Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2021.11.28.
Vasárnap lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést. Egészen eddig nem tudtad elhatározni, hogy merre is kellene indulnod, ám most megérkezik az egyértelmű jelzés arra, hogy végre kimondd, amit már régen ki kellett volna. Ez nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hiszen nem lesznek ezután álmatlan éjszakáid. Ne késlekedj, változtass, hisz egészen eddig erre a pillanatra vártál!

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Ne lepődj meg, ha ezen a héten rendkívüli találkozásokban lesz részed! Új emberekkel ismerkedhetsz meg. És a régiek meglepően új arcukat mutatják. Bolygód, a Merkúr szerdán délután a Nyilasba lép. Ezzel kissé megnehezíti a kommunikációt. Innentől még érthetőbben és követhetőbben kell fogalmaznod. Az elvont, magas röptű megfogalmazások nem fognak sikert aratni. Szóval okosabb, ha mellőzöd. Közben olykor kioktatva érezheted magad. Hétvégén a családod követelőzése szíven üthet, és elgondolkodtathat…

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Döbbenetes, elképesztő helyzetekben lehet részed. Az is megeshet, hogy valaki az idegeiden táncolhat, esetleg nehezebben tudod megvalósítani mindazt, amit szeretnél. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Közben valakivel olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy kitalálhatjátok egymás gondolatát is. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet…

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
Ugye, megmondtad már a párodnak, hogy ő nem kritizálhatja a családodat? Míg te panaszkodhatsz rájuk, neki rossz szava nem lehet, mert azt személyes sértésnek veszed. Ennek tudatában kerüljétek a felesleges szóváltást hétvégén!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top