Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.10.14.
Hétfőn érdemes pontos költségvetést készítened. Nemcsak erre a hónapra, a legjobb lenne, ha már a karácsonyi ajándékokon is el kezdenél gondolkodni. Írj fel mindent kiadást, még a legapróbbat is, mert így könnyen észreveheted, hol folyik el a pénzed.

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Minden vitából ki tudsz maradni ezen a héten, ha nem akarsz senkit megvédeni. Vedd észre, hogy sokszor, így most is azért kerülsz bajba, mert olyasmibe folysz bele, ami nem a te ügyed. A hét első fele alkalmas arra, hogy átgondold az aktuális költségvetésedet. A hét közepe egyeztetésre és tanulásra a legjobb. A hétvége érzelmesnek és szentimentálisnak ígérkezik. Nem fogod bánni, hogy kimutathatod, mit érzel. Neked lételemed az érzelmek felvállalása. De ne hidd, hogy a többiek is így vannak ezzel!

Havi horoszkóp

2019.10.01.
Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Jogi probléma végére is pont kerülhet. A munkahelyeden átszervezésre kerülhet sor, amely miatt ne idegeskedj, a te munkádat nem érinti negatívan. Egészségi probléma kialakulására van nagyobb lehetőség. Ezért fontos, hogy ne csak dolgozz, hanem lazíts és sportolj, mert a mozgás jó hatással lehet nem csak a testedre, hanem a lelkedre és a szellemedre is.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
Muszáj közös nevezőre jutnotok a pároddal, hogy nem akarsz egész hétvégén civakodni. Bár igaz, hogy egy kis vita akár előjátéknak is elmegy. De csak óvatosan, mert ez veszélyes, sőt kockázatos dolog! Ha rákaptok, csak veszekedés után tudtok ágyba bújni, ami nem lehet cél.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top