Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.09.30.
Jósló álmod lehet szerdán. Valójában előre megálmodhatod az előtted álló időszak legfontosabb eseményeit. Neked egyébként is bámulatosan működik az intuíciód, s most még a szokotthoz képest is erősebb. Írj le mindent, amire emlékszel, vagy ami a legváratlanabb pillanatban jut eszedbe...

Heti horoszkóp

2020.09.28.
Ez a hét tele van kihívásokkal, feladatokkal és szerencsére jó hírekkel is. Pl. szerdára virradóan jósló álmod lehet egy Hold-Neptunusz együttállás szerint. Figyelj az álmodra, jegyezd meg, és fejtsd meg! A csütörtöki telihold a pénztárcádban mutat ramazúrit. Jól tennéd, ha takarékosan költenél. Pénteken Vénusz, a szépség és szerelem bolygója jegyet vált, ami valószínűsít egy olyan találkozást, ahol a másikat szépnek látod, és könnyen beleszerethetsz. Hétvégén keress kulináris élvezeteket!

Havi horoszkóp

2020.09.01.
Még az is lehet, hogy kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Pénzügyek terén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan gondoltad. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mát nem nagyon tehetsz. Romantikus érzések is hatalmukba keríthetnek, amely miatt boldognak érezheted magad.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.25.
Vasárnap a Merkúr jegyváltása miatt felélénkül a fantáziád. A párod szerint megint valami szokatlan dolgon jár az eszed. Ne sértődj meg, ha ő nem tud lelkesedni azért, amiért te! Nem szabad azt hinned, hogy nem szeret, vagy nem akar veled tartani.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top