Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Túl nagy görcsösséggel szeretnél egy olyan személynek a látókörébe kerülni, aki régóta tetszik. Egyelőre azonban nem hogy közelebb kerülnél, egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné álmaid hercegét/hercegnőjét, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakinek imponálj.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Irtó mázlista vagy, mert úgy tűnik, hogy kimaradsz abból az egymásnak feszülésből, ami a legtöbb embert érzékenyen fogja érinteni. Te lehetsz a mediátor, ha tényleg sikerül megőrizned a jókedvedet. Erre legnagyobb esélyed szerdán és csütörtökön lesz. Erősítheted a hitedet, ha jó zenéket hallgatsz. Tudod, hogy vannak olyan számok, amelyek megemelik a rezgésedet. Ezek hatékonyabbak, mint bármilyen gyógyszer. Hétvégén nem bírsz magaddal, és szépíteni akarod az otthonodat, a családi fészketeket…

Havi horoszkóp

2021.05.01.
A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy akire régóta vágyakozol, várakozol, hirtelen olyan dologgal áll elő, hogy neked meglepetésedben talán még a szavad is elakad. Nagyon fontos, hogy most minden új dologra legyél nyitott, mert ez vezethet sikerre, jó eredményre, amely elégedetté tehet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
A bolygók szerint május első hétvégéjén egy kirándulás lehet a legnagyszerűbb ajándék a szerelmednek és az édesanyádnak is. Mehetnétek együtt. Válassz olyan úticélt, aminek a megközelítése nem nehéz!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top