Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2020.08.11.
Ha otthon maradsz egész nap, kiegyensúlyozott és nyugodt napra számíthatsz. Ellenkező esetben viszont számos nézeteltérés fültanúja leszel. Ha megteheted, mindenképpen töltsd az otthon békéjében a keddet, ha nem, akkor pedig tarts távolságot a többiektől. Így óvhatod meg a lelki harmóniádat.

Heti horoszkóp

2020.08.10.
Nem bírod ki, hogy ne pattanj fel, és ne oldd meg mások problémáit. Szerinted tök egyszerű az egész. De ha te csinálod meg, akkor ő nem tanulja meg, hogy legközelebb egyedül mit tegyen. Segíthetsz, de engedd, hogy kicsit strapálja magát! A hét közepén meggyengülhet az egészséged, ha nem óvod magad a kánikulától. Nem az agyon klimatizálás a cél. Inkább, hogy kerüld a tűző napot, és igyál a szokottnál is többet. A hétvégéd is ennek jegyében teljen! Egy kis úszás, lubickolás belefér, ha mértékkel teszed.

Havi horoszkóp

2020.08.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad idegesebb, talán azért, mert a munkájában, megélhetésében olyan helyzet alakulhat ki, amelyet még a legvadabb álmában sem látott. A kollégáid között vannak olyanok, akikkel nagyon jól kijöhetsz. Sőt, olyan is akadhat, akinek sokat köszönhetsz. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal körültekintőbb, mert különben gipszben találhatod magad.

Hétvégi horoszkóp

2020.08.07.
A szerelmed arra vágyik, hogy kimutasd a rajongásodat. Emlékezz vissza kapcsolatotok kezdetére! Akkor nem volt ciki, hogy odavagy érte. Most miért lenne az? Egy meghitt, bizalmas kapcsolatban sosem lehet kínos a szerelmi vallomás. Udvarolj neki! Csábítsd el újra!

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top