nlc.hu
Trend

Fizetések a budapesti Pimarkban

Ennyit lehet majd keresni a budapesti Primarkban

Eladókat keres az első magyarországi üzletnyitására készülő cég, a hirdetésben közölték a várható bérek összegét is.

Tavaly január óta tudjuk, hogy a népszerű Primark áruházlánc megnyitja első budapesti üzletét. A nyitás időpontját a 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. közötti időintervallumban jelölték meg. Azt is tudjuk már, hogy a bolt az Arena Mallban lesz, azonban azt, hogy pontosan mikor nyílik meg, egyelőre sem a brit vállalat, sem pedig a bevásárlóközpont nem közölte. Ami azonban bizonyos, hogy a cég hirdetésben már keresi az üzlet leendő munkatársait és közzétették a kínált bérek összegét is. 

Primark

(Fotó: Peter Dazeley/Getty Images)

A Primark karrieroldalán olvasható információk szerint jelenleg részmunkaidős eladói munkára lehet jelentkezni. Ebben a pozícióban heti 15 órában bruttó 170.625 forintot, míg heti 20 órában bruttó 227.500 forintot lehet majd keresni havonta. A részmunkaidős eladóknak ehhez 8 hónapos határozott idejű munkaszerződést kell vállalniuk, opcionális hosszabbítási lehetőséggel. A megjelölt összegű bér mellé cafeteria juttatás is jár, illetve dolgozói kedvezménnyel vásárolhatnak majd az üzletben. 

Ez is érdekelhet primark üzlet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top