Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2019.06.19.
A türelem ma a legnagyobb erényed, már ha nem hagyod magadat felbosszantani. A gyerekesség, az ügyetlenség szerdán különösen bosszantó lehet. Szóval, mély levegő és nyugalom. Attól, hogy sok mindent valóban precízebben teszel másoknál, még te sem vagy tökéletes. Legyen ez a szerda legnagyobb felismerése.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Nem lesz a kedvenced a hétfő a telihold miatt, ami csak akkor fog megviselni téged, ha panaszkodsz a munkád és/vagy a családod miatt. Ne tedd! A folytatás nem neked, hanem a gyerekeknek és/vagy gyerekes felnőtteknek lesz kritikus a szerda-csütörtöki bolygószembenállások (Rák Merkúr, Mars – Bak Hold, Szaturnusz, Plútó) szerint. A pénteki nyári napfordulón régi ember bukkanhat fel a múltadból. Igyekezz megfejteni, hogy miért pont most! A hétvége szólhat a párkapcsolatról, vagy annak hiányáról.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele vagy féltéssel, aggodalommal. Ha mostanában szerelmi kapcsolatod alakulgat, légy őszinte, és bátran mondd el, amit érzel. Ezzel nem megijeszted a kedvesedet, inkább őt is vallomásra ösztönzöd. A munkahelyeden nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, az állásváltoztatáson törheted a fejecskédet. Valakinek a helyzete előtt döbbenten állhatsz.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Fel kell fedezned, hogy a világ nem mindig rózsaszínű. A párkapcsolatok sokszínűségébe néha egy-egy komorabb szín is megjelenik. Most nem felhőtlen a viszonyod a pároddal, de ez a feszültség pont arra való, hogy javítsa a kapcsolatotokat. Ha megoldjátok ezt a helyzetet, máris minden jobb lesz.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top