Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2021.09.25.
Lehet, hogy új lakást szeretnél, vagy egy szebb autót? Azon gondolkodsz, hogy jó lenne hitelt felvenni, és banki ügyletekkel finanszírozni vágyaidat. A jó hír az, hogy nyugodtan megteheted, valószínűleg zökkenőmentes lenne az ügymenet. Egyvalamire azonban figyelj: csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Nem biztos, hogy ez a helyes megoldás számodra. Talán érdemes lenne kicsit gyűjtögetned, mielőtt ekkora fába vágod a fejszéd.

Heti horoszkóp

2021.09.20.
Megyünk bele az őszbe. Az időjárás is ezt erősíti meg. Szerdán a Nap kilép a Szűzből. Ezzel véget ér a te hónapod. Tudtad, hogy az asztrológiában egy-egy hónap nem elsején kezdődik, hanem a Nap jegyváltásakor? A változást nem viseled jól. Szeretnéd, ha minden maradna a régiben. De az élet megy tovább. Nem őrizheted meg a pillanatot. Ennek felismerése és a keddi telihold elkedvetleníthet. Még jó, hogy szombaton derűre okot adó konstellációk lesznek az égen. Ez helyreállítja az elveszettnek hitt békédet.

Havi horoszkóp

2021.09.01.
Glória ragyoghat a fejed fölött. Az életnek több területén érhetsz el pompás eredményt. A sikeres aranyásó elismerést is megszerezheted, mert talán nincs most az állatövben olyan, aki nálad jobban értene a pénz előteremtéséhez. A párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, de az is megeshet, hogy a társad nem megfelelően kommunikál, és ez okozhatja a zavart a kapcsolatotokban. Légy óvatos, mert valaki úgy hazudhat, mint a vízfolyás.

Hétvégi horoszkóp

2021.09.25.
Szombaton valami édes nyugodtság száll meg. Ettől kibillenthetetlenné válik benned a harmónia, ami kiárad belőled, és megfertőzi a kedvesedet. Nagyszerű, hogy mindketten ugyanolyan derűsek vagytok. Ráadásul egyszerre…

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top