Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Az az érzésed, hogy egy végeláthatatlan sivatagban étlen-szomjan menetelsz jó ideje, és esélyed sincs arra, hogy valaha is kikerülj onnan. Kimerültél, frusztrált vagy, de feladni semmiképp nem szeretnéd, hisz pontosan tudod, ha összerogysz és egyhelyben vársz a jó szerencsére, annak csak kudarc lehet a következménye. Segítségre csak akkor számíthatsz, ha nem hagyod el magad, épp ezért igyekezz túllendülni a holtponton, vegyél egy utolsó nagy levegőt és menj tovább!

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Tőled függ, hogy mire használod, hogyan fogadod azt a nagyszabású változást, ami augusztus 20-án jön: szombaton a Mars átlép az Ikrekbe. Ez hozhat neked bosszúságot: ingatlan- és/vagy családi ügyekben felfordulás várható. Amennyiben jót akarsz magadnak, fogd fel ezt a változtatás esélyének! Közben ne bántsd magad, ha a fejedet fogva kérdezed: „Mi jön még?”! Normális, hogy békét szeretnél. De a felfordulás a megújulás előszobája. Ne ess pánikba! És semmiképp se hasonlítgasd magad másokhoz! Nincs értelme…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
A munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt úgy érezheted, elérkezett az idő a változtatásra. Kolléga az idegeidre mehet, vagy olyan szituáció alakulhat ki, amelyben nem látod a jövődet. Előfordulhat, hogy egészségi probléma jöhet létre, amelyet ne otthon kezelgess, hanem fordulj vele orvoshoz. Rendkívül balesetveszélyes ez az időszak, légy sokkal óvatosabb. Pénzügyek terén minden okod meglehet a jókedvre, mert könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgást mutathat. A házasságokban nagy lehet kettőtök között az összhang.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Ha van kedved, olvass utána, hogy a Perseidák milyen meteorraj, honnan jönnek és mi a nevük eredete. Ezt elmesélheted a kedvesednek. Majd kereshettek egy csillagvizsgálót, ahonnan profi távcsővel nézhetitek ezt a páratlan jelenséget.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top