Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2021.05.06.
Munkahelyeden szaftos ügyben derülnek ki meglepő részletek, olyasfajta dolgokról szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz sejtésed szerint sok pozitívumot rejthetnek. Egyelőre ne verd nagydobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, ha számon kérik rajtad.

Heti horoszkóp

2021.05.03.
Vigyázz, mert a bolygók szerint ezen a héten több ostoba ember iszonyatosan felbosszanthat! Hétfőn 4 (Merkúr-Jupiter, Nap-Szaturnusz, Hold-Uránusz, Nap-Hold), szombaton 1 (Vénusz-Jupiter) provokáló fényszög lesz az égen. Emlékeztesd magad arra, hogy ostoba embert nem lehet meggyőzni! Vagyis totál felesleges vitába bonyolódni vele. Inkább olyan témákra koncentrálj, amik konstruktívak és sikerélményt adnak! Ez hétvégén lehet pl. tanulás. Nem kell iskolába menned ahhoz, hogy fényesítsd az elmédet…

Havi horoszkóp

2021.05.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad élete olyan kerékvágásban folytatódhat, amely jó hatással lehet a kettőtök kapcsolatára. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek nagy szüksége lehet a figyelmedre. Nem biztos, hogy mindenben egyetértetek, ezért feszültség alakulhat ki. Kolléga az idegeidre mehet, de az is lehet, hogy a munka során jöhet létre idegtépőnek bátran nevezhető szituáció.

Hétvégi horoszkóp

2021.05.01.
Igazad van, ha most az erősödik meg benned, hogy család nélkül semmilyen karrier nem értékes. Öleld meg a szeretteidet! A párod nagyon vágyik arra, hogy kimutasd a szeretetedet. Vasárnap pedig édesanyád vár téged.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top