Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Egy véletlen botlásod miatt húzzák rád a vizes lepedőt, arra sem kapsz esélyt, hogy kimagyarázd magad. Folyton a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, és ezt neked a környezeted szerint csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban mostanra megelégelted ezt az állapotot, állj a sarkadra, keress lehetőséget a korrekcióra, szóval mentsd a menthetőt, és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy nem túl súlyos baki miatt.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Bolygód, a Mars szombatig még nehézkességet és akaratosságot jelent. Szerencsére hétfőn, kedden és csütörtökön nagyszerű fényszögek nagyszerű eseményeket „ígérnek” neked. Ne fogd vissza magad! Adj bele mindent, és a céljaid valósággá válnak! Közben nem árt a pénzügyeidet rendbe szedned. Égetően fontos, hogy tisztán láss ezen a téren. A szombati Mars jegyváltása után felélénkül a társasági életed. Több meghívást kapsz és/vagy több helyre elmehetsz. Még tart a nyár. Érdemes kihasználod mindazt, amit nyújt…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben. De az is lehet, hogy aki korábban ártott neked, az a sorstól megkapja a magáét. Ezért érezheted úgy, hogy működik a karma törvénye. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Nagyon fontos, hogy ne kérj tanácsot, ha az érzelmi életedről van szó, mert olyasmit kaphatsz, amit ha megfogadsz, azzal inkább ártasz, mint használsz magadnak. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Kollégával nagyon jól kijöhetsz.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Mi lenne, ha mindketten kikapcsolnátok a mobilotokat, és elbújnátok a világ elől? Ez a hétvége tökéletes lehet, ha édeskettesben töltitek. Éjjel kifekhettek a csillagos ég alá, és várhatjátok a hullócsillagokat…

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top