Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2021.06.20.
Vasárnap rendkívül energikusnak érzed magad. Kezeld különös gonddal a baráti kapcsolataidat, és a jóakaróidat is vedd számba. Az eddig eltelt hetek azt bizonyítják, hogy több régebbi terved is megvalósulhat. Főleg azok, amelyekhez biztos anyagi háttérre van szükség. A nap leginkább szellemi területen hoz újdonságokat. Nagyon sokat gondolsz utazásra, de egyelőre jobb, ha csak fejben tervezel, még nincs itt az ideje a lazításnak. Ne aggódj, pár héten belül már foglalhatod az utazásod.

Heti horoszkóp

2021.06.14.
Hétfőtől csütörtökig nagyon vigyázz a pénzedre, az értékeidre és arra, hogy kinek mit mondasz! Pokoli fényszögek lesznek az égen. Mindenkit rosszul érint ez, de neked most – kivételesen – nem másokkal, hanem magaddal kell törődnöd. Erőt adhat, ha tudod, hogy péntektől klasszisokkal kedvezőbb bolygóállások jönnek. Hétvégén fellélegezhetsz szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Amilyen szörnyű volt a hét, olyan ragyogó lesz a hétvége. Megérdemled, hogy végre jó dolgok történjenek veled.

Havi horoszkóp

2021.06.01.
Ha kommunikációról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ezért lényeges, hogy ha valamit nem értesz, ha valamiben bizonytalan vagy, akkor kérdezz! Illetve te is világosan fejezd ki magad. Megeshet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amelynek hatására úgy érezheted, hogy az élet mégis igazságos. A szerelmi kapcsolatokban te lehetsz az, aki miatt a viszony feszültté válhat. Ha el akarod kerülni a szakítást, alkalmazkodj!

Hétvégi horoszkóp

2021.06.19.
Elemében lesz a párod. Mivel ő most kitűnő passzban van, jól teszed, ha rá bízod a döntést és a szervezést is. Ez egy sokatmondó vizsga: vajon ki mered engedni az irányítást a kezedből? Bizalom szükséges ehhez. Kérdés, hogy állsz a bizalommal?

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top