Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Barátaid ma egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményed, amelyben perdöntő lehet az álláspontod. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen. Ne sajnáld az időt arra, hogy logikusan levezetve elmagyarázd az álláspontod. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga a megoldás is. Hidd el, hálásak lesznek neked.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Ne lepődj meg semmin! Ezen a héten óriási jövés-menés lesz a munkahelyeden. Ráadásul mindenféle hírek jönnek. Ezeket fenntartásokkal fogadd! Lehet köztük csúsztatás és/vagy pánikkeltés. A csütörtök lesz a te napod. Egy fantasztikus Vénusz-Plútó fényszög okot ad a bizakodásra. Látszik a fény az alagút végén. Tudatosítsd ezt, mert később erőforrássá válhat. Nagyon vigyázz, hogy hétvégén mire költesz! Kerüld a felesleges kiadásokat! Hiába indokolod meg, nem biztos, hogy valóban szükséged van rá.

Havi horoszkóp

2021.05.01.
Pompás időszak lehet ez a mostani, amikor akár kezedbe is veheted a sorsodat. Többen szeretnének a környezetedben tartózkodni. Sőt, még az is lehet, hogy valakire nagy hatást gyakorolhatsz. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor most kellene a tettek mezejére lépni. A kollégák között van olyan, akinek a negatív viselkedése előtt meglepetten állhatsz. A párkapcsolatodban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Tökéletes béke honol a szívedben. Minden adott egy ragyogó hétvégéhez. Ilyenkor kezdesz gyanakodni, hogy mikor és ki rondít bele az idillbe. Most kivételesen nem kell ilyesmitől tartanod. Háborítatlanul élvezheted május első hétvégéjét.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top