nlc.hu
Trend
Elárulta a Primark, hol tervez üzleteket nyitni

Elárulta a Primark, hol nyitja a következő üzleteit

Az Aréna Mallban nyílt üzlet hatalmas sikernek örvend, kígyózó sorok állnak a kasszáknál. A cég a következő két és fél évben 90 boltos bővülést tervez, és ebben talán Budapestnek is szerep juthat.

Május 28. óta már Budapesten is vásárolhatunk Primarkban, amivel sokak régi álma vált valóra. A cég jelenleg 440 üzletet üzemeltet a nagyvilágban, és 2026 végéig ezt a számot 90-nel bővítené, a mostani budapesti bolt pedig jelentős szereppel bír a bővülésben – derül ki a Pénzcentrum cikkéből.

A nyitás napján bődületes tömeg özönlötte el az első budapesti Primarkot, és a vásárlók érdeklődése azóta is tart. Az Aréna Mallban 8 millió euróért nyitott üzlet már csak azért is fontos lépés volt, mert így egy újabb országba léphetett be a vállalat, ami most már hat országban van jelent a Kelet-Közép-Európában, ahol összesen 13 üzletük van.

Primark szatyor

Jöhet a következő Primark? (fotó: Profimédia)

A lánc még az idén további boltokat nyit a régióban. Lesz új Primark Temesváron (Románia), Bydgoszczban (Lengyelország) és Csehország fővárosában, Prágában is. Utóbbiban már a második.

Majdnem öt évvel az első áruházunk megnyitása után a régióban örömmel ünneplünk egy újabb jelentős mérföldkövet, nevezetesen hogy a budapesti üzlettel összesen már 17 piacon vagyunk jelen nemzetközi szinten

– mondta a nyitással kapcsolatban Paul Marchant, a Primark vezérigazgatója.

A vezető a konkrét üzleti céljaikról nem beszélhetett, azt elmondta, hogy egyelőre az Arena Mallban található új üzletükre összpontosítanak az országban, de új lehetőségeket keresnek arra, hogy fejlesszék és építsék a kapcsolataikat Közép- és Kelet-Európa más helyszínein is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top