Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2022.08.17.
Kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, egyhelyben álldogálsz, és abszolút nem halad előre az ügy. Emiatt az is megfordul a fejedben, hogy feladod az egészet, nem vesztegeted tovább az idődet, hanem egyszerűen új kihívás után nézel. Ha azonban most feladod, valószínűleg egész életedben bánni fogod, hogy nem volt benned annyi kitartás, ami ahhoz kellett volna, hogy megadd magadnak a győzelem esélyét.

Heti horoszkóp

2022.08.15.
Míg kedden és csütörtökön támogatást szimbolizálnak az égi folyamatok, vasárnap összezavarhat egy számodra fontos ember véleménye. Eddig már számtalan esetben rájöhettél, hogy az emberek nem mindig drukkolnak neked. Van, aki irigykedik, van, aki elvitatja az érdemeidet, és van, aki egyszerűen nem érti, hogyan maradhatsz kiegyensúlyozott ebben az őrült világban. Ha túlságosan adsz mások véleményére, kiszolgáltatottá válsz. Ezáltal elveszíted a saját életed és/vagy döntéseid feletti irányítást…

Havi horoszkóp

2022.08.01.
Szellemileg csúcsformában lehetsz. Nemcsak könnyedén ki tudod fejezni magadat, hanem rá tudsz beszélni másokat arra, amit te szeretnél elérni vagy megvalósítani. Nyitott szemmel és füllel kell azonban járni, mert így rájöhetsz arra, hogy valaki a hátad mögött áskálódhat. A munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra, és nem látod kristálytisztán a jövődet sem. Viszont a szerelmi kapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csaphat. A házasságokban, régi együttélésekben értékelned kellene a társad igyekezetét.

Hétvégi horoszkóp

2022.08.13.
Ezen a hétvégén mindennél jobban vágysz a párod figyelmére. Ha neki más dolga van, akkor vagy megsértődsz, vagy lebetegszel. Holott pontosan tudod, hogy egyik sem jó. Inkább nyisd ki a szád, és mondd el neki, mit szeretnél!

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top