nlc.hu
Aktuális

Üzletet nyit a Primark Magyarországon

Megnyílik az első Primark üzlet Magyarországon

Ősszel nyithat az első Primark üzlet Budapesten.
Primark üzlet

Bejelentette a Primark nemzetközi divatáruházlánc, hogy Budapesten is megnyitja az első üzletét. Az első Primark áruház Budapesten, az Arena Mallban kap helyet, és várhatóan 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között nyitja majd meg kapuit.

A 24.hu cikke szerint Magyarország Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol üzletet nyit a Primark, ami jelenleg 416 boltot működtet 15 országban Európában és az Amerikai Egyesült Államokban.

Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője elmondta:

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy ambiciózus terjeszkedési terveinknek megfelelőn belépünk a 17. piacunkra. Az Arena Mall tökéletes helyszínt kínál, hogy a magyarországi vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, kedvező árú, lenyűgöző divatcikkeit és alapvető használati tárgyait. A közép-kelet-európai régióban nyitott üzleteink fogadtatása kitűnő volt, és meggyőződésünk, hogy magyarországi vásárlóink is szeretni fogják a kínálatunkat.” 

Balla Erna, NEPI Rockcastle (az Arena Mall tulajdonosa) magyarországi üzemeltetési vezetője hozzátette: „Nagyon várjuk, hogy a Primarkot az Arena Mallban üdvözölhessük, és örülünk, hogy minket választottak a piacra lépésükhöz. A Primark vonzó része lesz az Arena divatkínálatának.”

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top