Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Az előző napok pörgése után szerdán érdemes kicsit lassítani. Valójában belső késztetést is érzel, hogy nyugodtabban gondold át a dolgaidat. Ma koncentráltan és fegyelmezetten haladhatsz a munkádban. Ha pedig még a szabadságodat töltöd, egyszerűen csak lazítsd és lustálkodj egész nap.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Ennél jobban nem is indulhatna a heted. A hét elején nem csak a hosszú hétvége második felvonása miatt leszel feldobódva, hanem egy szabályos bolygóháromszög miatt is. Ebből töltődj fel, hogy a hét folytatására is maradjon a lendületből! A hét közepén a föld dominancia teherbíróvá tesz, ami elismerést von magával. Közben kicsit lelassulsz, ami jót fog tenni: végre kapkodás nélkül dolgozhatsz. Hétvégén az Ikrek Hold felélénkíti a társasági életedet. Míg a Mars-Vénusz együttállás „babyboom” hatást hoz.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számítottál, és amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A párkapcsolatokban a dolgok akkor alakulhatnak úgy, ahogy szeretnéd, ha képes leszel alkalmazkodni a kedvesedhez. A munkában, megélhetésben olyan változások történhetnek, amelyek miatt talán most félsz, és ami később a kedved szerint alakul.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
A hosszú hétvégét kissé álmosan kezded. Jobb lenne, ha pihenéssel töltenétek az első felét. Engedélyezzetek egy kis lustálkodást magatoknak! Vasárnap estére visszanyered a szokásos, energikus formádat, és mehettek bulizni, másnaptól bobozni, csavarogni, utcabálozni, tűzijátékot nézni. Persze érdemes előre egyeztetni.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top