Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
Hivatásodban lazábbra engeded a gyeplőt, inkább az intuíciódra hallgatsz. A gondolataid csaponganak, ennek következtében figyelmetlenné válsz. Párkapcsolatodat nem ajánlott elhanyagolnod. Párhuzamos viszony is kialakulhat, de erre gyorsan fény derül. Megszokott találékonyságod ezúttal nem sokat segít. A párod semmilyen magyarázatot nem akar elfogadni.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
A hétfő és a kedd kedvenc napjaid lesznek. Minden a kezedre játszik, és minden ügyed a legkedvezőbben alakul. Ez felvillanyoz, és folytatásra ösztönöz. A szerdai újhold új pénzforrást nyithat meg neked. Kérdés, hogy van-e kapacitásod. Mérlegelj, mielőtt döntenél! A hét második felében, július első napjaiban utazhatnékod lesz. Csomagolj, ha teheted! Nem kell messzire és hosszú időre utaznod ahhoz, hogy jól érezd magad. Egy rövid kiruccanás is képes feltölteni. És utána kicserélve térhetsz vissza.

Havi horoszkóp

2022.06.01.
A megérzéseid talán sohasem voltak annyira erősek, mint ebben a hónapban. Ezért hallgass arra, amit az ösztönöd súg, mert így kerülheted el a nehézségeket vagy a csalódást. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez napvilágra kerüljön, akkor óvatosabbnak kellene lenned, mint korábban. Ha egészségi problémád van, esetleg műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. A munkában olyan változás következhet be, amely miatt nehéznek érezheted az életet.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Egyértelműen a vasárnap lesz a te napod. Szombaton lomhának és energiátlannak érzed magad, ami frusztrálni fog. Ne a szerelmedet okold emiatt! Vasárnap vissza tér a könnyed, mosolygós, derűs, csicsergős stílusod, ami jó hatással lesz a szerelmedre.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top