Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19.

Napi horoszkóp

2019.09.19.
Ha lehet, a csütörtök még a tegnapinál is nagyszerűbben alakul. Az viszont nagyon fontos, hogy semmiképpen se bízd el magadat. Nem dőlhetsz hátra, és nem várhatod a sikert a karosszékben ülve. A pozitív tendencia csak akkor folytatódik, ha továbbra is következetesen teszel érte.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
Remek hangulatban kezded ezt a hetet. Jól jön ez a lendület, amely remélhetőleg kitart pár napig. Hét közepén egy szabályos bolygóháromszög áll össze az égen, ami stabilizálja az anyagi helyzetedet, a munkádat és a jövődet. Ez igazán csodás tendencia. Ráadásul tartósnak is tűnik. Persze csak akkor, ha kitartó maradsz. A hétvégéd ezzel szemben konfliktusokkal terheltnek ígérkezik. Egy kellemetlen kereszt kellemetlen feszültséget szimbolizál. Tudatosan kerüld a nézeteltérést! Őrizd meg a békét!

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Összességében pompás időszak következhet, amikor az élet több területén élvezhetsz előnyös helyzeteket. Különösen a munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy ha eddig az életnek ezen a területén szorongás keríthetett hatalmába, az most megszűnik. Nem kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mert így kerülheted el a tévedést.

Hétvégi horoszkóp

2019.09.19.
Vigyázz nagyon, hogy mit és hogyan mondasz! Egy olyan csúnya bolygókereszt lesz az égen, ami vita veszélyére figyelmeztet. Ez most kizárólag rajtad múlik. Fogalmazz tapintatosan, majd kérdezz rá, hogy a kedvesed egyet ért-e, és nem lesz baj…

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljesleíráshoz

Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top