Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2023.05.29.
A hétfő meglepő találkozásokat hozhat számodra, de ez egész héten nyomon követ majd. Valaki felbukkanhat a múltból, akit talán szerettél is. Rájöhetsz, hogy még mindig érzel iránta valamit. Semmit nem hamarkodj el, hisz pontosan emlékszel, miért szakadt meg a kapcsolatotok.

Heti horoszkóp

2023.05.29.
Szánj időt a helyzet felmérésére, mielőtt beleveted magad egy új projektbe. Képzeleted sokkal gyorsabban repíthet előre, mint ahogy az anyagi dolgokkal követni tudod azt, ezért konkrét lépéseket lenne jó kitűznöd a hétre. Most minden apró részletre érzékeny lehetsz, fordítsd ezt a javadra.

Havi horoszkóp

2023.05.01.
Megeshet, hogy rokon miatt változtatni kell a napi rutinodon. De az is, hogy hozzátartozó életében történhetnek olyan események, amelyek miatt nehezebben jöhet álom a te szemedre is, annyira izgulsz miatta. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak, talán még a megkeresett pénzből kisebb tartalékot is képezhetsz. Lényeges, hogy a rengeteg munka mellett tarts rendszeresen pihenőnapokat, mert különben nem fogod bírni azt a nagy iramot, ami most rád vár.

Hétvégi horoszkóp

2023.05.27.
A hétvége segít, hogy higgadtan, józanul nézz szembe bármely fenyegetettséggel. Merj kiállni a véleményed mellett. Nem húzódhatnak falak párod és közötted. Ha mégis közétek állt valami vagy valaki, söpörjétek le a színről, utána pedig pihenjetek, töltődjetek együtt.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Vízöntő csillagjegy jellemzői

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Vízöntő csillagjegy jellemzői

Címlap

top