Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2023.09.28.
Ma, szervezési hibák miatt, egyszerre több helyen is kellene lenned, de mivel osztozni még te sem vagy képes ez nem fog menni. Így belátod, hogy legközelebb jobban kell figyelned a szervezésnél és az idődet is meg kell tanulnod jobban beosztani.

Heti horoszkóp

2023.09.25.
Az önkifejezéshez bátorság kell, de ha felvállalod magad, ismét önazonosnak érezheted magad és ez csökkenti belső feszültségedet. Ugyanakkor a héten jobban felzaklathat, amit érzékeny belső antennáiddal a külvilágból érzékelsz. Védd magad e káros befolyás ellen, próbálj összeszedett és derűs maradni!

Havi horoszkóp

2023.09.01.
A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a te makacs viselkedésed miatt alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet. Ha képes lennél a társadat figyelmesen meghallgatni, akkor rájöhetnél arra, hogy amit mond, annak van valóságalapja, és valóban könnyebb lenne az életetek, ha elfogadnád azt, amit ő szeretne. A kollégák között van olyan személy, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy olyan személy árulkodhat a feletteseteknek, akiről eddig ezt a viselkedést talán el sem tudtad képzelni.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.23.
Bármi történt is köztetek a múltban, illetve az elmúlt napokban, lehet újrakezdeni. A közös egyensúlykeresés nem zökkenők nélküli, de finom érzékenységeddel egyengetheted magatok előtt az utat. Ha egyensúlyba kerültök, öröm és boldogság vár.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Halak csillagjegy jellemzői

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Halak csillagjegy jellemzői

Címlap

top