Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
Párkapcsolatodat továbbra is a romantika jellemzi. Mivel a Nap jelenlegi helyzete számodra nem kedvező a nagy döntések szempontjából, inkább válaszd a tervezést. Fantáziád jelenleg rendkívül élénk. Használd ki, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb gondolatokkal van tele a fejed. Az egyedülállók új szerelmet is találhatnak. Ha elég bátor vagy kezdeményezni, tartós is lehet a kapcsolat.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
A hét elején rengeteg munka szakad a nyakadba. Irigykedhetnél azokra, akik kevesebbet dolgoznak több pénzért. Ez nem javít a te helyzeteden. Szóval inkább ne tedd! A szerdai újhold új barátokat, új szövetségeseket hozhat, ha nyitott vagy. Július azzal indul, hogy vagy szabadságra mész, vagy elkezded tervezgetni a nyaralásodat. Szükséged van kikapcsolódásra. Ahogy a mobiltelefonodat is bedugod tölteni, úgy neked is elengedhetetlen a töltés. Számtalan módon teheted ezt. Válogass kedved szerint!

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Olyan változások következhetnek be az életedben, amelyek miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Örülhetsz a változásnak, miközben lelkedet a szorongás járhatja át. Nagyon jól tudsz most kommunikálni, ezért valakit meg tudsz győzni arról, amiben te hiszel, és amivel az illető olyasmit tehet, amivel a te malmodra hajthatja a vizet. A szerelmi kapcsolatokban is elérheted mindazt, amit szeretnél, talán azért, mert jobban tudod értékelni a társadat, és ő is rád van hangolódva.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Végre egy nagyszerű hétvége. Mindketten optimistán és lelkesen néztek a közös jövőbe. Beszélgessetek, tervezgessetek! Ismeritek az ősi tanácsot? „Mondd ki, hogy mit! A hogyan-t bízd istenre!” Ezen is érdemes együtt elgondolkodnotok…

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top