Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.08.15.
Kell a pihenés, a lazítás. Tele vagy gondokkal, folyamatosan kattog az agyad. Muszáj leállítanod a fölösleges gondolatokat, különben belefájdulhat a fejed. Jól tennéd, ha uszodába, vízpartra mennél szombaton. A víz látványa megnyugtatja az elmédet. Merülj el a hullámokban, élvezd a vizet.

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Bölcsen türelmesnek kellene lenned a hét kezdetén. Biztos lehetsz benne, hogy többen is bepróbálkoznak, hogy teszteljék a türelmedet. Hét közepén egy kollégád, vagy barátod panasza felzaklathat. Nem tudod, hogy mit vár tőled. Mielőtt bármit tennél, kérdezd meg tőle! Péntekre virradóan vagy forgolódsz, vagy nem tudsz aludni, vagy szörnyű dolgokat álmodsz. Nem baj. Elmúlik. Hétvégén mindenképpen menj víz mellé! A Rák Hold szerint a víz látványa, simogatása, illata megnyugtat, és kisimítja az idegeidet.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Megeshet, hogy egy kapcsolatnak vége szakadhat. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így kerülheted el, hogy akár önmagad alatt vágd a fát. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre. A régi párkapcsolatokban a társad el van foglalva a pénzügyekkel.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.14.
Ne nyomasszon a pénztelenség! Dugjátok össze a fejeteket, és találjatok ki ingyenes programokat! Régen is meg tudtátok oldani. Most is menni fog. Ehhez meríthetsz inspirációt a gyerekektől. Őket nem korlátozza a pénz. Vidám, sőt vicces dolgok sülhetnek ki ebből.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top