Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Valakinek ma túl hamar szavaztál bizalmat, aki csúnyán vissza is élhet vele, roppant nagy bánatot okozva neked ezzel. Csalódottságod semmiképp nem kell az illető előtt titkolnod, világosan hozd a tudtára, mit gondolsz róla és az általa végzett gonoszkodó tevékenységről. Egyúttal érdemes felvilágosítanod arról, hogy a jövőben nem kívánsz együttműködni vele! Kiszámítani ugyan soha nem tudod, mit hoz a sors, de ezekből a szituációkból tanulva egyre bölcsebb és tapasztaltabb leszel, ez adjon erőt a viharosabb időkben!

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Semmiképp se add át magad a pénzügyi aggodalomnak hétfőn! Nem túl fényes a helyzet, de bízz abban, hogy hamarosan egyenesbe jössz! Keddtől könnyebb lesz optimistának lenned. A Merkúr segít, hogy kicsit kedvezőbb fényben láss mindent. Talán neki is köszönhető, hogy olyan hírt kapsz csütörtökön, ami jogos bizakodással tölt el. Bebizonyosodik, hogy érdemes kitartanod. Péntek déltől visszanyered azt a lendületet, ami alapvetően jellemez. Nézz vissza a mögötted álló hétre, és fejtsd meg a szorongásod okát!

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt örömödben a fülig érhet a szád. Érdemes most Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez imádkozni, aki valóra válthatja még a legmerészebb álmodat is. A rokonaiddal szemben viszont türelmesebbnek kellene lenned, és ügyelni arra, hogy ne kényszerítsd rájuk az akaratodat. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, akinek búcsút inthetsz.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
A remek fényszögek ellenére neked borús lesz a hangulatod. Az idő múlása elszomoríthat. Semmiképp se engedd, hogy emiatt depresszióba ess! Kérj segítséget a kedvesedtől! Ő majd felvidít. Hiszen jól ismer…

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top