Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2021.07.29.
Ma különösen ügyelj arra, hogy kiről mit mondasz el, még ha az a dolog pozitív is. Könnyen lehet ugyanis, hogy ma ez sokkal könnyebben és gyorsabban jut el az illető fülébe, mint ahogyan te azt gondolod. Mindig beszélj mindenkiről úgy, hogy közben elképzeled, éppen mögötted áll. Légy olykor elővigyázatos, mert később lehet, hogy egy ballépésedet felhasználják ellened.

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Hét elején egyfajta vihar előtti csendet tapasztalhatsz meg. Szerencsére nem kell semmi bajra készülnöd. Sőt nagyszerű égi hír számodra, hogy szerdán bolygód, a Merkúr belép az Oroszlánba, és még aznap Jupiter visszalép a Vízöntőbe. Utóbbi visszahozhat egy olyan esélyt, amit elszalasztottál vagy lecsúsztál róla. Kapkodnod nem kell: december 28-ig van időd. Szóval fontold meg alaposan, mire mondasz igent! A hétvége szuper gasztronómiai élményeket hoz neked tálcán. Ismerkedj új ízekkel, ételekkel!

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Az lenne a legjobb, ha ebben a hónapban minden idegszáladdal a pénzre koncentrálnál, mert a sors az életnek ezen a területén sikeressé tehet. Olyan váratlan hír juthat el a füledbe vagy olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha kommunikációról van szó, sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy előbb beszélsz és csak azután gondolkodsz, amivel saját magad alatt vághatod a fát.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
Nem bírsz egy helyben maradni ezen a csodás hétvégén. Téged a telihold utazásra hív. Csomagolj és menj! Ha a kedvesed nem tud veled tartani, akkor is indulnod kell. Máskülönben fogolynak érzed magad. Ne feledd, nem vagytok összenőve!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top