Ezo

A Szűz aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Szűz aszcendensTesti jellemzői: Középtermetű, többnyire karcsú, az arca kerek, az álla keskeny, nőknél ezt nevezik Madonna-arcnak. Józan, kissé bizalmatlan, kutató szemek, keskeny száj jellemzi, hangja rekedtes. Karjai hosszúak, a keze erős, csontos, járása élénk, energikus. A mellei arányosak és formásak, csípője keskeny, a lábfeje kicsi. Erős a kritizáló hajlama.

Amit az életben fontosnak tart: Hogy mindent tökéletesen, a lehető legjobban csináljon, mert úgy érzi, hogy élete ettől teljesedhet ki. Ettől lesz lelkileg kiegyensúlyozott, mert úgy véli, adottságait alkotó módon és jó irányban használja ki. Gyakran sokkal többet dolgozik, mint amennyit elvárnak tőle, mindez a titkolt kisebbrendűségi érzéséből fakad, az életben valóban sokra viszi.

Ideális partnere: A Halak (Nap-jegyű). Álmodozó, érzéki és érzékeny, fantáziája kimeríthetetlen. Arra vágyik, hogy elcsábítsák és elbűvöljék, de ez csak akkor történhet meg vele, ha éppen megfelelő
hangulatban van. A szerelemben figyelmes és ötletes, s nem bánja, ha mindenestül meg akarják kaparintani. Azzal köthet örökre szóló házasságot, aki két lábbal áll a földön, a realitások talaján.

Öltözködési stílusa: Bármit viselhet, az összhatás mindig elegáns. Kerüli a lezser, bő ruhadarabokat, a stílusirányzatok közül is a konzervatívabb fajtákat választja. Imádja a csizmákat, különösen, ha puha, hasított bőrből készülnek. A férfiak kedvelik az öltönyöket.

Betegségre való hajlama: Túlzott aggodalmaskodásuk miatt hajlamosak nem létező betegségeket beképzelni maguknak, vagy a kis problémákból nagyot csinálnak. Egyébként érzékeny szervük a bőrük
és a bélrendszerük, idegesség esetén gyomorpanaszok vagy bőrkiütések jelentkezhetnek.

Szerencsehozó talizmánja: A pillangó, a lélek szimbóluma, amelyet amulettként viselve betegségből való gyógyulást, szerencsét és hosszú életet garantál.

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top