Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2024.02.22.
Imádod az új kezdeteket, ezért a mai napot igazán élvezni fogod, mert ma valami új dolog kezdődik számodra. Ez történhet körülötted a külvilágban, de akár benned, érzésszinten is. Egy biztos, hogy pozitív dologról van szó!

Heti horoszkóp

2024.02.19.
Olyan időszak jöhet, amikor jobb lenne szívbél jó érzéseidre hallgatni, mint a hideg és józan észre. De legalábbis egy köztes megoldást keress. Lehet, hogy valamit le kell zárnod, hogy új ciklus kezdődhessen. Adj nagyobb teret érzelmeidnek.

Havi horoszkóp

2024.02.01.
Pénzügyeid hullámzó képet mutatnak, mert a bevételek mellett olyan kiadásod is lehet, amely váratlanul érhet. Jó lenne, ha baráttal, jó ismerőssel nem lenne témád a pénz és saját anyagi helyzeted alakulása. Mert az illető ennek hatására úgy viselkedhet, amely miatt mélyen csalódottnak érezheted magad. Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben gyermek is van, a társad és a csemete között kommunikációs probléma jöhet létre. Te pedig betöltheted közöttük a békebíró szerepét.

Hétvégi horoszkóp

2024.02.17.
Kérdés, hogy mennyire bírod a kötöttségeket, de hidd el, hogy mindig van középutas megoldás. A világgal való kapcsolattartásnak számos módja van, valamelyik formája beleférhet a hétvégédbe úgy is, hogy nem okozol csalódást kedvesednek.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Kos csillagjegy jellemzői

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Kos csillagjegy jellemzői

Címlap

top