Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán a túlzott óvatossággal akadályozod magadat. Bármennyire is távol áll tőled, mégis a spontán reakciók hozzák ma a legjobb eredményeket. A váratlanul kapott információk a jó információk, ezért ma csak hagyd, hogy minden a maga rendjében haladjon.

Heti horoszkóp

2019.06.24.
A hétfő nem lesz a kedvenc napod. 3 nehéz fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz) nehezíti a dolgodat. Keddtől a költségeidet kell ráncba szedned. Hónap végén ez különösen aktuális, nem csak a bolygók szerint. A hét második felében a Bika Hold szerint nyugodtnak és boldognak fogod érezni magad. Ez jó hatással lesz a teljesítményedre. Szombaton dupla szuper fényszög lesz az égen (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó), ami megszépíti az egész hétvégédet. Megérdemelsz egy szép hétvégét…

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele vagy féltéssel, aggodalommal. Ha mostanában szerelmi kapcsolatod alakulgat, légy őszinte, és bátran mondd el, amit érzel. Ezzel nem megijeszted a kedvesedet, inkább őt is vallomásra ösztönzöd. A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, az állásváltoztatáson törheted a fejecskédet. Valakinek a helyzete előtt döbbenten állhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Számíthatsz rá, minden megváltozik ezen hétvégén. Ha még keresed a párodat, valaki megérintheti a lelkedet. Ha pedig párban élsz, ezen a hétvégén a boldogság rózsaszín felhőin lebeghetsz. Szóval, bátran nyisd meg a szívedet.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top