán látod a többieket. Szombaton olyasmit is felfedezhetsz bennük, amiről eddig nem is sejtetted, hogy létezhet. Szombaton megtapasztalhatod a valódi családi összetartozást, s ez igazán melegséggel tölti el a szívedet. Ha gondolod, köszönd meg nekik, hogy vannak...

Heti horoszkóp

2020.10.19.
Föld jegyben járó bolygók (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) dominanciája miatt elnehezültnek érezheted magadat és azokat a folyamatokat, amelyek közvetlenül érintenek téged. Közben rád telepedhet az ősz, az elmúlás, a búcsú. Ezek aktuálisak, bármennyire sajnálod. Hiszen pénteken nem csak a hosszú hétvége kezdődik, hanem a Skorpió hava is. És vasárnap kezdődik a téli időszámítás, mikor az órákat át kell állítani hajnali 3-kor 2-re. Mindez nem szegheti kedvedet. Rajtad múlik…

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban eltervezted. Megeshet, hogy rád kényszeríthetnek valamit, és ez miatt borúsabb lehet a hangulatod. Ám semmi sem tart örökké, ennek a szituációnak is vége lesz egyszer. A munkában, megélhetésben viszont jó eredményeket érhetsz el. Ha eddig nem volt munkád, akkor most olyan változás történik, ami feldobottá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Lehetetlen téged a négy fal között tartani. Mindegy, hogy milyen az idő, neked menned kell. A hideg ellen fel lehet öltözni, az eső ellen vihetsz magaddal esernyőt. A szerelmeddel tűzzetek ki úti célt, és kerekedjetek fel! Nem muszáj ott aludnotok. Csinálhattok 3x1 napos kirándulást.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top