Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2021.04.10.
Szerencse kísérheti a szombatodat, amit főleg a baráti társaságodban érzékelhetsz. Egy mindenkinek kellemetlenséget okozó helyzetet kerülhettek el a segítségeddel. Pároddal több időtök lehet egymásra, kapcsolatotokban fokozódhat az intimitás, de figyeljetek oda a megfelelő kommunikációra is. Ha nincs párod, most különösen érezheted a hiányát. Tarts ki, hiszen a szerelem már nagy léptekkel közelít feléd. Kis türelem, és a szerelem rád talál.

Heti horoszkóp

2021.04.05.
Valld be, ciki neked, ha szereted a munkádat, és szeretsz produktívan dolgozni? Nem kell kérkedned ezzel, de titkolnod sem kell. Húsvét után vesd bele magad a munkába! Hamarabb meglesz az elismerés, mint gondolnád. És nem is akárki dicsér meg. Zavarba eshetsz ettől. Hidd el, jól áll neked! Ne várd meg a hétvégét! A párod nagyon várja, hogy figyelj rá. Valami nagyon nyomasztja. Kivel ossza meg, ha nem veled? A hétvégén át kellene gondolnod a pénzügyeidet, ha nem szeretnél kellemetlen meglepetést…

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Még az is lehet, hogy felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Előfordulhat, hogy a környezetedben több az irigy és rosszindulatú személy, akik között van olyan, aki álarcot visel: rád mosolyog, és ha elfordulsz, kígyót-békát kiált rád. Váratlan esemény is bekövetkezhet, amihez ha képes leszel alkalmazkodni, akkor nem lesz okod panaszra. Belemehetsz olyan dologba is, amit titokban kellene tartani.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.10.
Nem leszel felhőtlenül jókedvű. Vigyázz, mert ilyen hangulatban hajlamos vagy kötekedni, kritizálni! Pontosan tudod, hogy ezzel vitát generálsz. Szóval hagyd abba! Kérd meg a párodat, hogy vidítson fel!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top