Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp

2019.12.15.
Mehetnéke lesz a párodnak, de eszedbe se jusson, hogy nem tartasz vele. Csináljatok bármilyen közös programot a nagybevásárlást leszámítva. Legyen advent harmadik vasárnapja csak a kettőtöké, vagy ha gyerekeitek is vannak, őket is vigyétek magatokkal. Szólhatna a valódi szeretetről ez a nap.

Heti horoszkóp

2019.12.09.
Minden rajtad múlik ezen a héten. Több konstelláció lesz az égen, ami egyeseknek kedvez, másokat próbára tesz. Ám egyik sem érint téged közvetlenül. Jobb lenne, ha nem folynál bele olyasmibe, ami nem a te dolgod. Segíthetsz, de csak akkor, ha erre konkrétan megkérnek. Pénteken és szombaton egy ragyogó bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami azt jelenti, hogy a pénzügyeid a vártnál jobban alakulnak. Ez most, az ünnepek előtt kifejezetten jókor jön. De nem kell mindent elköltened…

Havi horoszkóp

2019.12.01.
A munkában, megélhetésben történhetnek úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt úgy érezheted: Isten a tenyerén hordoz. Anyagilag roppant sikeres lehetsz ebben a hónapban. Érdemes lenne a megérzéseidre is hallgatni, mert ha így teszel, elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Ha lehet, az életnek ezen a területén most ne tegyél semmit.

Hétvégi horoszkóp

2019.12.13.
Semmiképp se hagyd, hogy a féltékenység közétek álljon! Mindegy, hogy ki féltékenykedik, elronthatja a karácsonyi készülődést, és olyan sértődés lavinát indíthat el, ami végzetes lehet a kapcsolatotok szempontjából. Ezt csak megelőzni lehet…

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljesleíráshoz

Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljesleíráshoz

Címlap

top