Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2022.12.04.
A mai napod abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis előnyre tehess szert a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatosan. Ne feledd, hogy nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőnek érj a célba, a minőség talán sokkal fontosabb is lehet. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan tedd a dolgodat, hiszen csak akkor leszel te a jobb, ha valóban hibátlanul dolgozol. Ha még várod a párod, egy régi osztálytársad bukkanhat fel, aki nagyon sokat változott, ráadásul előnyére. Ezúttal kíváncsivá tehet.

Heti horoszkóp

2022.11.28.
Kivirulhatsz most a társaságban, mondj igent a meghívásokra és a találkákra. Minél nyitottabb tudsz lenni a többiek felé, annál pezsgőbbé alakulhat a társalgás. Lehet, hogy szokatlan irányba fordultok, de ez új ötleteket és eszméket is hozhat neked, bővítve így a világképedet. Ha tanácsot kérnek tőled, beszélj óvatosan, nehogy kritikusnak tűnjön a véleményed és fogalmazz pontosan, nehogy félreértsenek.

Havi horoszkóp

2022.12.01.
Megeshet, hogy a világban olyan esemény következik be, ami miatt te mégsem aggodalmaskodsz. Mert a te életedre ez nem vet olyan sötét árnyékot, mint másokéra. A családtagok között lehetnek olyanok, akik igyekeznek boldoggá tenni téged, és vannak olyanok, akik miatt viszont a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. A szerelmi kapcsolatokban olyan feszültség jöhet létre, hogy megeshet, a viszonyotoknak vége szakadhat. Ha szülő vagy, gyermekednek nézd el az izgatottságát, és szervezz vele közös programot.

Hétvégi horoszkóp

2022.12.03.
Lelkesedés és romantika várhat ezen a hétvégén. Támogasd mindkettőt, találd ki, hogy ezek segítségével hogyan tudnád még jobban feldobni kapcsolatodat. Így élteted és felvirágoztatod a köztetek meglévő szoros köteléket. Élvezd az együtt töltött időt, de közben maradjon meg az énidő lehetősége is mindkettőtök számára.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top