Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2020.01.20.
Hétfőn még nagyon szorgalmasan végzed a munkádat. De a levegőben már ott vannak a változások, amit nem kerülhetsz el. Bármennyire is szeretnél a megszokott rendben és módon dolgozni, el kell fogadnod, hogy mostantól sok minden változik. Ha nyitottan tekintesz az újra, csöppet sem ér kellemetlenül.

Heti horoszkóp

2020.01.20.
Neked nem okoz gondot, ha dolgoznod kell. Vallod, hogy a munka nemesít. Ez természetes számodra. Azonban nem szereted a változásokat. Pedig ez a hét tartogat változásokat a munkahelyeden. Egyik kollégád bejelenti, hogy kilép, vagy áthelyezik, vagy lebetegszik. Mindegy, mert az ő munkáját valakinek át kell vennie. A pénteki újhold újfajta megoldást szimbolizál. Vagy kapsz új kollégát, vagy valamilyen segítséget. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. Ha nem töltődsz fel, akkor le fogsz betegedni.

Havi horoszkóp

2020.01.01.
Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Az is lehet, hogy kolléga olyasmivel állhat elő, amitől a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgokról beszélhettek, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

Hétvégi horoszkóp

2020.01.17.
Ha békés hangulatot akarsz teremteni a hétvégén, jól teszed, ha megkérdezed a kedvesedet arról, hogy ő mit szeretne. Az egy dolog, hogy mi van a te fejedben. Az egy másik, hogy mi van az ő fejében. Ezt kell egyeztetnetek, hogy mindketten elégedettek legyetek.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top