Ezo

A Vízöntő aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.

A Vízöntő aszcendensTesti jellemzői: Magas, izmos, arányosságával kellemes benyomást kelt. A teste kissé csontos, de nem szikár. Jellegzetességei az irizáló szemek (módosulhat a színe) és az elfogulatlan tekintet. A pupilla
gyakran változik, szűkül, majd tágul. Az arca mosolygós, nevetéskor a fogak kilátszanak, esetleg az íny is. Járása sietős, ha éppen nem töpreng valamin, akkor a lépései szabálytalanok.

Amit az életben fontosnak tart: A szabadságot, a függetlenséget és a humanizmust tartja a legfontosabbnak, ezért általában később kötelezi el magát. Ám ha döntésre szánta el magát, akkor hűséges, akár eszméről, akár partnerről van szó. De még ennél is fontosabbnak tartja, hogy segítsen. Éppen ezért gyakran olyan hivatásokhoz vonzódik, ahol sokat tehet embertársaiért és azok szellemi fejlődéséért.

Ideális partnere:
Az Oroszlán. Az Oroszlán jegy szülöttei csak akkor boldogok, ha körülrajongják őket. Partnerüktől maximális figyelmet és odaadást követelnek, elvárják, hogy mindig teljesítsék kívánságaikat. A szexben szenvedélyesek, de azonnal visszavonulót fújnak, ha úgy érzik, partnerük nem csodálja őket eléggé.

Öltözködési stílusa:
Egyéni módon látja a divatot, ruhatára összeállításánál enged kísérletező kedvének. A nők a merész öltözékeket részesítik előnyben, míg a férfiak inkább visszafogottabbak. A nők vonzódnak a türkizkékhez, valamint a zöld különféle árnyalataihoz. A férfiaknak inkább a fekete-fehér összeállítások jönnek be.

Betegségre való hajlama: Leggyengébb testtájéka a bokája, és a kor előrehaladtával vérkeringési problémák is kialakulhatnak. A napi mozgás hiánya csökkentheti energiáját, és gátolhatja keringési
rendszerének működését.

Szerencsehozó kabalája: Egy Buddha-szobor, amely a megvilágosodás szimbóluma. Viselheti nyakékként, de teheti a dolgozószobájába, az íróasztalára is.

Aszcendensek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top