Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.08.25.
Családi nézeteltérésekkel még vasárnap is számolnod kell. Azt kellene észrevenned, hogy mennyire hiányolnak téged a többiek. Ha kötelezőnek érzed a vasárnapi családlátogatást, inkább kérj elnézést, és őszintén mondd el, most mással szeretnél foglalkozni. De ne felejtsd el néhány nap múlva pótolni a találkozót.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Ennek a hétnek 2 fő „motívuma” lesz: az egyik a párkapcsolatod, ill. annak a hiánya. Folyamatosan lépnek a Szűzbe a bolygók. Előző vasárnap Mars kezdte a sort. Majd szerdán Vénusz, pénteken Nap követi a „példájukat”. És végül a csúcspont a szombati Mars-Vénusz együttállás lesz. Ez mind arra sarkal, hogy tiszteld jobban, becsüld meg a párodat! Ha nincs még, akkor nyisd ki a szemedet és a szívedet! A másik a szombati Hold-Jupiter szembenállás által fémjelzett családi kihívás: törődj velük többet!

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak önmagad alatt vághatod a fát. Váratlan találkozás felvillanyozhat, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Baráti kapcsolat fontosabb szerepet játszhat most az életedben.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.23.
Féltékennyé válhatsz, mert a párod ezen a hétvégén olyan népszerű, hogy rád alig jut ideje. Hangot kéne adnod annak, hogy igényt tartasz a társaságára. Mert ha csak csendben vársz, azt hiheti, hogy nincs ellenedre, ha ő nélküled mozdul ki.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top