Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Kedden kitűnő híreket kapsz, s rájössz, sokkal jobb helyzetben vagy, mint eddig gondoltad. Ettől pedig visszatér az életkedved. Igaz, vannak olyanok is körülötted, akiknek nagyon bosszant a nagyszájúsága, de velük most tényleg nem kéne foglalkoznod. Mindenki olyan, amilyen. Ennyi...

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Kedden és szerdán 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen, ami azt sugallja: minden jó. Vagy ha most nem jó, akkor az lesz. Ez a fajta bizakodás az egyetlen segítő erő a nehéz időkben. Akkor is, ha ezen a héten téged nem érintenek közvetlenül a rázós konstellációk. Persze lesznek a közeledben jó páran, akik nem ússzák meg olyan könnyen, ahogy te. Maradj szolidáris, és segíts, ha tudsz! A hétvégéd akkor lesz csodás, ha a hobbinak élsz. Ha még nincs, akkor keress olyasmit, ami totál kikapcsol!

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a kedvesed rokonsága miatt idegesítő szituáció és felfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Miközben ti egymás iránt olyan gyengéden érezhettek, mint talán eddig még sohasem. A környezetedben van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt döbbenten állhatsz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
Úgy tűnik, hogy ki kell engedned a kezedből az irányítást és a döntést ezen a hétvégén, ha nem akarsz vitát. Meg kell bíznod a kedvesedben, és engedned kell neki, hogy ő találja ki, hogy mit csináljatok ezen a hétvégén. Nem fog nehezedre esni, ha tudatosítod, hogy ő jót akar.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top