Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
Ma minden lehetőség a rendelkezésedre áll, hogy alaposan feltöltsd a bankszámládat. Kizárólag elhatározás kérdése, hogy nem hagyod magad különféle, látszólag előnyös vásárlások, befektetések csapdájába sodródni. Kedvesedre féltékeny lehetsz valaki miatt. Az a legokosabb, ha még az elején elmondod neki aggodalmaidat. Ha tisztáztátok, akkor boldogabban folytatódhat a nap és rájöhetsz, hogy szerelmetek szoros, senki nem akarja elvenni tőled.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Hét elején idegesíthet, hogy több szálat kell a kezedben tartani. Önsajnálatba csúszhatsz, ha nem szólsz magadra. A szerdai újhold jó hatással lesz rád. Hirtelen rengeteg ötleted támad. Ezeket érdemes leírnod. Nehogy eltűnjenek! Ne bízz abban, hogy meg tudod jegyezni mindet! Péntektől belépsz az év második félévébe, ami az idő rohanására emlékeztet. De kesergés helyett keress szórakozási lehetőségeket! Csomó ingyenes programot találhatsz, ha rászánsz egy kis időt a kutatásra. Vagy kérhetsz segítséget…

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Jól tennéd, ha elutaznál nyaralni, a családoddal töltenéd az időd egy részét, akiknek szükségük van rád. Kedvez az idő lakással, ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. A kapcsolatoknak sem vetted talán még annyira jó hasznát, mint most. A protekciónak köszönhetően élvezheted az életet, és anyagilag is roppant szerencsésen alakulhatnak az ügyeid. A közvetlen környezetedben azonban van olyan személy, aki miatt a kommunikáció nehezebben mehet.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Őrlődsz, hogy kire hallgass! A párodra, aki szerint a hétvége a kikapcsolódásról szól, és nem a takarításról és a fűnyírásról. Vagy a rendszerető énedre, aki szerint ezekre hét közben nincs se időd, se erőd. A megoldás az, hogy 2 napod van minderre…

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top