Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.01.29.
Megsértődhetnél szerdán, de mégse tedd. Meg se halld ma a bíráló mondatokat. Mintha ott sem lennél. Persze nem lesz könnyű kivonni magad alóla, hiszen nagyon érzékeny típus vagy. De épp ebben tesztel most téged az élet. Tudnod kell nemet mondani. S sértődés nélkül is tudnod kell kezelni a kritikákat.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Hétfőn és kedden is lesznek olyan fényszögek, amik sértődésre adnak okot. De ez semmire nem jó. Sőt. Csak megcsapolja az energiáidat. Szóval inkább peregjen le rólad! A hét második felében hajlamos leszel a pénzre túlságosan ráfókuszálni. Vigyázz, hogy ne görcsölj be, mert az negatív spirált okoz! Hétvégén a hideg téli idő ellenére jót tenne testednek, lelkednek, ha kimennél a természetbe. Mehetsz síelni, korcsolyázni, sétálni. Mehetsz külföldre, belföldre. A lényeg, hogy kiszellőztesd a fejedet.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A munkahelyeden alakulhat ki idegfeszítő helyzet. De az is lehet, hogy valakinek a stílusát tarthatod elviselhetetlennek, és talán a változtatásnak a gondolata is megfordulhat a fejecskédben. Egyelőre várj még, mert a dolgok változni fognak, és ami történik, az nem lesz majd ellenedre. Nagyon fontos, hogy rokonnal ne lépj közös ügyletre. Olyan dolog is megtörténhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
Szíved szerint elbújnál a világ elől kettesben, a kedveseddel. Megtehetitek. Kapcsoljátok ki a telefont, húzzátok ki a csengőt, és csináljatok egy édes kettes hétvégét! Ha nem megy mindkét napon, akkor legalább az egyik napot szakítsátok ki magatoknak!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top