Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2023.02.01.
Ma egy találkozás, vagy egy hír hatására visszatérhet az életedbe egy rég elfeledett érzés és ismét a régi önmagad bőrében és élethelyzetében találhatod magad.

Heti horoszkóp

2023.01.30.
Néha jobban megmutathatod a világnak, mi rejtőzik benned, felszínre tárhatod értékeidet. Ez segít abban is, hogy oldd zárkózottságodat. Ha lelkesen és energikusan beleveted magad a családi életbe, az felpezsdít és jókedvvel tölt el. A rád jellemző józansággal gondold végig pénzügyeidet, hátha felmerül egy jó befektetés lehetősége.

Havi horoszkóp

2023.02.01.
Óriási energiákat fektethetsz a munkába, temérdek feladatot kell elvégezned. De az is lehet, hogy a kollégák között van olyan, akinek a viselkedése miatt a vérnyomásod pillanatok alatt az egekbe emelkedhet. Ha nem tudod elérni azt az eredményt, amit tervbe vettél, ne legyél szomorú, mert rövidesen olyan változás következhet be, ami miatt örömödben fülig érhet a szád. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. A házasságokra a gyengédség lehet a jellemző.

Hétvégi horoszkóp

2023.01.28.
Nemcsak önmagadat, hanem kapcsolatodat is tudod fejleszteni, mélyíteni. Ez közel sem azt jelenti, hogy megfogalmazod elvárásaidat és ezt párod tudtára is adod vagy esetleg hosszú listát készítesz azokról a dolgokról, melyeket kifogásolsz benne. Inkább elfogadó szeretettel tekints rá és ha vannak is bajok, azok gyökerét őszinte beszélgetéssel igyekezzetek feltárni.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Szűz csillagjegy jellemzői

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Szűz csillagjegy jellemzői

Címlap

top