Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán állj ki önmagadért, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit kell tenned. Ha úgy érzed, tarthatatlan a helyzet az életed valamely területén, érdemes elgondolkodnod a tovább lépésen. Ma kifejezetten tisztán látsz magadra és az életedre, élj a lehetőséggel.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Szent Iván éjjelén, hétfőre virradóan jósló álmaid lehetnek a Hold-Neptunusz együttállás miatt. Sajnos június utolsó hete viszállyal indul. Tegyél meg mindent, hogy ebből ne legyen egy vége láthatatlan balhé! A hét második felében a merevség okozhat problémát. Sajnos akkor is, ha te rugalmas maradsz. Vedd tudomásul, hogy a másik helyett nem lehetsz konstruktív! A hónap utolsó hétvégéje szóljon a családodról! Tölts velük minél több időt! Az Ikrek Hold vidám közös programot javasol…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amelyeknek semmiféle valóság alapjuk nincs. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol olyan változások történnek, amelyek érintenek téged is. Lényeges, hogy kollégával ne beszéld meg a főnököddel kapcsolatos elképzeléseidet, mert az illető visszaélhet a bizalmaddal. A szerelem miatt örömödben fülig érhet a szád.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Nagyon érzelmes hétvége vár rád. Megérinthet a szerelem érzése. Légy mégis óvatos, mert nem biztos, hogy aki tökéletesnek tűnik, a valóságban is az. Könnyen az illúzió csapdájában léphetsz, és kiderülhet, csak harmadik lennél egy meglévő kapcsolatban. Ennél pedig sokkal többet és jobbat tartogat számodra az élet...

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top