Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
A szokottnál nehezebb kihívásokkal küzdesz, ami eléggé kifáraszt, folyamatosan minden porcikáddal arra kell ugyanis koncentrálnod, hogy maximális teljesítményt nyújts. Tartsa benned a lelket az, hogy rövidesen sikerül lezárnod minden nyomasztó dolgot, s utána végre lazíthatsz és kipihenheted magad. Pénzügyeid is foglalkoztatnak, ami a jelen helyzetben nem is csoda. Ne aggódj, próbálj egy jó költségvetést írni, és spórolási módszerekről is olvashatsz. Tarts ki, nemsokára vége!

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Figyelj a szavaidra, kétszer is gondold meg, mielőtt vehemensen és rámenősen megfogalmazol valamit. Maradj nyitott mások álláspontjára. Lehetséges, hogy valami újat tudnak mondani, mutatni neked, amit nem fogsz meghallani, ha eleve elutasítod a másik embert. Nem kell minden helyzetben neked megmondanod a tutit.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Már a hónap elején olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt a lelkedet ünnepi díszbe öltöztetheted. Az év legszebb ünnepe varázslatosan zajlik majd, amikor a lelked csordultig lehet szeretettel. Amire jobban oda kellene figyelned, az nem más, mint a kommunikáció. Ugyanis a környezetedben több az ideges ember, akiknek a stílusa és a mondandója is irritálhat. Ám most nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, így jól kijöhetsz mindenkivel. Anyagiak terén váratlan és kellemes meglepetésben lehet részed.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Friss lendülettel vesd bele magad a hétvégébe, most teljesülhetnek álmaid és vágyaid. Ahogy feloszlik szemed elől a köd, kitisztulhatnak elképzeléseid közös terveiteket illetően is. Használd ki a lehetőségeket, nincs előtted lehetetlen, ha valamit elhatározol és ennek előnyeit párod is élvezheti.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top