Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2023.09.28.
Ma valamilyen oknál fogva legszívesebben láthatatlanná válnál, ami a te esetedben nem egyszerű, mert túl feltűnő és energikus jelenség vagy. Inkább gondold végig, hogy miért is szeretnél elbújni, és nézz szembe vele!

Heti horoszkóp

2023.09.25.
Szokásodhoz híven bátran állj ki meggyőződésed mellett, csak arra vigyázz, hogy ez ne torkolljon nyílt viszályba. Kövesd elképzeléseidet, most lesz elegendő energiád megvalósítani. A szenvedély viszont erősödhet, akár túlcsordulhat a héten, ha nem vigyázol és nem szabsz mértéket.

Havi horoszkóp

2023.09.01.
Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni, mert nagy esély van a hibázásra, amelynek akár negatív anyagi következményei is lehetnek. Ha állást vagy akár szakmát kívánsz váltani, akkor erre kiváló ez az időszak. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy észre sem veszed, rá akarod kényszeríteni az akaratodat a társadra, aki azért viselheti ezt el, mert őszintén szeret téged. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt extra kiadásaid lehetnek, amelyet most nehezebben tudsz előteremteni. Utazás jól sikerülhet.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.23.
Harmonikus, kiegyensúlyozott hétvége várhat, ahol mindennek megvan a maga helye és ideje. Minden tervedet valóra válthatod, de akkor lesz teljes a boldogság, ha együttműködsz pároddal és megosztod vele ötleteidet. Nézzetek előre, közös jövőtök felé!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Kos csillagjegy jellemzői

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Kos csillagjegy jellemzői

Címlap

top