Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2019.11.19.
Kedden csodaszép napra ébredhetsz. Mintha infúzióban kapnád ma a lelkesedést, olyan hihetetlenül feldobódott leszel. Van is okod az örömre, a vidámságra. A Skorpióba lépő Mars téged is nagyon erősen támogat. Mostantól bármit elérhetsz, amire csak vágysz, vagy amiről álmodozol...

Heti horoszkóp

2019.11.18.
Szuper hír a te szempontodból, hogy kedden Mars a Skorpióba lép. Innentől főnix madárként fogsz feltámadni. Visszanyered a lelkesedésedet, és ismét tele leszel tervekkel. Ezekre szükséged lesz: pénteken a Nap belép a Nyilasba, és innentől több munka vár rád. Jobban kell koncentrálnod, ha nem szeretnél hibázni. A hétvégéd felemás lesz: szombaton 2 kritikus fényszög kritikussá teszi a pénzügyeidet. Vasárnap a közlekedésben kell óvatosnak lenned, mert balesetveszélyes fényszögek lesznek az égen.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Olyan esemény történhet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. A kapcsolatoknak is nagy jelentősége lehet ebben a hónapban, amely miatt talán egy régi álmod is valóra válhat. A munkahelyeden azonban olyan helyzet jöhet létre, amelyet talán nehezebben tudsz kezelni. Megeshet, hogy a rangban feletted álló személy miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. A szerelem ege azonban vakítóan kék lehet…

Hétvégi horoszkóp

2019.11.15.
Lubickolsz, mint hal a vízben egy csodás bolygó-háromszögnek köszönhetően. Ezáltal határtalanul toleráns leszel mindenkivel. Kedvességed népszerűvé tesz, amit nem fog jó szemmel nézni a kedvesed. Szeretné, ha csak vele foglalkoznál, csak őt kényeztetnéd.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top