Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.09.18.
Kétségtelenül a hét legnagyszerűbb napja a szerda. Ma minden vágyad teljesülhet. Mintha a bolygók még egy utolsó születésnapi ajándékkal kedveskednének neked. Fogadd hát tárt karokkal az élet ajándékait, a jól megérdemelt jutalmat. Ideje lenne végre kicsit fürdőzni a sikerben.

Heti horoszkóp

2019.09.16.
„Az éremnek két oldala van.” Ez a mondás most konkréttá válik. A bolygók egyszer kedveznek neked: hét közepén csodás bolygóháromszög rajzolódik ki: Bika Hold – Szűz Mars, Nap – Bak Szaturnusz, Plútó. Terveid szerint alakulnak a dolgok. Szerencsére te mindig érzed a helyes mértéket. A mostani sikerednek is ez a kulcsa. Az érem másik oldala a hétvégi bolygókereszt Ikrek Hold - Szűz Nap, Mars - Nyilas Jupiter - Halak Neptunusz, amiben megint benne van a Szűz Nap és Mars, de most érzékeny vonatkozásban.

Havi horoszkóp

2019.09.01.
Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Különösen, ha párkapcsolatról van szó, amelynek során mindent elérhetsz, amit csak célul tűztél ki magad elé. Ugyan nem fogsz térdig gázolni a 20 ezresekben, de anyagi ügyeid alakulása miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha ingatlanügyletet bonyolítasz, akkor figyelmesebbnek kellene lenned. Illetve a szabályokat, törvényeket be kellene tartani, ellenkező esetben kiürülhet a családi kassza…

Hétvégi horoszkóp

2019.09.12.
A szombati telihold nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Úgy tűnik, hogy most te erősebb vagy. Miközben a párod érzékeny, sértődékeny, féltékeny. Szerinted mindegy, mit csinálsz, ő felhúzza az orrát. Még jó, hogy mindez elillan vasárnapra. Vagyis csak a szombatot kell kibírnod.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top