Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.08.21.
Ha sokat költöttél a hosszú hétvégén, akkor könnyen fájhat a fejed szerdán - szó szerint és átvitt értelemben is. Váratlan kiadások jöhetnek a héten, ami csöppet sem esik jól a lelkednek. A kötelességek sosem jönnek jól, de még te sem bújhatsz ki alóluk. Gondold át, mi az, amit mindenképpen ki kell fizetned, a többit meg próbáld átütemezni szeptemberre.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Csodálsz valakit a hét elején. Vigyázz, nehogy félre értse! Vagy nehogy kalamajkába keveredj emiatt! A hét közepén, a rövid munkahéten fejtörést fog okozni a kiadások megregulázása. Vannak olyan kiadások, amiket nem lehet megúszni. Emiatt nem érdemes bosszankodnod. Kellő józansággal mindent meg tudsz finanszírozni. Ebben segítségedre lesznek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap. Hétvégén a szombati Mars-Vénusz együttállásra is számíthatsz. De jobb lenne, ha nem csak erről szólna minden.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja olyan helyzetbe kerülhet, amely nincs jó hatással a közös életetekre. Nagyon fontos, hogy most odafigyelj arra, kinek, mit és hogyan mondhatsz, mert olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, aki sokat árthat neked. A közvetlen környezetedben van olyan személy, akinek a támogatására számíthatsz, vele sikert érhetsz el.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.17.
A kedvesed a fellegekben jár, és szeretne elutazni. Ha tehetitek, menjetek! Ha nem, akkor találjatok ki egynapos kirándulásokat! Sok olyan célpont vár rátok, ami még felfedezésre vár. Nyissátok ki a térképet, vagy a netet, és tervezzétek meg előre, hogy hova akartok menni! Máskülönben káosz és vita lehet.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top