Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2022.06.27.
Ma úgy érzed, egy nagy zsákot cipelsz a hátadon. Túlterheltnek érzed magad, pedig nem vagy az. Az égitestek pozíciója most előtérbe helyezi a felelősségvállalás kérdését. Kéred vagy sem, itt az idő, hogy ne csak másokra legyél tekintettel, hanem magadra is. Amennyiben egyedülálló vagy, két egészen más férfi tetszhet meg neked. Az egyikük külseje, a másikuk kisugárzása foghat meg. Nagy feladat lesz dönteni, sok vívódással járhat. Végül győz a szíved, mert valamelyikükbe jócskán belehabarodhatsz.

Heti horoszkóp

2022.06.27.
Hétfőn és kedden kirobbanóan jó passzban leszel. Nem lehet veled bírni. Már megint megosztod a környezetedet: van, aki szeret, és van, aki nem. Hiába foglalkozol ezzel, nem tudod, de szerencsére nem is kell őket meggyőznöd, vagy megnyerned. A szerdai újhold segít neked, ha új munkát keresel. De erőltetned, ill. sürgetned nem szabad semmit. Péntektől indul július, ami neked igencsak szerelmes hangulatot hoz. Ha van párod, akkor újból beleszerethetsz. Ha még nincs, akkor találkozhatsz valakivel…

Havi horoszkóp

2022.06.01.
Megeshet, hogy a családoddal alakulhat ki egyik pillanatról a másikra konfliktus. Lehet, hogy te vagy az, aki rájuk kívánod erőltetni az akaratodat, és ebből veszekedés alakulhat ki. De az is lehet, hogy ingatlanügylet bonyolításakor idegtépővé válhat a helyzet. Jól tennéd, ha most vennéd ki a szabadságodat, és elutaznál nyaralni, mert teljesen ki tudsz kapcsolódni és feltöltődhetsz. Pénzügyek dolgában viszont a helyzet magaslatán állhatsz. Talán olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál.

Hétvégi horoszkóp

2022.06.25.
Amennyire feszültnek ígérkezik a szombat, olyan felszabadító lesz a vasárnap. Ezt kalkuláld be a kedveseddel kapcsolatosan! Vagyis szombaton ne erőszakoskodj, ne akarj neki jót! Nem fog sikerülni. Vasárnap sokkal jobb esélyeid lesznek minden téren.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top