Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Bármennyire is próbálod, nem tudod megtalálni a közös nevezőt valakivel egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Igyekezz az általad felállított logikai szálak mentén megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül végigvinni egy ügyet. Ha semmiképp nem akarja megérteni a te álláspontodat, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, mert attól nem fogsz előrébb jutni, hogy feleslegesen futod a köröket.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Számodra a hét legkritikusabb napja a szerda lesz. A teliholdon kívül még 2 nehéz fényszög is arról árulkodik, hogy bármin képes leszel megsértődni. Úgy érezheted, hogy ki lettél pécézve, és mindenki téged kritizál. Holott nem erről van szó. Minél gyorsabban észreveszed, annál gyorsabban helyreáll a lelki egyensúlyod. Szombaton nem csak nemzeti ünnep lesz, hanem a Nap belép a Skorpióba, és veszteség élményt hozhat neked. Valamitől vagy valakitől el kell búcsúznod. Ez az élet szorosan vett része.

Havi horoszkóp

2021.10.01.
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társad miattad érezheti nehezebbnek az életet. Próbáld meg visszafogni magad, és ne erőszakold rá azt, amit ő nem akar. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, úgy alakulhatnak a dolgok, hogy mázlistának érezheted magad. A kapcsolatoknak, protekciónak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint most. Egy közösségben te lehetsz a sztár.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Ez tipikusan az a hétvége, ami arra való, hogy bekuckózzatok, és ki se dugjátok az orrotokat. Melegségre, puhaságra, gyengédségre vágytok mindketten. Főzzetek, süssetek együtt, és sokszor érintsétek, öleljétek meg egymást!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top