Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2024.04.18.
Úgy érzed, hogy korlátozni akarnak, be akarnak téged határolni túl szűk keretek közé. Érdemes átgondolnod, hogy valóban mások teszik-e ezt veled, vagy esetleg te teszed saját magaddal?

Heti horoszkóp

2024.04.15.
Szabadságodban áll új szemmel tekinteni a világra. Jót is tenne, ha nyitnál, ha nagyobb távlatokat engednél képzelőerődnek. Finoman, érzéssel is tágíthatod látóteredet, hogy ne viseljen meg túlságosan a változás, de semmiképp se ragadj bele egy régi állapotba.

Havi horoszkóp

2024.04.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társadra minden körülmény között számíthatsz. Életed párja olyan lesz, mint egy szilárd bástya, történhet bármi, ennek hatására a kapcsolatotok kiállhatja az esetleges próbát. A kollégák között lehet olyan személy, akiről úgy érezheted, hogy az idegeiden táncol. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, igyekezz diplomatikusan fogalmazni, így elkerülheted a nehéz helyzetet. Ha külföldre utazol, kisebb bonyodalom alakulhat ki, ám ezt jól tudod majd kezelni. Tanulmányi siker elégedetté tehet.

Hétvégi horoszkóp

2024.04.13.
Szombaton lépjetek ki az otthon magányából, de ha ez most nem megvalósítható, akkor engedjétek be a jó levegőt, szellőztessetek, hívjatok barátokat, éljetek társadalmi életet. A vasárnap viszont legyen kettőtöké, lépj túl bizonytalan érzéseiden, merülj el a szerelemben.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Szűz csillagjegy jellemzői

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Szűz csillagjegy jellemzői

Címlap

top