Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.04.15.
Jókora meglepetést okoz, amikor kezed ügyébe kerül egy rég elkavarodott tárgy vagy dokumentum. Szerelmed jó hírekkel szolgál. Vigyázz, ha látja, hogy nem figyelsz rá, akár meg is sértődhet. Nincs párod? Kéretlen hódolód akadhat. Építsd le bátran! Jelöltedről kapcsolatban izgalmas infót tudhatsz meg: ha a titokzatos dolog után nyomozol, több ismerettel gazdagodhatsz.

Heti horoszkóp

2021.04.12.
A hétfői újhold számodra az egész év legfontosabb újholdja. A Kosban együttálló Nap és Hold Kos szülöttként ragyogó lehetőség az újításra. Találd ki, hogy miben tudsz, akarsz újítani, és tedd meg a kezdő lépéseket! A folytatásban jó híreket kapsz anyagi témákban. Szerdán a Bikába lépő Vénusz apró, de kedvező fordulatot szimbolizál. Csütörtöktől a levegő dominancia felbátorít, hogy őszintén és könnyedén kimond, hogy mi foglalkoztat. A szombat is erről szól. Vasárnap családi és ingatlan ügyekkel törődj!

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint ha a sors becsuk egy ajtót, akkor ennek nyomában kinyit egy másikat. Talán búcsút kell intened olyan valaminek, amit nagyon szerettél. De a gondviselés nyomban olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amellyel pótolhatod mindazt, aminek búcsút kellett mondanod. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted, valakinek a kedvessége elvarázsolhat.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.10.
Az újhold előtti hétvégén tűzről pattant leszel. Ha a kedvesed kedvében akarsz járni, akkor ezt a tüzet tartsd kordában! Lehetsz aktív és ambiciózus, de semmiképp se noszogasd őt! Így megelőzheted a vitát.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top