Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.11.28.
Úgy érzed, monotonitásban éled a mindennapjaid, nincs semmi izgalmas változás, kaland benne, kezd ellaposodni az életed, unalmas, egysíkú az egész. Éppen ezért valószínűleg eljött a változtatás ideje. Keress új kihívásokat, ha úgy érzed, hogy erre a személyiséged kiteljesedéséhez feltétlenül szükséged van! Biztosan találsz olyan kalandot, ami még téged is izgalomba hoz, s azt remélheted tőle, ha leküldöd az akadályt, a ranglétrán feljebb is emelkedhetsz. Az ésszerű keretek között ne félj az extrémitástól sem, csak bátran vágj bele!

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Hétfőn a Nap, szerdán a Merkúr lép a Nyilasba. Ezek téged felvillanyoznak, és olyan motivációt hoznak magukkal, amelyek hosszú távú sikereket garantálnak neked. A szerdai napod nem indul fényesen. De ha nem húzod fel magad, akkor estére minden megoldódik. Sőt a vártnál jobban végződik. Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 24 órán belül milyen hatalmasat képes változni a világ. Hétvégén elkezdheted beszerezni, vagy elkészíteni az adventi koszorút. Mert vasárnap már az első gyertyát kell gyújtani.

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Minden figyelmed a pénzre irányulhat. Az életnek ezen a területén nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A munkahelyeden most kellene előállni az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseiddel, mert főnöködnél elérheted mindazt, amit szeretnél. Megeshet, hogy szomorú esemény is bekövetkezhet, és emiatt is anyagiakkal kapcsolatos ügyeket kell bonyolítani. A kapcsolataid között van olyan, amelynek búcsút inthetsz. De ne bánkódj miatta, ennek most járt le az ideje.

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
Szombaton irritálhat téged minden apró részlet. Ettől ingerlékennyé válhatsz. Vasárnapra lehiggadsz. Ha nem akarsz bocsánatot kérni, akkor ne köss bele a kedvesedbe, és abba se, hogy mit tesz, mit mond, hogy teszi, hogy mondja!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top