Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2023.10.04.
Valami nagy fordulat vagy döntési helyzet várhat rád ma. Ne aggódj miatta, a változás nagyon is időszerű, te pedig készen állsz rá, csak azért tűnik nehéznek, mert a már ismert dolgokban jobban bízol.

Heti horoszkóp

2023.10.02.
Jó, ha szokásodhoz híven alapos és megfontolt vagy, így tudsz igazságosan dönteni. Az sem baj, ha kicsit lelassulsz, idő kell ahhoz, hogy minden apróságot gyakorlatiasan és megnyugtatóan lezárj. Amennyire csak lehet, rendezd most költségvetésedet, ne maradjon elvarratlan szál.

Havi horoszkóp

2023.10.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamossá válhat a makacsságra. Ám soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: okos enged… Te legyél az okos, aki enged, és béke, nyugalom lehet majd a viszonyotokra a jellemző. Pénzügyek terén nehéz helyzet jöhet létre, még az is megeshet, hogy újra kellene tervezned a családi költségvetést. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel jobban kijöhetsz. Talán azért is, mert sokkal nyitottabb vagy felé, mint eddig bármikor. Ha utazol, készülj föl kisebb-nagyobb bosszúságra, amelyet el kell szenvedned.

Hétvégi horoszkóp

2023.09.30.
A hétvégét érdemes lenne arra szánnotok, hogy finoman puhatolózva kiismerjétek egymás igényeit, anélkül, hogy a másik határait túlontúl feszegetnétek. A szombat tüzes lehet, de nem kell kapkodni, van elég időtök. Vasárnapra már szép nyugodtan áramolhat az idő, minden beleférhet, amit elterveztetek.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Szűz csillagjegy jellemzői

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Szűz csillagjegy jellemzői

Címlap

top