Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.12.06.
Nagyszerű a fellépésed pénteken. Ma nem lehet téged nem észrevenni, hiszen valósággal ragyogsz, és elbűvölően kommunikálsz. Bármit elérhetsz, amit csak akarsz, hiszen a többiek nagyon kíváncsiak a véleményedre, a javaslataidra. Mondd el nekik, hogy mit szeretnél, és meglátod, teljesítik a kérésedet.

Heti horoszkóp

2019.12.02.
Nem ez lesz a kedvenc heted. Úgy tűnhet számodra, hogy mindenki lassú és nehézkes. A bolygók szerint jól látod. Azonban nem oktathatod ki őket. Ezért jobb, ha megbarátkozol velük és a stílusokkal. A hét második fele alkalmasabb tanulásra, vizsgára és kommunikációra. Időzíts ide ilyen feladatokat! Hétvégén vészesen közeledik a karácsony. Itt az ideje, hogy beszerző körútra indulj. Ne felejtsd otthon a listádat! Máskülönben felesleges dolgokat is megveszel „hirtelen felindulásból”. Kár lenne…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt úgy érezheted: Isten a tenyerén hordoz. Anyagilag roppant sikeres lehetsz ebben a hónapban. Érdemes lenne a megérzéseidre is hallgatni, mert ha így teszel, elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Ha lehet, az életnek ezen a területén most ne tegyél semmit.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.06.
Nem csak a rövid hétvége miatt akarsz vasárnap otthon maradni. Szeretnél kicsit ráhangolódni a közelgő ünnepekre, és feldíszíteni a lakást. Értesd meg a kedveseddel, hogy ez mennyire fontos neked! Adhatsz neki feladatot. Így gyorsabban végeztek, és jöhet egy jó film…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top