Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.06.19.
Csak akkor segíts ma, ha kifejezetten megkérnek rá. Ellenkező esetben sokkal okosabban teszed, ha hátralépsz, és tisztes távolságból szemléled a szerdai eseményeket. Ma a passzivitással sokkal többre jutsz, mint a kéretlen tanácsokkal.

Heti horoszkóp

2019.06.17.
Ezen a héten szinte minden napra jut egy konfliktus. Örülj neki, hogy te ebből kimaradsz! Már csak azért is, mert kívülállóként, a pártatlanságodat megőrizve hatékonyabban tudsz segíteni. Természetesen csak akkor, ha erre megkérnek. Pénteken elemedben leszel egy Hold-Vénusz fényszög szerint. Lehet, hogy hirtelen megvilágosodsz, és megoldást találsz egy régóta húzódó ügyre. Hétvégén a pénz egyensúlya fog foglalkoztatni. Készíts mérleget! Ülj le, és írd össze a várható bevételeidet és kiadásaidat!

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, a családi életedben te alakíthatod a dolgokat. Minden úgy történhet, ahogy szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. A szerelem egén is viharfelhők gyülekezhetnek, akár szakításra is sor kerülhet. Anyagi ügyekben a kiadások mellett jelentősebb bevételre, de értékes ajándékra is szert tehetsz. Barát csalódás okozhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.15.
Könnyedségre vágysz, és arra, hogy csupa napfényes téma kerüljön szóba köztetek. Ezen a hétvégén mégis komolyabb témákra terelődik a szó, és megkaphatod azt a kérdést is,a melyet szerettél volna elkerülni. Készülj fel arra, hogy a szerelmed bátran és kíváncsian fog érdeklődni mindenről az egész hétvégén.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top