Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.09.22.
Fellélegezhetsz kedden, mert mostantól rugalmasabbá válnak a dolgaid, az ügyeid. Persze, még semmi sem oldódott meg, de legalább a változások láthatóan elindulnak. Jól teszed, ha egész nap a kedvenc zenéidet hallgatod, ettől megnyugszik a lelked, és visszatér a felhőtlen jó hangulatod is.

Heti horoszkóp

2020.09.21.
Hétfőtől a hétvégét várod. A bolygók szerint érthető módon. De minél inkább hajtod az időt, minél jobban sürgeted a dolgokat, azok annál lassabban vánszorognak. Érdemes jó zenéket hallgatnod. És mindent vidáman csinálj! Ha teheted, tánclépésekkel közlekedj! Persze csak ott, ahol nem látnak mások! Ismered magad annyira, hogy tudd, egy kis bohóckodás nem árt. Sőt. Szombaton egy ragyogó fényszög bearanyozza a napodat. Minden bosszantó dolog lepereg rólad. Meg leszel lepődve, milyen könnyedén.

Havi horoszkóp

2020.09.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a kettőtök kapcsolatára. Próbálj meg vele türelmesebbnek és megértőbbnek lenni, mert erre van most a legnagyobb szüksége. Ha egészségi problémád van, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha vannak titkaid, nagyon vigyázz rájuk, mert kiderülhetnek.

Hétvégi horoszkóp

2020.09.18.
Könnyen lehet, hogy a párod hajmeresztő sztorikat mesél. Döbbenetes, hogy milyen bolondok az emberek. Vigyázzatok arra, hogy mennyit engedtek be mások problémáiból. Jobban jártok, ha a kapcsolatotok, a szerelmetek marad fókuszban.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top