Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.11.12.
A tegnapi vihar előtti csendet követően kedden könnyen a konfliktusok kellős közepébe csöppenhetsz. Vedd észre a provokációt, és semmiképpen se menj bele. Nem tudnád magadat megfelelően képviselni, mert a feszültségek mellett kommunikációs nehézséget is jeleznek a bolygók. A legjobb, ha mindenből kimaradsz, így a lelked sem sérülhet.

Heti horoszkóp

2019.11.11.
A hétfőd békésnek ígérkezik, ami egyfajta vihar előtti csend. Másnap, kedden a telihold nézeteltérést hozhat. Kerülj minden konfliktust, ne menj bele semmilyen vitába! Mivel kedden dupla bolygószembenállás lesz az égen: a telihold mellett egy Hold-Merkúr, ami pont a kommunikációt nehezíti. Ha ezen túljutsz, akkor sem lélegezhetsz fel, mert jön másik 2 bolygószembenállás csütörtökön és pénteken. Szóval kihívás a belső béke megtartása. Mindezt hétvégén kipihenheted egy szép bolygóháromszög „alatt”.

Havi horoszkóp

2019.11.01.
Még az is lehet, hogy rokon miatt nem csak a kiadásaid nőhetnek meg, hanem olyan probléma is felmerülhet, amely előtt tehetetlenül állhatsz. Mivel nagyon jól tudsz most kommunikálni, rá tudod beszélni az illetőt arra, amit te jónak és fontosnak tartasz. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely inkább veszteségnek nevezhető, és nehezebben tudod kezelni.

Hétvégi horoszkóp

2019.11.08.
Téged a várható kiadások foglalkoztatnak, sőt aggasztanak. Míg a párod csak legyint. Úgy érzed, magadra maradsz ezzel is. Ettől egyre nő a feszültség és az elégedetlenség benned. Kérd meg a párodat, hogy szánjon rád egy kis időt, és ne intézze el egy legyintéssel!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top