Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Csodás napra ébredtél, ugyanis Vénusz, a kis szerencse bolygója, a jegyedbe lépett. Tudod, mit jelent ez? Igen, szerencsés lehetőségeket. Egyre pozitívabban tekintesz magadra, és a lehetőségeidre is. Van is miért bizakodnod. És ez még csak a kezdet...

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Aktívan, mozgással, kirándulással, sportolással érdemes töltened a hosszú hétvége második részét. Szerdától ráérsz komolynak, megfontoltnak és hatékonynak lenni. Kitűnő égi hír számodra, hogy szerdán a Vénusz, pénteken a Nap lép a Szűzbe. Előbbi azért jó hír, mert Vénusz kis szerencsét hoz neked. Utóbbi pedig a születésnapod közeledtét jelezi. A szombati Mars-Vénusz együttállás a „babyboom” szimbóluma, ami nem csak gyermekáldást jelenthet. Hanem bármilyen megtermékenyítő ötletet, ihletet…

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy búcsút inthettek egymásnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet szoronghatsz. Megeshet, hogy több dolog miatt aggodalmaskodhatsz. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha a nyárnak ezt az időszakát munkával töltöd, akkor nem lesz okod panaszra, mert éghet a kezed alatt a munka. Utazás során váratlan, őrült helyzet jöhet létre.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
A kedvesed mindennél jobban szeretné, ha a hosszú hétvégén figyelembe vennéd, hogy ő mit szeretne csinálni, hova szeretne menni, kivel szeretne találkozni. Meg kéne kérdezned, mert magától nem akarja mondani. Azt látja, hogy te tele vagy tervekkel, amit ő nem szeretne felborítani. Hálás lesz, ha figyelembe veszed őt is.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top