Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Szerdán elöntenek az érzelmek, és talán most minden barátodat felhívnád, hogy elmondd nekik, mennyire hálás vagy értük, a szeretetükért, a támogatásukért. A legjobb az lenne, ha személyesen mondanád el nekik. Miért is ne tölthetnétek együtt az estét? Szervezd össze a csapatot, aztán jöhetnek a szívmelengető vallomások.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Ennek a hétnek 2 fő „motívuma” lesz: az egyik a párkapcsolatod, ill. annak a hiánya. Folyamatosan lépnek a Szűzbe a bolygók. Előző vasárnap Mars kezdte a sort. Majd szerdán Vénusz, pénteken Nap követi a „példájukat”. És végül a csúcspont a szombati Mars-Vénusz együttállás lesz. Ez mind arra sarkal, hogy tiszteld jobban, becsüld meg a párodat! Ha nincs még, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet! A másik a szombati Hold-Jupiter szembenállás által fémjelzett családi kihívás: törődj velük többet!

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak önmagad alatt vághatod a fát. Váratlan találkozás felvillanyozhat, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Baráti kapcsolat fontosabb szerepet játszhat most az életedben.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
Vasárnap a Mars jegyet vált, ami neked nem a legjobb hír. Ugyanis eszerint a párod a szokottnál agresszívebbé válhat. Lehet, hogy ez nem is agresszivitás, csak te éled meg így. Amint ezt felismered, kihúzod a konfliktus méregfogát. Mondd ki, te mire vágysz, és engedd, hogy a párod is kimondja.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top