Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.08.25.
Azzal tennél a legjobbat magadnak, ha vasárnap egyszerűen kitörölnéd a fejedből a pénzügyekkel kapcsolatos gondolatokat. Ma vasárnap van, akkor minek agyalni? Nemcsak lemeríted magadat, de a párod is úgy érzi, hogy ismét eltávolodtál tőle. Ráérsz holnap is gondolkodni, ma csak élvezd az élet szépségeit. Lehetőleg a szabadban.

Heti horoszkóp

2019.08.19.
Csodálsz valakit a hét elején. Vigyázz, nehogy félre értse! Vagy nehogy kalamajkába keveredj emiatt! A hét közepén, a rövid munkahéten fejtörést fog okozni a kiadások megregulázása. Vannak olyan kiadások, amiket nem lehet megúszni. Emiatt nem érdemes bosszankodnod. Kellő józansággal mindent meg tudsz finanszírozni. Ebben segítségedre lesznek a Szűzbe lépő bolygók: szerdán Vénusz, pénteken Nap. Hétvégén a szombati Mars-Vénusz együttállásra is számíthatsz. De jobb lenne, ha nem csak erről szólna minden.

Havi horoszkóp

2019.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja olyan helyzetbe kerülhet, amely nincs jó hatással a közös életetekre. Nagyon fontos, hogy most odafigyelj arra, kinek, mit és hogyan mondhatsz, mert olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, aki sokat árthat neked. A közvetlen környezetedben van olyan személy, akinek a támogatására számíthatsz, vele sikert érhetsz el.

Hétvégi horoszkóp

2019.08.23.
Neked kell kezdeményezned ezen a hétvégén. A kedvesed kissé fáradt, fásult a rövid munkahét ellenére. Több ötlettel kéne előállnod. Régi jól bevált programok is szóba jöhetnek. Ha egyszer már sikere volt, most is jól sülhet el…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top