Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2022.01.28.
A mai napon akaratodon kívül olyasfajta kalandokba keveredsz, amelyekbe kevesen kerülnek rajtad kívül. Bár alapvetően kalandvágyó típus vagy, most valahogy még sincs ínyedre a kialakult helyzet, épp ezért igyekezz mihamarabb letudni és viszonylag nyugodtabb, kiszámíthatóbb feladatokat keresni. Használd ki a hétköznap utolsó napját és igyekezz beiktatni egy kis pihenést és kikapcsolódást!

Heti horoszkóp

2022.01.24.
Kedden és szerdán az lesz az érzésed, hogy senki sem érti azt, amit mondasz. Jobb lenne, ha ezen a 2 napon nem akarnál senkit meggyőzni. Egész héten a Bakban felvonuló bolygók makaccsá és bizalmatlanná teszik az embereket. Ez a téli sötétnek és hidegnek is köszönhető. Most szinte lehetetlen nyitottságot és optimizmust elvárni másoktól és önmagadtól. Egyetlen dolgot tehetsz: erősítsd magadban a hitet, hogy egyszer eljön a tavasz, és kisüt a Nap. Ebben te nagyon jó vagy, ha igazán törekszel rá.

Havi horoszkóp

2022.01.01.
Hajlamossá válhatsz a makacs viselkedésre, de azzal, hogy kötöd az ebet a karóhoz, nem érhetsz el semmit. Inkább csak azt, hogy többen kereshetik a menekülési útvonalat előled. Pénzügyek terén hullámzó helyzet jöhet létre, mert a bevételek mellett olyan kiadásra kerülhet sor, amely egy kis odafigyeléssel elkerülhető lenne. Egy szomorú esemény emlékei többször eszedbe juthatnak, és ilyenkor akár könnycsepp is végigfolyhat az arcodon.

Hétvégi horoszkóp

2022.01.22.
Itt az ideje a születésnapi partid megszervezésének. Előbb kérdezd meg a szerelmedet, hogy ugye nem kezdett el még semmit! Vasárnap eszméletlen buli hangulatba kerülsz. A születésnapod helyett/mellett farsangi mulatságot is tarthattok.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top