Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Míg tegnap úgy láttad, minden a legnagyobb rendben van a pénzügyeiddel, ma teljes pánikba esel. Ez a hullámzó hangulat nem tesz jót neked, de pénzed sem lesz több az aggódástól. Próbáld meg elengedni a félelmeket, s higgy benne, hogy a helyzeted nem olyan rossz, mint most gondolod...

Heti horoszkóp

2020.08.10.
A hét elején ellentmondásosan gondolsz a pénzre: hol úgy érzed, hogy minden rendben, hol kétségbe esel. Ez a hullámzás elég fárasztó. Jobb lenne, ha elfogadnád, és nem idegeskednél. A hét közepén egy „kegyetlen” fényszög miatt megkérdőjelezed a jövődet. Nem baj, ha újra átgondolod. De közben ne kínozd magadat, mert annak semmi értelme sincs. Augusztus közepén, hétvégén a bolygók szerint felfokozódnak az érzelmeid. Az örömöt, a bánatot, az elégedettséget és az elégedetlenséget is intenzíven éled meg.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. Úgy válhatsz hajlamossá az erőszakos viselkedésre, hogy ezt észre sem veszed. Ezzel pedig inkább önmagad alatt vághatod a fát. Viszont a szerelmi életed úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. De csak akkor, ha a pénz nem játszik központi szerepet az életedben. A házasságokban, együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Ez lehet a nyár legelevenebb hétvégéje a számotokra. Ne halogassátok tovább azt, amit terveztek, mert hamar vége a nyárnak! A szuper fényszögek kedveznek a vidám, sportos programoknak. Menjetek csónakázni, vitorlázni, bobozni, stb.! Engedjetek a gyermekien felhőtlen kikapcsolódásnak!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top