Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.10.29.
Számíts rá, nemcsak te leszel csütörtökön türelmetlen másokkal, de a többieknek is jóval kevesebb kell ahhoz, hogy kipattanjon a feszültség szikrája. Nagyon gondold meg, mit és hogyan mondasz, mert könnyű összezördülni, de befejezni a vitákat annál problémásabb lehet. Szerencsére ez most egy gyorsan múló állapot.

Heti horoszkóp

2020.10.26.
Te nagy nyertese vagy a szerdai szokatlan égi folyamatnak. Bolygód, a Merkúr visszalép a Mérlegbe, ami visszatérő lehetőséget hoz csomó olyan dologra, amivel nem éltél szeptemberben. Közben Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Mérlegbe, és a vállalkozó kedvedet, ill. a kreativitásodat szerencsésen fokozza. Sok ötlet pattanhat ki a fejedből. Írd le őket, nehogy elillanjanak! Szerencsés vagy abban is, hogy téged nem érint közvetlenül se a szombati telihold, se a Nap-Uránusz szembenállás.

Havi horoszkóp

2020.10.01.
A dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban eltervezted. Megeshet, hogy rád kényszeríthetnek valamit, és ez miatt borúsabb lehet a hangulatod. Ám semmi sem tart örökké, ennek a szituációnak is vége lesz egyszer. A munkában, megélhetésben viszont jó eredményeket érhetsz el. Ha eddig nem volt munkád, akkor most olyan változás történik, ami feldobottá tehet.

Hétvégi horoszkóp

2020.10.23.
Lehetetlen téged a négy fal között tartani. Mindegy, hogy milyen az idő, neked menned kell. A hideg ellen fel lehet öltözni, az eső ellen vihetsz magaddal esernyőt. A szerelmeddel tűzzetek ki úti célt, és kerekedjetek fel! Nem muszáj ott aludnotok. Csinálhattok 3x1 napos kirándulást.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top