Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2020.01.29.
Nagyságrendekkel jobban érzed magad szerdán, mint az előző napokban, s már nem is érzed magadat annyira fásultnak. Ugyanakkor hajlamos lehetsz átesni a ló túloldalára, s mindent egyszerre akarsz bepótolni, ami eddig elmaradt. Az energiákat érdemesebb lenne inkább mozgással levezetned.

Heti horoszkóp

2020.01.27.
Lesz itt minden: január mozgalmasan búcsúzik, és a február mozgalmasan indul. Hét elején a lebetegedéssel kell megküzdened. 3 kritikus fényszög azt mutatja, hogy a szervezeted kimerült, és fogékonyabb a vírusokra. Vitaminokkal és sok teával előzheted meg a bajt. A hét közepén jobb passzban leszel. A hétvége előtt aggaszthat a jövő alakulása. Szerencsére a hétvége harmonikusnak látszik. A föld dominancia és a kedvező fényszögek békét hoznak belül és kívül. Ennél jobban nem is kezdődhetne a február.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
A pénzügyi megbeszélésekre kiváló ez a hónap, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekedet. A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak a dolgaid, amikor könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél. Viszont a barátai kapcsolataid között lehet olyan, amely megszűnik. És ebben szerepet játszhat a pénz is. Illetve, hogy eleged lehet egy olyan személyből, akiről úgy gondolhatod, hogy csak szívja a véredet.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.24.
A barátokkal közös program felfrissítheti a kapcsolatotokat, de nem pótolja a meghitt együttlétet. Nem szabad átesnetek a túloldalra. Úgy tűnik, hogy január utolsó hétvégéjén neked lesz nagy igényed társasági életre. Könnyen lehet, hogy a kedvesednek semmi kedve ilyesmihez. Mi a megoldás ilyenkor?

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top