Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.04.08.
Könnyen lehet, szerdán döbbensz rá, hogy milyen közel a húsvét. Ne ess kétségbe, és ne vásárolj fel mindent. Inkább nézz szét a konyhában, hogy mi mindent halmoztál fel eddig is. Könnyen rájöhetsz, ha egyáltalán nem vásárolsz a hosszú hétvégére, akkor is bőségesen jut étel neked is, a családnak is...

Heti horoszkóp

2020.04.06.
Tudj róla, hogy a szerda hajnali telihold léket üthet a pénztárcádon! A húsvéti ünnepek előtt rád törhet a vásárlási láz. Pedig az elmúlt hetekben már jócskán feltankoltál. Dugig van a hűtőd és a fagyasztód is. Legyél mértéktartó, és ne vegyél meg újabb felesleges élelmiszereket! Pénteken kezdődik a 4 napos hosszú hétvége. Reggel jósló álmod lehet. Próbáld meg megjegyezni, mert üzenetet jelenthet. Szombaton Merkúr kilép a Halakból, de ne bánkódj miatta! Innentől lényegre törőbben fogalmazol…

Havi horoszkóp

2020.04.01.
Előfordulhat, hogy nem teheted azt, mint eddig. Új helyzethez kell alkalmazkodni, amely talán a nehezedre esik. De ha körülnézel a környezeteden, akkor rájöhetsz, hogy te még igazán jó helyzetben vagy. Anyagi ügyeid hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételek mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyre nem számítottál. A párkapcsolatok akkor működhetnek, ha alkalmazkodsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.04.03.
Szombatra virradóan olyan álmod lehet, ami ötletet adhat egy fejfájást okozó problémára. Gyorsan meséld el a kedvesednek, nehogy elfelejtesd! Kérdd meg őt, hogy gyakorlatias kérdéseivel segítsen neked a kivitelezésben! Amennyiben együtt csináljátok, együtt élvezhetitek a sikert. Ez közelebb hoz titeket egymáshoz.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top