Ezo

Az Ikrek aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

Az Ikrek aszcendensTesti jellemzői: Karcsú, magas testalkatú, és mivel kettős jegy, ezért rendszerint légiesen könnyed, olykor már-már törékenynek nevezhető megjelenés jellemzi. Az arca intelligens és kifejező, homloka magas, bőre finom pórusú, a fülei kissé elállóak. Nyaka karcsú, karja – általában a testéhez képest – aránytalanul hosszú. Idősebb korában is mindig fiatalos marad.

Amit az életben fontosnak tart: Megtalálni a biztos fogódzót. Annak ellenére, hogy sok minden érdekli – többek között az ezotéria, a láthatatlan világ –, mégis kritikával fogad mindent, s talán el is veti addig, amíg az tényekkel bizonyítást nem nyer. Ha megtalálja az igazi társát – ami nem könnyű –, akkor próbára teszi: az évek során egyre többet és többet vár tőle.

Ideális partnere: A Nyilas, aki hasonlóan független és kalandvágyó, mint ő, és ugyanolyan széles látókörrel rendelkezik, ezért egészítik ki tökéletesen egymást. A Nap-jegyű Nyilas a szexet játéknak
tekinti, és átadja magát az önfeledt szórakozásnak, ám ha szerelmes lesz, komolyan veszi partnerét. Izgalmas tulajdonsága, hogy vad vágyainak megvalósítása mellett hajlamos a romantikára.

Öltözködési stílusa: Nem lehet beskatulyázni, hiszen az Ikrek aszcendens öltözködik a legsokoldalúbban. Sokszor színben, anyagban és fazonban is egymásnak ellentmondó ruhadarabokat vesz föl, és a napszemüveg még borús időben sem maradhat el.

Betegségre való hajlama: Szívós, és szemlátomást birtokolja az örök fiatalság elixírjét, nincs sok gond az egészségével. Ám ha egy betegség mégis ledöntötte a lábáról, türelmetlensége miatt nehezebben kúrálja ki magát, ezért akár hosszú évekig is újra és újra jelentkezik ugyanaz a probléma.

Szerencsehozó kabalája: A kínai sárkány, amely boldog életet, szerelmet és termékenységet hoz a tulajdonosának.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top