Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.10.15.
Kedden már nyoma sem lesz az előző napok nyugtalanságának. Ellenben alig várod, hogy pihenhess. Kicsit nehézkes és lomha leszel egész nap, de legalább most biztosan nem rohansz "fejjel a falnak". Amikor lassúnak érzed magadat, lassabban és megfontoltabban is döntesz. Ez pedig most valódi ajándék neked.

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Hétfőn egész nap még a vasárnap éjjeli telihold hatását vonszolod magaddal. Lehet, hogy rosszul aludtál. Ettől fáradt és nyűgös lehetsz. A hét közepén egyfajta kárpótlást kapsz a bolygók szerint: csupa szuper fényszög csupa szuper eseményt „ígér”. Csak pénteken kell óvatosnak lenned az utakon. Egy Hold-Jupiter szembenállás balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Hétvégén szakítanod kell időt a családodra, a szüleidre, az édesanyádra. Ha nem jutsz el hozzájuk, jogosan fognak méltatlankodni…

Havi horoszkóp

2019.10.01.
A házasságokban, régi együttélésekben ebben a hónapban olyan feszültség alakulhat ki, amely miatt úgy érezheted, hogy elérkezhetsz a tűrőképességednek a határára. Az is megeshet, hogy a feletteseddel nem találod a közös hangot, és ha fasírtba kerülsz vele szemben, akkor biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet. A megérzéseid tökéletesen működhetnek, hagyatkozz most a az ösztöneidre. Banki, biztosítási ügyek intézésére jó a hónap.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
Nem kicsi a tét: béke, vagy vita. Igaz, hogy csak vasárnap éjjel lesz telihold, de más szombat reggeltől puskaporos hangulatot szimbolizál. Ebből bármikor vita pattanhat ki. A Kos Hold szerint te leszel ingerlékenyebb és türelmetlenebb. Ne engedd elfajulni a dolgokat!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top