Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.06.26.
Szerdán olyan cselekvési formát érdemes keresned, amelyben kamatoztatni tudod a képességeidet. Új ötleteiddel, egyéni látásmódoddal könnyedén felkelted valaki figyelmét és érdeklődését. Hogy ez a szimpatikus beszélgetés megmarad-e a munkakapcsolat szintjén, esetleg randivá érik, néhány nap múlva kiderül...

Heti horoszkóp

2019.06.24.
Kisebb zavar támadhat a pénztárcádban tripla kesze-kusza fényszögek szerint (Hold-Jupiter, Hold-Vénusz, Vénusz-Neptunusz). Ne aggódj! Ez nem a világvége. Keddtől fontos hírek jönnek, ha nyitott szemmel és füllel jársz. Csütörtökön hajnalban az Oroszlánba lépő Merkúr szerint olyan ember beszél hozzád, akire nem szoktál hallgatni. Pedig most kéne. Hétvégén a vasárnap fellélegzést hoz. Végre ismét elemedben leszel. Újból kreatívnak és életigenlőnek érzed magad. Mindezt az Ikrek Holdnak köszönheted.

Havi horoszkóp

2019.06.01.
Még az is lehet, a családi életedben te alakíthatod a dolgokat. Minden úgy történhet, ahogy szeretnéd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal. A szerelem egén is viharfelhők gyülekezhetnek, akár szakításra is sor kerülhet. Anyagi ügyekben a kiadások mellett jelentősebb bevételre, de értékes ajándékra is szert tehetsz. Barát csalódás okozhat.

Hétvégi horoszkóp

2019.06.22.
Ezt a hétvégét csak a szerelmedre szánd. Töltsétek együtt az időt, felejtsétek el a munkát, a feladatokat, és csak legyetek együtt. Bármit is csináltok most közösen, mindkettőtök szívét, lelkét gyógyítja és tölti. A párkapcsolatotoknak éppen erre van most a legnagyobb szüksége.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top