Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2024.07.19.
Légy egy kicsit tekintettel a környezetedre, de ne ess át a ló túloldalára, ne hazudtold meg önmagad! Muszáj, hogy másokra is odafigyelj, ellenkező esetben te hogy várhatod el a figyelmet és a törődést?

Heti horoszkóp

2024.07.15.
Hidd el, hogy képes vagy megtalálni a kivezető utat. Idézd fel azokat a pillanatokat életedből, amikor bátor voltál, mertél továbblépni. Az érzések kavalkádja összezavarhat szinte bármelyik életterületeden, így először próbáld ezt elcsendesíteni, mielőtt döntésre jutsz, különösen kapcsolataidat illetően.

Havi horoszkóp

2024.07.01.
A munkában alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Talán kolléga helyett kell dolgoznod, de az is lehet, hogy munkatárssal másként gondolkodhattok ugyanarról, és ez miatt jöhet létre feszültség. Ugyanakkor olyan váratlan találkozásra is sor kerülhet, amely miatt úszhatsz a boldogságban. Megeshet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyekre nem számítottál, és amelynek hatására meglepődhetsz. Ámor nyila is a szíved közepébe fúródhat. Ha már szerelmes vagy, a kapcsolatban boldogító esemény történhet.

Hétvégi horoszkóp

2024.07.13.
Tekintsd magad teljes értékű partnernek kapcsolatodban. Ez az alapállapot, amelyet persze az egyes konkrét helyzetek árnyalhatnak és színezhetnek. Megértésed és kompromisszumkészséged most is segíteni fog, ha vitás helyzetbe keverednétek pároddal, de ne adj fel mindent magadból!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Halak csillagjegy jellemzői

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Halak csillagjegy jellemzői

Címlap

top