Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2021.11.28.
Néhány olyan dolog kísért, amelynek nem tettél pontot a végére, s miután ezeket nem zártad le, rendre visszaköszönnek a mostani életedbe is. Mivel nem hagynak nyugodni, te pedig nem tudsz továbblépni, érdemes visszatekinteni és számba venni, mit rontottál el, s hogyan lehetne túllépni mindenen. Amíg ezt nem teszed meg, addig a kis bogár a füledben folyton duruzsolni fogja, hogy még dolgod van a múltaddal. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átgondolni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Ennél jobban nem is kezdődhetne a heted: kedden dupla szuper fényszög bizonyítja, hogy népszerű vagy. Ez a népszerűség nem öncélú. Inkább erőforrásként működik: ha tudod, hogy sokan drukkolnak neked, akkor erősebbnek érzed magad. Mindeközben a munkahelyeden személyi változások zajlanak. Téged nem kérdeznek meg: nincs beleszólásod. Emiatt kár bosszankodnod. Koncentrálj a hétvégére! Szerelem, szeretet, szépség, meghittség, stb. Ezek töltsék ki a szívedet! Elkezdheted a karácsonyi készülődést…

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha mégis utazni akarsz, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, gyógyszeres ládikót és sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint amit terveztél. Ha párkapcsolatban élsz, a társad rokonsága miatt jöhet létre feszültség, és talán emiatt át kell szervezned a hétköznapjaidat, a rutin is változhat. A lelked csordultig lehet szerelemmel, szeretettel. Talán még azok a kapcsolatok is működhetnek, amelyek miatt korábban akár könny is végiggördülhetett az arcodon.

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
A kedvesednek pattanásig feszülnek az idegei szombaton. Mindegy, hogy mit mondasz, ő sértésnek veszi. Legyél vele végtelenül elnéző és türelmes! Vasárnapra elillan ez a kritikus időszak, és hálás lesz neked, hogy vigyáztál rá.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top