Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2021.11.28.
Mára elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag te tudod a megoldást, rajtad a sor, hogy kivezesd az embereket a sűrű erdőből. Nagyon hálásak lesznek neked a talpraesettségedért és magabiztosságodért. Arasd le a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned!

Heti horoszkóp

2021.11.22.
Még vár rád egy óriási próbatétel, amit a 2 uralkodó bolygód pont december 24-re időzít. Ám a hatás már ezen a héten elkezdődik. Szóval erősítsd fel magadban az éberséget, a rugalmasságot és a derűlátást! Ez a 3 erény elengedhetetlen, hogy átvészeld az év hátralevő időszakát. A hét eleje és vége kedvezőnek ígérkezik. Azonban a csütörtök és a péntek cseppet sem lesz könnyű. Fogadd meg, hogy semmi és senki miatt sem húzod fel magad! Hétvégén megérint a Karácsony szelleme. Vasárnap indul az adventi időszak…

Havi horoszkóp

2021.11.01.
Még az is lehet, hogy egzisztenciális problémák alakulhatnak ki. Megeshet, hogy megszűnik a munkád, esetleg felettesváltásra kerülhet sor, vagy a főnököddel összerúghatod a port. Ám a gondviselés ebben a nehéz és bonyolult helyzetben nem hagy magadra, és megtalálhatod a számításodat. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra. Megeshet, hogy olyan helyzet alakulhat ki, amelyet titokban kellene tartani. Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága miatt jöhet létre nehéz helyzet, amelyben légy a segítségére!

Hétvégi horoszkóp

2021.11.27.
Ez pont az a hétvége, amikor kettesben el kéne bújnotok a világ elől. Forró tea, forró csoki, forró leves vagy forralt bor társaságában. Szombaton feszült konstellációk szerint ez nem jön össze. Azonban ott a vasárnap, ami kárpótolhat titeket…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top