Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.02.23.
Amit hét közben csak érlelgettél magadban, vasárnapra körvonalazódik. Mostantól érdemes energiát fektetni az új ötletek és célok megvalósításába. Jól tennéd, ha első lépésként ma halványzöld gyertyát gyújtanál, és pontosan megfogalmaznád a kérésedet, a vágyadat. Előbb realizálódik, mint most még sejted.

Heti horoszkóp

2020.02.17.
Szerdán a Nap kilép a Vízöntőből. Ezzel véget ér a te hónapod. De nincs okod gyászra. Át fogod vinni a hangsúlyt. Egy ideje már motoszkál a fejedben valami változtatás. Nem kell kapkodnod. Még kicsit tartsd titokban! Dédelgesd még, mert ha túl korán napvilágra kerül, akkor olyan lesz, mint a koraszülött. Azaz életképtelen. Úgy tűnik, hogy a vasárnapi újhold olyan lökést ad ennek, amitől hamarosan a megvalósítás, a késztermék kézzel foghatóvá válik. Kérdés csak az, hogy konkretizáltad-e magadban…

Havi horoszkóp

2020.02.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad állhat a figyelmed fókuszában. Megeshet, hogy emiatt kissé nehezebbnek érezheted az életed, de aztán rájöhetsz arra, hogy mégis minden úgy jó, ahogy van. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Érdemes ebben a témában ütni a vasat, mert ez most meleg. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akivel talán ki tudjátok találni a másik gondolatát. A titkaidra nagyon vigyázz.

Hétvégi horoszkóp

2020.02.21.
A hétvége mindkét napja kedvedre való lesz. Ez a jókedv átragad a párodra is. Persze ilyenkor jönnek a gyerekek, vagy a család, és „belerondít” az idillbe. De ez sem kedvtelenít el titeket. Sőt összekacsintotok, és lepereg rólatok mindaz, amin egyébként bosszankodhatnátok.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top