Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.09.26.
Szombaton valósággal éhezel az információkra. Épp ezért érdemes kifejezetten ilyen jellegű programokat választanod. Kiállítás, mozi, egy jó könyv, internetezés, valójában bármi jöhet. Azért persze a párodról, a családról se feledkezz el. Ők is kíváncsiak rád, és szeretnék veled tölteni az idejüket...

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Ellentmondásos folyamatok zajlanak az égen. Kedden a Nap kilép a Szűzből, ami miatt kicsit elszomorodsz. Hét közepén anyagi gondokat kell megoldanod. Ezzel párhuzamosan az önértékelésed is aktuálissá válik. Számba kéne venned, hogy miben vagy jó. Enélkül a környezeted sem becsülhet eléggé. A hétvége előtt a Bakban 4 bolygó fog együtt állni, ami jó alkalom a tervezésre. Akkor lesz hasznos a hétvégéd, ha informatívvá teszed. Vagyis olyan programot válassz, amiből lehet tanulni, ami információt ad!

Havi horoszkóp

2020.09.01.
Még az is lehet, ha pénzről van szó, akkor a környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy igazi mázlista vagy. Ha szülő vagy, csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor. Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek, és olyan cirkusz lehet belőle, hogy kő kövön nem maradhat. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.25.
Szeretnéd, ha ezen a hétvégén jutna olyasmire időtök, amit már hetek óta halogattok. Ám könnyen lehet, hogy a párodnak semmi kedve ehhez. Amennyiben nem egyeztek meg, elronthatják az egész hétvégéteket. Okosabb lenne közös nevezőre jutnotok.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top