Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2023.02.01.
A szeretet és a szerelem körülötted mindenhol ott van a levegőben. Halld meg az éneket és fogadd be ezt az érzést! Töltsd fel a lelkedet, merülj el az érzéseidben és raktározz belőle a szomorkásabb napokra is!

Heti horoszkóp

2023.01.30.
A héten még lovagold meg az év eleji lendületedet, jöhetnek nehezítések, váratlan helyzetek, de józan belátással olyan döntéseket hozhatsz meg, amelyek kisegítenek a bajból. Csak a produktív dolgokra figyelj, mert különben elfolyik az energiád. Szánj időt a héten magadra is, a kikapcsolódás, pihenés újratölti lemerült akkumulátoraidat.

Havi horoszkóp

2023.02.01.
Nem igaz rád a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb szerencséje van a pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén olyan helyzet jöhet létre, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Ugyanakkor a környezetedben van olyan személy, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek. Illetve megeshet, hogy olyan esemény következhet be, amellyel szemben tehetetlenséget érezhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2023.01.28.
Lehet, hogy nem egyszerű kifejezned mindazt a mélységet, ami érzelmeidet jellemzi, de most hétvégén lehetőséged nyílhat rá, hogy megállva, megpihenve, nyugodtan beszélgessetek. Bízd magad párod iránti érzelmeidre, ha szavakkal nehéz, találj más módot, más szeretetnyelvet, hogy kifejezd magad. Ha eloszlatod párod kétségeit, az új, szilárdabb alapra helyezheti kapcsolatotokat.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Halak csillagjegy jellemzői

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Halak csillagjegy jellemzői

Címlap

top