nlc.hu
Trend

Primark-nyitás

Heteken belül nyit a budapesti Primark

Tavaly január óta tudjuk, hogy érkezik hozzánk a népszerű áruházlánc, most az is kiderült, mikor adják át az első budapesti üzletét.

Bejelentette első magyarországi üzletének nyitási időpontját a Primark. A nemzetközi divatáruház üzlete a budapesti Arena Mallban kap helyet, és május 28-án (kedden) 10 órakor nyitja meg kapuit a vásárlók előtt. 

Heteken belül nyit a budapesti Primark

Több mint 3100 négyzetméternyi területen kínálja majd a vásárlóknak a Primark egyszintes üzlete a legújabb divattrendeket. Termékkínálatában megtalálhatók a nyaralások kötelező darabjai mellett a mindennapokban elengedhetetlen női, férfi és gyermekruhák, valamint lakberendezési cikkek, továbbá szépségápolási termékek és kiegészítők.

Heteken belül nyit a budapesti Primark

Heteken belül nyit a budapesti Primark

A budapesti üzletnyitás mintegy 180 munkahelyet teremt.

Heteken belül nyit a budapesti Primark

 

A Primark 5 éve lépett piacra a közép-kelet-európai régióban, és 2019 júniusában megnyitotta első üzletét a szlovéniai Ljubljanában. A divatlánc jelenleg 5 piacon 12 üzletet működtet: Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Szlovákiában. A következő egy évben a romániai Temesváron, a csehországi Prágában és a lengyelországi Bydgoszczban nyit üzleteket.

Nemrég az is kiderült, milyen bérek várnak a budapesti Primarkban dolgozókra. Részmunkaidős eladói pozícióban heti 15 órában bruttó 170.625 forintot, míg heti 20 órában bruttó 227.500 forintot lehet keresni havonta. A részmunkaidős eladóknak ehhez 8 hónapos határozott idejű munkaszerződést kell vállalniuk, opcionális hosszabbítási lehetőséggel. A megjelölt összegű bér mellé cafeteria juttatás is jár, illetve dolgozói kedvezménnyel vásárolhatnak majd az üzletben.

Ez is érdekelhet primark üzlet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top