Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.06.18.
A düh csak akkor negatív érzelem, ha nem tudod kreatív alkotásba fordítani. Nem arra gondolok, hogy fess egy képet a dühödről (bár ez sem lenne rossz ötlet), hanem arra, hogy a dühödet használd fel, hogy valami előremutatót tegyél, és kilépj végre abból a helyzetből, amely feldühített.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Teliholddal indul a hét, ami neked a közlekedésben mutat veszélyt. Szerdán és csütörtökön olyan bolygószembenállások lesznek az égen (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó), amelyek konfliktust gerjeszthetnek. Ezek egy ideje már nyomasztanak téged. Jó lenne, ha ebbe nem betegednél bele. Pénteken a Nap belép a Rákba, ami a nyári napforduló ünnepe. Innentől a családodé a prioritás. Hétvégén a vasárnapi bolygószembenállás (Vénusz-Jupiter) a hétfőhöz hasonló óvatosságra int az utakon.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha nem muszáj, ne indulj nagyobb vagy hosszabb útra. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és óriási botrány lehet belőle. A családod fontosabb szerepet játszhat most az életedben, te lehetsz, aki olyan rokonnak segíthetsz, aki fontos neked, akit igazán szeretsz. A szerelemben szakításra kerülhet sor.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Új hagyományokra van szükséged a szerelmeddel. Olyan hagyományokra,a melyek csak a tieitek, és amelyek összekovácsolnak benneteket. Ezek az új hagyományok segítenek elmélyíteni a kapcsolatotokat. Teremtsetek hagyományt arra, hogy hogyan zajlanak a hétvégi programok.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top