Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2023.11.28.
Túl sok mindent vállalhatsz ma be, mert nem tudsz nemet mondani. Azonban rá fogsz jönni, hogy ennyi mindent megoldani egyszerűen lehetetlen. Nem lesz könnyű napod, de mindez arra késztet, hogy legközelebb jobban felállítsd a határaidat.

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Bátran igazodj az általad jónak tartott értékekhez és állj ki elveid mellett. Lehet, hogy a feszült, teliholdas hétfőt egy változékony hét követi, de téged semmi nem billenthet ki, ha tényleg elhatároztad magad. Emellett engedd el a mások iránti neheztelésedet, neked is könnyebb lesz úgy.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, ezért nemcsak az utcán, közlekedés során törheted össze magadat, hanem az otthonodban vagy a munkahelyeden is. A szabályokat be kell tartani, mert bírságra is számíthatsz. A kapcsolataid között van olyan, amelynek alakulása miatt örömödben fülig érhet a szád. És van olyan, amely miatt az ő viselkedése miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert ami körül az agytekervényeid forognak, azok most meg is valósulhatnak. Valakinek ne okozz csalódást.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Béke és nyugalom várhat rátok, ne rontsd ezt el túlzott elvárásaiddal. Inkább légy egy kicsit kihívó és szexi, nyűgözd le szerelmedet. Ezzel csírájában elfojthatod a közétek ékelődő konfliktust. Most mindenféle élvezetnek teret adhattok…

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Halak csillagjegy jellemzői

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Halak csillagjegy jellemzői

Címlap

top