Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.08.06.
A jövővel kapcsolatosan lehetnek különösen álmaid csütörtökön. Bármire emlékszel reggel, és bármilyen furának tűnik, mindenképpen írd fel. Ma érdemes tesztelni a megérzéseidet. A legfurcsább ötletet se bíráld felül, inkább "ellenőrizd", hogy tényleg igaz-e. Nagyon meghökkentő tapasztalatokat gyűjthetsz.

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Legyél körültekintő, mert a hétfői telihold konfliktust szimbolizál az utakon és a kommunikációban egyaránt! Nem elkerülhetetlen az összetűzés. Szerdán bolygód, a Merkúr belép az Oroszlánba, és nagyobb önbizalmat hoz neked, és felélénkíti a társasági életedet. Érdemes minél több meghívást elfogadnod. Kitűnő élmények várnak rád. Pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója kis szerencsét jelez a bevétel oldalon. Értékeld az aprót is! A hétvége pont ennek jegyében fog zajlani. Szuper lesz, meglátod…

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Megeshet, hogy egy kapcsolatnak vége szakadhat. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek tagja vagy, olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert így kerülheted el, hogy akár önmagad alatt vágd a fát. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre. A régi párkapcsolatokban a társad el van foglalva a pénzügyekkel.

Hétvégi horoszkóp

2020.07.31.
Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami múlik: a nyár utolsó hónapja kezdődik. Inkább élvezd a nyarat! A kedvesed vakon követ téged: ha jó kedved van, akkor neki is, ha ideges vagy, akkor ő is. Szóval mindkettőtök érdekében őrizd meg a derűdet!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top