Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp

2020.08.09.
Kicsit türelmetlen leszel vasárnap. De most el kell fogadnod, hogy semmit sem siettethetsz. Minden úgyis megtörténik a maga idejében, akkor meg minek aggódni rajta, nem igaz? Inkább élvezd a nyár örömeit. Este például a pároddal nézhetnétek a hulló csillagokat is. Ezt nagyon szereted, és romantikus is...

Heti horoszkóp

2020.08.03.
Szerencsére a hét első felének nehéz fényszögei nem érintenek téged. Persze a közeledben több ideges ember lesz. Ne vedd át a türelmetlenségüket! A hét közepén elvarázsol egy álom. Megálmodhatsz valami olyasmit, ami új célt mutat. Vizsgáld meg, hogy milyen erőforrásra van szükséged! Pénteken a Rákba lépő Vénusz vidámságot és gyermeki felhőtlenséget hoz neked. A nyár közepén millió lehetőséged van a szórakozásra és a kalandokra. Bár hétvégén a pénz fog foglalkoztatni. Számolsz, kalkulálsz, tervezel…

Havi horoszkóp

2020.08.01.
Megeshet, hogy kissé lehangoltabb vagy ebben a hónapban, amelynek elsődleges oka lehet, ha a jövődről van szó, akkor bizonytalanság gyötörhet. Ne aggódj, rövidesen olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyíl a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, gyermekeddel jól kijöhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Szíved szerint minden luxussal elhalmoznád a párodat. Megvennél neki mindent, amire vágyik. Ezen a szép augusztusi hétvégén meglepheted olyasmivel, ami nem kerül pénzbe. Főzz neki valami finomat, teríts meg romantikusan, és vegyél fel valami lenge fehérneműt! Az többet ér minden drága holminál.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljesleíráshoz

Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top