Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán légy körültekintő, ugyanakkor engedd szabadjára a fantáziádat is. Ma ne csak gondolkodj és ötletelj, hanem cselekedj is. Nem halogathatod tovább a feladatokat, mert csak egyre feszültebb leszel. Végül már egyetlen apró megjegyzésből is óriási vita kerekedhet.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Június utolsó hete tripla kritikus fényszöggel indul (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz). Ez kitűnő ürügy a nézeteltérésre. Szerencsére keddtől tetterősnek fogod érezni magad, de olyan magas fordulatszámon pörögsz, ami mások szerint már az erőszak határát súrolja. Csütörtökön Merkúr az Oroszlánba lépve kreatívvá tesz. Péntektől a Bika Hold hatékonyságot hoz. A hétvége első fele ennek folytatása lesz. Majd vasárnap az Ikrekbe lépő Holdtól felélénkül a társasági életed: több meghívást kapsz.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha nem muszáj, ne indulj nagyobb vagy hosszabb útra. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és óriási botrány lehet belőle. A családod fontosabb szerepet játszhat most az életedben, te lehetsz, aki olyan rokonnak segíthetsz, aki fontos neked, akit igazán szeretsz. A szerelemben szakításra kerülhet sor.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Boldogság nélkül nem is tudnál létezni. Számodra ez az érzés lelki orvosság, ami minden nehézséget meggyógyít az életedben. Párodra számíthatsz ezen a hétvégén, hiszen szeretetével támogat és segít téged, hogy megoldhasd a téged foglalkoztató problémákat.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top