Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2024.02.21.
Igazán sok mindenért hálásnak érezheted magad mostanában, ma rálátást kapsz arra, hogy ez még több dolog, mint eddig hitted. Fontos, hogy köszönd meg ezt önmagadnak és mindazoknak, akik segítettek, akik mindig melletted álltak és állnak továbbra is!

Heti horoszkóp

2024.02.19.
Érzelmeid össze-vissza csatangolhatnak, de ha hadrendben állítod őket, elősegíthetik kreatív éned kibontakozását. Hangolódj jobban saját intuíciódra, ez új irányba állíthatja erőidet. Haladj türelmesen, lépésről lépésre, megőrizve elhatározásod szilárdságát.

Havi horoszkóp

2024.02.01.
Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad minden figyelme a pénzre irányulhat, amelyből nemcsak annyi lehet, amennyire szükség van. Olyan összeg ütheti a markát, amelyből tartalékot képezhet, és amely a te életedre is pozitív hatást gyakorolhat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt hajlamossá válhatsz pánikba esni. A munkában, megélhetésben neked tetszően alakulhatnak a dolgok, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre.

Hétvégi horoszkóp

2024.02.17.
Igazi sziporkázós hétvége jöhet, minden szeretetedet, törődésedet kedvesedre összpontosíthatod. Persze azért jó, ha rá tudsz érezni a megfelelő mértékre, a kevesebb néha több. Ha a veszély szelét érzed, támaszkodj gyors észjárásodra és így keress menekülési utat, kimentve párodat is!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Ikrek csillagjegy jellemzői

Címlap

top