Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp

2021.07.26.
Fontos dologban kell dűlőre jutnod hétfőn, nem tudod azonban, a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Ülj le és gondold át alaposan a pro és kontra érveket. Mi lehet az, ami a hasznodra, illetve a hátrányodra válik? Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimond a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és oszd meg vele az aggályaidat, hátha ketten megtaláljátok a megoldókulcsot erre a bizonytalan helyzetre!

Heti horoszkóp

2021.07.26.
Az egészséged érdekében ne idegeskedj olyasmi miatt, amiben nem vagy kompetens, amire nincs hatásod! Hétfőn, csütörtökön és vasárnap olyan bolygó szembenállások lesznek az égen, amelyek stresszt mutatnak. Ezek mindegyike károsan hat rád. Szerdán bolygód, a Merkúr az Oroszlánba lépve azt javasolja, hogy maradj diszkrét és csendes! Másnap este Mars belép a Szűzbe, és magával hozza azt az erőt, ami ahhoz kell majd, hogy megvédd magad, ha szükséges. Persze csak akkor, ha erre valóban szükséged lesz…

Havi horoszkóp

2021.07.01.
Ha van titkod, nagyon vigyázz rá, mert ha kiderül, óriási botrány várható. Megeshet, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyre nem számítottál, és amely miatt minden hajad szála az égnek állhat. Kapcsolatnak nagy hasznát veheted, és olyan valakire is hatást gyakorolhatsz, aki miatt akár előnyt is élvezhetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel fontos, hogy elnéző legyél, és inkább te alkalmazkodj hozzá.

Hétvégi horoszkóp

2021.07.24.
A szombati telihold arra buzdít, hogy valami szokatlant próbálj ki. Lehet, hogy nem lesz könnyű a kedvesedet rávenni, hogy veled tartson. De ha meglepetésnek állítod be, kíváncsivá teszed. És a végén egy remek élmény lesz…

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljesleíráshoz

Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top