nlc.hu
Trend

Itt vannak a menopauza tüneteit enyhítő ruhák

Itt vannak a menopauza tüneteit enyhítő ruhák!

Primark azt állítja, a speciális technológiával elkészített darabok segítenek elviselni a hőhullámokat.

Piaci résre bukkant a brit Primark. Az Egyesült Királyságban becslések szerint egyszerre egy időben körülbelül 13 millió nő szenved a változó kor tüneteitől. A cég forradalmi ötlete, hogy nekik készít olyan ruhadarabokat, melyek segítenek elviselni a menopauzát kísérő hőhullámokat – számolt be Metro.co.uk.

Három női modell a Primark klimax kollekciójának reklámjában.

(Fotó: Primark)

A különleges technológiával, újrahasznosított anyagokból készített darabok elvileg könnyűek, tapintásra puhák és rendelkeznek egy antibakteriális védőréteggel s, noha el nem mulasztja a tüneteket, segít viselőjének abban, hogy komfortosabban érezze magát.

A kollekció tartalmaz többek közt hálóingeket, alsóneműket, sortokat, ruhákat és felsőket. A cég a kollekcióval egyszerre egy felvilágosít kampányt a menopauzával kapcsolatban, melynek keretében felvilágosítást adnak a vásárlóknak, mi is a változó kor, mik a tünetei és hogyan lehet azokon enyhíteni.

Ann-Marie Cregan, a cég kereskedelmi igazgatója azt nyilatkozta, hogy a Primark a nőket életük minden szakaszában szeretné támogatni és hozzá szeretne járulni a hétköznapi tabuk lebontásához. Ezen törekvésük részeként készítették el az új kollekciót, melynek darabjai mindenki számára elérhetőek és megfizethetők. A speciális technológiával elkészített ruhák közül egy fehér póló 8 font (körülbelül 3500 forint), míg egy hálóing 12 fontért (körülbelül 5300 forintért) vásárolható meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top