Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2021.04.11.
Félreértésből adódhat egy kisebb nézeteltérésed egy közeli baráttal. Próbáld higgadtan kezelni a dolgot, és igyekezz kézben tartani az irányítást. Ha megakadályozni nem is sikerül, akkor is hamar elvonulhat a vihar. Szíved szerelme jó tanácsot adhat egy számodra kellemetlen ügyben. Ha nincs párod, régi ismerősöddel futhatsz össze, aki talán potenciális párként is jelöltté válhat.

Heti horoszkóp

2021.04.05.
Irigylésre méltóan jól érzed magad a bőrödben. Ezt nem csak a húsvéti hosszú hétvégének és a finom falatoknak köszönheted. Hanem annak is, hogy átjár a hála és az inspiráció. Hogy az utóbbit miből meríted, az tőled függ. Ez a lendület szerdáig elkísér. Utána észnél kell lenned: nehogy olyasmire költs, amit utólag megbánsz! Aludj rá egyet, és csak utána fizesd ki! Hétvégén nem bírsz magaddal. Megfulladsz a négy fal között. Keress szokatlan kiránduló célt! És készülj fel valami meglepetésre!

Havi horoszkóp

2021.04.01.
Megeshet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél. Olyan dolog juthat a füledbe, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Ám a sors nem hagy magadra ebben a bonyolultnak joggal nevezhető szituációban. A kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted, van közöttük olyan, aki talán önként tolhatja a szekeredet. A szerelmi viszonyokban a kedvesedet valaki félrevezetheti, és ez hatással lehet kettőtök viszonyára.

Hétvégi horoszkóp

2021.04.10.
Ez a tavaszi hétvége kitűnő arra, hogy kimozduljatok. Neked szabályosan gyógyerejű a szabadság megélése, kirándulás, kertészkedés. És megtehetitek, hogy a teraszon, a kertben vagy az erkélyen kávézzatok, ebédeljetek…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top