Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.11.19.
Ha valakit, téged mindenképpen felpörget energiával a Skorpióba lépett Mars. Talán csak akkor fogod jobban érezni magadat, amikor 2020 júniusa végén a te jeledbe lép a bolygó. Szóval nem lehet okod mostantól panaszra. A céljaidnak hihetetlen energiát adhatsz, ami az év vége felé közeledve kifejezetten jól jön neked.

Heti horoszkóp

2019.11.18.
Több téma fog változni az életedben egy héten belül. Kedden bolygód, a Mars végre átlép a Skorpióba, amitől magabiztosabbnak fogod érezni magad. Azonban a kiadásaidra ügyelned kell. A józanság csökkentheti a költségeidet. Szerdán Merkúr elindul előre, ami javítja a kommunikációt. Nem lesz tökéletes, de javulni fog. Pénteken a Nap átlép a Nyilasba, ami feldob, fellelkesít téged. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: szombaton párkapcsolati feszültségek, vasárnap jövőddel kapcsolatos tervek látszanak.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak kevesebb a türelme, ezért alakulhat ki egyik pillanatról a másikra őrjítőnek bátran nevezhető helyzet. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik úgy gondolhatják, miattad emelkedhet a vérnyomásuk az egekbe. Ebben a hónapban érdemes fürkészni a jelent és a jövőt. Olyan információ birtokába juthatsz, amelynek nagy segítségét veheted.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.15.
Szokatlanul szentimentális leszel a hétvégén. A kedvesed nem ismer rád. Különösen akkor, ha elsírod magad. Meg is ijedhet ettől az érzelmi kitöréstől. Nyugtasd meg, hogy nem vele, ill. a kapcsolatotokkal van bajod! Beszélhetsz neki mindarról, ami mostanában bánt. De ne vidd túlzásba!

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top