Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2022.06.30.
Sikerült megtalálod a célt, azt ki is tűzted, és mostantól igyekszel mindenáron elérni, akármilyen nehéz akadályokkal is kell megküzdened az utadon. Készíts egy alapos tervet, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
3 részre osztható a heted: a hét eleje alkalmas mindenféle megbeszélésre, kommunikációra. Ne mulassz el egyetlen lehetőséget sem! Nem tudhatod, hogy mikor és hol hallasz valami fontosat. A hét közepe – a szerdai újholddal megspékelve – családi-, és ingatlan ügyekben új fordulatot hoz. Ez nem egyértelműen fog tetszeni neked. Az új irányt lásd meg, és átértékelődik az egész. A hét utolsó harmada, július első napjai lelkesedést és életvidámságot mutatnak. A nyarat végre teljes egészében élvezheted…

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Ha pénzről van szó, furcsa helyzet alakulhat ki, mert olyan összegnek inthetsz búcsút, amire nem számítottál. Közben olyan bevételre is sor kerülhet, amely miatt elégedettséget érezhetsz. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt úgy érezheted, mégis csak van igazság a földön. Megtapasztalhatod a karma törvényének a működését, ezért aki korábban megbántott, az most megkaphatja a magáét a sorstól. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki miatt szerencsésnek érezheted magad.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Szeretnél tisztán látni az anyagiakkal kapcsolatosan. A kedvesed nem biztos, hogy partner ebben. Semmiképp se erőltess rá semmit, és ne sértődj meg, ha őt most más foglalkoztatja! Vasárnap nagyobb esélyetek lesz a közös nevező megtalálására…

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top