Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.10.14.
Még hétfőre is érvényes, hogy óvatosan közlekedj. De a munkahelyeden se legyél meggondolatlan, mert ott is könnyen szembekerülhetsz valakivel. Keresd ma tudatosan a kerülőutakat. Fogd fel az egészet kreatív játéknak, így nagyon szórakoztató lesz az egész napod. Persze így picit többet gyalogolsz, de megéri.

Heti horoszkóp

2019.10.14.
Két tűz közé kerülhetsz a hét legelején. Megpróbálhatsz semleges maradni, de nem biztos, hogy sikerülni fog. Okosabb, ha vársz, és húzod az időt. Csütörtöktől remek fényszögek szerint elemedben leszel, és sikerül kimondanod, ill. megbeszélned azt, ami előtte nem sikerült. Ragadd meg az alkalmat, de ne erőltess semmit! Jobb, ha engeded a természetes folyamatot. Hétvégén melegségre vágysz. Bár a nappalok még kellemesek, de az esték egyre hidegebbek. Jól esne egy forró leves, vagy forró csoki.

Havi horoszkóp

2019.10.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek. Ha nincs állásod, most olyan dologba vághatod a fejszédet, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. Megeshet, hogy a feletteseddel nagyon jól tudsz kommunikálni, könnyedén elérheted nála azt, amit szeretnél. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz, nehéz helyzet jöhet létre. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert napvilágra kerülhetnek.

Hétvégi horoszkóp

2019.10.11.
Utazhatnékod lesz a hétvégén. Mindegy, hogy hova, csak mehess. A kedvesedet nem lesz könnyű rávenni, hogy veled tartson. Nagyon diplomatikusnak kell lenned, hogy ne legyen sértődés abból, ha te akár nélküle is elindulsz. Mérlegelj, és őrizd meg a békét!

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top