Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2023.11.30.
Könnyen rátörhetnek ma a kétségek, ami szokatlan jelenség a számodra, mert általában sikerül elnyomnod őket. Most azonban nem, és meg is ijedsz tőlük. Nem lehet, hogy csak némi türelemre és bölcsességre akarnak inteni?

Heti horoszkóp

2023.11.27.
Hozzád illő dinamikus és tüzes hét várható, csak a hétfőt, esetleg még a keddet kell anélkül túlélned, hogy túlpörögve fejjel menj a falnak. A legnehezebb lesz eltalálni a kellő erőt, vagyis se többet, se kevesebbet, mint amennyire szükség van az adott dologhoz.

Havi horoszkóp

2023.11.01.
Ha pénzről van szó, sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy hajlamossá válhatsz a pénzszórásra. Illetve olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely jelentősebb összeget húzhat ki a zsebedből. Ugyanakkor a munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Ha most kívánsz állást változtatni, ezt a lehető legjobbkor teszed. Mivel a felettesed nyitottabb, ezért érdemes előadni neki azt, amiben eredményt szeretnél elérni.

Hétvégi horoszkóp

2023.11.25.
Néha jó lenne közösen is megállni, adj időt magatoknak. Egyszerűen csak legyetek együtt, figyelve egymásra, lesve egymás óhaját. Lehet, hogy ez azt jelentheti, hogy neked kell engedned valamiben. Ne azt kövesd, amit egyedül tennél, hanem amire kettőtöknek együtt van szükségetek!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Kos csillagjegy jellemzői

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Kos csillagjegy jellemzői

Címlap

top