Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp

2020.01.24.
Amióta a Nap a Vízöntő jelében jár, sokkal jobb a kedved, sokkal bizakodóbbnak is tűnsz. A pénteki újhold számodra is nagyszerű lehetőségeket rejt. Érdemes végiggondolnod a vágyaidat. Ne hidd, hogy nem lehet megvalósítani. Inkább írj össze minden fontos célt, és lásd magad előtt, hogy el is érted azokat...

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Ez a hét számodra felér egy ajándékkal. Hétfőn a Nap belép a Vízöntőbe, amitől elemedben leszel. Végre visszatér az a szellemi frissesség, ami lételemed. Az intellektuális igényeidet elkezdheted kielégíteni. Persze közben folytatódnia kell annak a fegyelemnek, ami az egész évet jellemzi. Ezen a héten csütörtökön és pénteken vannak erre „emlékeztető” konstellációk. A péntek esti újholdat kedvelni fogod, mert kitűnő új lehetőségeket mutat neked. A hétvége is ennek szellemében zajlik…

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Összességében több dolog alakulhat jól, és ez miatt időnként úgy érezheted, mintha Isten a tenyerén hordozna. Ám ez nem mondható el a párkapcsolatodról, mert a társad hajlamossá válhat a türelmetlenségre. Ezért neked kell engedni, ha feszült helyzet alakulna ki. Megeshet, hogy a munka végzése során olyan helyzet alakulhat ki, hogy el sem mered hinni, mindez veled esik meg. Titok a tudomásodra juthat, amit ne kürtölj világgá.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Elemedben leszel január utolsó hétvégéjén. Felszabadultnak és derűsnek érzed magad. Kérdés, hogy a szerelmed is ilyen remek passzban lesz-e. Ha igen, akkor egymást inspiráljátok. De ha nem, akkor lehúz téged, és vita pattanhat ki. Használd a jó kedvedet arra, hogy megbékítsd őt!

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljesleíráshoz

Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top