Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2021.10.19.
Ismeretlen vizekre evezel és bár tapasztalt hajósnak tartod magad, nem biztos, hogy ezúttal sikerül átevezned a túlpartra anélkül, hogy ne esnél a vízbe. Nem árt ezúttal magaddal vinni valakit, akivel segíteni tudjátok egymást a raftingon, mert egyedül vízre szállni nem mindig életbiztosítás! Csak keresned kell azt az embert, akire rábíznád magad, akivel sikerült már kialakítani egy olyan kapcsolatot, ami 100 százalékos biztonsággal működik még a nehezebb időkben is.

Heti horoszkóp

2021.10.18.
Szinte egész héten a pénz és az ezzel kapcsolatos kérdések foglalkoztatnak. Hol aggodalom uralkodik el rajtad, hol optimistán látod a jelent és a jövőt. Ez a hullámzás totál lefáraszthat, és elvonhatja minden kapacitásodat minden mástól, pl. a munkádtól. Pedig luxus lenne hibázni, mert ezzel magadnak csinálsz dupla munkát. A szerdai telihold rávilágít ennek veszélyére. Jó hír, hogy jó esélyeid vannak arra, hogy kezedbe vedd az irányítást. Hétvégén szellőztesd ki a lakásodat, a fejedet és a tüdődet is!

Havi horoszkóp

2021.10.01.
A párkapcsolatokban nem lesz minden fenékig tejföl. Még az is lehet, hogy a viszonyotok szakítópróba elé kerülhet, és érzékeny búcsút vehettek egymástól. Ha szülő vagy, gyermeked nehezebb helyzetbe kerülhet, ezért nagy szüksége lehet a támogatásodra. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, így elkerülheted, hogy olyasmire adj ki, amivel megcélozhatod a kukát. Kedvez az idő rokoni kapcsolatok ápolásának, ingatlanügylet bonyolításának.

Hétvégi horoszkóp

2021.10.16.
Vannak érzékenyebb napok, amikor a másik, vagy te úgy érzi, hogy nincs szeretve, megbecsülve. Ez most kifejezetten veszélyes. A legnagyobb ostobaság a „azt gondolja, hogy én azt gondolom, hogy ő azt gondolja” fikcióján felhúzni magatokat.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top