Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.02.18.
Kedden két lábbal állsz a földön, amit persze csöppet sem bánsz, hiszen nagyon hatékonyan és gyakorlatiasan intézel, végzel minden munkát. Ne foglalkozz azzal, ami körülötted zajlik, a panaszkodásokat pedig meg se halld. Tegyél úgy, mint aki egyáltalán nem érti, mi a gondja körülötte a többieknek.

Heti horoszkóp

2020.02.17.
Hétfőn hajnalban furcsán kezdődik a hét: bolygód, a Merkúr hátrálni kezd, ami kellemetlenül érint. Azt hitted, hogy már lezárult egy konfliktus, hátad mögött tudhatsz egy kínos ügyet, de nem. Ha nem akarsz kiakadni, akkor fogd fel az egészet úgy, mint egy új esélyt a normális rendezésre! Az az óriási szerencséd, hogy kedden és pénteken szuper fényszögek segítenek neked. És a 2 nap között is megnyugtató konstellációk lesznek az égen. A vasárnapi újhold pedig egészen új felállásra ad lehetőséget. Élj vele!

Havi horoszkóp

2020.02.01.
A szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek sorsszerűek, amelyek elkerülhetetlenek. Ha nem akarsz véget vetni a jelenlegi kapcsolatodnak, akkor próbálj meg higgadt maradni. Vagy ne erőszakold rá az akaratodat a partneredre. Nagyobb vásárlást/eladást ne most bonyolíts, mert később anyagilag sokkal jobban járhatsz. Külfölddel kapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amelyet most talán el sem mersz hinni.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.14.
A pénteki Valentin nap jó ürügy arra, hogy meglepjétek egymást. Nem kell óriási összeget költeni. Ez a hétvége kimondottan alkalmas kirándulásra, sétára, természetjárásra. Legyen az ajándék egy olyan hely meglátogatása, ahol kapcsolatotok elején jártatok!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top