Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.01.19.
A környezetváltozás kifejezetten jót tesz neked. Nem kéne ezért vasárnap sem otthon gubbasztanod, hanem utazz el valahová. Persze, nem kell nagy távolságokban gondolkodni, a következő település is megteszi. Látogasd meg a barátokat, a testvéreket, ha a közeledben laknak. Nagyon fognak örülni neked.

Heti horoszkóp

2020.01.13.
Kimondottan kedvedre való lesz a hét eleje. Ugyanis 3 nap alatt 6 szuper fényszög lesz föld jegyekben járó bolygók között, amelyek tervezhetőséget és kiszámíthatóságot jelentenek. Ez számodra megnyugtató. Végre minden az elképzeléseid szerint alakul. Persze ettől nem szabad merevvé válnod. Csütörtökön Merkúr jegyet vált, és arra hívja fel a figyelmedet, hogy egyre fontosabb a kommunikáció a kollégáiddal. Hétvégén ki kellene mozdulnod. A friss levegő és a környezetváltozás jót tesz neked…

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Az is lehet, hogy kolléga olyasmivel állhat elő, amitől a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgokról beszélhettek, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Ha békés hangulatot akarsz teremteni a hétvégén, jól teszed, ha megkérdezed a kedvesedet arról, hogy ő mit szeretne. Az egy dolog, hogy mi van a te fejedben. Az egy másik, hogy mi van az ő fejében. Ezt kell egyeztetnetek, hogy mindketten elégedettek legyetek.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top